Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield V

Joe taas surmaa yhden pelin lisää, brutaalia menoa. :eek: Mutta eipä ole kiinnostanut alun jälkeen kyllä peliin koskea yhtään, hyvä että jätti ostamatta.
 
Katselin hetken tuota Angry Joen videota, mutta kun ruvettiin mussuttamaan taas niistä naisista taistelukentällä ja jopa pelihahmojen huudoista (kun luoti osuu tai kuolee) niin siinä kohtaa loppui arvostelun katselu. Täysin turhaa kitinää ja oikein etsimällä etsitään jotain valitettavaa.

Sillä että pelistä puuttuu vielä tankkien värin vaihtaminen ei ole paskaakaan merkitystä pelaamisen kannalta. Muutama muu puuttuva ominaisuus on tulossa ihan lähiaikoina, ja kuten Omenanraato sanoi se on vain hyvä että matkan varrella saadaan uusia pelimuotoja (esim. battle royale) ja sisältöä niin peli pysyy tuoreempana.

Ostakaa varsinkin jos saatte hyvään tarjoushintaan. Parasta Battlefieldiä pitkään aikaan.
 
Viimeksi muokattu:
En ymmärrä mitä pahaa siinä on jos joku haluaa seurata pelin myyntejä ja jakaa sitä muillekin täällä. Eiköhän sekin tätä peliä kosketa,ja sinällään sovi tähän ketjuun. Jos se ei itseä kiinnosta sen kun sivuuttaa viestin.

En itsekään pidä, että tähän väkisin ängettiin naisia mukaan. Olen jotenkin pitänyt bäfää aina realistisena sarjana ja kyllähän se hieman sitä immersiota rikkoo. Ei se toki itselle niin iso asia ole, että pelin sen takia hyllyyn jättäsin. Agry joen arvosteluille en tosin juuri anna painoarvoa. Kaverihan valittaa viihdyttääkseen.

Tuntuu uskomattomalta, että jotkut eivät tässä pelissä ole bugeja juuri kohdanneet. Itse en ole pelannut varmaan matsiakaan tätä ilman jonkinmoisia bugeja. Suurin osa näistä on pieniä, mutta mielestäni niitä on kyllä suhteellisen paljon.

Jos löytyy muuta pelattavaa suosittelisin odottamaan hetken kunnes tulee parempaa tarjousta, lisäsisältöä tai peliä saadaan patchattua parempaan kuosiin.
Kyllä tästä on edelleen sellainen fiilis, että kiireellä julkaistu keskeneräinen tekele. Potenttiaalia tässä kuitenkin suhteellisen on paljon, mutta toistaiseksi ei olla vielä siellä missä battlefieldin toivoisi olevan.
 
Mielenkiintoista. Meikäläisen viesti siirretään henkilökohtaiset avautumiset ketjuun, mutta eräs toinen henkilö saa spämmäillä ketjua miten haluaa. Olisi pitänyt varmaan mainita Latvian myyntiluvut...

Puhutaan hetki ihan pelistä. Itsellä peliä takana n. 70 tuntia. Tuossa oli sopivasti lomaviikko, kun peli julkaistiin niin ehti kyllä hyvin pelaamaan ja kokeilemaan erilaisia juttuja. BF1 tuli pelattua todella paljon, mutta kyllähän tämä vaan paremmalta tuntuu. Harmi, että näitä valikko bugeja ei voitu aiemmin päivittää. Melkein aina pelataan 4 squadilla niin yllättävän paljon peli jumittuu valikkoihin, joko ihan matsin aikana tai viimeistään menussa. Tasaisesti aina jollakin neljästä se peli jumittaa joko kesken pelin, kun säädät asetuksia tai katsot assignmenteja. Joskus se jumittaa jo siellä menuissa, kun säädät aseita tai teet jotain muuta. Yllättävän paljon aikaa menee siihen, kun aina 1 porukasta käynnistelee peliä uudestaan. Tämä siis Xbox Onella.

Toinen asia mikä itseäni häiritsee on ajoneuvojen sensitivyt. En ainakaan itse löytänyt mitään ratkaisua tähän, mutta jos tankeilla painaa menemään niin se tähtäyksen sensitivity vetelee vasemmalta oikealta. Vehicle aim sensitivityn säätäminen ei ainakaan tuonut mitään ratkaisua siihen. Itsellä ja kavereilla ollut tämä sama ongelma. Yrität tankilla tähdätä niin ihan pienelläkin liikkeellä se menee ruudun päästä päähän ja ammut kyllä kaiken ympäriltä paitsi sen vihollisen johon yrität tähdätä. Mitä pienempi ajoneuvo sen levottomampi tähtäin. Kellään mitään ideaa tai ratkaisua tähän?

Muuten hyvin positiiviset fiilikset pelistä. Katsotaan mitä huominen päivitys tekee pelille. Redditissä oli pitkä lista mitä kaikkea pientä säädetään. Joku täällä aiemmin kirjoitteli, että tässä pelissä ei voi olla aggressiivinen, kuten BF1:ssä, mutta tästä olen eri mieltä. Kyllä tässäkin edelleen aggressiivisella tyylillä pärjää, mutta joutuu enemmän miettimään mistä kiertää, hyökkää ja miten käyttää ympäristöä suojanaan. BF1 run and gun tyyli toimi hyvin enempää miettimättä, mutta tässä versiossa viholliset rankaisee tehokkaasti, jos ihan keskeltä hyökkää ilman mitään suojia.
 
Ne joita naiset häiritsee niin missä ne teille tulee eteen? Parin ekan päivän jälkeen kaikki löysi paikan mistä vaihtaa ne pois.

Itse taistelun aikana en ole betassa, 10h kokeilussa, enkä deluxen julkaisun jälkeen nähnyt yhtää ainutta naista.
Ääniä kuului alkuun, mut nykyisin servulla voi olla 1-2 naista, joten en rehellisesti squadin kanssa pelatessa ja jutellessa edes muista koska olisin naisen äänen kuullut.
Silloin tällöin, ehkä 1-2 kertaa päivässä tullut revatessa tiimiläistä henkiin olen nähnyt naishahmon, mutta kun nekin näyttää 16-18v pojilta joita sodassa on ollut, niin ei ole jaksanut mun immersiota rikkoa.

Jos yrittäisin ajatella pelkkää WW2:sta, niin enemmän mua häiritsisi se et molemmin puolin on samat aseet ja joka aseissa samat typerät tähtäimet.
Mutta koska pelaan Battlefield V:tä, joka sijoittuu vain aikakaudellisesti WW2:een, niin mulla on äärimmäisen hauskaa ja tämä on kevyesti paras pelaamani moninpeli tänävuonna ja selvästi bf1:stä edellä.

Bugit mitä olen nähnyt on se, että joku lamppu roikkuu ilmassa talon sortumisen jälkeen. Ei paljon hetkauta kun miettii millaista on Bf1:n kanssa ollut ja 99% pelien kanssa koko vuonna, on ne miltä firmalta vain.
 
Onko muut huomanneet ongelmaa että Grand Operations pelitilassa ohjaimen värinä ei toimi? Kaikkissa muissa pelitiloissa ohjain värisee niinkuin pitääkin, kyseessä normi PS4 ja normaali dualshock 4 v2 ohjain.
Häiritsee kyllä itseä tuo, mutta onneksi oiretta ei muissa pelitiloissa ilmaannu.

Netistä etsiskelin, niin yleinen ongelma ja Boxin puolella samaa vikaa.
Luulisi että korjausta tulossa.

Peli on kyllä oikein hyvä ja tämä WW2 teema kyllä kolahtaa, huomattavasti haastavamman oloinen tämä mielestäni on kuin esim BF1. Ainoa mikä ärsyttää konkassa varsinkin, tuo kun porukka ei oikein rakenna noita suojia ja paranna puolustus paikkoja. Muutama pelaaja rakentaisi niin aika nopeasti saisi suojat pystyyn, yksin alkaa tekeen niin aika turhauttavaa.
Toivottavasti peli saa lisä sisältöä vähän nopeampaa tahtia kuin BF1.
 
Netistä etsiskelin, niin yleinen ongelma ja Boxin puolella samaa vikaa.
Luulisi että korjausta tulossa.

Peli on kyllä oikein hyvä ja tämä WW2 teema kyllä kolahtaa, huomattavasti haastavamman oloinen tämä mielestäni on kuin esim BF1. Ainoa mikä ärsyttää konkassa varsinkin, tuo kun porukka ei oikein rakenna noita suojia ja paranna puolustus paikkoja. Muutama pelaaja rakentaisi niin aika nopeasti saisi suojat pystyyn, yksin alkaa tekeen niin aika turhauttavaa.
Toivottavasti peli saa lisä sisältöä vähän nopeampaa tahtia kuin BF1.
Sama joka pelimuodossa. Frontlinessakin kannattais edellinen lippu suojata, jotta jos hävitään, on suojaa mistä mennä.

Operaatioissa, breakthroughissa jne taas hyökkääjät ei rakenna niitä juoksuhautoja, vaan juoksee päät pystyssä keskellä peltoa kuolemaan.
Savuja ei käytä kukaan, vaikka niiden kanssa pääset etenemään pommien luokse ja avoimet maastot.

Yksikään ”snipumappi” ei ärsytä yhtään. Savulla pääsee hamadassa, aerodromessa, fjellissä etenemään ja valtaamaan täysin ongelmitta.
Toisaalta esim arrasissa pääset juoksuhaudoissa hyvin menemään.

Savuilla myös nostat henkiin 4-5 äijää kun ei savun läpi vihu tiedä missä menet.

Lisäksi conquestissa mentiin BF1:ssä tapot edellä. Voit olla vaikka yhdellä lipulla, kunhan tapat porukkaa joukkueena tarpeeksi niin voitat.
Tässä taas lippujen enemmistö on todella paljon rajummassa roolissa.
Useaan kertaan Aerodrome ja Arras mennyt niin, että toinen joukkue taistelee koko mapin läpi C lipun lentokonehallista, tai E lipun kirkonkylästä. Kyseinen joukkue saattaa tappaa 2-3 kertaa enemmän vihuja kuin toinen puoli.
Toisella puolen 1-2 tiimiä juoksee ympyrää mapin ulkokehällä pitäen kaikki muut liput omalla joukkueella. Vaikka tappoja tulee murto-osa, niin tällä kertaa konkan ainut tavoite on oikeasti pitää lippuja hallussa.
Pystyt kääntämään 250 pisteen tappion todella nopeasti voitoksi, kun keskittyy pelkkien lippujen hallintaan.

Itse en oikein tälläisestä tykkää, kun on pelkkää munaravia ilman puolustusta, mutta on sekin välillä aika mukavaa puuhaa ja uusille pelaajille paras tapa opetella mapit.
Muissa pelimuodoissa puolustus olisi tärkeintä, mutta kun kaikki pelaa niitäkin kuin konkkaa, niin turpaan siinä tulee.
Kaiken lisäksi peliin kun sattuu 2-3 platoonia toiselle puolen niin ne vie jokakerta pelin 200-300 pisteellä, eikä siinä voi yhdellä platoonilla taistella vastaan. Ei siinä, mutta peli ei tasoita roundeja mitenkään, ei edes mappien välissä, joten peli kun on epätasainen, se on sitä niin kauan kun jengi siellä pysyy. Parempi vaihtaa servua tässä tilanteessa.
 
Onko muilla käynyt Hamada kartalla, että vetäisee joskus maiseman aivan valkoiseksi? Pelaaja ja objekti ikonit näkyy kyllä normisti. Ei tee joka kerta kyseisellä kartalla, mutta aina silloin tällöin. Pakko lopettaa rundi kun ei värit palaudu muuten.
 
Nyt kun peliä saanu pelailla jo broidin kaa enemmän ja molemmat tykkää pelata ns. objektiivia ni on maistunut pelit hyvin. Harmikseni vain välillä oon huomannut näitä ketkä ei pelaa kuin sitä k/d ratio hommaansa ja näinollen pilaavat täysin muilta pelikokemuksen. Välillä jopa kuuluisa munaravi oli pääosissa ja ketään ei jäänyt lipuille puolustamaan saatika rakentamaan, noh onneksi servun vaihdolla voi muuttua meno.
 
Toinen asia mikä itseäni häiritsee on ajoneuvojen sensitivyt. En ainakaan itse löytänyt mitään ratkaisua tähän, mutta jos tankeilla painaa menemään niin se tähtäyksen sensitivity vetelee vasemmalta oikealta. Vehicle aim sensitivityn säätäminen ei ainakaan tuonut mitään ratkaisua siihen. Itsellä ja kavereilla ollut tämä sama ongelma. Yrität tankilla tähdätä niin ihan pienelläkin liikkeellä se menee ruudun päästä päähän ja ammut kyllä kaiken ympäriltä paitsi sen vihollisen johon yrität tähdätä. Mitä pienempi ajoneuvo sen levottomampi tähtäin. Kellään mitään ideaa tai ratkaisua tähän?

En ole täysin varma mitä tarkoitat, mutta ensinnäkin tankeilla on maksiminopeus kuinka nopeasti tykkiä voi kääntää. Vähän oudosti on nyt asetettu niin että ensimmäisestä persoonasta senssisi on vähän kahlittu siihen tykin kääntymiskykyyn. Kun ensimmäisestä persoonasta tähtää (L2/LT) niin tähtäys on senssisi mukainen ja tykin piippu sitten parhaansa mukaan yrittää pysyä mukana. Vähän hankala selittää, parhaiten huomaa kun pelaa kolmannesta persoonasta. Siinä on pieni rinkula joka osoittaa minne kamera tähtää. Ne kaksi kaarta osoittavat minne tykin piippu osoittaa.

Kun pelaat ensimmäisestä persoonasta niin suosittelen tähtäämään käyttäen L2/LT (tai mihin näppäimeen tähtäyksesi on asetettu) muuten tähtäämisessä tuntuu että olisi hirveä viive tai outo kiihdytys. Tankkien senssit on vähän viturallaan nyt muutenkin. DICE voisi antaa asetuksen jolla voisi varmistaa että tähtääminen on aina senssin mukainen ja tykki sitten pysyy parhaansa mukaan perässä.

Konsoleilla tankeissa on vielä se aim assist slowdown, joka hidastaa senssiäsi kun tähtäimesi on lähellä vihollista mutta ei seuraa vihollista yhtään. Se on omasta mielestäni hirvein aim assistin toteutus koskaan.
 
Bäfä 3:sta asti olen näitä pelannut, eikä kyllä yhdessäkään aiemmassa osassa ole ollu näin tasasia matseja. Hyvin usein saa pelin lopussa yrittää ihan tosissaan kiriä sitä muutaman tiketin eroa kiinni tai estää vastustajia tulemasta tasoihin.

Näin sen omasta mielestä kuuluukin olla. Joskus tietenki tulee pelejä, jollon se ero repeää, mutta mitä sitten. Ei sitä kannata niin vakavasti ottaa.

Bäfä 1 oli kyllä itelle pettymys, johon kyllästy hyvin äkkiä. BF 5 on maistunu erittäin paljon paremmin.
 
Tuli tänään peli postissa, huomena voi testailla ja kehittää oman mielipiteen pelistä
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Oivoi huomenna tulee päivitys harmi kun on vähän kiireitä, mutta viimeistään Suomen itsenäisyyspäivän aattona rintamalle ja vaikka koko ehtoo sitten Suomi-KP lapasessa juhlapäivän kunniaksi. :cool:

 
Äh. Neljännen päivän patchia kytätty jo hetken. Toivottavasti eivät odotuta kauaa. Hulluinta on että niin buginen ja keskeneräinen kun tää onkin niin silti parasta bäfää sitten kolmosen.

Tankkipelaaminen on mitä on kun ovat niin kömpelöitä counteroimaan Panzerfaustimiehiä (Staghoundilla ja pikku-Panzerilla on siistiä väistellä raketteja tosin) ja Conquestin lammaslauma keskilipulla tai juoksemassa ratakierroksia kenttää ympäri saa huokaisemaan syvään mutta sille ei voi itse mitään.

Joku kommentoi että Medic ja Recon tarvisi buffia. Ok, Medicin aseilla ei oikein voita ketään, mutta oikein pelattuna ne jantterit pitää porukan pystyssä kauan ja vihun ihmeissään kun kukaan ei tunnu kuolevan. Miettikää Mercyä Overwatchissa paitsi sitä karmeeta tetheriä joka paljastaa sun sijannin. Imo Medic oli OP BF1sessä, nyt pieni reviveaika ja... no tuhnut aseet tasapainottaa sen. Eri asia onko sillä aina hauska pelata.

Reconilla taas on Spawn Beacon ja Spotting Scope. Vähänkin isompi kenttä niin jättää beaconin sopivaan paikkaan niin backcappaaminen onnistuu kuin tanssi. Spotting Scopella taas maalaa muille kohteita, toki usein estää sen että itse saisit tapon kun kaikki alkaa ampua punaista merkkiä kohden.

Niin yks asia mikä välillä tympäsee on se, että vihuun joutuu tekemään 150+ damagea lyhyessä ajassa ennen kun kaatuvat. Laastarin puristamiseen sais laittaa pienen cooldownin kesken tulitaistelun, mutta atm hyväksyn sen ja yritän ampua paremmin ja viisaammin. Headshotteja kannattaa hakea aseella kuin aseella.
 
Patchi viivästyy epämääräisen ajan.
Toiseksi viimeinen viesti ketjussa oli asiasta mainittuna jo. :D

Mut joo, asiaan.
Että ku tympäisee toi ettei puolta voi vaihtaa.

Assigmentti jossa sakemannina asetetaan pommeja, tai brittinä tuhotaan kuljetuskoneet.
Eikö tyyliin kaikki muut paitsi rotterdam ole juuri toisinpäin. Eli en käytännössä pysty tekemään tuota assigmenttia kuin rotterdam ekana päivänä? Ja arvatkaa miten helppoa on löytää servu jossa tuota pelattaisiin ja miten helppo on päästä sattumalta juuri oikealle puolelle. Multa ei puuttuis ku yks lentokone brittinä, mut ei niitä pääs ampuu missää..
 
Viimeksi muokattu:
Toiseksi viimeinen viesti ketjussa oli asiasta mainittuna jo. :D
No shit sherlock. Niin eihän kukaan mainitse tässä ketjussa mitään kahdesti...
Tosin tätä sontaketjua tulee luettua niin vähän, ettei kaikkea skeidaa huomaa.
.
 
No shit sherlock. Niin eihän kukaan mainitse tässä ketjussa mitään kahdesti...
Tosin tätä sontaketjua tulee luettua niin vähän, ettei kaikkea skeidaa huomaa.
.
No yleensä sentään katsotaan muutamia viestejä taaksepäin, tai ainakin laitetaan kunnon lähteet tms. Nyt oli kunnon lähteen kera kaksi viestiä aikaisemmin ollu ni oli pakko kettuilla asiasta. Mut ei siitä nyt noin ois tarvinnut hernettä vetää nokkaan..

Ja palataan aiheeseen. Sain tuon assigmentin kun noin 15 kertaa joinasin uudelle servulle jotta pääsin saksalaiseksi ja medicillä savujen keskellä tykille ja pommi kiinni.
Itse assigmentti ei ole vaikea, vaan se ettet pääse suorittamaan sitä millään.
 
Downloading update 0% ollu kymmenen minuuttia ja kokoajan connectin Lost EA servers. Ehkä joskus
 
Ylös Bottom