Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Black

Vastaus: Black

Danzig sanoi:
Ainoa asia joka ärsyttää on AK, miksi koneisto on väärinpäin! Todella ärsyttävää kun hylsyjä tulee näkökenttään.
Muistelen Criterionin jamppojen kertoneen, että tuo "ominaisuus" on mukana tyylisyistä. Hylsyt kun kuuluvat pelin luonteeseen.

Tietty se voi olla myös vahinko, jota koitetaan paikata hyvällä selittelyllä. Väittihän Fintelligenssikin aikanaan kirjoittaneensa renessanssin tahallaan väärin ;)
 
Vastaus: Black

feldon:
Muistelen Criterionin jamppojen kertoneen, että tuo "ominaisuus" on mukana tyylisyistä. Hylsyt kun kuuluvat pelin luonteeseen.

Niin. :(
Muistan vain miten he mainostivat (mm. tiltissä), miten he ovat paneutuneet tähän peliin ja sitten tämä AK. Ovathan he kyllä tehneet hienoa työtä, mutta kyllä aseiden pitää olla oikeanlaisia.
Ei tuo varmasti suurinta osaa haittaa ja moni varmaakin haluaa nähdä hylsyt. Minua ne raivostuttavat, ja on muuten ainakin Counter-strikessa sama "vika", paitsi jos laittaa aseen vasenkätiseksi. :)
 
Vastaus: Black

Pleikkari ei suostu pyörittämään Blackin demolevyä :confused: Malli on sitä ensimmäistä ja tähän asti kaikki levyt toimineet.
 
Vastaus: Black [Hype]

Xbugs sanoi:
EA:lla on menossa markkinointikampanja yhteistyössä Playn kanssa:
http://www.play.com/play247.asp?pa=sr&page=title&r=PS2&title=647246

Playsta ennakkotilauksen tehneille lähetetään meili, jossa kerrotaan tunnussana sivustoon, josta saa koodin, jolla saa pelin äijimmän räimetussari BFG:n käyttöönsä jo pelin alussa:
http://www.black.ea.com/player.asp?language=en&t=uk&dl=yes

Toisaalta tämä ei ole pakollinen toimenpide, koska kyseinen koodi on 5SQQ-5THA-ZFFV-7XEV. ;)
Mihin tuo koodi pitää laittaa?En ainakaan oo huomannu mitään paikkaa johon ton vois laittaa.
 
Vastaus: Black [Hype]

Teemu sanoi:
Mihin tuo koodi pitää laittaa?En ainakaan oo huomannu mitään paikkaa johon ton vois laittaa.

Se tulee profiilin nimeksi (väliviivoineen). Toisissa lähteissä sama koodi on muodossa 5SQQ-STHA-ZFFV-7XEV (toinen jakso alkaa S-kirjaimella).
 
Vastaus: Black

Danzig sanoi:
On kyllä todella mukavaa menoa. Tulee mieleen Goldeneye pelimekaniikaltaan.
Ainoa asia joka ärsyttää on AK, miksi koneisto on väärinpäin! Todella ärsyttävää kun hylsyjä tulee näkökenttään.

Noh, onhan se aika huvittavaa, että selkeästi oikeakätiselle taistelijalle laitetaan vasenkätinen rynkky käteen. Nurkan/puun takaa ampuminen (oikeassa elämässä) muuttuu täysin mahdottomaksi. Sekä se, että äijän naama on aika lailla ruvella ja sokeutuminen tosiasia, kun kuumat hylsyt, varsinkin tätä tahtia ammuttaessa paukkaavat päin pläsiä. Niin... olihan tämä simulaatio, olihan. :rolleyes:

Taitaa olla Criterionille vain tehty pieni käytännön pila asekaupassa. :D
 
Vastaus: Black

Juakko71 sanoi:
Noh, onhan se aika huvittavaa, että selkeästi oikeakätiselle taistelijalle laitetaan vasenkätinen rynkky käteen. Nurkan/puun takaa ampuminen (oikeassa elämässä) muuttuu täysin mahdottomaksi. Sekä se, että äijän naama on aika lailla ruvella ja sokeutuminen tosiasia, kun kuumat hylsyt, varsinkin tätä tahtia ammuttaessa paukkaavat päin pläsiä.
No, kertokaapa joku vasenkätinen/-silmäinen, miltä oikeasti tuntuu käytellä oikealle puolelle tarkoitettua RK-62:sta vasemmalla. Voisin kuvitella, että tosiaan esim. puun takaa ampuminen voi olla hieman hankalaa, mutta kyllä sillä nyt suoraan eteensä voi ampua ilman, että hylsyt tulevat silmään.
 
Vastaus: Black

Aika ässä peliksi.

Nyt olen kahdesti Blackin läpäissyt ja silti liipasinsormea alkaa polttelemaan aina kun katselen pelin koteloa hyllyssäni. Vaikkei peli klassikkoainesta ihan olekaan, on se silti typerryttävän hienosti tehty ja tuotantoarvoiltaan fantastinen julkaisu. Tälläisiä pelejä janoaa sadan tunnin eeppisten seikkailuiden vastapainoksi.

Monet ovat sanoneet, että Criterionin pitäisi väistämättömään jatko-osaan parantaa tarinaa ja saada enemmän eeppisempää meininkiä mukaan. Totta puhuen, itse en enää ole tästä niinkään varma. Black pitää juuri sille tarkoitetun tontin täydellisesti puhtaana eikä yritä tehdä muita osa-alueita keskinkertaisesti. Peli tuntuu jollain tapaa puhtaalta.

Enemmän tallennuspaikkoja/mahdollisuus tallentaa kesken kentän olisi silti Black kakkoseen mannaa. Estäisi samojen taipaleiden pelaamisen varsinkin vaikeimmilla asteilla pelatessa.

Jatko-osa X360:lle ja PS3:lle on enemmän kuin toivottava.
 
Black [PS2]

Noniin normaalilla päihittetty viimeinen leveli. Meni n. 3 tuntia sen läpäisyyn. Pitäisi alkaa hardilla pelailemaan. Suosikki levelini on 2 maa missä olla siellä metsikössä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom