Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Brink [PS3]

Vastaus: Brink [PS3 Hype]

Kyl on pelaamisen arvonen peli, vaikka "singleplayer" on lyhyt, mutta tomintaa täynnä. En tiedä miks jotkut sanoo et nettipeli lagii, kun mul ei oo, vaikka on keskiverto yhteys.

Etkö juuri ylempänä sanonut omistavasi pelin PC:lle? Dediservut selittävät jo aika paljon miksi peli ei lagaa.
 
Vastaus: Brink [PS3 Hype]

Kaikki ketkä kaipaa peliseuraa niin kutsuu Humppanorsu PSN kaveriksi. Itse tarvin apuja...
 
Vastaus: Brink [PS3 Hype]

Tuli pelailtua platinalle tämä peli n.4 päivässä. Oli oikein kivaa pelailtavaa mutta pakko sanoa, että ei tällä pelillä kyllä ikää riitä. Nytkin on tarinan kentät pelattu monesti jo läpi ja eipä juurikaan samoja tehtäviä enää jaksa jauhaa.

Hardilla haastetta löytyy ihan kivasti ja muutama tehtävä onkin aika ylimielinen ilman, että teet uutta ukkoa. Sillä tavalla pystyikin vähän kikkailemaan tuon hardin läpi(pienempi level ukolla on helpompi AI).

Suosittelen poimimaan tämän alekorista.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Brink [PS3]

En ole vielä paljoa ehtinyt pelaamaan, mutta kyllä tämä on ehdottomasti suositeltava teos kaikille tiimipohjaista nettiräiskintää hakeville. Nimenomaan tiimipohjaista. Kenttäsuunnittelu vaikuttaa onnistuneelta ja hahmoluokat ovat kaikki todellakin tarpeellisia ja korostavat tiimipelin merkitystä hienosti.

Servulista saisi kyllä pelistä löytyä. Konsolipelaajat eivät vaan niistä valitettavasti pahemmin välitä, prkl.

Eihän tätä ole yksinpeliksi tarkoitettu todellakaan. Jos sitä hakee, niin sitten kyllä kannattaa jättää todellakin alehyllyyn kympillä ostettavaksi.
 
Vastaus: Brink [PS3]

innolla odottelen et kolahtaa postiluukusta sisään.
tiiän jo valmiiks et kaipaan suomalaista järkevää peliseuraa, ni jos (ja kun) on tyyppejä ketkä kanssa haluaa seuraa ni pistää kutsun.

PSN ID:Klunssi91
 
Vastaus: Brink [PS3]

Jepu, siis eihän tässä edes ole yksinpeliä sanan varsinaisessa merkityksessä. Yksinpeli on se, että opettelee pelaamaan moninpeliä bottien seurassa. Itsellä on yksinpelejä "todo listassa" ihan riesaksi asti ja olen ainakin vain todella tyytyväinen, että tässä tapauksessa kehittäjillä focus on ollut 110% pelkästään online-hupipelaamisessa. Ja miksei vakavamminkin pelattuna, en ole katsonut mutta pelin säädöt kyllä mahdollistaa klaani/ladder matsit.

Tänään sain viimein pelin ja otin samantein hieman tuntumaa, odotetusti omaan makuun kolahtaa. Laitan vaikka huomenna vähän fiiliksiä, tyydytään tähän väliin listaamaan hieman moninpelitoteutuksesta ominaisuuksia koska ne määrittää osaltaan myös hyvin paljon sitä pelaamiskokemuksen mielekkyyttä. Varsinkin näin Socomin kanssa viime aikoina räpeltäneenä on aika kiva nähdä jotain ihan muuta taas vuorostaan. Aikalailla nappisuoritukselta vaikuttaa vaikka ne serverilistat puuttuukin, tässä muutamia asioita jotka totesin tänään olevan kunnossa:

- Privapelin teko
- Monipuoliset puplapelien hakufiltterit
- Voicet tuntui toimivan täydellisesti
- Voicet voit määrittää yleisiksi tai omalle squadille (Squadin saa muodostaa pelissä, en vielä kokeillut miten)
- Friendjoin
- Kutsut muillekin kuin frendeille, myös chattihuoneesta voi kutsua kaikki kerralla yhdellä viestinlähetyksellä kuten Modern Combatissa
- Votekick
- Spectator mode (ei tarvi jäädä idlaan jos pitää pienen tauon)
- Voit vaihtaa puolta jos tiimit epätasapainossaa
- Jotenkin sellanen "PC-pelimäinen" fiilis tuli äkkiseltään, mm. nappien täysin vapaa määritys lämmitti myös mieltä. Konffasin itselleni Socomin ja COD nappuloiden risteytyksen

Huomaa, että tällä kertaa on suunniteltu käyttäjän kannalta asioita mukaviksi. Äkkiseltään käyttöliittymä ja pelaaminen teki tosi hyvän ensivaikutelman. Yhden pelin pelasin online, ei mitään lagia vaivannut vaikka sitä pätsiä ei olekaan vielä tullut. Nettipeli toimi aivan kuten offline botteja vastaan olisi hakannut. Ehkä huomenna sitten voisi postia muutaman sanan itse pelaamisesta. Se tuttu Enemy Territoryn ja Quake Warssin taika ja tiimipohjaisuus on siellä tallella. Niille keille kolahtaa, niin kolahtaa luultavasti kunnolla. Niinkuin Cyrus korostaa niin se tiimipelaaminen on tosiaankin hyvin keskeisessä roolissa ja sepäs on hauskaa porukalla rymistellä yhdessä kohti päämäärää. Pelimuodot on myöskin iso vahvuus kun tavallaan tilanteet ja taistelukohta kartalla muuttuu koko ajan.
 
Vastaus: Brink [PS3]

Tulipas itsekkin hankittua tämä (tai saatua) discshopin feilauksen ansiosta. Ennakkoon tilasin DiRT3sen mutta paketin saavuttua sisältä löytykin Brink :confused: (onhan siinä aika monta samaa kirjainta??!!). Way to go discshop:mad:! No ei muutakun peli testiin vain vaikka tarkotus ei ollut edes tätä hankkia. Mutta yllätys tämä tuotos olikin. Mukavaa vaihtelua codi jauhamiseen! Kaikki se kiipeily ja muu "ylimääränen" temppuilu on välillä aivan viihdyttävää. Singleplay on jauhettu jo läpi ja tämä nettipelaaminen on itelle vielä aika ihmeellistä. Koska välillä tuntuu että pelaanko vieläki bottien kans vai mitä sielä tapahtuu. Koska tullu totuttua tähän codi tyylien lobbyihin. Joten voisko joku enemmän nettipeliä pelannut vähän kertoa asetuksista jottase nettipelikin pääsis avautumaan? Vaikka tuskimpase erinlaista on kun singlessä, mutta kuitenkin. Joskus kun olen kesken pelin katsonut scoreboardia niin näkynyt näitä pingi tolppia, josta olen sitten päätellyt? olevani netissä pelaamassa. Toisinaan sitten näitä pingitolppia ei näy muutakuin itsellä.

-Juuge kuittaa-
 
Vastaus: Brink [PS3]

Joskus kun olen kesken pelin katsonut scoreboardia niin näkynyt näitä pingi tolppia, josta olen sitten päätellyt? olevani netissä pelaamassa. Toisinaan sitten näitä pingitolppia ei näy muutakuin itsellä.

-Juuge kuittaa-

En ole paljo yhtään vielä tutustunut, mutta katsoin tuota vähän. Eli otat päävalikosta "Freeplay" ja sieltä pupla. Sen jälkeen menet kohtaan "Match settings" On tuo kyllä vähän mystiseksi tehty ja missään ei suoranaisesti lue, että onko botteja vai ei? Mutta mutuilin seuraavaa...

Melkein kaikissa muodoissa on required player kohdassa 1 = Botit kaiketi täyttää näissä matseissa tyhjät slotit. Kun peliin joinii ihmisiä, niin botteja jää sitä mukaa pois.

"Competition" pelityypissä required players on 4, tuota pelasin eilen ja sinne ei ainakaan botteja ilmaantunut. Maksimi tiimin koko on tässä moodissa 5, joka tuntuu aika järkevältä max määrältä näihin mappeihin äkkiseltään. (Taktisempaa?) Voi olla, että tuota moodia tulee käyteltyä? Muissa moodeissa on maksimi tiimin koko 8, eli aikamoista härdelliä sitten varmaankin jo + sitten niissä taitaa olla ne Botit häiritsemässä.
 
Vastaus: Brink [PS3]

Kiitti gimblelle tästä vähäisestäkin valaistuksesta! Eikaise autakko alkaa loikkiin vain sinne free playn puolelle yli konttien ja kantojen.
 
Vastaus: Brink [PS3]

Varsin maaginen peli. Kuulin tästä vasta toissapäivänä, joten puskista tuli ja kovaa. Peliin on ladattavissa jo toinen päivitys, nimittäin 1.02-update. Saa nähdä mitä se pitää sisällään. Nyt vielä vähän lisää Brinkiä...
 
Vastaus: Brink [PS3]

Jos joku vielä pelailee ja peliseuraa kaipailee niin meikäläinen sattui tuon pelin juuri hyllyynsä saamaan, joten lisäilköön ken haluaa nimikkeen: Boogiepopo.
 
Vastaus: Brink [PS3]

Aivan liian helppoja trophyja tässä pelissä. Tunnin sisällä tippuu uusi platinatrophy tililleni. Peliä pelaillut kolme päivää, nopein platinani ikinä jossei Sly Trilogyn pelejä lasketa.

Muutenkaan, en usko että paljoa tulee pelattua enään sen jälkeen kun tuo platina kolahtaa tilille.
 
Vastaus: Brink [PS3]

Löytyhän sieltä yksi vaikea trophy joka ei vaan tule pelkästään peliä pelatessa. Tai tulee, mutta vaatii paljon aikaa ja taitoa. Nimittäin tämä "Well That Was Educational"

Mutta ei hätää, minut lähetettiin lievittämään kaikkien tuskaa antamalla teille tämän oppaan joka kertaa mistä tulee mikäkin logi. Niin, jos jollekkin jäi epäselväksi niin minun taidoilla ei tälläisiä kirjoitella.


A. Gamer's Brink Notes - Well That Was Educational
 
Vastaus: Brink [PS3]

Kysytäänpä nyt kun kerta peli kiinnostaa, eli paljonko pelaajia on Onlinessa nykyään. Vai onko niin että lähes kaikki ovat botteja?
 
Vastaus: Brink [PS3]

Voi *****. Äsken kävin ostamassa pelin, ihan innoissani ootin eikä yhtä ***** pelaajaa servuilla.

Edit: Sammutin vaan pleikan ja uusiks päälle niin toimii taas.

Ihan hyvä peli, mielestäni Killzone ja Team Fortress Mixed tämä peli :D
Ihan hauska.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Brink [PS3]

Voi *****. Äsken kävin ostamassa pelin, ihan innoissani ootin eikä yhtä ***** pelaajaa servuilla.

Edit: Sammutin vaan pleikan ja uusiks päälle niin toimii taas.

Ihan hyvä peli, mielestäni Killzone ja Team Fortress Mixed tämä peli :D
Ihan hauska.

Lol, mulle oli pikku pettymys ku muutama kuukaus sitten hommasin ja pelasin, ei noita "aitoja" pelaajia tuu ees ku muutama servuun ja suurin osa aina botteja, täytyy olla kavereita paljon joilla on se peli niin se voisi olla mukavaa menoa. Mut muuten iha siisti parkour meininki, tarvis vaan vähän viimeistelyä.... :)
 
Ylös Bottom