Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops Cold War

Saisivat nuokin pitää betansa kaikille avoimena. Amazonistakaan ei voi vielä tilata että sais koodin ja sitten perua tilauksen.
 
Liekö tuo ennakkotilaus toimii vielä boxilla niin että veloittavat tililtä vasta lähempänä julkaisua?
Aikaisemmin oli ainakin niin ni hyvin pääsi betailemaan jos tarvitsi ennakkotilauksen :)
 
Pelikuvaa MP, katso vielä kun ehdit.

Äänet aika ok!
Paljon kontrastia valaisussa, saattaa olla paljon pimeitä kämppi nurkkia...
 
Kylmästä sodasta tulee kyllä ennemmin mieleen Itä- ja Keski-Euroopan ankeat betonilähiöt ja metsät, Lähi-Idän aavikot ja Vietnamin viidakot kuin 80-luvun Miami Vice -tyylinen USA, jossa ei kylmän sodan aikana tapahtunut juuri mitään.
 
Kylmästä sodasta tulee kyllä ennemmin mieleen Itä- ja Keski-Euroopan ankeat betonilähiöt ja metsät, Lähi-Idän aavikot ja Vietnamin viidakot kuin 80-luvun Miami Vice -tyylinen USA, jossa ei kylmän sodan aikana tapahtunut juuri mitään.
Olisiko mitään Kuuba yhteyttä...
 
Olisiko mitään Kuuba yhteyttä...
No se kyllä voisi olla. Miamissahan oli ihan älyttömästi kuubalaisia pakolaisia ja se on eräänlainen kuubalaisten pääkaupunki USA:ssa. Toisaalta esim. Sikojenlahden maihinnousukin organisoitiin USA:n ulkopuolella, joten Latinalainen Amerikka kuuluu myös listalle paikoista, joissa tapahtui enemmän kuin USA:ssa.
 
Näyttivät pelaavan Havanna mappia. Pitikö sekin surkea mappi tuoda tähänkin? Toivottavasti sentään GRID mappia ei tuoda tähän. Black Ops ykkösessä on hemmetin paljon surkeita multiplayer mappeja joten toive olisi, että eivät kierrättäisi niitä tähän vaan toisivat uusia mahdollisimman paljon mukaan, mutta Havanna nyt näyttäis olevan mukana ainakin kaiketi myös GRIDin lisäksi tuodaan WMD:n mukaan.
 
Huomenna esittelevät striimaajien voimin verkkopelin.

Keskiviikkona, klo 20 alkaen.
 
Viimeksi muokattu:



Äsken ensiesityksen saanut verkkopelin traileri.




Ennakkotilaajat pääsevät pelaamaan betaa 8.10. ja kaikki PS4-pelaajat 10.10. Muut alustat pääsevät mukaan 15-19.10. Peli julkaistaan 13.11.
 
Viimeksi muokattu:
Ei hyvän tähen mitä takapakkia modern warfaresta. Mietin, että miten kaikki näyttää ja kuulostaa helvetisti paskemmalta kuin MW, kunnes selvisi, että cold war pyörii jollain vanhalla paskamoottorilla vuodelta 2015, jota on vain viilailtu cold wariin. Hohhoijaa.
 
En tiedä miten paljon peliin vaikuttaa se että Treyarchin ei pitänyt tehdä tämän vuoden CoD vaan vasta ensivuonna, mutta erimielisyydet kolmannen tiimin kanssa johti tähän tilanteeseen.

Mutta grafiikoilla ja äänillä ei ole mitään väliä jos kenttäsuunittelu on sysipaskaa niinkuin se MW ainakin alussa oli, en tiedä miten paljon on tullut uusia karttoja ja onko ne hyviä. Black Ops 1 ja 2 on sarjan historian parhaat mapit joten jos pääsevät samalle tasolle niin hyvä sieltä tulee. En tuota julkistusta hirveästi ehtinyt katsomaan joten en voi sanoa miltä ne näytti, täytyy aamusella tiirailla.
 
Mitä nyt vähän saanut infoa niin parannuksia ovat.

-Ei ovia, ovet oli ihan hemmetin ärsyttäviä kun niiden takana pystyi väijymään tai laittaa vaikka miinoja tai muuta. Hidasti myös peliä turhaan.
-Ei normaalia killstreakkiä, nyt on kill streak/point streak combo systeemi jossa pisteet ei nollaudu kuollessa ja pitkät tappoputket lisää piste kerrointa. Tämä rohkaisee agressiivisempaa pelityyliä eli vähemmän kämppereitä koska tarvitset sitä bonusta mitä saat tapoista mutta pisteet ei nollaudu kuollessa.
-Ei mountingia, oli aika turha MWssä.
-Drop shot nerffattu isosti
-Ei pimeitä piilopaikkoja varjoissa kuten MWssä oli, paitsi jos kartta on oikeasti pimeä
-classic minimap tulee takaisin
 
Aluksi olin innoissaan Cold Warista, mutta jostain syystä tämä ei enää sytytä yhtään. Varmaan sen takia, kun pitää maksaa lisämaksua siitä, että saa next gen -version. Moninpelikin näytti geneeriseltä, ei yhtään sellainen kuin Modern Warfare (joka sisältää omilla listoillani parhaimman COD-moninpelin). Lisäksi tuo peli näyttää rumemmalta kuin MW, mutta tämä nyt ei niinkään haittaa jos pelattavuus on parempi.
 
Specialistit ovat poissa mikä on hyvä juttu, mutta netistä löytämäni tieto koskien prestigejä on se, että niitä ei olisi tässäkään Codissa. Jos tämä osoittautuu paikkaansa pitäväksi niin kauppaan jää tämä Cod kuten jäi edellinenkin. Prestiget on yksi iso syy mikä ajoi pelaamaan Codeja uudelleen ja uudelleen kaikesta pika kiikari paskeesta huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:
Specialistit ovat poissa mikä on hyvä juttu, mutta netistä löytämäni tieto koskien prestigejä on se, että niitä ei olisi tässäkään Codissa. Jos tämä osoittautuu paikaansa pitäväksi niin kauppaan jää tämä Cod kuten jäi edellinenkin. Prestiget on yksi iso syy mikä ajoi pelaamaan Codeja uudelleen ja uudelleen kaikesta pika kiikari paskeesta huolimatta.
Koska tulee kausi kortit niin ei varmaankaan prestigeä ole.
 
Näyttää samalta wanhalta copypastelta. Ei vaikuttanut jackfragsikään hirveesti lämpenevän, meinaa että olisi huononnusta tulossa MW verrattuna ja kyllä se videosta siltä vaikuttaakin...tämähän olikin minulla jo boikotissa täyteen hintaan, koska rahastusperseily next gen koneiden kanssa. Esittelyn jälkeen vaikuttaa siltä, että boikottia on erittäin helppoa noudattaa. Ehkä joskus tarinan takia alelaarista...

 
Ylös Bottom