Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops III

Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Onhan tää ihan täys vitsi koko nettipeli. Jos mä ostan pelin, joka maksaa melkein 70e, niin kyllä mä oletan et se toimii. Vaan ei, ihan jäätävää lagia eikä pelaamisesta tuu yhtään mitään. Silloin harvoin kun on päässy hyvälle servulme, niin on täyttä timanttia tää peli. Ite diggailen eniten koko black ops sarjasta juurikin tästä tuotoksesta. Aseet on hyvin balanssissa ja mapit on rautaa. Kuhan nyt korjaisivat ton lagin pois. ..

Jotkut sentään pääsee edes onlineen valittamaan servuista...itellä jatkuu tää stnan piina ABC errorin kanssa.Onhan se kiva ostaa uusia pelejä ja heittää hyllylle pölyttymään ku ei pysty pelaamaan.:mad:
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Kivat win/loss ratiot tulee kun aina tulee häviö siitä kun häivyt lagisesta pelistä. Tähän mennessä tänään 7 pelin tappioputki tästä syystä. Ei löydy lagitonta peliä ei.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Itellekki ABC errorii tulee välillä mutta menee 3-4 yrityksen jälkeen pois. Mutta tämä lagi ei huhuh aivan pelikelvoton pingi pomppii 80-400-200-400-50-400 eihän siittä mitään tule. Pelaajat warppailee servuilla,wallrun on turha yrittää kun lagi iskee niin tiput seinältä heti,asetta et saa ladattua muutakun 3 yrityksen jälkeen jos silloinkaan. Piti mennä AW testaa ja voi pojat ku se peli rullaa nätisti vaikka on muuten ihan hirvee peli (omasta mielestä). Niinku nikeldinho sano: silloin (hyvin harvoin) kun peli toimii se on timanttia. Mapit hyviä,aseet kaikki balanssissa,specialistit siistejä,paljo kaikkee avattavaa yms.

Edit: Servun vaihto ei todellakaan ole auttanut.Ja myös party pelatessa paljon ongelmia servuille ei pääse tai toinen lentää pelistä pois.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Mites toi Nuclear? Kuka mahtaa olla se ensimmäinen mestari KFINissä, joka tämän myyttisenä saavutuksena pidetyn suorituksen todeksi täällä osoittaa? Itse veikkaan Yaffaa tai Jonia, mutta mikään "tulivireo" (Jonnet ei tiedä, tai hirveen moni muukaan. Voi kyllä olla, että se video oli sen toisen sankarin tekele. Joku muu varmaan muistaa, FMIX? Remy? Travo? JONI?) ei sitten kyllä kelpaa todisteeksi :D

Enpä muista minäkään. :D Mitä JouCo on tykänny tästä uusimmasta CoD:sta?

Tuossa ylempänä joku laittoikin listaa päivityksestä, joka nerffas jotain pyssyjä, mutta ei ilmeisesti vielä ole sitä yhen specialistin kädestä tulevaa minigunia nerfattu? Vaikuttais ainaki selkeästi tehokkaimmalta vekottimelta noista specialistien erikoiskyvyistä/aseista... :rolleyes:
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Mulla lukee tossa alussa, että " You are Party Leader". Miten tuon saa pois? Miksi mä olen Party Leader? :D
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Mulla lukee tossa alussa, että " You are Party Leader". Miten tuon saa pois? Miksi mä olen Party Leader? :D

Kaverilistalta voivat liittyä mukaasi. Tämän voi myös estää sulkemalla portin kolmion kautta.

Päästiin Zombi-muodossa aina tasolle kahdeksan asti. Asevalikko bugitti, eikä päästy sille puolen laisinkaan. Kiirettä pitää kentällä ja hyvä kun kaiken pitää hoksata itse.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty Black Ops 3 Online: Toimii hyvin. (aina)

Zombies sekä Campaing: toimii hyvin. (aina)

Hyvä arvosana tarkoittaa, ainakin muistaakseni, kahdeeksaa kymmenestä. (8/10) Eli, BO3 (muistakaa, että tämän pelin virallinen lyhenne on BO3, eikä mitää bops3 saatika todellakaan bLops3. en jaksa ymmärtää mikä ***** bLops)

Julkaisupäivänä (6.11.2015?) en päässynt pelaamaan ensiyrittämällä. Nauroin, googletin: PS4 black ops 3 not working. Kirjainmellisesti ensinmäisennen linkki kertoi, että älä paina X -näpikettä kunnes oikealla ylhäällä on vaihtunut 33.0.0.000 jne toiseksi.

Tasan viikko niillä ohjeilla pelattu ja hyvin toimii.


PS. Jos pelaat mokkulalla, mene takaisin NHL16 -peliin, koska meitä vituttaa jo tarpeeksi siellä pelata teidän saatanan huonoja yhteyksiä vastaan. PPS. Jos pelaat WLAN:lla menen edellen sinne NHL16 pelamaan ja kerrro mikset pelaa piuhan päässä. Jos edelleenn olet mukana, niin tilaa laajakaista / kaapeliyhteys / mitä tahansa, kuha (joo se kala vainhäshtägjutut) se ei ole "kännykän jaettu netti mikä pitäis olla satamegaa" ) myönnät et olet syypää lagiinn ja sen takia "tää ei connecttaa".

PPSS: Jos ei toimi, tee kaikki alusta, odota, varmasti toimii. Painotus sanalla varmasti toimii.

PS. Miksi @JouCo huutelee kun ei edes omista koko peliä? Reimon sanoin, kysympähän vaan?

It's you, not me. (us)
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Mulla on hävinny kaikki camot, calling cardsit ja muu roska mitä black marketista saanu. Muilla käynny näin?
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Itsellä kanssa peli toimii loistavasti mutta vituttaa pelaajat jotka omistaa netin joka on hankittu ties mistä ja nää jannut varppailee niin paljon et niitä on mahdoton tappaa. Pitäs luokitella pelaajat hyvät yhteydet ja huonot yhteydet matseihin. Lvl 30 saatu juuri kasaan ja sain kyllä hauskan tähtäimen aseeseen, jotain matoja siinä punapistetähtäimen alla, naurattaa joka kerta tappaa joku :D
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

No onse kumma miten joillakin toimii:mad:

Itellä juuri tämmöstä https://www.youtube.com/watch?v=Zx9qphLSUrU (vutilon video)

Ja netti on piuhalla kii,muita ei ole käyttämäs nettiä,nat type on open.

EDIT: Oho toimi jopa 30min ilman lagia,ja olihan se oikeen mukavaaa pelaa mutta sitten sama homma iski taas, 400pingit ja koko servulla jokaisella pingit heittelee ylös alas ja warppaillaan oikeen porukalla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

yks neuvo on saada servut toimii on että ei pelaa suomalaisten kanssa. ainakun vastassa suomalaisia niin servut lagaa ja muutenkin suomalaisia vastaan on niin perseestä pelaa että ohhoh. Tämäkään ei kyllä aina toimi.

Zombit on ihan jees kun on jo hieman päässyt sinnekkin inee. saanut päkä punchit ja sen semmoset. Ainoo mikä ärsyttää suunnattomasti on että kusetettu ihmisiä ostaa deluxe paketti että saa uuden" zompi mapin the giant joka on vanha die riese.. Se otti päähän niinkuin ihan homona.

Itse en hirveesti tykkää tuosta multista ollenkaan. se on sitä adhd hyppy sontaa ja refleksi hippaa. hc:ssä menee ehkä just ja just jos vaan löytäs servun missä ei kokoajan joku hönö oo kämppäämässä kulman takana.

yleisesti peli on ollut pettymys mutta eipä kyllä ollut suuria odotuksiakaan.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Käytännössä tuo multiplayer on pelikelvoton, niin usein se on warppimista. Täällä päässä kuitenkin 100M netti piuhalla kiinni, NAT open ja aloistusruudussakin on venailtu viimeisimmät numerot ylälaitaan. Hyvä peli, mutta launch meni julkaisijalta aivan vituiksi.
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Tarkotus olis ostaa tää peli ens viikolla, on varmaan järkevintä ostaa suoraan storesta tuo Digital Deluxe hintaan 99,95€.

Tulee kumminkin 20€ halvemmaks jos myöhemmin vaikka ostais sen Season Passin ja pääseepähän suoraan pelaa The Giantia :D
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Hyvä codi taas pitkästä aikaa. Varsinkin SD taas maistuu, AW:ssa ei oikein napannut kun alotuksesta 4sec, porukka tuli jo selän takaa. Eikä siinäkään tuntunut enään pommilla olevan mitään käyttöä, haettiin vain tapot. Nyt saatu porukalla hyvät pommin puolustus pelit ja defuset. Aseet tuntuu olevan ok tasapainossa, ei ole hirveästi tullut OP aseita minusta vastaan. Tripmine, se p*****een a***li plugi on taas yksi ragen arvonen koko pelissä. Ai että se pistelee..

Tuossa mitä nerffi ja buffi listaa katoin, milloinka ne alkais vähä kattelemaan nuita specialistin ominaisuuksia.. Gravity spikes on minusta liian isolla rangella. Ja miksi, miksi on keksitty Rejack.. Ei voi ymmärtää. Pois tollaset, ptyih..

Ja Suomiservut.. Lainatakseni Junnuuu:n sanoja, pelatkaa änäriä.

Ainoa ongelma itellä on pelin kanssa kun kaverit joittenka kanssa pelaan yleensä, ei näy ollenkaan Friends osiossa pelissä. Aina täytyy PS Ryhmächatin kautta (mikäli moinen on tehty) liittyä toisten lobbyyn. Myöskään Inviten lähetys ei onnistu näille tietyille pelaajille. Mistähän moinen voi johtua..
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Voi kun tulisi The Giant yksinään myyntiin, muihin multiplayer kenttiin ei ole mitään kiinnostusta ni ei huvittas 50€ muutamasta zombi mapista maksaa. BO2 oli toi nuketown zombies joka tais aluks olla vaan seasonpassin mukana, mutta tuli myöhemmin myös erikseen myyntiin?
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Trip Mineä oli ainakin mukava betassa kylvää seinille, ei päässy viholliset taktikoimaan selkään :D
 
Vastaus: Call of Duty: Black Ops III

Viikko sitten lauantaina viimeksi toiminut ilman järjetöntä lagia. Hotfixejä tulee, mutta paskempaan suuntaan vaan menee. Treyarch ei ole ottanut asiaan mitään kantaa.
 
Ylös Bottom