Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Onhan noita muitakin kämppipaikkoja, joten jos joku on käyttänyt hyväksi testattua strategiaa = on siis päässyt melkoisen korkeille leveleille, niin kertokaa ihmeessä.

Sanon ihan suoraan, että kämppääminen ei auta. Zombeja alkaa tulla kymmenittäin kerralla ja ei pääse karkuun.
Eräs kaveri, joka on päässyt yksin yli lvl 30:pin, sanoo että täytyy vain juosta JUOSTA JUOSTA :D Eikä jäädä paikoilleen.
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Eräs kaveri, joka on päässyt yksin yli lvl 30:pin, sanoo että täytyy vain juosta JUOSTA JUOSTA :D Eikä jäädä paikoilleen.

Yksin ei pystykkään kämppimään, koska ei pysty katsomaan kaikkia reittejä, mutta 4 hengen ryhmällä se onnistuu hienosti ;)
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Eräs kaveri, joka on päässyt yksin yli lvl 30:pin, sanoo että täytyy vain juosta JUOSTA JUOSTA :D Eikä jäädä paikoilleen.

Ryhmässä työskentely, jonkun selvä johtajuus ja jatkuva puheensorina tapahtumista varmasti niitä keinoja, joilla tässä pärjätään. Joku voisi ottaa videota talteen sinne lvl 30 nurkille yltävästä zombie-mätöstä, puheiden kera. Viihdearvo kohdallaan :D
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

ite oon pelannu lähinnä splitscreeninä kaverin kanssa kahestaan, mutta ei olla päästu ku lvl10 ku aina jompikumpi mokaa ja kuolee keskelle zombielaumaa :p Tallentuukos muuten ennätykset johonki? ku en oo itse ainankaan huomannu
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Onko world at warin Nach Der Untoten tulossa Black Opsin zombie mappeihin? olisi mukavaa pelata sitä silloin tällöin, kun en enää WaWia omista.
Nacht der Untoten oli kyllä heikko esitys, WAW:iinhan on ostettavissa 3 lisämappiakin. Pelasitko niitä?
N. vuosi sitten tullut ja viimeisin WAW mappi ihan 10 mappi, en muuten olisi sitä jaksanutkaan yli vuotta pelata (satoja ja taas satoja tunteja/matseja, enkka matsini kesti yli 6 tuntia :eek:), mappi nimeltään Der Riese.

Kun/Jos tulevat Storeen ostettaviksi tähän Black Opsiin niin noi mapit löytyy allekirjoittaneen Plegeltä heti.

Ryhmässä työskentely, jonkun selvä johtajuus ja jatkuva puheensorina tapahtumista varmasti niitä keinoja, joilla tässä pärjätään.
Ei näissä muuten voi pärjätäkään, ilman mikkejä pelaaminen on sama kun otat normi peliäänetkin kokonaan pois eli et tiedä mitä missäkin tapahtuu (vaikka samassa huoneessa oltaisiinkin) ja mikä on tilanne sillä hetkellä?

Kun pelataan niin ääntä pitää olla kanavalla, kerrotaan tilannetta ammusten suhteen ja kysellään onko sulla sitä tai sitä asetta paljon jäljellä eli yleistietoa kuulien määrästä.

Jos joku on kuivumassa kuulien suhteen niin vaihdetaan ko. tiukkaan paikkaan pelaaja jolla vielä on resursseja jäljellä; tiimipeliä, tiimipeliä...

Joku päivä sitten olin peleillä niin oli paniikki tilanne että minne mennään-Minne Mennään-MINNE MENNÄÄN!?!

Sanoin että mennään tuonne ja sitten olikin kaikilla heti eikä kohta uusi päämäärä ja selvittiin siitä invaasiosta...

Esim. Monkey Bombien tilanne on ensiarvoisen tärkeää tietää tiimipelaajien kesken ettei sitten tiukassa paikassa heitetä joka pelaaja sitä viimeistä manki pommiaan samaan kasaan tikittämään. Klap-Klap-Klap-Klap!

Joku voisi ottaa videota talteen sinne lvl 30 nurkille yltävästä zombie-mätöstä, puheiden kera. Viihdearvo kohdallaan :D
Pari päivää on mielessä ollut että pitää tässä joku viikko tehdä oma "Fani" video, hieman raskaamman käden editoinneilla. Toi puhe-äänten saaminen olis kyllä hieno, mutta aika vaikea toteuttaa. :(
Biisit alkaa olla about valittu jo (raskasta rockia), visiot on hurjat, saa nähdä mitä tulee sitten joskus ulos? Esim. mitään video materiaalia en ole vielä kerinnyt kuvaamaan.
Joudun kyllä vetämään off-screeninä mutta kummiskin 720p resolla. jtn. selvää kerta tästäkin saa

Tallentuukos muuten ennätykset johonki? ku en oo itse ainankaan huomannu
Omasi (+muidenkin PSN kavereidesi) enkkasi näet samasta valikosta josta valitaan kenttä. Leaderboards tai jotain siinä luki...
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

No onnistuis se nyky laitteillakin jotenkin kun käytän Plegessä mikille systeemiä jossa mikistä menee 3.5mm liittimellä letku USB-äänikorttiin joka on siis PS3:ssa kiinni. Toimis varmaan jos hommaisin USB jakajan eli toinen Plegeen ja toinen PC:hen joka tallentaisi äänen, tai jos hommais jakajan tolle 3.5mm liittimelle; 1 sisään ja 2 ulos. Pitäs hommata vaan piiiitkä letku PC:hen.

Kun PC on 10m päässä eri huoneessa eikä ole läppäriäkään vierelle laittaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Itellä jonkun verran tullu pelattua kino der toten kenttää,mut ennätys vaan 15lvl johtuu tietysti siitä kun randomien kanssa pelannu(kaikki juoksee päättömästi ympäri kenttää ja tiimipelistä tietoakaan,HERMO menee!) En vielä ole päässy suomiporukan kanssa vääntämään,eli saiskohan tänään tai huomenna porukkaa kasaan:D
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Hyviä pointteja pelissä pärjäämisestä. Suurimmalla osalla pelaajia ei näytä olevan hajuakaan, miten pelissä jokaisen pitää selkeästi tietää tehtävänsä ja välttää kaatumisia viimeiseen asti, jotta pääsee pitkälle. Myös kaikkien ammusten säästö varsinkin myöhemmillä leveleillä on ensiarvoisen tärkeää. Nämä ovat ihan perusjuttuja, jotka toistuvat jokaisessa Treyartsin zombi-kentässä.

Haluaisin vielä itsekin teroittaa muutamia asioita, jotka erottaa Cod-zombi konkarin sunnuntai-selviytyjästä:


- alun rundeissa pärjää pelkällä puukolla helposti, ainakin 4 levelille asti. Ne jotka kaatuu ikkunoita puolustaessaan zombin kurkottaviin käsiin kaipaavat lisää harjoitusta
- insta-kill otetaan vasta kun se on juuri häipymässä tai kun zombit ovat lähellä, ei esim. erän välissä jolloin on n. 10 sek. tauko ennen zombien tuloa
- insta killin aikana suositaan puukkoa, pistoolia, konepistoolia jne. Esim. konepistoolilla ammutaan yksi luoti/zombi (miksi pitää nappia pohjassa ja tuhlata ammuksia :confused:)
- max ammo otetaan vasta kaikkien ladattua aseensa, etenkin koirien jälkeen jolloin on aikaa hengähtää
- hyvä pelaaja osaa myös tarkastaa/ottaa huomioon viiveensä pelissä, jos ei ole hosti. Tämä on tärkeää turhien maahan menojen ja ammusten säästön kannalta
- bowie puukko tappaa johkin 10 rundiin asti yhdestä huitasusta. Tällä tyylillä saa tonneittan pisteitä, etenkin jos tupla-pointsit päällä
- juggernaut kannattaa hankkia heti kun pystyy
- kaikkien kannattaisi hankkia miinat ja sijoittaa niitä esim. kämpin kannalta strategisiin paikkoihin
- erän lopussa jätetään crawleri ja lähdetään hankkimaan uusia aseita/päivittämään niitä, ostamaan perkkejä jne. (etenkin myöhemmillä leveleillä)
- jos kämpitään, niin jokaiselle oltava selkeä tehtävänjako (esim. ikkunan vahtiminen tai pääreitin puolustaminen). EI haahuilla ympäriinsä tekemässä sitä sun tätä. Toki tiukoissa paikoissa autetaan aina kaveria.
- tähdätään siihen päähän


Näitä tällaisia pikku asioita on tässä pelissä niin paljon, että en nyt jaksa kaikkia miettiä tähän. Erittäin harvoin sattuu sellainen random-porukka kasaan, joka osaisi edes puolia näistä asioista. Tosin silloin kun sattuu, on se pelaaminenkin todella paljon mukavampaa, kun ei näe koko aikaa sitä revive-merkkiä omalla ruudullaan.

Huom! En väitä olevani mikään ultimate pro-itsekään. Väitän kuitenkin olevani keskimääräistä parempi Cod-zombi pelaaja.

Ps. Nacht der Untoten on ihan liian aliarvostettu. Siitä se kaikki lähti... Hieman respectiä kehiin kts! :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

- juggernaut kannattaa hankkia heti kun pystyy

Oikeastaan paras ohje kaikille aloitteleville. Kun pelissä tulee väistämättäkin tilanteita että osumaa on otettava että voi rankaista myöhemmin, on juggeri helpoin tapa selviytyä. Omakohtainen kokemus oli yhdestä pelistä jossa toverit lahtasivat aseiden ja juggerien kanssa kuolleita erästä toiseen ja itse katselin aina kameraa minuuttitolkulla joka erän alun jälkeen. Vain sen takia kun en hakenut juggeria silloin kun olisi vielä pystynyt (spawnista saa vain 1500, juggeri vaatii 2500).
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Luin tän topicin läpi ja lisäilin kaikki jotka sanoivat, että voi lisätä kaveriks jos zombiseuraa kaipaa :) Ei tarvi ihmetellä kuka siellä kaveriks pyytelee ;)

Ja mutkin voi sit lisäillä, jos seuraa zombeihin, tai miksei ihan normaaliin nettipeliinkin haluaa :) PSN: WhItE-NiNjAx
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Jooh tänäänhän tuota tuli sitten pelattua, vissiin semmoset 4h yhtä matsia Kinossa. Aloitettiin 4 pelaajalla, kaikki suomalaisia, kunnes jossain level 15 paikkeilla yhden täytyi lähteä. Eipä siinä mitään, loput kolme jatkettiin ihan loppuun asti 31 leveliin. Itse en ole noita leaderboardseja paljoa seuraillut onlinessä, olisiko tullut jokin sijoituskin tuosta, mutta se oli priva matchi niin ei väliä.

Kyllähän ne zombit alkaa olla aika ylivoimasia sinne loppuun kohti mennessä. Yhdessä vaiheessa aseena MP40 (32 paukkua lippaassa) ja yhteen zombiin sai suurinpirtein koko lippaan ampua. Tämä siis jossain 25-levelin paikkeilla.

Taktiikkana oli meillä semmonen, että jo noin 15-levelin jälkeen juostiin porukassa kinossa ympyrää. Tapahtui siis silleen, että lähdettiin siitä näyttämöltä juoksemaan spawniin päin zombit perässä, ja sitten eri kautta (sieltä ylhäältä tai alhaalta), kierrettiin takaisin näyttämölle. Välillä ammuttiin zombeja siinä kasassa ja annettiin muiden ostaa randomeja yms.

Hyvin minusta toimi tuo systeemi. Kaikilla oli hyvät aseet (Itsellä Thundergun ja 2. ase jota vaihtelin sitä mukaa kun paukut loppu). Viimesillä leveleillä paukut loppu vähän väliä zombeja ammuttaessa, esim Ray gunista. Tähän vaikuttaa varmaan se, että niitä Poweruppeja (Ammo, nuke yms.) ei tule läheskään niin paljon 30 levelin paikkeilla.
Sen takia asetta täytyi vaihtaa aina sen mukaan, paljonko oli paukkuja, vaikka oli ray gun itelläki pariin kertaan.

Jees täytyy kattella jos joskus sattuis uuelleen tommosen pelisession vetää :)

EDIT: Niin joo semmoset 3000 tappoo oli meillä kolmella yhteensä, eli noin 1000 yhtä tyyppiä kohti. Siitä yhestä joka lähti en oo varma, mut oli silläki varmaa muutama sata.
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Mentiin pitkin Pentagonin käytäviä, kentässä Five. Kolmen punaisen puhelimen aktivointi tuotti Eminemiä pelaajien korville. Lisähuvina tämä valkotakkinen, Börjeksi nopeasti ristitty kaverihalaaja, joka poimi yksitellen ryhmäläisiä vieden samalla aseen ja heittämällä teleportin kautta muihin kerroksiin. Tässä vaiheessa revettiin porukalla.

Alakerrasta löytyi vielä liinoissa roikkuva vinkuva sika ja leikkauspöydältä puolisi jäystetty vip-vieras. Ei mitään erikoisia taktiikoita, kun vähintään kaksi kulki samassa niin sai toisen nopeasti nostettua. Ennen sähköjen kytkemistä annettiin viimeisen zombien juosta yhden perässä siellä operaatio huoneessa ja muut tutki kerroksia sillä välin ilman pelkoa laahaajista.

Muita huomioita oli tämä "jäädytysase", jonka visualisointi oli varsin upeaa. Lopussa lvl 11.
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Aika jäätävän hauskaa viihdettä tämä pelimuoto ollu tähän mennessä :D Muutaman kaverin kanssa tullu hakattua jo useampaan otteeseen, ei me pitkälle pötkitä mutta jo 10lvl:ssä tunnelma katossa :D Kivan vaikeeks on kyllä tehty tää :p
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Toissa päivänäkös se v1.03 päivitys tuli? No, eipä ole sen 'päivityksen' jälkeen näkynyt mulla kenenkään frendin enkkoja Zombi listoilla.

Mitenkäs muilla?
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Pitihän se tällekkin foorumille liittyä pitkän seuraamisene jälkeen, että terve vaan :p

Itselle nämä zombit ovat aivan uutta ja täytyy myöntää, että koukuttaa ja pahasti. Kinoa tulee useimmiten hakattua yksin tai split screenissä muttei se kahdestaan tahdo koskaan oikeen luonnistua :D Yksin pääsin lvl 26 ja alkoi tekemään jo aika tiukkkaa. Sellainen kysymys, että hyödyttääkö ostella näitä träppejä ja turretteja sinne sekaan?
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Sellainen kysymys, että hyödyttääkö ostella näitä träppejä ja turretteja sinne sekaan?

Kyllä ne tiukassa paikassa auttavat ;) Panokset loppu mutta rahaa olisi ja perässä satoja zombeja, niin juoksee karkuun ja vetää kaikki ansat ja turretit päälle niin kyllä niihin aina jokunen kuolee :)
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Pitihän se tällekkin foorumille liittyä pitkän seuraamisene jälkeen, että terve vaan
Tervetuloa mitä loistavimman, ja ennenkaikkea koukuttavimman peli-muodon pariin, ainakin itselle kävi niin Cod5:n Zombieiden takia 24kk sitten.

Sellainen kysymys, että hyödyttääkö ostella näitä träppejä ja turretteja sinne sekaan?
TURRETIT:
Tottakai se hyödyttää jos tuntuu että on hilloo millä mällätä. Esim. kovilla yli 20 leveleillä vaikkei ne turretit porukkaa juuri tiputakkaan kun kunnon Runawayssa ollaan ja ne tulee perässä pitkänä letkana niin se vie Zombeilta helaa ja kun sitten niitä tulee vastaan niin ne tippuu omalla aseella helpommin.

Tietty kannattaa säästää rahaa mahdollisimman pitkälle myöhempää käyttöä varten eli turha niitä turretteja on laittaa päälle jollain 10 levelillä kun omilla aseillakin pärjää hyvin.

TRAPIT:
Tiputtaa toki kaikki sinne juoksevat Zombiet ja Trappejahan on pakko käyttää korkeilla leveleillä, mutta pitää muistaa ettet saa rahaa YHTÄÄN eli jokainen Sähköihin/Tuleen kuollut Zombie on toki poissa pelistä eikä ole siis enää omaa persettä raapimassa, mutta niin on sellaiset ~500 pistettä/per Zombie pois lompakostasikin joita tulisesti tulet tarvitsemaan ennemmin tai myöhemmin mieli selvitä pitemmälle.

Varsinkin alle 20lvl ja ja ylemmilläkin lvl kun huomaat ettei perässäsi ole 100 epäkuollutta, vaan ehkä 20-30, niin turha niitä on tappaa sähköillä vaan kannattaa olla esim. Secondaryna ase johon saat ostettua kuulat joka "Runaway" rundilla tarvittaessa, ja jopa halvalla eli päivittämättömään aseeseen.

Itse suosin Kino kentän MP40:stä, hidas papattaja, kuulat 500, jokaisen lippaan ostolla saat moninkertaisesti tuon 500 pistettä kun välillä ammut takana juoksevia, toki pitää osata pitää tie auki eteenpäin eli esim. RayGunilla (tai joku päivitetty tehokas ase) juostaan eteenpäin, ammutaan takana tukevia MP40:llä lipas > Raygun käteen eteenpäin juostessa, ladataan MP40 jne...

Kuka mitenkin haluaa, tää on Zombieta :D Taktiikat ja oma älykkyys ratkaisee...

Ja jos olet kuiva aseistasi ja sulla on esim. ThunderGun ja RayGun, niin kannattaa laittaa se ase vaihtoon eli vaikka saat huonomman tilalle, niin voit saada uudestaan saman aseen laatikosta niillä maksimi ammuksilla.

Eli turhaan sitä tyhjää asetta jemmaa johon ei ole kuulia yhtään. Koska kun tyhjää asetta säästelet niin loppu tuloksena on väistämättä että olet kohta kuollut. RIP.

Btw, Jos laitat RayGunin laatikkoon, kannattaa kokeilla laatikkoa VÄHINTÄÄN 2 kertaa, antaa meinaan joskus (1/4 yrittämällä, tai 1/5:llä :)) toisella yrityksellä uudestaan sen RayGunin. ;)
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Hieman OT:

Treyartsi vois tehdä ihan oman pelinsä näistä zombeista, tuntuu olevan heillä konsepti hyvin hallussa :D

Itse ainakin saattaisin lähteä kehittelemään jotain L4D -tyylistä paikasta A paikkaan B etenevää zombie peliä.
 
Vastaus: Call Of Duty: Black Opsin zombie-pelitilakeskustelu [PS3]

Eilisestä Börjen kaverihalista pätkä:

[MEDIA]2949[/MEDIA]
 
Ylös Bottom