Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 2019

Serverit on auki! Takkiin tulee että ropisee :D

Kentät odotetun pienet. Ensimmäinen kontakti tulee lähes heti erän alettua. Matchmaking hakee maailmalta taisteluparin. Erän lopussa pääsee huutelemaan vastapuolelle. Aseet vaihtuvat erän mukana. Löytyy savua, kranaattia ja molotovia.
 
Viimeksi muokattu:
Tunnin verran varmaan pelailin. Ihan toimivaa. Hävetti ja itketti samaan aikaan oma pelaaminen pleikkarin kapulalla. Ei ole eliten 4 lisänäppäimen jälkeen paluuta tähän touhuun, ehei.

Äänet käsittämättömän munakkaat. Aseissa codiksi yllättävän paljo rekyyliä. Vähemmän kuitenkin mitä ennakkoon oletin. Aseen tukeminen alustoja vasten yllättävän sujuvaa. Mahdollisesti jopa ihan käyttökelpoinen ominaisuus paikoin.

Jotain kunnon pelimuotoa tekisi mieli testailla. Tämä hassuttelu alkaa äkkiä tulemaan ulos korvista.
 
3 peliä testailin heti aamutuimaan ja kokemani perusteella on kyllä pakkohankinta. Oikein vakuuttavaa jälkeä saaneet aikaan ja tämä on vain ripaus kaikesta.

Aseet ei ole mitään hernepyssyjä, joilla joka kuti osuu vaan nyt vaatii myös vähän taitoa. Liikkuminen on mielestäni sulavaa, mikä on iso plussa. Tämän lisäksi peli näyttää ja kuulostaa todella vakuuttavalta.

COD is back!
 
Lähti lataukseen, illasta testailla suurin odotuksin :D
 
Pelimuotonahan tuossa ei ole mitään järkeä, eikä se kiinnosta yhtään.
Mutta kaikilta muilta osin yllätti. Erityisesti se, että tämäkin pelimuoto on hyvin nopeaa ja lyhytkestoista, niin tämä oli silti todella rauhallista menoa. Siis erittäin hyvällä tavalla.
Ne codit mitä olen testaillut, on todella kovaa refleksi hippaa missä mulla ei ole mitään jakoa bäfän pelaajana. Mut tässä tuntui kivan rauhalliselta menolta ja jos muistakin pelimuodoista löytyy tälläistä menoa, niin kiinnostaa kovasti.
 
Kokeilin pari rundia ja pelimuoto nyt on aivan kamala, äänet on mahtipontiset, grafiikat ihan uskomattoman suttuiset PROlla, aseet tuntuu munakkailta. Jahka pääsee kunnon MP kokeilemaan varsinkin PCllä niin sit uskoisin että on aikamoista herkkua.

EDIT: Konsoli versio ei tule saamaan FoV Slideria joka on etu PC pelaajille.

 
Viimeksi muokattu:
Menisi nyt äkkiä tuo saakelin lataus!! Crossplaystä sen verran, että youtubessa kyllä videoita paljonkin miten toimii kyseinen homma.
 
Hyvältä vaikuttaa toistaiseksi. Paljon hidastempoisempi mitä aikaisemmat eli en näe ongelmaa pelata konsllilla knm pc:tä vastaan.
 
Tuli eilen testattua pari matsia ja ihan ok oli. Mutta tuskin jaksaa kiinnostaa pelata kyseistä peliä kauaakaan, eli ei tuu ostettua. Mut ehkä joskus aleista 10e hintaan yksinpelin takia.
 
Pari uutta kenttää tullut ja pelimuoto, jossa aseet kerätään kentältä.

Tohtori päässyt vauhtiin myös tässä:
 
Viimeksi muokattu:
Hyvältä vaikuttaa alpha version perusteella, aseissa potkua ja pelimekaniikka toimii.. Tervetuloa takaisin Modern warfare! Nähdään julkaisussa.
 
Videolla pelataan näppiksellä ja hiirellä. Ei pitäisi näitä sotkea lainkaan pleikkarin pvp-peleihin. Olkoonkin, että näppis/hiiri ja padipelaajat voidaan erotella toisistaan, silloin kun konsoli tunnistaa niitä käytettävän. Tässä annetaan nyt pirulle pikkusormea.

 
Ylös Bottom