Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 3

Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

tuli tänään ostettua 2kpl tätä peliä kun tarkoitus tehdä tästä Black Opsin korvike jota nykyään pelataan kahdella xboxilla neljän pelaajan voimin. mutta mitämitä, onkotosiaa niin ettei tätä pystykään pelamaan system linkissä split screenissä??? eli kun meillä on kaksi peliä ja kaksi konsolia niin ei voida pelata 2v2? vai enkö vain osaa?

jos on näin niin aika pettymys ja huomenna pitää palauttaa pelit takaisin kauppaan
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Toisin sanoen olet niin paska, että et pärjää mukana?

Jos se tekee paskaksi, että nauttii toisenmaalaisesta peliseurasta enemmän kuin kotimaisesta niin kyllä silloin olen varmaankin paska, mutta hei jonkunhan se on aina oltava sekin.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Itse en kovin paljoa edes odottanut kokopeliä, mutta rupesi viimeviikolla sen verran himottamaan että laitoin tilaukseen fiiliksillä :''kait tätä pitää kokeilla''.
Ja sen takia peli on tehnyt itseeni suuren vaikutuksen, vaikka jotain pikkuvikoja on. Itseäni ei haittaa tuo homma että hakee suomalaisiin servuihin, saapahan ainakin nauraa suomalaisten Gamertageille :D.
Mapit ovat ihan jees, vaikka onkin pari aikamoista sokkeloa.
Moninpelissä ihmetyttää ja v**uttaa jos saat useamman Care Packagen ja sitten kun rupeat heittämään niin wtf! vain yksi laatikko ja muut ovat hävinneet, ei mahdu meikäläisen järkeen tämä.
Spec Ops on kyllä loistavaa viihdettä kaverin kanssa ei voi muuta sanoa, mutta se kyllä harmittaa että samalla konsolilla 2 pelaajaa ei voi pelata netissä.
Nämä ovat Fiilikset ainakin aluksi. :D
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

tyyliin että Call of Duty server is not available. En sanatarkalleen muista kuinka luki mutta idea sama. Onko kellään samaa kokemusta, vai johtuuko tosta paskamodeemistani vain? =)

Jotain samaa heitti mullekin päivällä, en ole nyt kokeillut sen jälkeen.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Paljonkos porukoilla on mennyt tuohon yksinpelin läpipelaamiseen aikaa?

Itsellä tällä hetkellä 6h 22min veteranilla ja alkaa loppu häämöttämään. Yllätyin, että on edes ton pitunen, kun yleensä nämä on paljon lyhkäsempiä.

Toivottavasti tulisi päivitys tohon moninpeliin, että pääsis pelaamaan jenkkejä vastaan, kun suomalaiset tuntuvat olevan niin perkuleen hyviä, että ei ole mitään mahiksia matseissa. Turpiin tulee ja kunnolla.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Paljonkos porukoilla on mennyt tuohon yksinpelin läpipelaamiseen aikaa?

Itsellä tällä hetkellä 6h 22min veteranilla ja alkaa loppu häämöttämään. Yllätyin, että on edes ton pitunen, kun yleensä nämä on paljon lyhkäsempiä.

Toivottavasti tulisi päivitys tohon moninpeliin, että pääsis pelaamaan jenkkejä vastaan, kun suomalaiset tuntuvat olevan niin perkuleen hyviä, että ei ole mitään mahiksia matseissa. Turpiin tulee ja kunnolla.

Hardened läpipeluu itsellä kesken, mutta regularilla meni kokonaiset 3h.
 
Mitäs täällä ihmiset valittaa kun joutuu suomipoikaa vastaan taistelee, onhan ne hyviä kyllä iso osa ja snipuja välillä kaikki vastustajan puolella mut kyllä se palkitsee kun niitä nöyryyttää ;) On myös hauska naureskella kun jengi kiroo ja huutaa kun oma peli ei suju tai joku pelaa "väärällä" tavalla.
 
Onko kukaan onnistunut saamaan vielä Founder statuksen. Luin Activisionin neuvonta palstaa ja koko Founder homma aukesi itselleni.

Founderiksi pääsee kahdella tavalla: Joko käyttämällä hardened version Token koodia ostamaan elite premiumin (koodion siinä founder lehtisessä takasivulla) ennen päivämäärää 13.11, tämä toimii myös jos ostaa elite premiumin livestä ennen 13.11!

Päivämäärän 13.11 jälkeen Founder statuksen saa Hardened version mukana olevalla "luottokortilla" jossa on koodi tätä varten (www.callofduty.com/founder).

Mutta jos olet ostanut vuoden tai käyttänyt koodin ja näin tilannut premium palvelun vuodeksi ennen 13.11, ei sinun tarvitse käyttää hardened version kortin numeroa.


Itse otin hardened version omistajana vuoden premium tilin käyttöön lehtisessä olevalla koodilla, eli Founder status pitäisi tulla voimaan itselläni 13.11. Tosin eihän Elite edes vielä toimi... Founder statuksen tunnistaa siitä, että heillä on vihreä pääkallo gametagin vieressä Elitessä.

Alla lähde Activision.

There are two ways to become a Call of Duty ELITE Founder.


1. Any users who activate a Premium Call of Duty ELITE account by November 13, 2011 will automatically be granted Founder's status. You can do this by purchasing Call of Duty ELITE via your console marketplace, a participating retailer or via the Call of Duty ELITE membership token code found in the MW3 Hardened Edition. To activate the token code please see the instructions below.

2. Any user who has a Founder card found in the MW3 Hardened Edition can also redeem the code found on the back of that card to receive Founder status after the November 13, 2011. This code can be redeemed at callofduty.com/founder at a later date, If you own the MW3 Hardened Edition and activate your premium subscription token by November 13th, you do not need to activate your Founder code.

Please note: It may take up to 48 hours to receive your Founder status. Founders can identify their status by the existence of a green skull icon next to their gamertag or console ID on Call of Duty ELITE.

To redeem a PSN token please do the following:
1. Under "PlayStation Network" in the XMB, select "Account Management"
2. In the next menu, select "Redeem Codes"
3. Three input boxes will appear. Your voucher code will consist of 3 sets of 4 characters, Like this:

ABCD-1234-5678

Enter the code into the three boxes. Voucher Code input is not case sensitive.

4. Once entered, select "Continue".
5. Your ELITE subscription should be listed. Download and install it to activate your subscription.

To redeem a Xbox Live token please do the following:
1. Sign in to Xbox LIVE with the account for which you want to use the prepaid code.
2. Press the Guide button on your controller.
3. Go to the Marketplace area, and then select Redeem Code.
4. Enter the 25-character prepaid code and select Done.
5. Choose Yes, to confirm the redemption.
6. Your ELITE subscription should begin downloading.
 
Nat portit ei näyttänyt itselläni olevan open. Onko tähän joitakin porttiasetuksia kellään tiedossa?

Ja tässä ne portit ovatkin:
• UDP 88
• BOTH 3074
• BOTH 22728
• BOTH 33233


Hienoa että muutkin spottaavat! En ole ainoa ;)

Nyt on NAT open, olin unohtanut laittaa kinteän ip:n uuteen xboxiini. :) eihän ne portit silloin toimi. Nyt on ip:t ja portit ok. NAT on open. Tämä voi vaikuttaa myös battlefield 3:sessa.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Jaahas.....

Nyt on tätäkin tekelettä tullut pelattua about 6 tuntia, joten tuntuma on sekä yksinpeliin että moninpeliin.

Tuomio: Yksinpeli - Ihan kivaa perussettiä, mutta jotenkin tuntuu että tämä on jo nähty.
Moninpeli - Itse olen aina ennen pitänyt enemmän COD sarjasta kun BF sarjasta. Nyt kun sekä MW3 että BF3 moninpeli on
tuttua, niin onhan ero kun yöllä ja päivällä! Jos tykkää enemmän Arcade-henkisestä mätöstä ja nopeasta temmosta, niin MW3
on valinta. Jos haluaa enemmän realismia ja myös ajoneuvoja, niin valinta on BF3.

Itse kallistun ensimmäisen kerran BF puolelle ja MW3 saa jäädä satunnaiseksi "kännissä on kivaa pelata päätöntä mättöä" peliksi.

Ps. Täytyy sanoa että siinä missä vanhemmissa MW peleissä moninpelikentät olivat jopa hyviä, niin nämä uusimmat ovat melkoista
scheissea!
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Kentät on kyllä aika karseita verrattuna edelliseen Modern Warfareen ja erityisesti Black Opsiin. Jostain syystä nopeutta on myös lisätty jonkun verran - en kyllä ymmärrä minkä takia. Syö viimesetki "taktisuuden" rippeet tästä pelisarjasta ja kannustaa jengiä kämppimään, jos ei jaksa tota reaktiohippaa. Lisäks toi pelien haku kusee erittäin pahasti. "Muutaman" kerran joutunu lähtemään kesken pelin, ku tuolla on noita 7-17 -vuotiaita energiajuomapäisiä olioita, jotka kaikki haluaa quickscopettaa tai vaihtoehtosesti juosta päätömästi ympäriinsä. Jostain kumman syystä toi haku torppaa meikäläisen silti uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan samoihin peleihin, mistä juuri poistuin. Pew pew vaan.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Pelasin peliä pari päivää ja pistin heti myyntiin, kun pelillä on vielä jotain arvoa. Ei voi käsittää miten pahasti peli on tyritty. En jaksa rueta edes avautumaan sen enempää moninpelin kentistä ja spawneista yms. En odottanut peliltä muuta kuin lisää sitä samaa kuin aina ennenkin, mutta en saanut edes sitä. Huonoin Codi tähän mennessä ja lähes pelikelvoton. Kaverit lopettivat pelaamisen jo ensimmäisen päivän jälkeen. Totaalista sähellystä.:(
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Itse tuli eilen peli haettua ja loistavaa settiähän tämä on. Kentät on kyl aika sokkeloisia mutta viihdyttäviä. Ja nyt on hyvä kun peliseuraa serveri hakee ensin suomesta, ni saa pelata pääosin suomalaisten kanssa. :) Sen on huomannut, että kyl suomesta tulevat pelaajat on paljon kovempia, kun muualla. Tai ainakin tuntuu siltä.. Eilenkin sai koko ajan olla sensorit pystyssä, ettei saa kyytiä.. :D Quickscope kyl välil kaivelee..

Otetaas pieni korjaus.. :D Kampanjasta en sano mitään, ko en oo kokeillu. Mut moninpeli.. kyl eilenkin oli taas sellasta sontaa et soitellaan! Nää kentät on ihan v'''un pieniä ja jengi vaan kämppii tai sit ravaa subin kans päättömästi. Eihän näissä kentissä tee riflella yhtään mitään. Ja sit viel se Quickscope! Katto hidastuksest ni eihän se kuti olis osunu edes ladon seinään. Ja joka kerta sama! Toivottavast tulee joku karttapaketti pian, et saadaa jotain järkee tähän ja sit joku päivitys tohon snaipperi touhuun!
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Tuntuu et on jotenki ennakoitu tota mappien myyntiä. Sen takia tehty noista perusmapeista vähän paskoja, et saatais hehkuttaa dlc mappeja et jengi sit niitä ostais. Niinku joku tos aikasemmin sano, niin melkosia nimi hirviöitä kyl jollakin on ollu. Vaikka voihan se nimi olla hauska ku on jokin MegaKulli nimenä, mut kyl se aika paljo kertoo enemmän mikä tyypin ikä siel toisessa päässä on.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Pelasin peliä pari päivää ja pistin heti myyntiin, kun pelillä on vielä jotain arvoa. Ei voi käsittää miten pahasti peli on tyritty. En jaksa rueta edes avautumaan sen enempää moninpelin kentistä ja spawneista yms. En odottanut peliltä muuta kuin lisää sitä samaa kuin aina ennenkin, mutta en saanut edes sitä. Huonoin Codi tähän mennessä ja lähes pelikelvoton.

Heh, eli ilmeisesti tuo liki 1200 punaista negatiivista käyttäjäarviota Metacriticissä pitää sitten paikkansa? Tällä hetkellä kokonaisarvosana 2.8. :D

Aika yllättävää, miten näin iso ja menestyksekäs nimi ja pelijatkumo on ylipäätään pystytty mokaamaan. Johtuisiko siitä, että peliä on ollut tekemässä useita pelifirmoja...
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Spec Ops on kyllä loistavaa viihdettä kaverin kanssa ei voi muuta sanoa, mutta se kyllä harmittaa että samalla konsolilla 2 pelaajaa ei voi pelata netissä.

Mites se näin voi olla? Itse ainakin nähnyt split screeni spedejä moninpelin puolella. En ole kokeillut, mutta jotenkin tuon saa toimimaan.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Mites se näin voi olla? Itse ainakin nähnyt split screeni spedejä moninpelin puolella. En ole kokeillut, mutta jotenkin tuon saa toimimaan.

Jaa hmm. olen minäkin moninpelissä nähnyt, mutta spec opsissa en ainakaan saanut toimimaan.
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Jaa hmm. olen minäkin moninpelissä nähnyt, mutta spec opsissa en ainakaan saanut toimimaan.

Oletko varmasti kirjautunut kakkospelaajalla questina? En ole varma pitäiskö tällä edes olla mitään vaikutusta Spec Opsissa, mutta ainakaan moninpeliin et pääse, jos ei kumpikin gamertag ole Xbox Live kultajäsen (pääseekö sittenkään? onko toisen pakko olla quest?).
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Lupasin itelle etten osta enää näitä vuosipäivityksiä, mutta kuinkas kävikään. Perus ADHD meininkiähän tämä on. Myllyä on vaan pienennetty ja perse käryää kaiken aikaa. Kampanja on veteraanilla edelleen sitä hirveetä "kuole-load-kuole-load-sheisseä" mitä aina ennenkin ja loputtomat vihollisetkin on näköjään palannut, jipii. BF3 pc:llä niin paljon parempi peli kuin tämä, mutta silti tätä tulee vaan hakattua, ei voi tajuta :(.

Seuraavaa en osta!
 
Vastaus: Call of Duty: Modern Warfare 3 [X360]

Jaa hmm. olen minäkin moninpelissä nähnyt, mutta spec opsissa en ainakaan saanut toimimaan.

Siis häh, spec opsissa samalla koneella netissä?
Eihän Spec Opsia voi edes pelata kuin 2 pelaajaa kerrallaan.

Heh, eli ilmeisesti tuo liki 1200 punaista negatiivista käyttäjäarviota Metacriticissä pitää sitten paikkansa? Tällä hetkellä kokonaisarvosana 2.8. :D
Aika yllättävää, miten näin iso ja menestyksekäs nimi ja pelijatkumo on ylipäätään pystytty mokaamaan. Johtuisiko siitä, että peliä on ollut tekemässä useita pelifirmoja...

Ei tätä mitään ole mokattu, jengi ei vaan osaa pelata. Peli on MW2:n tyylinen, mutta kaikilta osa-alueilta sitä parempi. Jos nyt jotain negatiivistä on pakko keksiä niin, on nimenomaan samaa kuin ennenkin eikä tässä enää ole sellaista uutuuden viehätystä kuin cod4:ssä ja miksei mw2:ssakin aikanaan.

Ärsytyksiä, bugeja ja glitchejä varmasti ilmaantuu ajan myötä, mutta silti kyseessä silti teknisesti ja ominaisuuksiltaan sarjan paras peli, vaikka ei ehkä samalla tavalla enää tunnu uudelta ja mullistavalta.
 
Ylös Bottom