Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare II - moderni sota jatkuu

Mitä tää tokenlevel multiplayerissä ees tarkottaa?Näyttävällä tavalla se level vaihtuu mut mitään ei kummemmin tapahdu matsin jälkeen.Sit yhtäkkiä taas level 1.Ei ymmärrä

Tosi ärsyttävästi kyllä aukee ne kilkkeet aseisiin.Parempi systeemi ennen.
Siinä on joku bugi. Itse pelaan Ps5 sitä ja joudun aina käymään ihan alkuvalikoissa asti ennen kuin Tokenit tulee käyttöön.
 
Mitä tää tokenlevel multiplayerissä ees tarkottaa?Näyttävällä tavalla se level vaihtuu mut mitään ei kummemmin tapahdu matsin jälkeen.Sit yhtäkkiä taas level 1.Ei ymmärrä

Tosi ärsyttävästi kyllä aukee ne kilkkeet aseisiin.Parempi systeemi ennen.

Token levelillä avaat season passia. Se että se nollautuu on tosiaan bugi ja paluu ihan alkuvalikkoon palauttaa pisteet.
 
Onko tässä xboxilla automaattisesti että cross-playta ei saa päälle? Pleikkarilla löytyy asetus pelistä siihen ja mulla on boxin omistakin asetuksista säädetty että "salli" muiden alustojen väliset pelit. Boxilla löytyy meinaan niin hitaasti pelejä että huhhu, mistä sen crossplayn saa päälle, xbox pelaajia tulee tällä hetkellä vaan lobbyyn ja kestää haku.

Joo boxilla on sallittu crossplay, mutta en pääse edes hakemaan invansion matsia koska se vaatii crossplayn, mutta täähän bugittaa, ei pysty tekee mitään enempää tälle.

Editti: fixi löyty, kävin laittaa ps5 alustalla pelistä crossplayn päälle niin alko toimii boksillakin se ja pelit löytyy...
 
Viimeksi muokattu:
Kuinka iso peli tämä on? Jos edelliset pelit yhtään antaa osviittaa niin lähestytäänkö jo 200gb?

Pelin koko PS5 kampanja, MP, Coop ja Warzone installoituna on 81 GB. Voi tietysti kasvaa vielä tulevaisuudessa kun kontenttia saadaan mutta kaukana ollaan niistä 200 gigan päivistä ainakin PS5.
 
Tuli päästyä prestige 2 (lvl 100). Peli maistuu yhä mutta uusia karttoja kaipaisi kyllä, sitä yhtä uutta karttaa on tullut pelattua ahkerasti ja sen hektinen sota on kyllä omaan mieleen. Esim. joku Taraq on aivan hirveä kun on liian iso mappi.
Monimuotoisuus on pelin juttu, erilaisia kenttiä erilaisille pelaajille. Mä pelaan pääasiassa tdm:ia ja tykkään Taraqista, inhokki on se Border crossing. Tällä hetkellä. Mitä muiden suosikit ja inhokit?
 
Monimuotoisuus on pelin juttu, erilaisia kenttiä erilaisille pelaajille. Mä pelaan pääasiassa tdm:ia ja tykkään Taraqista, inhokki on se Border crossing. Tällä hetkellä. Mitä muiden suosikit ja inhokit?
Taraq on itsellä inhokki. Ihan sen leveyden puolesta. Ja jos koittaa jotain asetta levuttaa niin tätä vältän kun ruttoa.

Ellei ase ole snipu niin sitten tänne. :)
 
Season 2 tuo mukanaan remasteroidun castle mapin world at war pelistä. Niin vähän tuli pelattua tuolloin onlinessa etten muista kyseistä karttaa kyllä.

 
Toistaiseksi maksimi level saavutettu.
Maistuuko? Maistuu. Ärsyttääkö joku? Kyllä. Erityisesti pelin jäätyminen jatkuvasti matsin jälkeen, jolloin näytölle pitäisi tulla saadut XP:t jne, peli jumahtaa siihen ja joutuu sulkemaan ja avaamaan pelin uudestaan.
No, Series X:llä toki nopeahko avata, mutta ottaahan tuo päähän suunnilleen joka kolmannen matsin jälkeen avata ja sulkea peli.

Aikaisemminkin mainitsin, että kyseessä meikäläisen eka COD. Tykkään kyllä tästä, kun on alkanut päästä vihdoin pelin juoneen kiinni. Valikkobugi, toisinaan typerät respawn paikat, muutamat päivänselvät wall hackerit (kill camia kun seurasi) ja nuo jatkuvasti jänishyppyjä leikkivät vastustajat hieman latistavat tunnelmaa, mutta pääosin positiivinen mieli. Toki uusia mappejakin kaipais hieman.
Kuitenkin lähes päivittäin illalla duunin ja puolison viihdyttämisen jälkeen on tullut pelattua reilut 1-2h, muutamat viikonloputkin päivisin painettu 6-8h sessioilla. Koko tuo peliaika tullut pelattua yksin, toisinaan peliseura kelpais, mutta eipä oo tullut tähänkään asti koskaan pelattua partyssä missään pelissä:D

TDM ollut itselle suosikki, mutta myös Kill Confirmed, Domination & Hardpoint alkoivat kuluneena viikonloppuna kiinnostamaan.
Invasiota tullut pelattua vaan, jos päivähaasteissa on ollut sniper tehtäviä. Sniper ei vaan ole yhtään mun makuun, en jaksa muutenkaan istua nurkassa ja kämppiä paria sekuntia kauempaa.

Viimesen viikon koittanut harrastaa samalla camojen grindausta, taitaa olla reilut 15 kultasena. Ei paljoa mutta onpahan nyt jotain edes.

Saa lisätä jos joskus innostuis peliseuraks ja ottais mikin ekaa kertaa käyttöön:)

Xbox: jvnikristivn
Activision: Nalle Puh#8849782


e71b7b58-eb30-42dc-ab0f-ff32bf6e1f37.png
 
Ylös Bottom