Call of Duty: Modern Warfare III - moderni sota jatkuu jälleen

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
1691655534105.png

Nimi: Call of Duty: Modern Warfare III
Kehittäjä: Sledgehammer Games, Treyarch, Infinity Ward, Beenox, Raven Software, High Moon Studios, Demonware
Julkaisija: Activision
Alustat: Xbox Series X|S, PS5, PC (mahdollisesti myös Xbox One ja PS4)
Lajityyppi: Ensimmäisen persoonan ammuskelu
Julkaisu: 10.11.2023

Ensimmäistä kertaa sarjan historiassa avatut jutut kuten aseet ja operaattorit seuraavat mukana seuraavaan peliin. Tarkempia tietoja "Carry Forward" -ominaisuudesta löytyy täältä: https://www.callofduty.com/blog/202...arfare-II-to-modern-warfare-III-carry-forward

Teaser:


@HideoMiyamoto postasi jokunen viikko sitten Tulevat pelit -ketjuun infoa mahdollisista pelin ominaisuuksista. Tietojen paikkansa pitävyys on varmistamatta, mutta hyviä juttuja olisi tulossa.
Modern Warfare 3 infoa.

-Blueprintit palaa
-liikkumisnopeutta lisätty
-aseiden lisäkilke miinukset poistettu
-klassinen minikartta palaa
-perk systeemi on nyt nimetty gear systeemiksi. 4 eri gear slottia joihin perkit kuuluu (esim. ninja kuuluu kenkä slottiin)
-War mode palaa takaisin

Sekä paljon muuta.

Tietojen alkuperäinen vuotaja sai DMCA iskun julkaisemattomaan peliin nimeltä Modern Warfare 3, joten ne todennäköisesti pitää paikkaansa suurimmalta osin.

 

Liitetiedostot

  • 1691654302981.png
    1691654302981.png
    510,8 KB · Lukukerrat: 3
Täytyy tämä laittaa ps5 joululahja listalle jos pukki tois. Sais sitten tämänkin hyllyyn kun on täydellinen codi kokoelma.
 
Suolaa aimo annos mukaan, mutta on mahdollista että tämän vuoden COD peli ei ole täysihintainen tekele.

 
kyllä se on ihan normaali hintainen peli ne luopu siitä toisen tyyliseltä julkaisusta kokonaan
 
Paljon pyörii huhuja CoD:in ympärillä. Yksi niistä on että kaikki MW 3 julkaisumapit olisi alkuperäisen MW2 remaster versiota. Toinen väittää että on tekeillä jotain massiivista joka saa pelaajat jakamaan mielipiteitä, tästä on syntynyt veikkauksia että COD saattaisi muuttua vain yhdeksi peliksi jota päivitetään vuodesta toiseen.
 
Mä en tuota usko. Miksi lopettaisi jatkuvan ison vuosittaisen rahavirran..
 
Viimeksi muokattu:
Koska sisältöä tuomalla yhteen ja samaan peliin voi tuoda enemmän rahaa kuin julkaisemalla vuosittain eri peli. Fortnite näyttää mallia.
Myöskin uuden pelin julkaiseminen joka vuosi on kallista, kun sisältöä pitää kehittää uuteen kokonaiseen peliin oikeuttava määrä. Ja vaikka Codit myyvät kuin leipä, ei näin ison budjetin pelin kehittäminen vuodesta toiseen täysin riskitöntä ole.

Toki silti tuntuisi hullulta, jos menisivät tähän Games as a Service -malliin.
 
Mutta toisaalta Call of Duty on pysynyt tuoreena, koska joka vuosi on tullut "uusi" peli ja siksi ihmiset ovat ostaneet täydellä hinnalla vuosittain. Jos vaikka alkuperäinen MW olisi ainut peli, ja sillä yrittäisi päivityksillä ja mikromaksuilla pysyä suosittuna, niin epäilen että olisi yhtä suosittu kuin nykyään nämä. Ja Fortnite vertaus ei nyt päde kun kyseessä ei ole vielä yhtä vanha IP ja se on muutenkin Free To Play.
 
Tarinamodin gameplay esittely. Se näyttää aika tutulta ja samoja skriptattuja kohtauksia on nähty jo vuosia, mutta varmasti kampanja on silti hauska. MP puolta itse odottelen enemmän.

 
  • Like
Reactions: rap
Ylös Bottom