Canis Canem Edit / Bully

Keskustelu osiossa 'Retro' , aloittajana tortza, 13.10.2006.

 1. tortza

  tortza New Member

  Kuinka moni hankkii kyseisen pelin

  latinankielinen nimi tarkoittaa "koira koiran syö"

  tässä linkki Bully


  Peli siis on GTA:n tekijöiltä ja siinä ollaan koulussa ja voi valita ollakko kiusattujen vai kiusaajien puolella siinä on eri opet ja oppilaat (gta tyyliin siis pomot)

  ja valvoja oppilaat (aka kytät)

  Luvassa varmaan ihan hyvä GTA tyylin peli sillä erolla että se tapahtuu koulussa, mä ainaki ostan, kuin moni muu on hankkimassa?
   
 2. Oliver

  Oliver KonsoliFIN Alumni

  XBL:
  *offline*
  PSN:
  OliverFIN
  Vastaus: Bully (Canis Canem Edit)

  Pieni oikaisu: Peli on kyllä Rockstarilta, mutta sen on tehnyt Rockstar Vancouver (Kanada), eikä GTA-sarjasta tunnettu Rockstar North (Skotlanti, Britannia), joka GTAIII:n aikaan tunnettiin vielä nimellä DMA Design.
  Rockstar Vancouver oli ennen Barking Dog Studios, jonka historiasta löytyy mm. Xboxin Transworld Skateboarding.

  Siinä taas vähän historiaa.:)
   
 3. simon

  simon New Member

  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Kylähän tuo olis tarkotus hankkia kun ei jaksa alkaa vielä uudempiin konsolihankkeisiin panostaa. Ja kyllähän tätä peliä on odoteltu. Aina ollut mielessä tehdä tällänen peli (skool daze)
   
 4. Slash80

  Slash80 New Member

  XBL:
  Slash80FIN
  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Ainoa itseäni kiinnostava seikka tässä pelissä on musiikki, joka on Mike Pattonin käsialaa. Patton fanina soundtrack on pakko hankinta, kun ei viitsi peliä ja PS2:sta hommata tuota varten.
   
 5. Prisoner

  Prisoner Active Member

  XBL:
  PrisonerFIN
  PSN:
  PrisonerFIN
 6. tortza

  tortza New Member

  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Suosittelen kaikille jotka pitää GTA tyylisistä peleistä, tähän jää koukkuun, ite oon ollu jälkässä jo varmaa 10 kertaa:D
   
 7. olge

  olge New Member

  XBL:
  olgeFIN
  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Pelaaja antoi 9/10. Aika lupaavaa.
   
 8. venhis

  venhis New Member

  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Olen melkein pelin ihan alussa ja heti olen jumissa. Tehtävässä nimeltä "Save alige" (Tai jotain) Kun tehtävä haetaan kirjastosta ja HIEMAN isokokoisempi nysverö alkaa seurata minua. Ensin "tapan" kolme muuta kiusaajaa ja menen kouluun sisälle. Siellä tämä isompi kaveri pitää viedä vessaan koska hänellä olisi tarve näyttää anakondaa.
  Mutta en ymmärrä miten ja minne vessaan hänet pitää viedä?? Onko kenelläkään tietoa asiasta. AUTTAKAAA!!!!
   
 9. The Punisher

  The Punisher New Member

  XBL:
  ThePunisherFIN
  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Oon ostamassa! Suurena GTA-fanina tuo on pakko-ostos :D Ruokala täti ja liikanmaikka ovat kyl aika klassisii :D
   
 10. Willennium

  Willennium New Member

  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Hyvältä vaikuttaa n. tunnin pelailun jälkeen. Pitkälti GTA:han tämä joka suhteessa on, mutta naamioituna eri asuun. Enkun tunnitkin vaativat kielitaitoa, ei mene pelailu ihan hukkaan kukkahattutädinkään näkökulmasta ;) Mulle tuli ainakin olo että olispa kiva mennä takaisin yläasteelle ainakin vähäksi aikaa. Siinä mielessä pelin aiheuttama kohu on ollut turhaa, tämähän pikemminkin innostaa käymään koulussa kuin houkuttelee lintsaamaan. Luulisin. Ainakin mikäli peli olisi sallittu alaikäisille... :rolleyes: edit: Joo olihan se K16, kannen mukaan ainakin :)
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 03.11.2006
 11. Willennium

  Willennium New Member

  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  CCE vaan paranee mitä pidemmälle pelaa. Kaikki on kuin GTA:ta, mutta paremmin tehtynä. Mukaan on sekoitettu myös Harry Potteria ja viimeinkin toimintapeli missä ei tarvitse tappaa ihmisiä. Eilen kaupunki avautui lähes kokonaan, menin fillarikauppaan ostamaan maastopyörän ja ajelin sitten huvipuistoon, jossa tekemistä riittää. :) Tuntuu hassulta käyttää sanaa 'peli' CCE:n yhteydessä, se kun sisältää niin paljon tekemistä ja minipelejä että ei rahojaan voi tällä osa-alueella paremmin sijoittaa (tosin, tyttöystävä osti tän mulle, kun vähän vihjasin :D <3).
   
 12. karpaasi

  karpaasi Active Member

  PSN:
  Amao
  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Tuollaisen vaimokkeen kun jostain löytäisi!:D Ainut mitä on jäänyt kaipailemaan, on
  skool dazen, sekä toisen C64:n pelin sisältämiä koulutunteja, joissa sai aiheuttaa yleistä pahennusta ampumalla opettajaa ritsalla, sekä vetämällä tuoleja toisten oppilaiden alta, niissä tunti olevansa luokan armoton pahis.
   
 13. Willennium

  Willennium New Member

  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  :p
  Niin, itsekin odotin että oppitunnit olisi toteutettu hieman eri tavalla... Eipä tuo nyt kauheasti menoa ole kuitenkaan haitannut :) Jatkuvasti on taas tullut uusia juttuja, n. 20% läpi... Mm. nyrkkeily 1st person -kuvakulmasta :)
   
 14. ULVI

  ULVI Administrator

  PSN:
  ULVI
  Stop doing that to yourself, stop doing that to yourself

  Pääsin parisen tuntia testaamaan ja GTA-sarjan ystävänä pidin kovasti. Ilme oli sopivan toimiva, ja etenkin ruudunpäivitys rullasi reilusti vaikkapa San Andreasin vastaavaa sulavemmin. Ympäristö tuntui todella monipuoliselta, sopivan kokoiselta ja oli täynnä kaikenlaista tehtävää. Varmaan enemmän ja miellekkäämpää puuhaa kuin GTA:issa loppujen lopuksi?

  Erityisesti miellytti todella koukuttava taistelusysteemi. Vähän kuin sai GTA3:ssa pesarin ensimmäistä kertaa käteen vuonna 2001... No, CCE:n vastustajien heittelyn, maassapotkimisen, vastaanpyristelyn ynnä kaiken muun toivoisi näkevän GTA:ssakin näin hyvin toteutettuna. Vahingonmallinnus vain puuttuu, ehkä PS3:lla sitten - yliopistojatko-osassa. (Ehkä mun ei pitäisi pelata tällaisia pelejä? :rolleyes:) Onneksi kaikkia ei saa hakattua, vaan vain oman kokoisiaan. Muutenhan lähtee kytät perään.

  Wedgies! Adult harassment! Heeh... Muutenkin huumoripuoli hauskuutti.
   
 15. Fudgehog

  Fudgehog New Member

  PSN:
  Fruity_Dream
  Vastaus: Canis Canem Edit (ex-Bully)

  Kyllä on muuten peli kestänyt hyvin aikaa, PS4 uudelleenjulkaisua tullut nyt pelattua 3 päivää ihan 24/7, suoritusprosentti on semmoinen 85 ja kohta puoliin on platina, aivan loistavalta tuntuu peli mekaniikoiltaan ja graaffisestikkaan ei paha vaikka on nyt PS4 graffoihin tottunut.

  Omasta mielestä edelleen Rockstarin paras peli:)
   

Jaa tämä sivu