Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Castlevania: White Night Concerto

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Esa Mäkijärvi


Jep lueskelin kanssa tuon Denkegin alunperin tekemän haastattelun ja aika lailla mielenkiintoista läppää CV:n tekijä artikkelissa heittää. On ehkä korkea aikakin saada Castlevania-peli, jossa ei Dracula näyttele ihan niin tärkeää roolia tarinalinjassa.

No, joo vaihteluahan yleensä virkistää, mutta jotenkin se Dracula on aina ollut keskeinen osa sitä Castlevania-peliä.
 
Mielenkiintoista. Draculan poissaolo mahdollistaa uusia juonikuvioita, mutta on (oli) hän sentään sen verran karismaattinen tyyppi, että olisi hepulle edes jonkin sivuroolin voinut uhrata.

Vaikeustason helpottaminen ei omasta mielestäni ole niinkään hyvä asia. Circle Of The Moonkin oli jo melkein liian helppo peli, ja tuskin Belmonteillakaan helppoa oli Draculaa vastaan kamppaillessa? Tämä voi kuitenkin tuoda lisää ostajia, koska nyt yhä useampi uskaltaa lähteä Transilvaniaan seikkailemaan. Toivottavasti Castlevaniasta ei kehity mitään Mario/Sonic -pomppuseikkailua.
 
Mestari-idea:

Mitä jos sekoitettaisiin Cthulhu-myyttiä Castlevaniaan? Cthulhukin on periaatteessa gootti-kauhua, mihin ollaan jo aiemmissa Castlevanioissa totuttu. H.P. Lovecraftin ja kumppaneiden kehittelemät oliot ovat vaan sata kertaa pelottavampia ja mielenkiintoisempia kuin normaalit ihmissudet ja vampyyrit. Lisäksi joka rodulla (Yith, Great-Old-Ones, Flying Polyps) on oma mielenkiintoinen tarinansa. Taistelut voisivat olla todella massiivisia - kuvitelkaapa vaikka tuhannen hiekkalaisen laumaa rynnimässä päällenne tai loppupomona väijyvää Nyarlatothepia!!

Cthulhu sinänsä ansaitsisi oman pelin, mutta koska Castlevania on laadukas pelisarja, niin voitaisiin yhdistää voimat - uskoisin muutaman Shoggothin, Shub-Niggurathin ja syväläisen TODELLAKIN tuovan vähän lisäpotkua ruoskanheilutteluun!

Mielipiteitä?
 
Herää kysymys, kun kerran pelkkä Cthulhun näkeminen ajaa ihmisen hulluksi, niin saadankohan tämä ominaisuus siirrettyä GBA:n ruudulle? :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Ghegs
Herää kysymys, kun kerran pelkkä Cthulhun näkeminen ajaa ihmisen hulluksi, niin saadankohan tämä ominaisuus siirrettyä GBA:n ruudulle?
Toivottavasti ainakin päästään lähelle ns. aitoa mallinnusta!
Alone In The Darkissakin hahmo kuoli pelkästään vilkaisemalla Necronomiconin sivuja, voi olla että monet GBA:n pelaajat saattaisivat kokea yhtä karun kohtalon. We'll see...
 
Ylös Bottom