Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Clan Warsit

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja NorseTKU
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Clan Warsit

Nyt on yhteys siihen clan wars vetäjään ja saan kohtapuolin kutsun sinne chattiin. Eli jos mä olen siellä chatissä, mun tehtävä on ilmoittaa että me ollaan valmiita matsiin jne... en tiedä kuka siellä laskee lähtölaskut, voin olla klaani-aulan vetäjä jos mun ei tarvi niitä laskea. Yritetään sitten olla aina matsien jälkeen heti valmiina uuteen, ettei tule liikoja turhia odottamisia. Aloitellaan harjoitus-sabolla siinä klo 21 aikoihin ja kerätään koko porukka kasaan. Sitten menen chattiin ja ilmoitan että me ollaan valmiina tosihommiin.

Muistakaa nyt että aina puolustus ja hyökkäys B-kirjaimelle, mutta SVERin kartassa aina hyökkäys ja puolustus A-kirjaimella.

hyökkäys: kun ollaan saatu kirjain haltuun, ne ketkä olisivat menneet sinne toiselle kirjaimella aluksi, menevät sinne ja kaksi muuta ryhmää jää kirjaimelle pitämään sitä hallussa. (menkää siis sivuittais liikkeellä, jos joudutte tulemaan alkuspawnilta, koittakaa koukata keskeltä.)

puolustus: vain yhden kirjaimen puolustus, älkää työntykö liian eteen, koska vihollinen tulee edestä ja sivulta, kun niillä on jo se toinen kirjain hallussa. Laittakaa miinoja maahan!!! heavy armoria päälle!!! Jos näyttää että he eivät saa sitä puolustamaamme yhtä kirjainta, minä (ainakin) teen pieniä ninja-hyökkäyksiä sille toiselle kirjaimelle ja yritän saada kaaosta aikaan. Sinne ei sitten saa lähteä paljon porukkaa, muuten me voidaan menettää myös se toinen kirjain.

Hyökkäys C:lle. Platoon Leader ääneen ja määrää mistä suunnasta mennään ja kaikki noudattaa tätä! Ryhmän johtajat ottakaa ryhmänne haltuun ja menkää 8 miehen voimin yhdessä jos mahdollista.

Puolustus C.llä. Miinat maahan!!! Tiiviisti kohteella ja kommunointia, mistä tulee vihollisia ja kuinka paljon.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Clan Warsit

jos ja kun pääsemme tuohon c:n hyökkäykseen niin eikö sielläkin deriwon voisi aiheuttaa kaaosta ja pitää ainakin yhden vastustaja ryhmän aktiivisesti toisella laidalla mistä muut menevät
 
Vastaus: Clan Warsit

jos ja kun pääsemme tuohon c:n hyökkäykseen niin eikö sielläkin deriwon voisi aiheuttaa kaaosta ja pitää ainakin yhden vastustaja ryhmän aktiivisesti toisella laidalla mistä muut menevät

Ihan hyvä idea. Täytyy muistaa tämä, kun JJ käskee koko joukkueen toiselle laidalla, siellä voi parit käydä toisella puolella viivyttämässä vihollista.
 
Vastaus: Clan Warsit

C:tä puolustettaessa snipu tai pari tekee mukavasti hallaa vastustajalle. Mieliala tippuu mukavasti kun snipu osuu päähän ja joutuu kokeilemaan uudestaan. Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi mikäli ryhmyri tähän hommaan komentaa :)
 
Vastaus: Clan Warsit

C:tä puolustettaessa snipu tai pari tekee mukavasti hallaa vastustajalle.

Näin on. Eilen ei naurattanut yhtään, kun Valorin C:lle hyökätessä sniput tiputtivat jatkuvasti vähintään puolet jo varjoissa roikkuessa. Tosin hyökkäjän toiminta ei ollut kovin mahtavaa tuossa pelissä.
 
Vastaus: Clan Warsit

Taitopisteet laitoin kuntoon, nyt kysyisin minkälaisia loadoutteja teillä oikein on tätä clanwarssia varten?
 
Vastaus: Clan Warsit

Päivemmällä tuli mietittyä muutamia hyödyllisiä taitoja saboa ajatellen.

1. Räjähdyksen ja kaasun kestävyys on hyödyksi molempiin suuntiin. Viime respekissä jätin kaasun kestävyyden pois ja ero oli todella suuri. Maksimikestoilla voi melko huoletta painella kaasuntäyttämään tilaan, mutta ilman kestävyyttä taas joutuu juoksemaan pikaisesti raittiimpaan ilmaan.

2. Elektronisten kohteiden haltuunottonopeus. Paneelin edessä kyykkiessä se ylimääräinen sekunti on joskus sekunti liikaa, mitä nopeammin saa konsolin haltuun, sen helpompaa on pysyä hengissä ja pitää kohde.

3. Motion sensor + maksimitaidot. Hyökkääjät näkyvät kartalla itselle ja tiimille. Erittäin hyödyllinen työkalu erityisesti puolustuksessa. Pari tällaista kaveria per squad.

4. Sensor jammer + silencer + maksimitaidot. Hyökkäyksessä suuri etu ja on suorastaan hämmästyttävää miten vapaasti joskus pääsee luikkimaan tiukankin puolustuksen ohi konsolille. Kallis ottaa mukaan, joten pari kaveria per squad voi olla riittävästi.
 
Vastaus: Clan Warsit

Itselläni loadouteissa, pistänpä nyt kaikki samantien mitä tällähetkellä itelläni on:

1. Tamsen + Refleksitähtäin + Äänenvaimennin, Medic-kit, Sensor Jammer, Motion Sensor (Kevyin panssari)

2. PSK MG(Konekivääri) + Refleksitähtäin + Etukahva, Medic-kit, Sensor Jammer ja myrkkykaasu

3/4. Ariet SFW/PSK MG + Refleksitähtäin + Etukahva, Medic-kit, Viuhkamiina, äänipaikannin

5. Tamsen + Refleksitähtäin + Äänenvaimennin + Nuubituubi(kranaatinheitin), Medic-kit, Miinaharava, Sensor Jammer


Viuhkamiina mukaan puolustuksessa aina jos mahdollista, siitä on aina kuitenkin hyötyä.
Muistakaa Bleedout, sitä ei voi liian vähän mainostaa, sillä se on niin tärkeää varsinkin klaanipeleissä!!

Tosiaan kaikkien ei todellakaan tarvitse ottaa sensorjammeria, tai ainakaan motion sensoria mukaan. Itsekin saatan vielä muuttaa motion sensorin ekasta loadoutista pois, kun ei ole sille täysiä skillejä, sensor jammerille kyllä, että sillä voin suojata isompaakin laumaa.
 
Vastaus: Clan Warsit

Saboa varten aika perussettiä:
1. AG-94 refleksillä + kahvalla, medkitti, kranaatti ja raskas panssari
2. Tamsen silulla + kahvalla, medkitti, kranaatti, jammeri ja keskiraskas panssari
3. PSK MG reflexillä + bipodilla, medkitti ja 3x superpanssari

Miinoittajaksi ei löydy tarpeita.

Kolmannella kitilläni yritän löytää spotteja josta pystyisin sylkeä lyijyä tehokkaasti näkökentälleni, yrittäen omatoimisesti tyrmätä vihollisten mahdolliset saartoyritykset sieltä mistä sitä vähiten odotetaan.
 
Vastaus: Clan Warsit

Ensimmäinen sabo alko hienosti ryhmäkuvalla ja siitä suoraan A:lle 31 miehen voimalla, ja sitten mulla jääty just ennenkuin pääsin kohteelle. Vitutus oli suuri, ja vielä enemmän vitutti kun levykin sai jostain varmaan damagea eikä edes lähtenyt peliä pyörittämään ennenkuin sen seitsemännen kerran pistin sisään, god damn it! :D

Onneksi oli vain lämmittelysabo.
 
Vastaus: Clan Warsit

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/dush61XuWAE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Tässä jotain pientä kiusoittelua :p
 
Vastaus: Clan Warsit

Joo hyvä pätkä kyllä, toivottavasti saadaan illasta lisääkin videoita tänne. Ensimmäinen klaanien välinen ottelu hävittiin niukasta, mutta eiköhän se voittokin sieltä vielä tule. Ainakin oltiin hyvä vastus ;)
 
Vastaus: Clan Warsit

Mahtavaa pelaamista. Kerrankin sai oikeesti pelata eikä pelleillä =)
Jouduin irtautumaan ajoissa perhesyistä. Sen KEQin puolustuksen ehdin vielä heitellä hylsyjä ja vaikka hävittiin, niin ei haittaa. Oli hianoo!!

Toivottavasti saitte illan aikana myös voittoja. Eka kerta, niin ei voi oottaakaan mitään ihmeellistä (vaikka itse odotinkin) =)

Alussa kannattaa varmaan vaan pitää kaikki mahdollisimman yksinkertaisena.

Uusiksi taas heti, kun mahdollista.
Kiitoksia kaikille.
 
Vastaus: Clan Warsit

Eka voitto )B(:ta vastaan. Oliko toi ny Deadly Blue Dots. Kuulema kovimpia klaaneja kun on.

Nyt kaivataan vahvistuksia kuitenkin. Vajaa joukkue täällä ja ainakin pari mahtuu nyt. Tilanne voi vaihdella pikkasen, mutta nyt näin.
 
Vastaus: Clan Warsit

Kiitoksia kaikille peleistä, ja eritoten omille tiimiläisilleni. Siis niille, jotka sattuivat pelaamaan minun ryhmissäni. Loistavaa tiimihenkeä kerta kaikkiaan. Enempää ei ensimmäiseltä pelireissulta voi pyytääkkään. Nappisuoritus osui tietenkin )B( vastaan, jossa ryhmäni täytti täydellisesti sen mitä pyysin.

Ukkosenjumalan kanssa oli selvästi välillä kommunikointiongelmia. Huomasin ainakin, että kertaalleen samat ongelmat olivat myös ukkis - Deri kaksikon väillä, kun kommunkaatiota ei vaan saatu menemään läpi. Tämä luultavasti nyt johtuu magin "ominaisuuksista". Mutta muuten Ukkosenjumalalta hienoa joukkuejohtamista.

Eka peli hävittii ranskalaisille, mistä jäi hampaan koloon kaikista eniten. Ukkikselta jääty peli heti kättelyssä ja täten joukkomme oli missä sattuu. Kaveri tuli suoraan keskeltä läpi sekä B:lle, että C:lle, eikä missään vaiheessa päästy peliin "mukaan".

Toinen peli KEQ:iä vastaan alkoi loistavasti C:n avauduttua jo 16min kohdalla. Loppupeli hakattii kuitenkin päätämme seinään ja tässä voinee sanoa puhtaasti, että paremmat voitti.

Kolmas peli tosiaan )B( vastaan ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, voitto kotiin. Ja kyllä, heitä oli 29 tai 30, eli voidaan puhua puhtaasta voitosta. Oikeastaan missään vaiheessa peliä ei ollut hätää, ja koko KFS pelasi yhden ehkä parhaimmista peleistään, mitä itse olen nähnyt.

Kiitos siis vielä kaikille osallistuneille ja hope ensikerralla saadaan pelejä enemmän aikaan. Mielestäni meidän ei tarvitse ollenkaa hävetä suorituksiamme, ottaen huomioon, että tämä oli ensimmäinen kerta meillä kovassa seurassa.

-Sharkonen
 
Vastaus: Clan Warsit

Eka peli hävittii ranskalaisille, mistä jäi hampaan koloon kaikista eniten.

Samaista COQ:ia vastaan tuli revanssivoitto hyökkäyksessä Copper Hills Relaylla vajaalla KFS-tiimillä loppuillasta :cool: COQ:lla oli jalkeilla 29 tai 30 jäsentä. KFS:n 16 miehen kanssa oli mukana toinen vajaa klaani, en muista mikä, mutta KFS vei kaikki MVP:t ko. pelistä.
 
Vastaus: Clan Warsit

lyhyt raportti illan Clan Wars -peleistä:

1. Puolustus - vastaan [COQ] - häviö

2. Hyökkäys - vastaan [KEQ] - häviö

3. Puolustus - vastaan [)B(] - voitto

4. Hyökkäys - vastaan [COQ] - voitto (kelloon jäi 40 sek aikaa)

+ bonus, välissä oli puolikas-klaanimatsi - puolustus - vastaan [GUN] - voitto


Kiitos kaikille loistavasta peli-illasta. Hyvää kommunikaatiota ja hyvää tiimipelaamista oli kaikissa pelissä. Jos jollain on videoita tästä illasta, linkittäkää tähän ketjuun niin laitan niitä eteenpäin.

+ Kiitos myös Ukkosenjumalalle loistavasta Joukkueenjohtamisesta! (muista laittaa ryhmäkuva näkyville :))
 
Vastaus: Clan Warsit

^ Juu olin tuossa pelissä tosiaan mukana valloittamassa A:ta, ja plääntäsin kerran jo B:n. Sitten huomautettiin kun mikistä ei kuulunut, tai se pätki ja käynnistin mikin uudelleen. Hetken kerkesin jo hengähtää, että nyt kaikki taas pelittää, mutta sitten sabo jäätyi. Eipä ole ennen näin käynytkään. En tosiaan enää jaksanut takaisin tulla, mutta loistavaa, että voiton otitte. Tosin pitää muistaa, että tuossa pelissä oli puolet sitä ihmeen toista klaania apua, mutta silti.

Ehkä ensi kerralla saadaan puhas KFS voitto ranskalaisistakin.
 
Ylös Bottom