Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Constantine - THQ:n lisenssikauhuilu

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Corca
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Corca

KonsoliFIN Alumni
Etusivu-uutinen.
John Constantine (pelaaja) on yliluonnollisia ilmiöitä tutkiva maailmankiertäjä, joka tasapainoilee hyvän ja pahan rajavyöhykkeellä. Suojellakseen maapalloa puhtaalta pahuudelta, hän joutuu tuhoamaan esille sikiävät demonit ennen niiden ilmestyskirjamaista maanpäällistä nousua. Kujanjuoksu helvetinvoimia vastaan alkaa.

THQ:n Constantine on vahvasti kauhusävytteinen kolmannen persoonan toimintafantasiapeli, jonka hirviöt ja muut olennot ovat elokuvasta joko uudelleenluotuja tai kokonaan peliä varten kehitettyjä. Näitä pääsee rankaisemaan erilaisilla uskonnollisilla aseilla, kuten Crucifier-ristiinnaulaimella, erikoisella Holy Shotgun -haulikolla sekä lukuisilla Johnin psyykkisillä voimilla. 14 kenttää taivaallista ja helvetillistä toimintaa puskeva lisenssijulkaisu ilmestyy Euroopassa SCI/Atarin toimesta Xboxille, Playstation 2:lle sekä PC:lle maaliskuun 4. päivä 2005.

Valkokangasversion ohjaa Frances Lawrence ja näyttelijöinä mm. Keanu Reeves, Rachel Weisz. Suomen ensi-ilta on pelijulkaisun kanssa sama.
Muutamista nähdyistä ruutukaappauksista tuli ikävästi mieleen Namcon Spawn: Armageddon (HUD-ikonit ja konsepti), joten kovin suurta odotusarvoa ei tälle(kään) lisenssijulkaisulle voi laittaa.
 
Vastaus: Constantine - THQ:n lisenssikauhuilu

Taitaa mennä siihen samaan kategoriaan mihin muutkin elokuviin perustuvat lisenssipelit, eli pelin voi varmaankin huoletta jättää huomioimatta.
 
Vastaus: Constantine - THQ:n lisenssikauhuilu

Jonezy sanoi:
Taitaa mennä siihen samaan kategoriaan mihin muutkin elokuviin perustuvat lisenssipelit, eli pelin voi varmaankin huoletta jättää huomioimatta.

Tosin Riddick taitaa olla lähes ainut onnistunut lisenssipeli... Olikos tästä joitain kuvankaappauksia?
 
Ylös Bottom