Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Cuben ennakkotunnelmat

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja tilt
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
10! Hihhulihei enää neljä päivää...:D

ps. ja muuten reilun tunnin päästä kolme päivää... HIHII! JEE! JIPII! HAHAA! :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan kaba
8½. Miinusta aluekoodatuista muistikorteista, sekä pienestä levystä.

Aluekoodatuista muistikorteista? Kuinka hemmetissä tuollainen on edes mahdollista? Kyllä niiden korttien pitäisi formatoinnin jälkeen toimia ihan hyvin, samoin kuten Dreamcastilla.
 
Menin, näin, pelasin

Uh, vieläkin on pää huumassa! Olin viime viikolla Gamecuben esittelytilaisuudessa ja pelasin kuuttatoista eri peliä. Tässä vähän pyykkiä ja fiilistelyjä tämän viikon perjantaille...

Ensimmäiseksi: olin aika varma että menen heti 3.5:ttä ostamaan koneen. Näin siis ennen tilaisuutta. Tilaisuuden jälkeen ei ole enää mitään epäselvää. GC on saatava!

Tottakai Star Wars oli ensimmäiseksi syynäyksen alla. Graffa olikin todella kaunista ja pelattavuus mainio. Kun ensimmäistä kertaa aikoinaan näin Cuben ohjaimen mietin että mikä hitto tuo on? Nyt kun sillä on joitain tunteja pelannut niin ohjain todella istuu käteen huomaamattoman mainiosti. Hyvä!

Mutta peleihin: Star Wars oli siis karkkia kaikin puolin. Graffa oli juuri niin hienoa kuin pitikin. Tällaisia avauspelejä konsolit tarvitsevat! Enemmän päätäni kuitenkin huimasi Resident Evil.

Siis ei helkutti mitä grafiikkaa! RE on aivan uskomattoman upean näköinen peli! Ja hitto miten raaka se on! Lastenkonsoli my ass! Piltit näkevät takuulla sellaisia painajaisia tästä että itku jatkuu pitkään. Itseänikin puistatti. Tämä peli tulee takuulla nostamaan GC:n myyntiä Euroopassa!

XG3 vai mikälienee futuristinen mopopeli olikaan oli pehmeää ja vauhdikasta katseltavaa. Pelattavuus oli ihan mainio ja vauhti todellakin tuntui. Pidin, autopelihullu kun olen.

Myös Eternal Darkness (kaunis ja jännittävä) ja Simpsons: Road Rage olivat mainioita. Simpsons lähinnä kaksinpelinä.

Muita testaamiani olivat: Pikmin (oudohko, ei minun tyyliin mutta selkeästi valloitti monien sydämet), Batman (hieman tylsähkö), Waverace (OK, kivaa graffaa), Super Smash Bros Melee (ei tyyliäni, mutta voittaja nelinpelinä ja omalle fanijoukolle), Crazy Taxi (tuttua Dreamcastilta, ei enää vakuuttanut), NBA?? (joku koris, ihan jees), NHL?? (joku lätkä, myös jees) ja Luigi's Mansion (jotenkin ei jaksa innostaa). Oli siellä jotain muitakin muttei nyt tähän hätään tule mieleen.

Burnout kiinnosti, mutta sitä ei esitelty. Sen aion kyllä aika varmasti heti perjantaina hankkia.

Tule tule perjantai!
 
Ne muut pelithän olivat Dave Mirra, Sonic Adventure 2, THPS 3 ja Super Monkey Ball.. tulisivat nyt äkkiä nuo Resident Evil ja Eternal Darkness!! (vaikka jälkimmäinen olikin pahasti vaiheessa oleva, ilmeisesti syksyllä demottu keskeneräinen build pelistä, vaikutti se silti erittäin lupaavalta!)

EDIT: Se NBA:han oli siis Left Fieldin tekemä NBA Courtside 2002, ja NHL puolestaan Midwayn NHL Hitz 2002. Alunperin paikalla oli tarkoitus demota kuulemma myös EA:n Formulaa, mutta sattuneista syistä sitä ei siellä sitten nähty :(
 
Kiitti korjauksista. Ei nyt tähän hätään jaksanut kaivaa tiedotteita esille ja tarkistaa noiden pelien nimiä :)
 
Siis oliko tää se eat`n`play juttu vai joku muu tilaisuus? Ei siellä missä mie kävin ainakaan ollu muita pelejä kuin wave race nimittäin.
 
Acid, ei, vaan asiakkaille ja medialle avoin tilaisuus joka järjestettiin Helsingin Tulli- ja Pakkahuoneella (josta saa "hulvattomia" käännöksiä aikaan vaihtelemalla tavujen paikkoja keskenään) viime perjantaina..
 
keiu:
No niinhän ne toimivatkin, mutta samaan aikaan kortilla ei voi olla JAP ja USA -pelejä, joten molemmille pitää ostaa oma kortti. Kuuleman mukaan esim. PS2:n korteissa tätä ominaisuutta ei olisi, joten minkä ihmeen takia sellainen oli näihin kortteihin ängettävä?

Ettei jää epäselvyyksiä: Kyllä esim. Japanista ostettu kortti formatoituu jenkkikortiksi käden käänteessä.
 
ehkei avoin ,mutta aina kannattaa yrittää ja nyt meni sitten sivu suun. Olisin näyttänyt ovella mun vanhaa nintendo clubikorttia niin oisin aika varmasti ollut jo sisällä :D
 
Aivan selvästi 9 ½.
Ei voi antaa vielä kymppiä, kun jossain vaiheessa tulee kuitenki parempi konsoli(Nintendolta , tietty).Muuten joutuu nostamaan arvosanaskaalaa TelpeFionin vastaavan tapaiseksi :D
 
Elämä sucks, mutta tässä nyt ei voi ollenkaan masentua vaikka kuinka yrittäisin:D.

Ja GameCuben arvosana minun osaltani 9.5. Pikkuasioista voi aina nipottaa.

Eihän tässä meinää edes housut pysyä jaloissa!
 
Kyselin konsolinetistä että ehtiikö kone perjantaiksi kotiin.
Vastaus oli tämä:
"Laitamme koneet huomenna postiin, mutta kaikkia tuotteita ei välttämättä
saada huomiseksi. Tällä hetkellä on koneet ja osa peleistä hyllyssä, mutta
mm. ohjaimet, muistikortit ja Rogue Squadronit puuttuu. Otan huomeen
yhteyttä tarkemmin ja kerron mitä voidaan lähettää ja mitä tehdään jos
jotain tuotteita ei saada lähtemään. Rogue squadron ainakin vaikuttaisi
siltä että se ei saavu maahan ajoissa."

AAARGH!!:mad: Kone tulee mutta ei pelejä?!?! Tuskaa.
No jos se wave race ainaskin tulis...:(
 
Ylös Bottom