Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dante's Inferno [PS3]

Seether

Member
Tehdään nyt tällekkin oma thread jonne voi purkaa mietteitä, ajatuksia ja kokemuksia tai uutisia kyseisestä pelistä.

http://www.dantesinferno.com/home.action

Lajityyppi: Seikkailu-/roolipeli, Toiminta
Kehittäjä: EA
Kieli: Peli + ohjekirja englanniksi
Julkaisupäivä: PlayStation®3 - 4.2.2010
Demo: 10.12.2009 (US) ja 22.12.2009 (EU)

EA:n Dante’s Inferno kertoo tarinamukaelman, joka keskittyy huippuluokan kolmannen persoonan toimintapelikokemukseen tuoden samalla Alighierin kuvauksen Helvetistä pelien maailmaan. Pelaaja on Dante, joka palattuaan kotiin löytää rakkaan vaimonsa Beatricen murhattuna ja laskeutuu Helvettiin pelastaakseen Beatricen sielun Luciferin viettelykseltä. Pian Dante huomaa olevansa Helvetissä kohdatakseen myös omat demoninsa ja lunastaakseen syntinsä.

Pelaajat vievät Danten läpi Helvetin yhdeksän ainutlaatuisen kehän Alighierin laatiman kartan ja kuvauksen mukaisesti: limbo, himo, mässäily, ahneus, viha, kerettiläisyys, väkivalta, vilpillisyys ja petturuus. Jokaisella kehällä on ainutlaatuinen ilmeensä, joiden demonit, hirviöt, kirotut ja maasto perustuvat suoraan runoelman lennokkaisiin kuvauksiin.

Lyödäkseen Helvetin demonit Dante on varustautunut kahdella pääaseella: itse Kuolemalta otetulla viikatteella ja Beatricen antamalla pyhällä ristillä. Ristillä on hengellisiä voimia, joiden avulla Dante kerää sieluja ja loitsuja matkansa aikana päihittämiltään vihollisilta. Peli sisältää myös syvällisen taitojen kehitysjärjestelmän, jonka avulla pelaaja voi muokata Danten kykyjä pelityylinsä mukaisesti. Se tulee tarpeeseen etenkin Danten kohdatessa Helvetin rajuimpia petoja ja pomovihollisia. Dante voi kesyttää joitakin petoja, taivuttaa niiden tahdon omakseen ja kääntää Helvetin rangaistukset sitä itseään vastaan.

Palkitun Dead Space™:n teknologialla kehitetty Dante’s Inferno tarjoaa nopeaa ja sujuvaa taistelua 60 kuvaruudun sekuntivauhdilla toimintaseikkailun lajityypin vaatimusten mukaisesti. Peliä kehittää Visceral Games™ samalla paneutumisella viimeistelyyn kuin studion maineeseen nostaneen Dead Spacen tuotannossa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Usa storeen olikin tullut pelattava demo tarjolle yön aikana. Aamuisen pienen kokeilun perusteella ohjattavuus vaikutti olevan kohdillaan kuten myös tunnelma. Illemmalla pitääkin sitten kokeilla lisää jahka töistä pääsee. Tarinan kerronnassa käytetty piirros/ "kunnon" animaatio sekoittelu tyyli sopii ainakin omasta mielestä tälläiseen teemaan. :)
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Tulihan tuo eilen yöllä testattua tuo demo. kahteen kertaan pelasin normal tasolla (toka taso eli se joka on classicin alapuolella).

Demohan sisältää pelin alun ja pakko sanoa että vähän liian kovalla vaihteella hommat lähtee käyntiin. sitten ihmeellistä että siinä on tietokoneella tehtyjä välivideoita, peli enginelle tehtyjä välikohtauksia, piirrettyä animaatiota ja vielä toisenlaista animaatiota (yksinkertaisempaa).

Juoni vaan menee liian nopeaa ja näytetään 4 eri tavalla sitä tarinaa ja hypitään sinne tänne eikä hahmoista yms. ehdi kiinnostua eikä välittääkkään. vaikka peli on takuuvarma k18 peli niin onko siinä ihan tahallee pakko vilahtaa ihan kaikki. se nainenkin tuntuu todella siveelliseltä ku tissit hilluu ruudulla kokoajan

Taistelu yms. ihan hyvää tasoa ja peli ei koskaan dippaa alle 60 FPS ja se on todella hyvä, mutta huomaa kyllä missä ollaan karsittu. grafiikka on välillä vähän oudonkin huonoa ja keskinkertaista. taustalla tapahtuvat jutut ja vihollisten määrä kuitenkin mukava, vaikkakin ainakin tuolla tasolla vihut oli liian helppoja sekä äijä kestää paljon iskua. (NG Sigma 2 on tuttu joten ehkä sen takia tältä tuntuu).

Helvetilliset kentät ovat kyllä upeita ja vaihteleviä ja se onkin pelin vahvuus. myöskin ainakin videoiden perusteella vihollisiakin on monenlaisia joten silläkin saralla varmasti vaihtelua riittää. combojen yms ylennys kyllä aika moninpuolinen, mutta bayonetta tasolle ei päästä.

Toiminta ja kontrollit ovat kyllä eittämättä kuin Gow:ssa ja samaten tämmöisiä samaisia lopetus momenttejä jossa pitää painaa tietyllä kohdalla tiettyä nappia, mutta kyllähän se toimii. Tuntui kuitenkin että vihollisilla ja varsinkin bosseilla oli aina se yksi kaksi ainoaa tapa hoitaa niitä...esim. kuolemalle ehtii tehdä tasan 3 normi tai 2 kovaa iskua aina välissä ja kaikki kuoleman iskut voi torjua helposti eikä tarvi mitään väistellä, toisaalta kyseessähän oli vasta ensimmäinen bossi.

Lopputulos: Tarinaa kerrotaan aivan liian nopeaa ja sitä näytetään 4 eri tavalla josta se sitten hyppää suoraan peliin mikä latistaa tunnelmaa sekä hahmojen kiinnostavuutta. Grafiikka vähän keskitasoa, mutta FPS on kokojan 60. Helvetti on helvetin hieno, taistelu toimii, upgreidaus näyttää suht toimivalta. liian tyhmiä vihollisia ja ehkäpä liian helppo.

Pitääpä testata vaikeimmalla seuraavaksi kun kämpille pääsee.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Itsekkin testailin demon läpi ja päällimmäisenä mieleen jäi mielenkiintoinen tarina. Teema ja juoni vaikuttavat melenkiintoisilta ja demon loputtua olisi kyllä halunnut jatkaa pelaamista. Tosin, pelaaminen ja kaikki muukin tuntui liukuvan eteenpäin todella nopeasti ja sekavasti. Eipä jäänyt paljoa aikaa sulatella tietoa, kun uutta mörköä jo pukkasi.

Ruudunpäivitys pysyi tosiaan hyvällä tasolla ja yleinen graafinen ilme oli omasta mielestäni vaikuttava. En siis puhu mistään Uncharted 2 -tason grafiikasta, mutta maisemat ja vihollisten suuri määrä samanaikaisesti ruudulla loivat mukavan asetelman silmille katsottavaksi.

Kyllähän tämä ostaa pitää, sillä jo itse teema kiinnostaa itseäni hyvin paljon. Runsaasti on lainattu sisältöä God of War -peleistä, mutta se tästä tekeekin oikein viihdyttävän.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Ehdottoman positiivinen yllättäjä. Alkumetrit satamassa eivät innostaneet, mutta sen jälkeen käyrä oli nousujohteinen. Itseen uppoaa enemmän tällainen länsimainen GOW meininki kuin hyperaktiivinen DMC/Bayonetta linja, joten tulee varmastikin ostettua viimeistään alennuskorista.
Myös juonen sijoittuminen (löyhästi) historialliseen tarinaan on omiaan nostamaan mielenkiintoa. Ensi kevät on mukavaa aikaa tämän lajityypin ystäville!
Lisäksi täällä on vasta ensikosketukset otettu GOW Collectioniin (entisenä xbox miehenä jäi väliin), niin Dante täydentää verikekkereitä mainiosti! :)
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Heh, oli kyllä niin GoWia ettei mitään rajaa.. Eipä sillä, että se huono asia olisi, GoW:han on helevetin kova.
Eli varsin samanlaiset pelit kyseessä, niin käytän GoWia (demot tietysti kyseessä..) mittarina.

Oli miten oli, tää oli vaan "hyvä". Grafiikoista paisto silmiin kovasti esimerkiksi kuolleiden ruumiiden samantien-katoaminen ja vihollisten järkyttävän rumat spawnausefektit. Toki tärkein, eli taistelu oli näyttävänä näköistä.
Jos jatketaan tällä vertailulinjalla, kristinusko, saatiin siitä kuinka pimeää ja karua tahansa, lähinnä oksettaa mua, joten GoW vie tällä saralla selvän voiton Kreikan mytologian olioillaan.
Itse kuolemaa
vastaan taisteleminen oli toki siistiä.

Propsit Dante's Infernolle kuitenkin liikkeiden määrästä, näyttäisi meinaan olevan paussivalikon mukaan varsin paljon eri tapoja heilutella sitä viikatetta. Tämä onkin tällä hetkellä rehellisesti sanoen ainoa parempi asia vrt GoW 3, mutta yhä, nyt vedetään demojen perusteella. Omasta mielipiteestäni voin sanoa sen, että tämä tulee satavarmasti häviämään GoW 3:lle, mutta hyvä pelihän sieltä silti on tulossa. Jos tämä nyt ennen Kratoksen tuhoja on ilmestymässä, tulee tää tod näk ostettua vähän karistamaan Sodan Jumala -nälkää. Ja miksei jälkeenkin, jahka titaanit on haljottu ja jumalilta revitty päät irti.

Huh, tais tulla aika väsynyttä tekstiä.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Todellakin GOW uudella taustatarinalla ja miljööllä. Mutta eipä paljon haittaa. Komiata menoa ja heti ensimmäisessä missiossa pistetään turpaan
tosiaan itse kuolemalle.
Musiikki ja muu äänimaailma on mahtipontinen ja sopii peliin kuin nyrkki silmään.

Itseäni ei tuo kristinuskon läsnäolo häritse, nuo jutut kun ovat menneet allekirjoittaneella toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos jo ala-asteelta lähtien. Ei niistä ole oikein tällä ateistilla mitään mielipidettä. Eli mitään lisäarvoa uskonnoliset aiheet eivät minulle peleihin tuo. Eivätkä ota myöskään mitään pois.

Ale-laarista viimeistään, tai kanaalista muuten vain halvalla. Ihan viihdyttävä paketti tulossa.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Demon jälkeen peli ei edes vaikuttanut oikealta, vaan joltain GoW:in modilta. Piksilitissejä löytyy varmasti enemmän kuin tulevasta GoW III:sta, mut joo. Täytyy myöntää että vaikka peli on törkeä plagio, on se tehty hyvin.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Painu helvettiin, niin peli minulle sanoi.

En oikein tiedä, demon jälkeen jäi sellainen olo kuin olisi pelannut God of Waria. Tuo 60 fps lisää kyllä iloa silmälle. Siis melkein kaikki on revitty GOW:sta. Tämä on melkein kuin Ninja Blade "haki inspiraatiota" Ninja Gaidenista, mutta ei läheskään niin paha. Ainoa juttu mitä voin sanoa mikä olisi pelin omaa olisi aika kausi, muuten kaikki tuntuu samalta kuin GoW.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Itse en ole GOWeja hirveästi pelannut, mutta yhtäläisyys on ilmeinen...

Demo kyllä iski meikäläiseen todella kovaa. Pakko-ostos.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Suurena god of warin fanina tää on kyl pakko ostos,harmi vaa ku demo oli nii lyhyt:D
Nyt sit alkaa piinallinen odostus et peli tulee kauppojen hyllylle:)
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Pitää yhtyä edellisiin että jäi varsin ristiriitainen olo demon jälkeen GOW samankaltaisuuksien osalta. Alussa ihan ärsytti miten samanlainen tää on mutta kai tämän vois hommata kunhan GOW 3:sen saa ensiksi. (ja silloinkin korkeintaan 30 eurolla)

Voisko joku vielä selventää että onko Dantes inferno siis samoilta tekijöiltä kuin GOW? On nimittäin lähes törkeän identtinen juoksua ja perusliikkeitä myöten, mutta paljon nätimpi. Kratos hakkais danten 6-0

se lopun mörököllillä ratsastus oli kyllä huippua:D
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Voisko joku vielä selventää että onko Dantes inferno siis samoilta tekijöiltä kuin GOW?
Ei todellakaan ole, mutta God of Warista on otettu enemmän kuin paljon vaikutteita. Tämän pelin takana on Visceral Games ja julkaisijana EA.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Tämän pelin takana on Visceral Games ja julkaisijana EA.

Olenko ihan väärillä raiteilla, jos väitän, että tämä olisi Dead Spacen tekijöiden uusi kyhäelmä? Kun muistelen jossain mainittaneen näin.

EDIT: No kyllä, juuri näin. Onhan se tuossa ensimmäisessäkin viestissä mainittu.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Onko kellään varmaa tietoa kun kuulin huhua että PS3 versiot olisivat KAIKKI näitä Divine Edition versioita? ( soundtrack yms roinaa mukana )
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Onko kellään varmaa tietoa kun kuulin huhua että PS3 versiot olisivat KAIKKI näitä Divine Edition versioita? ( soundtrack yms roinaa mukana )

Tuota itsekkin jännään, paikallisesta stopissa eivät ainakaan osanneet kertoa onko suomeen tuollaista tulossa/ onko kyseinen painos juurikin se joka tulisi ennakkovaraus kamppiksessa. :)
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Tuota itsekkin jännään, paikallisesta stopissa eivät ainakaan osanneet kertoa onko suomeen tuollaista tulossa/ onko kyseinen painos juurikin se joka tulisi ennakkovaraus kamppiksessa. :)

Tämmöisen tekstin löysin netin ihmeellisestä maailmasta:
The Dante's Inferno Divine Edition is the version all PlayStation 3 owners will be receiving once the game is released on February 9th, so there's no need to worry about changing over your preorders or making sure you don't get a gimped version accidentally. Whether they want it or not, they're getting it. What are they getting? On top of the game itself, the Divine Edition comes with developer commentaries, a Wayne Barlow digital art book, the game's soundtrack, and a digital copy of the complete Longfellow translation of Dante Alighieri's Inferno.

Onkohan tuo nyt täysin faktaa? Kuulostaisi aika kivalta.

Tässä linkki uutislähteeseen
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Tässä linkki uutislähteeseen

Eli halusi tai ei, "extra" herkkuja tulee silmät ja suut täyteen. Liian hyvää kyllä ollakseen totta. Toisaalta, kun tuon Bayonettan PS3 version menivät eräät nimeltä mainitsemattomat tahot kusemaan oikein tyylillä, niin tällaisen paketin saapuminen kaikkien pleikan omistajien saataville ilman lisäkuluja olisi nyt jonkinlainen hyvitys. Vaikka eri firmoista onkin kyse.. .

Todellisuudessa asia taitaa olla niin, että Dante's Inferno joutuu kilpailemaan GoW 3:n kanssa pleikka puolella, joten kyseisen konsolin omistajia joudutaan sitten lahjomaan näin näkyvästi.
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Soitin tänään Verkkokaupan asiakaspalveluun ja kyselin tästä Special edition hässäkästä, sillä Verkkiksen sivuilla on ks. Special Edition myynnissä, mutta Ahvenanmaan puolella näyttäisi olevan perusversio jossa näitä "ekstroja" ei ole ja kuulema näin onkin. Verkkokaupan kautta voi hommata tuon lisähärpäkkeitä mukana tulevan version ,mutta Ahvenanmaan kautta tilaavat joutuvat kuulema tyytymään perusversioon, joka sisältää pelkän pelin.

Huom! Tosin molempiin versioihin tulee kuulemma ne ennakkotilaajan ladattavat lisähärpäkkeet. Huh! Olipas sekavaa :)

Aika pahasti kyllä nyt tämä info kumoaa tuon aikaisemmin postaamani uutisen.. Saapa nähä mikä tässä nyt on se totuus. Mystistä on :D
 
Vastaus: Dante's Inferno [PS3 Hype]

Todella hyvältä vaikutti demo. Osaatteko arvon väki sanoa että miksi telkku heittää resoksi 7**-5** en muista tarkkaan resoa mutta eise ollu kyllä sitä mitä pitäisi samaa tekee quitar hero5 pelissä muut kyl toimii niin kuin pitää onko lie asetuksissa jotain häikkää?
 
Ylös Bottom