Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dead Nation [PSN]

Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Vastailen sen mitä osaan.

Mitä tolla rahalla oikeen tekee? Ostaa uusia aseita?

Ostaa uusia aseita. Niihin parannuksia, kuten lippaita lisää, tulitusnopeutta, vaurion määrää. Kranuja, polttopulloja jne. Ja tietty panoksia, vain yhdessä aseessa loppumattomat panokset, muista loppuu.

Jos pelaa samalta sohvalta niin onko kummallakin oma ruutu vai jaettu?

Kaksinpeliä en ole kokeillut.

Ja sain sellaisen käsityksen, että tässä mentäisiin eteenpäin? Mutta voiko tässä myös koittaa parannella omaa enkkaria? Mennä nopeemmin, saada paremmat pisteet?

Joka "tasossa" voi yrittää parannella ennätystään, juuri menemällä nopeemmin jne. Kun tasot läpäissyt, pääsee niitä pelaamaan uudestaan. On tuloslistat ja ihan maakohtaisiakin. Eli kaikki suomalaiset pelaa täten yhteen hiileen. Ihan kiva ominaisuus.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

On tuloslistat ja ihan maakohtaisiakin. Eli kaikki suomalaiset pelaa täten yhteen hiileen. Ihan kiva ominaisuus.

Tämä on sinänsä hauska lisäys. Jos on kovia Suomi-pelaajia, niin saa maan lipun sinne listan kärkipäähän.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Tämä on sinänsä hauska lisäys. Jos on kovia Suomi-pelaajia, niin saa maan lipun sinne listan kärkipäähän.

Meidän pitäs ottaa missioni -> Kaikki kynnelle kykenevät peli ostamaan ja Suomi kärkeen Suomi -pelissä :D
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Ettei vaan huomenna ilmestyisi PSN Storeen?

[video=youtube;-rAOtA28JMk]http://www.youtube.com/watch?v=-rAOtA28JMk[/video]
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Kyllä, huomenna ilmestyy. Kaikki kauppaan sitten! :)

Jep, vaikka tämä ei missään vaiheessa ole vielä sytyttänyt samaan tapaan kuin saman talon edellinen mestariteos, Super Stardust HD. Aiheesta se ei ole kiinni, sen osoitti viimeistään Black Opsin Zombie-moodi. Kuvakulmastakaan ei voi liiemmin napista. Mistä sitten?

Pelaamisen pitäisi käydä kuin tanssin, jossa rytmissä eläminen ei ole enään kiinni omasta tahdosta, vaan pelaaja on jo osa koneistoa. Super Stardust HD on juuri tälläinen ja siksi siihen tiettyyn mentaaliseen atmosfääriin jää niin koukkuun.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Dead Nation -arvosteluja on alkanut valua nettiin kuin zombeja keskilännen junttikylään.

IGN: 7,5
Joystiq: 5/5
Gaming Age: B+

Huom! IGN varoittelee, että Dead Nationissa on vakavahko kaverilistabugi! Eli jos kaverilista on täynnä (100 kpl), peli bugaa ja huolella.

Basically, if you have a full PlayStation Network Friends List and are online when trying to play, Dead Nation will freeze at the main menu. The text will sweep in from the side and freeze mid-load, which requires you to hard reset your PlayStation 3.

Housemarque ja Sony ovat tietoisia ongelmasta, mutta korjauksen aikataulusta ei ole tietoa. Kiertoteitä tässä on kuitenkin kaksi:

1) Kirjaudu ulos PSN:stä ennen pelaamista TAI
2) Poista joku kaverilistaltasi.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Suoraan kotiin päästyäni pitää laittaa imutukseen. Sitä ennen kyllä pitää laskea nuo kaverit, jotta peli kokemus ei kärsi.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

:(Ku jaksais vaa odotella iltaan etä store päivittyy... :( Odottelu on ollut suhteessa pelin kokoon aika suuri. Ja kun vielä suomesta niin kyllähän tämä pitää ostaa. Co-oppia vaa sitte kavereiden kesken. :D
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Beta-aikoina tahkosin tätä valehtelematta noin 50 tuntia ja kirosin aika tavalla betaservereiden sulkeuduttua. Laitetaan lyhyesti jotain puolia pelistä:

- 10 mappia
- 5 eri vaikeustasoa, joista jo normalilla (toiseksi helpoin) on tekemistä, hardilla jäin 5. kenttään
- Co-op (Betassa ei ollut), tätä odotan suurella mielenkiinnolla miten toimii
- Iso kasa aseita
- Erittäin addiktoivaa keräämistä asearsenaalin kasvattamiseksi
- Taktikointia ympäristön kanssa vihollismassojen ilmestyessä
- Kerrassaan upea grafiikka (!)
- Bugit, onko kaikki löydetty/saatu korjattua? itse löysin niitä 17kpl
- Maailmanlaajuinen ranking
- Hyvä juoni, kaksi eri hahmoa
- Checkpointteja on sopivan usein, vaatii silti todella älykästä pelaamista edetäkseen
- Haastavat pomotaistelut (kerran joka kentässä)
- Mainio äänimaailma

Jos joku haluaa kysyä jotain pelistä, niin antaa tulla. Ei ole ainakaan hinnalla pilattu!

Pari vinkkiä alkuun: Perusaseena on kivääri, jossa on loputtomat panokset. Sillä voi ampua yksittäisiä laukauksia tai sitten voit virittää yhden superlaakin (kuluttaa silti vain yhden ammuksen), pidät vain ampumanappia n. 2sek pohjassa. Perusasetta kannattaakin viritellä aluksi tiuhaan, sillä tekee yllättävän paljon. Flaret ovat halpoja, tuhlatkaa niitä jos on tiukka tilanne! Kauppoja tulee vastaan aika usein.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Pitkään on seurattu tämän pelin tuloa markkinoille ja vihdoin tänään se sitten toteutuu. Ja mikä parasta pelihän on todellinen "bargain". Ei ole hinnalla pilattu. Suomi maailmankartalle niin pelintekijöiden kuin pelaajien osalta!
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]


IGN-sivuston arvostelu kritisoi aika selkeästi tiettyjä vaikeus-piikkejä (normal-taso) ja tuntuu, että se on ollut pääsyynä tuohon hiukan alempaan arvosanaan (ns. arvostelija turhautunut välillä). En tiedä sitten, kun en ole vielä ehtinyt tätä pelata.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Nyt kun on julkaisu näin lähellä niin tässäkin ketjussa sallittakoon ostopaikka hehkuttelu. Mistäs muuten ajattelitte pelin tilata että ehtii julkkariksi?

Eiku... Joo huono oli. :D

Just tajusin, että olen harvinaisen onnekas pirulainen. Vein juuri kotoväen asemalle, kun lähtivät jo edeltä viikonlopuksi mummolaan. Tämähän osui niin loistavasti kuin olla voi. Ehtii sopivasti vääntään parit yöt tätä näin alkunälkään.

En ole ehtinyt perehtymään pelistä tihkuneeseen tietoon juuri ollenkaan, mutta ostetaan nyt sitten vaikka sika säkissä stardustin kunniaksi. Suurin toivomus on vaan se, että pelissä olisi koukuttava globaali scoreboard (jossa TLO-mek pääsis taas nostaan suomenlipun salkoon ;)). Se vähä mitä olen ehtinyt selailemaan, kuullostaa todella hyvältä. Ja yhdistetäänhän tässä mun kolme lempiaihetta (Arcade-2xtattishootteri-zombit). Ei vaan jaksa odottaa enää yhtään. Pähkinöiksi sekoaminen alko just.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

(jossa TLO-mek pääsis taas nostaan suomenlipun salkoon ;)).

Kaverihan on nykyisin Housen palveluksessa. Nimenomaan SSDHD:n ansiosta pääsi tuonne. Tasapainottaa peliä, ainakin vaikeinta vaikeusastetta tuunannut Dead Nationissa, yllätys yllätys. :p Tällaisia tasapainottajia (siis helvetin kovia pelaajia) pitäisi olla jokaisen pelin kohdalla, jotta löytyy haastetta niille kaikkein kovimmillekin pelaajille. Veikkaan, että tota vaikeinta ei ihan jokainen pääse läpi.. toisin kuin vaikka Unchartedin vaikein vaikeusaste, jonka pelaa lähes kuka tahansa, kunhan vähän yrittää. Hienoa kyllä, että House "pestasi" TLO:n.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Hienoa kyllä, että House "pestasi" TLO:n.

Tuota en tiennytkään. Mielenkiintoinen juttu. Kaikesta näkee, että House osaa panostaa myös pelien haasteellisuuden määrittämiseen oikeilla tavoilla. SSHD sijoituksen perusteella voi todeta TLO:n todellakin olevan ihan yli-ihmisen tasolla, kun muistaa että SSHD vaikeimmillaan menee kirkkaasti ihmisen hahmotuskyvyn yli.

Nyt kun tuon jutun kuulin, niin hävisi epäilykset siitä, että tästä Dead Nationista olisi tulossa liian casuaalia. Jos yksi Suomen kovimmista HC-arcade mättäjistä on päässyt sanansa sanomaan, niin eiköhän Rottistakin viedä ja lujaa. :D

Hype vaan kovenee meikän ajukopassa. Ilmeisesti pitäs iltaan jaksaa odottaa vai?
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Betaa pelanneena voin sanoa, että tästä pelistä on jo helpommillakin vaikeusasteilla kasuaali aivan helvetin kaukana. :D Pelaamisen, todellakin tiukan ja tasapainotetun pelimekaniikan riemujuhlaa, unohtamatta seikkailun fiilistä, kun yrität sieltä perimmäisistä kolkista hankkia tuhansien vihujen takaa sitä arvokasta palkintoa, jotta pääset upgreidaamaan tulevaisuutta ajatellen.

Jep, iltaan odotettava.
 
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Aika hissukseen tätä on tullut odotettua, mutta nyt julkkarin kynnyksellä ostohimot alkavat hieman nousta tälläkin suunnalla. Laadukasta pelattavaa on aivan varmasti tarjolla, jos tiimin aiemmat meriitit antavat yhtään osviittaa. Itse olen aikomuksissa tukea tätä jo pelkästään suomalaisuutensa vuoksi.

Pikkaraisen kirjoittama arvostelukin on jo luettavissa: Dead Nation
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Dead Nation [PSN Hype]

Perhana johan nousi hymy huulille kun muistin tänään, että julkaisupäivä oli NYT :) Vaikuttaa kyllä tosi siistiltä ja hauskalta peliltä, mutta hieman harmittaa se, että co-op on vain 2:lle pelaajalle :( No ostoon tämä kyllä menee välittömästi :)
 
Ylös Bottom