Death Stranding

Grandi

Member
Mielenkiintoinen haastattelu käännettynä englanniksi, sisältäen mm. juttua siitä että uuden studion perustaminen ei ollut ihan selviö...


(Famitsun 40/40-arvioon liittyen, muistelisin että monet MGS:t on saaneet täydet pojot, ja muutenkin lehti taitaa olla arvostukessaan aika kotimaapainotteinen)

Lehden kansi on kieltämättä komeaa jälkeä Shinkawalta

hrk2co6le2w31.jpg
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Mielenkiintoinen haastattelu käännettynä englanniksi, sisältäen mm. juttua siitä että uuden studion perustaminen ei ollut ihan selviö...


(Famitsun 40/40-arvioon liittyen, muistelisin että monet MGS:t on saaneet täydet pojot, ja muutenkin lehti taitaa olla arvostukessaan aika kotimaapainotteinen)

Lehden kansi on kieltämättä komeaa jälkeä Shinkawalta

Näytä liitetiedosto 2468
Siellä oli kommenteissa joku laittanut listaa ja 2 peliä itse bongasin, jotka eivät olleet varmasti Japanilaisia, GTA V ja Skyrim. MGS-peleistä Peace Walker, 4 ja 5 on saaneet täydet pisteet.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Alkua tullut pelattua ja aivan kuten arvelinkin; itse rakastan tätä peliä. Kaunis kuin mikä enkä ole ikinä eläessäni pelannut mitään näin ahdistavaa peliä. Tuo maailma, ympäristö, kaikki jotenkin nostaa niskakarvat pystyyn.
Mulla taitaa olla nelisen tuntia pelattuna ja ainakin vielä peli kiinnostaa, vaikka en vielä paljoa tajuakkaan mistään :D

Näyttää kyllä perkuleen hyvältä ja tulee varmaan upean näköisiä pelejä PS5:lla tällä Decima pelimoottorilla.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Digiversio auki, meikä lähtee nyt kävelylle.

5FE5E4EB-168E-4E09-8DEA-E06572171737.jpeg

EDIT: Tunnin ehtisin pelata ennenko päätin että pakko lopettaa tai istun tässä aamuun asti. Mutta jokainen sekunti siitä tunnista oli tunnelmaltaan jotain mitä en ole ennen kokenut. Grafiikat on niin upeat että peli kun alkoi luulin katsovani maisemia oikeasta elämästä. Ääninäyttely jokaiselta tapaamaltani hahmolta oli rautaista tasoa, varsinkin Norman Reedus oli loistava. Pelata siinä tunnin aikana en ehtinyt kuin 20-30 minuuttia mutta nautin jokaisesta sekunnista ja siitä kuinka hukassa olin kun mitään hajua mitä tehdä ja minne mennä. Joka kerta kun näitä mystisiä mörköjä ilmestyi ruudulle oli kyllä hyytävä fiilis, Silent Hills on ehkä kuollut mutta kyllä niissä kohdissa nousi karvat pystyyn ja alkoi ahdistamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ippenator

Well-Known Member
Aivan HEL-VE-TIN pimeeltä tämä kyllä vaikuttaa! Huhhuh!!! Mutta on kyllä kieltämättä kerrassaan upean näköinen ja tunnelmaakin riittää, kuten toki osasin jo trailereiden perusteella odottaa. Ihan näin sekavaa ja outoa maailmaa sekä juonta en kuitenkaan osannut odottaa. Tiettyä kiehtovuuttahan tuossa kyllä kieltämättä on, mutta kyllä tämän alun perusteella pieni huoli jo nousi siitä, että onko liiankin paljon outoutta tässä?

No, vielä toki kiinnostaa paljonkin jatkaa pelaamista, vaikka samalla myös pieni huoleni tylsästä pelimekaniikasta nostaa myös alun perusteella ainakin jonkin verran päätään, ei kuitenkaan pahasti ainakaan vielä. Tietty viehätyskin noissa kontrolleissa ja upeassa, mutta ah, niin karussa maisemassa kulkemisessa toki oli. Töihin pitää joka tapauksessa mennä suhteellisen aikaisin, joten pakko lopetella tällä erää. Mielenkiinnolla luen täältä muidenkin kokemuksia pelistä, kun nyt en varmaan pääse oikein rauhassa tätä pelaamaan, kun menee viikonloppu 6-vuotiaan pojannaskalin kanssa, ja kun hänen kanssaan pelaamme, niin ei tietenkään tällaisia pelejä ole listalla.

Lähtökohtaisesti huomattavasti enemmän positiivisia fiiliksiä tämä peli kyllä herätti ainakin heti alkuunsa. Tiettyä kutkuttavaa uteliaisuutta myös herätteli, ja kyllä toistaiseksi ainakin odotan kunnollista pidempää pelisessiota, jossa pelin maailmaan pääsee oikein kunnolla uppoutumaan. Toivon vain, ettei ihan liian outoa menoa kuitenkaan ole koko ajan sentään.
 
Viimeksi muokattu:

Ketunloikka

Active Member
Nonii, tulipahan haettua. Saa nähdä käykö kuten Horizonin kans, että odotin kauan peliä ja en ole vieläkään pelannut loppuun.

Itellä kun ei ole prota vaan slim niin varmaa koko vehje sulaa jos kauemmin pelaa.
 

TRSP82

Active Member
Ihan hyvää pohdintaa RGT 85:lta
Oli kyllä hyvä video ja avaa tämän pelin ristiriitaisuuden. Jotkut vain haluavat fiilistellä tarinaa ja maailmaa, tämä puoli pelistä on kunnossa. Toiset taas haluavat hyvän pelimekaniikan ja sitä kautta hyvän pelin, tämä ei taas taida olla ihan yhtä hyvässä kuosissa. Loistava kokemus/elämys, keskinkertainen pelimekaniikka/peli.
 

Jaskamies

Member
Hienoa kuulla, että porukka on tästä tykännyt! Oma special edition on matkalla vasta pelikauppaan, jossa on ollut ennakkotilaus sisällä heinäkuusta asti... Posti hävittänyt kuulemma noita kyseisiä special editioneja sekä myös collector's editioneja (olen ollut jutuissa kahden eri pelikaupan kanssa - molemmilla sama juttu)... Ei auta kun hampaita kiristellen toivoa, että joskus löytää paketti perille. Kaiken kruunaa tietty jo paljon puhuttu postin lakko... Ps. Jos joku tietää paikan mistä saisi tilattua kohtuu hintaan collector's editionia (perus ovh hinta, ei mitään USA import 500e juttuja) MATKAHUOLLON kuljetuksella niin saa vinkata :)
 
Ylös Bottom