Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Death Stranding

Tuleekohan ilmainen päivitys jos on jo ps4 levy, peli jäi aikoinaan ihan alkuvaiheille kun tuli jotain muuta justiinsa.
 
No paljastuihan ne huhut todeksi lopulta. :)

Tuosta trailerista tulee ensimmäisenä mieleen, että peliin on hieman lisätty monipuolisuutta combatin ja nimenomaan hiiviskelyn suhteen. Oletettavasti jotain muitakin kuin mule-campeja tulee löytymään pelistä josta kerätä arvotavaraa kuljetettavaksi. Toivottavasti myös pomotappeluihin on saatu hieman QoL-muutoksia jollain tapaa. Ne oli aika helppoja eikä juurikaan vaaran tunnetta ollut.

Toivoisin myös jonkinlaista selvennystä ja muokkausta pelin tarinaan joka oli mielestäni aika huonosti kerrottu vaikka ideaa itse tarinassa selvästi olikin. Mutta tuntui, että sitä samaa visiota mikä Kojimalla oli päässään pelille, ei hän saanut ihan kunnolla välitettyä ruudulle.
 
Ei hemmetti mikä traileri! On se Kojima vaan outo, kun trollailee MGS1:stä tuolla tavalla.
 
oli kyllä hauska traileri katsoa livenä, kun ei tiennyt mitä sieltä tulee, mutta juuri semmoista Kojimamaista kujeilua mistä pidän kovasti :D. et you got Jebaited by kojima :D
 
No niin, olipahan taas traileri, tästäpä tuli viisaammaksi :D Ei siinä, saahan sitä hassutella!
 
Jos alle 40 eurolla pääsee tätä pelaamaan (omistamalla PS4-version alkuperäisestä pelistä) niin taatusti tulee sijoitettua tähän. Tämä peli oli ongelmistaan huolimatta erinomainen ja ennen kaikkea erilainen pelikokemus. 60fps+DualSense support yhdistettynä videolla näkyviin uudistuksiin saa kyllä veden kielelle täälläkin suunnalla.
 
Death Stranding Director’s Cut on nyt ennakkotilattavissa myös Suomen Storessa. Hintaa perusversiolla 49,95 euroa ja kaikenlaista digitaalista hilpetööriä sisältävä Deluxe Edition. Lisäksi tuon DE:n kuvauksessa lukee, että PS4-version ostaneille tarjolla alennusta, mutta kuinka paljon, sitä en tiedä.

Update! PS.Blogin mukaan päivityshinta olisi vain kympin. Se kuulostaa sellaiselta summalta, jonka maksaa mielellään.

If you already own the PS4 version of Death Stranding, you can get the PS5 Death Stranding Director’s Cut Digital Deluxe Edition Upgrade for only [$10].

Lähde: PS.Blog
 
Viimeksi muokattu:
Kympin extramaksu kuulostaa kyllä reilulta. :)

PS blogista
Experience environment effects with the DualSense wireless controller’s haptic feedback.

Get closer to the world of Death Stranding with bespoke adaptive trigger resistance.

Hear sound effects come to life in 3D Audio (requires compatible headphones).

Get into the action quickly with the PS5 console’s ultra-fast SSD and near-instant load times.

Choose from two picture modes – Performance Mode with upscaled 4K and up to 60FPS or Fidelity Mode in native 4K – both with ultra-wide and HDR support**.

Myös PC-versiossa nähdyt Half-Lifen ja Cyberpunkin extra itemit sisältyy tähän DC-versioon.
 
Kymppi ei ole mitään. Half-Life hanskoja en suosittele käyttämään jos pelaa ekaa kertaa, helpottavat peliä aika paljon kun tavarat voi poimia niin kaukaa.

Cyberpunk tavaroista en tiennyt edes, tulleet kai päivityksellä jossain välissä.
 
"Fidelity Mode... ultra-wide support"

Oho! Enpä olisi uskonut tälläistä konsolipelistä ja varsinkaan Sonylta. Härregud
 
Kyllä tämä on yksi niistä peleistä, mikä pitää pelata uudelleen PS5:llä, sitten joskus.

Vaikka välillä olinkin valmis vääntämään pelilevyn kahtia, niin silti viihdyin tämän parissa sen 70-80 tuntia PS4:llä, joka läpipeluuseen meni :D

Joku tässä vain aina onnistui koukuttamaan ja ei pystynyt lopettamaan pelaamista.
 
Itselle ainakin se koukku on se kun saa yksinään rauhassa seikkailla ja etsiä sopivaa reittiä ja kirota jos tavarat putoaa. Harva peli tarjoaa enää nykyään sellaista kunnon seikkailun fiilistä ilman että kokoajan täytyy olla ampumassa joku, peli on ihan silkkaa fiilistelyä ja voin vain toivoa että Dualsense tulee tätä ehostamaan entisestään. Toki tässäkin toimintaa riittää mutta se on aika pienessä roolissa.

Tietysti myös se että MG peleistä tuttu sniikkailu on mukana niin on myös koukuttavaa. Myös se kun pääsee pidemmälle ja saa auki kaikenlaisia tapoja auttaa muita pelaajia rohkaisee pelaamaan lisää kun tietää että joku siitä saa etua jossain vaiheessa kun rakentelet siltoja ja muita apuvälineitä.
 
Joo oli kyllä jollain ihmeellisellä tavalla kutkuttava fiilis rakentaa varsinki sinne vuoristolle hyvää reittiä eri paikkoihin ohi vihujen. Haastava projekti mutta valmistuessaan palkitsi.
 
Joo oli kyllä jollain ihmeellisellä tavalla kutkuttava fiilis rakentaa varsinki sinne vuoristolle hyvää reittiä eri paikkoihin ohi vihujen. Haastava projekti mutta valmistuessaan palkitsi.
Pelilevy on lainassa kaverilla, mutta odotan mielenkiinnolla paljonko on tullut tykkäyksiä jos/kun pelin taas joskus käynnistää - läpäisyn jälkeen käytin vielä aika monta tuntia rakentaen tietä vuoristoon niin maan hemmetisti (ihan perille asti en jaksanut), toivottavasti on ollut iloa & muut ovat jaksaneet pitää kunnossa :D
 
läpäisyn jälkeen käytin vielä aika monta tuntia rakentaen tietä vuoristoon niin maan hemmetisti (ihan perille asti en jaksanut), toivottavasti on ollut iloa & muut ovat jaksaneet pitää kunnossa :D
En ole peliä koskaan pelannut ja ps5 versio alkanut houkuttelemaan kovasti. Onko siis niin, että kun rakentaa tietä niin sen näkee kaikki pelaajat ja voi sitä käyttää?
 
En ole peliä koskaan pelannut ja ps5 versio alkanut houkuttelemaan kovasti. Onko siis niin, että kun rakentaa tietä niin sen näkee kaikki pelaajat ja voi sitä käyttää?

Ei kaikki pelaajat, vain ne jotka on valittu sinun peliisi. En tiedä koska ja miten tämä tapahtuu ja en tiedä vaihtuuko ne pelaajat mutta kaikki eivät näe sinun teoksiasi.
 
Ylös Bottom