Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Destiny: PS4-peliseura

Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Moi,

Joulukuun alennuksesta tarttui peli lisäreineen PS4:lle ja siitä lähtien on tullut pelattua juonitehtäviä eteenpäin, eli lähinnä PvE:tä. Peliseuraa kaipaisin strike-, raid- ja arena- sekä vaikeimpia juonitehtäviä varten. Pelaan lvl40 (~250 light) hunterilla. Vakio PS4-kuulokemikrofoni löytyy. Pelaan arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

PSN: esapekkar
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Sujautetaas omakin korsi kekoon.

Eli vasta eilen 40 levulle singahtanut Gunslinger ilmoittautuu palvelukseen. Pelailen pääosin iltaisin kakroiden jo nukkuessa. Mulle saa tehä melkein mitä vaan, tai siis ihan mitä vaan.

PSN: buuli

Ja hedittiä: Light tais olla jossain 200 paremmalla puolella, lievästi. Mikrofonia ei löydy tällä hetkellä, mutta eiköhän sitä johonkin kommunikaatioon pysty omalla hahmolla muutoin. Pleikan vakiokuuloke on teillä tietymättömillä.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Terve!

Viestin aihe tuskin yllättää kovin montaa, mutta uskomatonta kyllä peliseuraa etsiskelen:)

Eli destiny tuli hommattua jo kauan sitten (pleikka bundlena) mutta uutena konsoli pelaajana fps ei oikein luonnistunut niin se jäi sivuun... Pari vuotta se tässä on himotuttanut ja nyt vihdoinviimein olen sitä alkanut pelailemaan ja kyllähän se hyvä peli on!
Ainoa ongelma että käytännössä kaikki kaverini hakkailevat PC:tä joten pelikaverit puuttuu:)

Nyt pari iltaa peliä takana ja olen pelkästään hakannut cruciblea.
lvl 35-36 tällä hetkellä ja light ehhhm ehkä noin 200;) eli aivan aloittelia, mutta jopa pari FFA matsia voittanut

Joten seuraa kaipailen sinne pve puolelle josta ei yhtään kokemusta, sekä pvp matseihin:)
Mielellään juuri sitä rentoa ja mukavaa pelailua, jossa tehdään mutta ei verenmaku suussa.
Tottakai pelailen muiden aloittelioden kanssa mielelläni, mutta myös joku jolla on kokemusta destinystä ja on vailla seuraa niin mielelläni tulisin oppiin:)
Jos löytyy hyvää claania jossa riittää hermot uusien kaitsemiseen niin olisin siitäkin erittäin kiinnostunut!

ikää on kertynyt 27vuotta.
psn: sir_damn (koska sony antaa vaihtaa tuon? :D)
kuuloke/mikit löytyypi ja hienoa olisi jos teiltäkin.
lisäosat löytyy.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseurañ

Morjens!
Peli seuraa oltais täälläkin vailla. Olen pelaillut satunnaisesti koko sen ajan kun peli on ollut julkaistu ja nyt taas mielenkiinto heräsi. Minulta löytyy 313 light warlock ja 300 light hunter ja titaani. Olisin kiinnostunut prison of elders, trials of osiris, nightfall ja raidi seurasta :) pelailen joko iltaisin tai aamupäivisin, riippuen työvuoroista.

Ign: Ronkkar

Lisäilkää frendiksi ihmeessä.
Tosiaan löytyy myös mikrofoni joten keskustelu onnistuu.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

PSN: kilpikonna09


Tarkoitus hankkia tänään 15.5.2016 Destiny: The Taken King. HALO: Combat Evolved oli huikea kokemus ja minusta Destinyssä on ainakin pelattavuuden osalta paljon samaa. Pleikan virallinen nappikuulokemikki käytössä ja aloittelija olen tässä pelissä. MMO + FPS = <3
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Joo eli peliseuraa satunnaiseen pelaamiseen olisi hakusessa. Olen melko kokenut eli nightfall ja raidit onnistuu mutta ei ihan mitää speedruneja kuitenkaan.
Tällä hetkellä on 322 lightin Hunter. Mikrofoni löytyy ja silleen :)
Sen verta löytyy taitoa, että aloittelijoita osaan auttaa ;)
Psn: Chelester
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Morjens!

Elikkäs peliseuraa olisin etsimässä. Ostin Destinyn pari kuukautta sitten, eli en ole mikään kokenut Destinyn pelaaja. Mikäli etsit peliseuraksi kokenutta pelaajaa jonka pelitaitoihin voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa, en välttämättä ole etsimäsi henkilö. Hahmona siis 227 light warlock level 40. Raideja olisi mukava päästä porukalla testailemaan mutta olen valmis pelaamaan kaikkea muutakin kuin raideja.

Vuorotyön vuoksi peliaikani ovat melko epäsäännölliset mutta pelikutsua voi pistää tulemaan aina kun olen linjoilla. Pelailu jää nyt tosin ainakin puoleksi vuodeksi vähän vähemmälle ja painottuu viikonloppuihin sillä aloitan asepalveluksen heinäkuussa.

Niin ja se PSN on Konsta19797

Lisäillä saa jokainen jota kuvauksen mukainen peliseura kiinnostaa. :)
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Moi. Aateltiin näin pöhnässä mennä kiskaseen VoG raidi. 4 paikalla ja kaks nopeinta mukaan vaan :) Ollaan 35+ ja jutut sen mukaisia, joten sopeudu ;)

Frendikutsu markkoni
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Moro!

Nyt olis peliseuraa vailla tämmöinen 30v tyyppi, joka tällä hetkellä pelaa lvl40, 301 light warlockilla. Nyt vielä pari viikkoa lomalla, joten aika ahkerasti pääsen pelailemaan. Jotain quest ja story juttuja vielä tekemättä tasolla hard ja samoin Strike, sekä Raidit kiinnostaa. Bennythebunny nimimerkki, saa laittaa pyyntöjä :)
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

tervehdys!

Meitä olis tällanen 3 semi-aktiivista pelailiaa ikähaarukassa 32-42 v ja lisää samanhenkistä, mielummin aikuista pelailiaa kaivattais mukaan.

eli jos olet kyllästynyt pelailemaan yksin, tulevat raidit kiinnostaisi ja kivekset on laskeutunut niin otahan muhun yhteyttä viestillä psn kautta (Unforgivingdad).

light tasolla ei ole väliä, eli avitellaan viikko aktiviteeteissä porukalla että saadaan ukko tappiin.

itse pelailen 335 lightin omaavalla warlocilla ja täyteen viritettyä titaniakin löytyy peli ringistä, joten juoksutetaan parhaamme mukaan nightfallit yms läpi jos tilanne sitä vaatii :D
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Tosiaan tuli hommattua tuo collection edition tms ps4:lle. Saapi lisäillä tunnus:Kala-keisari. Xboxilla tullut pelattua betasta asti joten kaikki raidit ja niiden mekaniikat on tuttua kauraa. Light ei tosin vielä tällä hetkellä riitä ainakaan kings falliin :rolleyes:
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Terve,

hakusessa olisi peliseuraa tai klaania nyt RoIn myötä. Löytyy hunteria ja titania LL 330 tasolta, mikki löytyy ja ikää 25v. Lisäilkää PSN ID Jonssii jos siltä tuntuu.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Hei.

Nonii vanha kaveriporukka heivas pelin ni oli hyvä jos sais uutta peliseuraa. :D
Psn: janisinkko
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Ydinporukka meillä on klaanin kanssa kasassa ja uuden kontentin myötä saadaan kyllä raidia ja fireteamia kasaan, mutta parin viikon uutuudenviehätyksen jälkeen loppuu osalla porukasta kiinnostus. Siksi etsin omalle kaverilistalleni sellaisia, jotka ovat paikalla ja voisivat lähteä täyttämään puuttuvia paikkoja raidissa ja PVPn puolella. Eilen esimerkiksi ei saatu raidiporukkaa kasaan, koska yksi puuttui.

Lisäksi meitä on tällä hetkellä sen verran vähän, että heikosti saadaan kahta Trials porukkaa kasaan. Lighthousessa on käyty usein, mutta vähäisen peliajan takia ei viimeaikoina. Taso varmaan keskiluokkaa, jokainen voi käydä eri statsisivuilta katselemassa.

Peliporukka koostuu 24v + väestä tällä hetkellä. Kaikki pelanneet ensimmäisestä viikosta asti, allekirjoittanut betasta asti. Omista headset mikillä ja puhu paskea, niin sovit porukkaan. Valotasot meillä on kaikilla muistaakseni 380+ tällä hetkellä.

Lisätkää rohkeasti PS4: Pokingaround ja tulkaa partyyn esittelemään itsenne, kun ollaan paikalla.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Psn = Zcatie83

yhtäkään ainutta raidia en oo vielä päässy vetäseen o_O :D vaikka pelitunteja on takana aika mukavasti. jotenki ne ei oo vaan "napannu" ja fireteamistä aina pula, mutta nyt tuntuu että PAKKO nekin on päästä pelaamaan. light on jotain 325 - 340. Eli enempi ku mielellään saa laittaa kutsua jos on peliseurasta puutetta ja varsinki raideihin jos tarvii porukkaa. en lähe kuitenkaan keskeneräisiin mukaan vaan haluan tietenkin päästä koko paskan, alusta loppuun :)
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Palasin takaisin Destinyn ääreen ja endgamea olisi tarkoitus taas pelata. Missasin koko year kakkosen eli olisi mukava käydä myös noita prison of eldersejä ja king's fall raideja ihmettelemässä. LL vasta 369 eli vielä ei uusimpaan raidiin ole asiaa, mutta ehkä se tästä nousee.

Arvostaisin myös kosolti jos joku jaksaisi kantaa minut Nightfallin läpi. ;)

PSN Stonyfoot.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Yritämme koota kaikkia Destiny faneja saman katon alle alustasta riippumatta. Kaikki ovat tervetulleita Destiny 2 servulle Discordiin, lataa siis Discord app puhelimeen ja/tai tietokoneelle ja liity alla olevasta linkistä Destiny 2 servulle.
Tule keskustelemaan pelistä ja etsimään peliseuraa. Myös muut puheenaiheet ovat sallittuja ja jopa suotavia.

Liity nyt https://discord.gg/qv9xJRz

Servulla tarjotaan klaaneille omat kanavat, ota yhteyttä adminiin tai modeen jos haluat oman voicekanavan ja tagin klaanillesi.

Levitä tietoutta Discordista sekä Destiny 2 serveristä kavereillesi

Voit kutsua uusia jäseniä tällä linkillä
https://discord.gg/qv9xJRz

Destiny 2 Suomi - Facebook
https://www.facebook.com/groups/1669954809978890/

Discord is a free voice and text chat app designed specifically for gaming.

Discord was born out of our own frustrations with the voice and chat tools we all use while playing games. It’s a bit strange that in 2015 most of us are using chat apps that haven’t been updated in years to play games that are updated every week. We deserve better.

Discord brings gaming communication out of the stone age. It's free, easy to use, and with you even while you are AFK.

You can check out an extensive list of advanced features on the Discord landing page.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Parin vuoden tauon jälkeen olisi aika palata ps4:lle ja destiny 2:n pariin :) Hakusessa olisi vähintää 20v ikäistä peliseuraa ja toivottavasti löytyy toimiva mikki. Itse olen 26v ja Vantaalta kotosin. Etsin rentoo peliseuraa kun ei kovin moni kavereist innostunut destiny 1:n jälkeen tästä 2:sta :)

PSN: miksu990

Muut alustat joilla pelaan on xbox ja PC.
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Peliseuraa kelpaisi tännekin Destiny 2:sta hakkailemaan. 27 vuotta löytyy ikää, mikki on ja puhuakin osaan, toivottavasti sinäkin. :D Kaikenlainen seura kelpaa kaikkiin aktiviteetteihin patroleista Crucibleen. Kampanjan vetämiseenkin saa seuraa, hunter on viä aloittamatta kokonaan.

PSN: HowlingCyborg
 
Vastaus: Destiny: PS4-peliseura

Tarvittaisiin yksi lisää raidiin asap. Ollaan ekassa checkpointissa tällä hetkellä. Power levelit välillä 273-285.
 
Ylös Bottom