Destiny: Yleinen keskustelu

Keskustelu osiossa 'Destiny' , aloittajana Foeman, 17.08.2014.

 1. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Osta se collection suoraan. Ei mikään mahdoton homma päästä taas jaloilleen, tosin moni asia on muuttunut ja paljon on tullut uutta.
   
 2. Kivijalka

  Kivijalka New Member

  PSN:
  Stonyfoot
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Saituri kun olen, tilasin fyysisen kopion hieman PSN-storea halvemmalla. Loppuviikosta sitten pääsen repimään hiuksia päästäni ja tuskailemaan miten kauas muiden guardianejen tasosta sitä onkaan pudonnut.
   
 3. t0nin0t

  t0nin0t Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  t0nin0t
 4. Beetzu

  Beetzu New Member

  PSN:
  Beetzu
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Vanhan Destinyn ilmeisesti viimeinen sisältöpäivitys tuo vanhat raidit vihdoin takaisin.

  [video=youtube;gvggkQs3N8I]https://www.youtube.com/watch?v=gvggkQs3N8I[/video]

  Kai sitä pitää kirjaan yrittää jotain raapustaa ja VoG ainakin kerran vetäsemässä muistojen siivittämänä.

  Toivottavasti uusia tai vanhoja juustoja löytyy, ne olivat se suola.
   
 5. kippo76

  kippo76 Active Member

  Toivottavasti juustot on poistettu, erittäin typerää jos niitä ei ole. Toki niille ne on hyvät ketkä ei muuten raideja pääse läpi. Sitten vaan sitä harjoittelua, kyllä se menee ihan legitisti myös [emoji2][emoji2]
   
 6. t0nin0t

  t0nin0t Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  t0nin0t
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Mitäs juustoja nyt meinaat? Nuohan kaikki korjattiin jo pari vuotta sitten.
   
 7. kippo76

  kippo76 Active Member

  Niitä mitä on tai tulee olemaan. En tiä mistään korjauksista vastasin vaan ylempään viestiin.
   
 8. Fodi

  Fodi New Member

  PSN:
  nurmuli
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Crotas Endin toisessa vaiheessa pääsee vielä sillan yli heiluttemalla miekkaa ja hyppimällä, vaikka siltaa ei olisi. Live teamin vetäjät kuitenkin puhuivat, että aikovat tuoda noista raideista eräänlaisen directors cutin, että oiskohan se sitten korjattu toikin bugi. Loput bugithan korjattiin jo ennen kuin Crotan hard mode edes julkaistiin.

  En kyllä itse ymmärrä, miten ne juustot oli niiden raidien suola. Niillä ohitettiin mekaanikoita, joita Bungie oli tehnyt pelaajien hallittavaksi. Olihan se silloin ihan hauskaa mennä sieltä mistä aita on matalin, kun ainoa tapa päästä max lightiin oli raidaus. Nyt kun se ei ole, tuntuu vähän typerältä mennä pelaamaan raidia, jotta sen voi juustota läpi.

  Esimerkiksi tuo siltakohta oli normaalisti vedettynä jännittävä, kun taas juustoamalla yks jätkä menee yli ja pari kaveria toiselta puolelta ressaa ja paukuttelee kaukaa ice breakereilla jippii. Itse toivon, että nyt jokainen pääsee kokemaan noi raidit nykylighteilla, jolloin niissä on ehkä haastettakin.

  Toi uusi 13 sivunen kirja vaikuttaa iha kivalta porkkanalta Destiny 2:sta odotellessa. Jokaisen sivun suoritettua saa uuden emblemin ja repua keräämällä eri emblemeitä. Saavutettuaan 3/4 vaadituista kohdista avautuu koodi, jolla voi ostaa Bungien storesta Age of Triumph t-paidan. Näin voi esimerkiksi näyttää olleensa Destinypolulla alusta saakka.

  Ensi viikolla ilmeisesti kerrotaan lisää noista viikkoaktiviteeteista, mutta ainakin itseä kiinnostaa nähdä mitä kaikkea Bungie on keksinyt virikkeeksi uutta peliä odotellessa. Päivitettyjen raidien ja record bookin lisäksi on luvassa sandbox päivitystä taas sekä päivitys viikkoaktiviteetteihin.

  Destinyä on tosiaan tullut hakattua aktiivisesti alusta saakka ja siitä on tullut nähtyä selvä kehityskaari, vaikka pieniä mutkia matkan varrella on ollut. Toivottavasti tältä pohjalta saadaan erinomainen jatko-osa, joka ei ole samanlainen rykäelmä kuin tämä alkuperäinen oli julkaisussaan.
   
 9. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Juustot olivat yhteisön hengentuotetta ja siten yhteistä kivaa. Niille saatiin nauraa ja ihmetellä miten joku oli tuonkin hoksannut. Toki tätä ennen oli usein jo ehditty läpäistä monen tuumailun jälkeen siten kuin pelintekijä oli tarkoittanut. Ehdottomasti raidien suola nyt ja jatkossakin.
   
 10. Fodi

  Fodi New Member

  PSN:
  nurmuli
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Ymmärrän mitä meinaat Nisu, mutta tarkoitinkin sitä, ettei niitä samoja bugeja sinne enää tarkoituksella uudestaan laiteta. Ne olivat hauskoja silloin, mutta samalla osalle se kenties ainoa raidikokemus saattoi sisältää mekaanikoiden ohituksia, kun muu raidiporukka halusi päästä helpolla. Nyt, kun niitä bugeja ei toivottavasti ole jokainen pääsee kokemaan raidit niin kuin ne alun perin oli tarkoitettu. Viimeiset kaksi raidiahan olivat suhteellisen bugivapaita, mitä nyt Oryxissa Ogret spawnaili miten sattuu ja uusimmassa keskivaiheessa peli muuttuu aika lailla diashowksi.
   
 11. t0nin0t

  t0nin0t Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  t0nin0t
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Korjattu ja korjattu vielä kerran uudestaan. Striimissä ainakin sanottiin että VoGin templarissa ei voi enää siellä ylhäällä sniputella oracleja (joka ei ollu devien tarkoittama pelityyli ja oli vähän juustomainen)
   
 12. kippo76

  kippo76 Active Member

  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Koskas nuo vanhat raidit tulee uudella levelillä pelattavaksi?
   
 13. Enkmanni

  Enkmanni Member

  PSN:
  Enkmanni
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  28.3

  Harmi vaan kun Bungie ei nostanut light leveliä. :/
  Noh kaipa tässä hommaa riittää edes hetkeksi kun yrittää saada uuden Fatebringerin, Black Hammerin, Fang of Ir Yutin ja Vex Mythoclastin. Olisin vaan ite toivonut Light lvl nousua vaikkapa 420 ja ainoastaan Raid kamoilla olis voinut siihen päästä. Olis ollut sentään joku syy jaksaa grindata peliä muutaman kuukauden.
  Noh toivottavasti kirja saa syyn edes siihen hommaan sitten
   
 14. t0nin0t

  t0nin0t Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  t0nin0t
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Onpas kuollutta vai onko meillä uusi ketju? Destiny 2:n reveal video tulee huomenna (30.3.)

  eilen tuli mentyä tuo crota challenge, oli vielä jotenki jutskat muistissa ku on sitä nii paljo farmattu :D
  https://www.youtube.com/watch?v=ZEYzP0UM9Zo
  [video=youtube;ZEYzP0UM9Zo]https://www.youtube.com/watch?v=ZEYzP0UM9Zo[/video]
   
 15. kippo76

  kippo76 Active Member

 16. bomitus

  bomitus Member

  PSN:
  bomitus
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Reveal trailerissa ei ollut sekuntiakaan game-playtä ja silti pre-order nappia syyhyttää kovasti ja ostohousut on jo jalassa. Toki sillä game-play videolla ei tässä vaiheessa ole juuri väliä kun muistelee Destinyä niin julkaisupeli oli varsin erilainen mitä aiemmat videot antoi ymmärtää. :)
   
 17. heebo1974

  heebo1974 Member

  PSN:
  heebo1974
  Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

  Heh, en voi oikein edes ymmärtää miten bungie ja destiny tekee tämän koukun ? Koko elinkaaren destinyssä on ollut loppujenlopuksi aika helevetin paljon toistoa. Silti se jaksaa näköjään kiinnostaa ihmisiä todella paljon. Nyt viimeisimmän päivityksen mukana siis taas kerran pyöräytettiin toistoa isolla kädellä.. Vanhat raidit (toki VOG oli hyvä raidi ei siinä mitään, eikä se crotakaan ihan paska ollut) ja kas kummaa vanhat aseet pikkuisen uudella mausteella. :D Itse en ole ainakaan vielä hypännyt taaas kerran destinyn kelkkaan, mutta mielessä on kyllä käynyt. :)

  Saa nähdä... sitten kun mass effecti on koluttu...
   

Jaa tämä sivu