Destiny: Yleinen keskustelu

kippo76

Active Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Täällä oltais melkein 390, jos samperin 365 ghost ei himmais matkaa. Paree olis tulla se sit sieltä IB rank 5 [emoji2]
 

kippo76

Active Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Aah okei, eli toiveet on vähissä siitäkin sitten. Voi PRK.... kun sitä ei tuu mistään.
 

Tsuikkeli

Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Itselle tuli ghost kun olin rank 4, ei niitä hirveästi tipu, mutta pitää olla jo huono tuuri ettei saa yhtään jos on 3x rank 5, melkein joka pelissä joku sellaisen saa. Sain myös yhden faction paketista, mutta ei niitä sieltäkään pahemmin satele.

369 nyt mittarissa, pitää hakea skeleton keyllä artifacti jotta pääsee etiäpäin.
 

Enkmanni

Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Itse olen kahdella hahmolla 386, Huntterilta puuttuu 2 lightia jotta olis 387 ja Titaanilla 3. Warlock on vasta 384.
Itelläni tippus IB Ghost randomina pelin päätteeksi tasolla 384.
Ghost on toki 387 joten ei hätää :)

Mulla on tippunut 8 Ghostia jo Faction Packageista. Chroma paketeista 7 ja Weaponista 1.
Armor paketteja en edes avaa enään kun Chroma antaa samaa tavaraa kuitenkin.
Kaverikin on napannut Ghostit vain Chroman kautta.
Eli vaikuttaa siltä, että sieltä Chromasta saa parhaalla % Ghosteja.

Eli huomenna ei muutakun ostat Strange Coineilla 600 Heavyy Xúrilta joilla sit levutat Factionia 6 Tasolla ja toivo parasta :D
Toki voihan niitä enemmän ostaa, mut ite ostan aina sen 600 Hevi vaippaa ja 150-200 3 of Coinia. Loput strange coinit jää säästöön sit pahan päivän varalle.

EDIT: Artifacteja saa sit myös Eris Mornin paketeista hyvällä %. Itse levuttanut nyt 2 viikon aikana 4 Tasoa Eriksen factionia. 2 Artifactii tippunu :)
Ei muutaku Court of Oryxiin. Antiqued Runeilla nousee taso mukavasti ja Exoticiakin tippuu vähän väliä. Ja tietenkin sen sokeen naikkosen bounteja kannattaa tehdä kun saa faction reppiä 250-750
 

Tsuikkeli

Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Pitääkin kokeilla niitä chroma-paketteja normaalien sijasta ensi kerralla.

Peliaika on nykyään niin kortilla että on hyvä kun on tullut säästettyä moteja, coineja sun muuta, ei jää niin pahasti jälkeen leveleissä.
 

kippo76

Active Member
No juu itse en ole ainuttakaan chroma pakettia aukaissut [emoji2] Nyt mulla venailee siellä 4 faction pakettia valmiina avattavaksi.
 

kippo76

Active Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Ei näkynyt ghostia. IB rank 5 ja faction rollauksiin 800 motee ja 250 000 glimmeriä noilla sai 14x pyöräyttää ympäri eikä mitään [emoji2]
 

Enrarliz

Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Mulle on tippunu 2 ghostia kun yhden hahmon levuttanu ib rank 5:een.
Onnea vaan sinulle. :) Kuinkahan monta tuntia on tullut lisää jo tahkottua iron banneria ghostin toivossa. Sinäkin aikana nähnyt vain yhden ghostin tippuvan toiselle pelaajalle.
 

kippo76

Active Member
Mulla on viä vaihtoehtona 2x NF ja Raidi jos noista ei tuu, niin lähtee Destiny melkein poistoon. Ihan turha hakata päätä seinään, kun light leveliä ei enään saa ylemmäs ilman parempaa ghostia ja sitä on kymmeniä tunteja nyt yritetty.
 

Wixxer

New Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Muistaakseni viikko sit lueskelin bungien sivuilta, että ghosteja ja artifacteja tippuu vähemmän kuin on tarkoitettu. Miettivät jotain tehtävää, josta niitä tippuis.
 

Mps381

New Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Pelaako kukaa tätä ilman rise of iron lisäosaa. Eli ei oo lisäosaa et paljonko lightia voi saada.

Joku tääl kirjotteliki että sinisiä engrammeja saa 365 asti siinä kohtaa ny suunnillee menossa mitäs sitten pystyykö enää muuta tekeen tietty exotic voi varmaa saada parempii 366 kypärän sain exotic.

taken war strike pelailin vaa ni sai toho 365 asti aika lail mitäs sitten seuraavaks vai joutuuko ton lisäosan hommaa jos haluu eteen päin kait toiki tulee tarjouksee halvemmal ku hetken viel odotettelee.

Artifact pitäs löytää parempi eiköhä senki saa eris mom tai court of oryx jos pelailee.
 

maagiset

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Destiny: Yleinen keskusteluMitäs jengi on mieltä tälläisestä scoutista? Kannattaako pitää mukana ja uppailla. Tipahti muistaakseni Dead Orbitin paketista.

Eli perkkejä: Explosive rounds, hammer forged (range, accuracy) ja firefly (tarkalla ampumisella kohde räjähtää)

Omaan silmään näyttää aika kivalle.
 

Fodi

New Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Sanoisin, että scout rifleen parhaat perkit on sellaset, jotka kasvattaa damagea, lipasta tai stabilitya. Firefly on hyvä perk etenkin PvEssä, jossa viholliset liikkuvat usein massoissa. Third eye on suhteellisen turha PvEssä, koska tuskin kukaan ikinä siellä yllättää tähdätessä. Hammer forged on sarjassa ihan kiva, koska lisätty tarkkuus on jees, mutta rangea scouteissa on jo tarpeeksi.

Explosive rounds taas mielestäni on aika hölmö perk varsinkin jos sen lisänä on joku precision tappoa vaativa perk kuten firefly tai outlaw. Explosive rounds jakaa damagen siihen räjähdykseen ja luotiin, jolloin saattaa käydä niin, että fireflyn proccaamisesta saattaa tulla vaikeaa.

Omasta mielestäni ideaali rolli scouttiin on sama kuin Dead Orbitilla oli tarjolla eli Hung Jury Taken Kingin alkupuolella. Siinä oli triple tap eli kolmen precision shotin jälkeen yks luoti takas lippaaseen, hand laid stock eli pienempi rekyyli mutta rangea vähemmän, jolloin tuo precision shottien landaaminen oli helppoa ja sitten siinä oli vielä firefly.

Lyhyesti sanottuna pistäisin palasiks.
 

t0nin0t

Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Hard raidin nopeimmat veti 42min läpi.

Vähän vaa enempi servitoreja, monitoreja ja aksiksessa turretti joka pitää diseiblaa.
 

Kivijalka

New Member
Vastaus: Destiny: Yleinen keskustelu

Mitäs Destinyyn kuuluu nykyään? Pelasin aikoinaan The Dark Belown jonka jälkeen en ole koskenut peliin, mutta nyt alkaisi taas kiinnostamaan avaruusseikkaileminen... Kuinka paljon tuskaa olisi luvassa näin pahasti kärryiltä pudonneelle ja mitä kaikkea uutta ja jännää siellä olisi tarjolla?

Edit: Ja tähän samaan syssyyn vielä kysymys: Kun omistan pelkästään base gamen ja TDB:n, niin miten tuo Destiny kannattaisi päivittää jos halajaa takaisin pelaamaan? Suoraan The Collection PSN-storesta vaiko House of Wolves ja sitten vielä erikseen ostoon Rise of Iron?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom