Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Diablo 3

Vastaus: Diablo 3

Vita menisi ostoon välittömästi, jos D3 pikkuruudulle soviteltuna tulisi.

Toivottavasti Ps-versioihin ei tule AH/roskaluutti-komboa.

99% varmasti storeen lykätään kultaa ostettavaksi.

250h takana pc:llä ja matkaa vielä velho plvl100:seen.
 
Vastaus: Diablo 3

Vita menisi ostoon välittömästi, jos D3 pikkuruudulle soviteltuna tulisi.

Toivottavasti tästä vielä nähdään VITA-versio. Ainakin pleikka nelosella REMOTE PLAY:n kautta onnistunee Wifin yli.


Jenkeissä menossa pelimessut PAX East- Siellä entinen Kotakun päätoimittaja on nyt haastatellut Diablon tekijää. Konsolimaisen tästä tekee paitsi peliohjaimelle tehty sovitus, myös mahdollisuus pelata neljästeen samalta ruudulta.

[video=youtube_share;CdW_2gq4iy4]http://youtu.be/CdW_2gq4iy4[/video]

Pelikuvaa messuilta (off-screen):

[video=youtube_share;oQzZWuLdy0Y]http://youtu.be/oQzZWuLdy0Y[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Diablo 3

Konsoliversio ei näköjään vaadi jatkuvaa nettiyhteyttä, eikä siinä ole real money auction housea. Lisäksi tätä voi pelata neljä pelaaja samalta sohvalta... Ilmeisesti siis konsoliversiosta on tulossa parempi kuin PC-versiosta?
The PA Report - Console Diablo 3 playable offline, real money auction house removed, not exactly a Sony exclusive

Myös:

I also asked about their exclusivity with Sony. “We don't have any announcements to make at this time,” I was told, “But we're not necessarily a Sony exclusive.”

Eli jos ei voi puhua muista alustoista niin luultavasti tämä on tulossa myös Xboxin seuraajalle, ainakin näin itse veikkailisin.
 
Vastaus: Diablo 3

Ilmeisesti siis konsoliversiosta on tulossa parempi kuin PC-versiosta?

Riippunee mitä pitää parempana. Kavereiden kanssa kyynäröinti on toki hauskaa, mutta tämä tuo tietynlaisia rajoitteita peliin. Ensimmäisenä tulee mieleen se, että hahmot ovat varmasti sidottu yhteen ruutuun. Omien pelikokemusten perusteella jotkut vihollislaumat olivat niin typerryttävän kuollettavia, että pelaajien piti juosta ympäri maita ja mantuja ne perässään ja yrittää sahata niitä rikki. Kuka pelaajista päättää mihin suuntaan mennään? Jos kaikki vetää erisuuntaan eikä kamera taatusti voi zoomata ulos tarpeeksi, seuraa tästä aika satavarmasti kuoloa. En tiedä missä jamassa peli on nykyään, mutta tietyn pisteen jälkeen on vaan pakko etäpelata yhdessä, jotta jokaisella on oma ruutu.

Tokihan peli on ennen tätäkin pistettä peli. Oikein kiva ja rahansa väärti, mutta taannoin ilmestyessään täysin epätasapainossa ja rikki. Tuossa juuri käräjöitiin porukalla pelistä ja konsensus oli aika selkeä: osaan 3 ei vaan jaksa palata, siinä missä osat 1 ja 2 tuntuvat vielä nykyäänkin houkuttelevilta. D3 on ison tuotannon peli ja takuuvarmaa hupia, varsinkin jos neljä kaverusta hankkii tämän kolehdilla.

Konsolipeliksihän tämä näki jo heti PC:llä pelatessa.
 
Vastaus: Diablo 3

Itse ostin tämän PC versiona ja olin pettynyt kun tämä läppäri ei saa pyöritettyä mokomaa edes minimi asetuksilla nykimättä. Varsinkin pelin alottaessa heti ensimmäinen vihollislauma saaa ruudun juntturaan muutamiksi sekunneiksi ja yleensä kuolema korjaa jo tässä vaiheessa.

Jos nyt tähän saisi porukkaa pelailemaan cooppina niin voisi jopa harkita konsoliversion ostamista, tuskin jumittaa niin paljon kuin minun kompuutterilla ja grafiikka on varmasti parempaa :)
 
Vastaus: Diablo 3

Hommannut tämän d3 julkasussa pclle. Ja ennakko tilattu on nyt ps3lle. Heräsi vaan tämmönen kysymys että onko missään ollut puhetta saiskos ps3lta siirrettyä ukkoja sitten ps4 versioon? Ku ps4 tulee hommattua samantien ku julkastaan. Ja ei jaksaisi kolmatta kertaa alottaa kyseistä peliä alusta.
 
Vastaus: Diablo 3

PC:llä tuli heti julkaisussa itse vedettyä kaksi hahmoa lvl60 saakka ja nyt oltaisiin pöksyt märkänä odottelemassa tätä koska enemmän konsolista tykkään. Mutta tähän peliin tarvitaan peliseuraa, jonka takia kaikki D3 hypettäjät jotka on lähdössä linjoille voisi lisäillä PSN Id: Heskeli.
 
Vastaus: Diablo 3

Hianoa kun ei vaadi jatkuvaa netti yhteyttä.
Ja kaikki voivat pelata samalta näytölltä.

Aloitan Barbarianilla tai Witch Doctorilla.





 
Vastaus: Diablo 3

Lisäilkää PSN: Winchester_FIN kaverilistalle. D3 ennakkotilattu PS3:elle
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Diablo 3

Enää parisen viikkoa julkaisuun! Mukava päästä vääntämään tyhjältä pöydältä ilman auction housea. PC versiota on tullut myskettyä julkaisusta asti ja intoa riittää vieläkin.
 
Vastaus: Diablo 3

Niinpä. Pari viikkoa enään!! Itselläni löytyy collectors edition pc:lle, mutta kone ei sitten jaksanut pyörittää peliä kunnolla edes alhaisimmilla asetuksilla.
Ja muutenkin pelailen mielummin konsolilla. Odotan kyllä innolla ps3 versiota :)
Mukava kun pystyy samasta ruudustakin pelaamaan kavereiden kanssa. Lanit ei paljoa vaadi ;)
 
Vastaus: Diablo 3

Uusi lisäosa Reaper of Souls tosiaan julkistettiin nyt Gamescomilla. Uusi hahmoluokka "The Crusader", levelcap 70lvl, uusi paragon systeemi jne. Linkistä parempia tietoja ja kuvia/videoita.

Diablofans
 
Vastaus: Diablo 3

Tekisi mieli ostaa tämä jo ps3 mutta epäselvää on vielä saako hahmot tuotua ps4 versioon.
 
Vastaus: Diablo 3

Ennakkotilattu on ps3lle tämä. Pcllä on tullu pelattua julkasusta asti pelitunteja n.420h takana. Eikä kyllästytä vieläkään yhtään. Saa lisätä kaverilistaan jos peliseura kiinnostaa PSN:Kaheso

Barbaarilla tulee alotettua pelaamaan.
 
Vastaus: Diablo 3

Uusi lisäosa Reaper of Souls tosiaan julkistettiin nyt Gamescomilla. Uusi hahmoluokka "The Crusader", levelcap 70lvl, uusi paragon systeemi jne. Linkistä parempia tietoja ja kuvia/videoita.

Diablofans

Kylläpä nousi pelaajien määrä heti kun julkistivat lisärin. Toivottavasti tulee myös konsolille nopeasti!

Viikko pitäisi vielä kärvistellä julkaisuun, sopivasti on viikkokin vapaana niin pääsee vääntämään kunnolla.
 
Ylös Bottom