Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Diablo 4

Syy miksi meillä ei ole enempää varastotilaa. Peli lataa jokaisen pelaajan inventoryn ja varastotilan kerralla ennakkon jotka on ruudullasi. Nyt siellä yritetään miettiä miten tämä saadaan paranneltua.

 
Onpas suorastaan outoa designia. Luulisi että ei ole mitään tarvetta ladata muiden pelaajien inventoryä tai varastoa.

Voiko olla että sillä on jotain tekemistä sen kanssa et jos jengi pudottaa tavaraa maahaan niin sen ei tarvi ladata niitä kokoajan. En tiedä mutta on tosiaan outo ratkaisu.
 
Näin kolmen päivän jälkeen täytyy sanoa että tämän seasonin kanssa lähti vähän lapasesta. Ei ollut oikein mitään vastuita tänä viikonloppuna niin tuli sitten pelattua aika paljon...

Elikkäs nyt Druidi on levulla 59, World Tier 3:lla pelailen ja seasonal journeystä on viisi tehty täysin, kuudes on yhden päässä valmiista ja viimeinen sitten aikalailla tekemättä. Battle pass huitelee jossain 60 paikkeilla, mutta en ole maksullista versiota vielä hommannut niin eipä siitä kauheasti iloa ole ollut.

Täytyy sanoa että Druidi on ollut suuri yllättäjä ja olenkin pitänyt sillä pelaamisesta erittäin paljon. Tuntuu että legendaarisia aspecteja on joka makuun ja niitä voi sekoittaa aivan mielin määrin. Necrolla ne oli jotenkin vähän kankeita niin tämä on ollut erittäin mukavaa.
 
Tästä testiin D4 työkalu buildeille ynnä muulle.


 
Täälläkin ollaan tykästytty Druidiin season 1, saa kyllä tehtyä vaikka mitä kivaa classilla. Season itsessäänkin ollut ihan jees joskin mitään suuria mullistuksia odottanutkaan vielä ekaan seasoniin. Peli nyt on julkaistukin vasta että ei nyt vielä voi ollakkaan esim. endgame täysin tikissä. End
gameen tuota tekemistä ja progressiota tarvitaan vielä paljon lisää varsinkin järkevää ja palkitsevaa tekemistä.

Tuo Druidin Poison Landslide buildi on kyllä melkosen loistava.

 
Ilmeisesti omat hahmot (summonmancer ja ice sorcerer) on kunnossa kun heille ei tullut periaatteessa mitään buffeja.
 
Ei kellään löytyisi hyvää buildia Sorcererille season 1:een. Nyt levelillä 40 ja jotenkin tuntuu että ei meinaa löytyä kunnon buildia millä pysyisi hengissä noissa strongholdeissa..jotkut malignant tunnelitkin menee hampaat irvessä läpi kun ukko kuolee pieneen tuulenpuuskaan...
 
Ei kellään löytyisi hyvää buildia Sorcererille season 1:een. Nyt levelillä 40 ja jotenkin tuntuu että ei meinaa löytyä kunnon buildia millä pysyisi hengissä noissa strongholdeissa..jotkut malignant tunnelitkin menee hampaat irvessä läpi kun ukko kuolee pieneen tuulenpuuskaan...

Itse tykkäsin firewall sorsasta kun pelasin kampanjan läpi, en tiedä miten paljon on muuttunut season 1. Mutta jos maltat odottaa niin sorcerer saa 8.8 boosteja.

 
Isoa päivitystä tulossa 8.8 alla patch notet mitä on luvassa. Ainakin luvassa buffeja classeille. Barbaarille bleed build voi olla patchin jälkeen hyvä. Druidillakin voi testaa päivityksen jälkeen companion buildia. Yleisesti classeille enemmän buildi variaatioita luvassa mikä on tietenkin hyvä.


Bosseihin tulee myös isoja muutoksia leveliltä 35 ylöspäin 100% varma legendaarinen droppi bosseista. Myös bossien healtpooleihin tulee lisäyksiä jne.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan hyvään vaiheeseen tulee Nightmare Dungeon mobien tiheyspäivitys. Jotenkin tuntuu että levutus jumahtaa ihan totaalisesti leveliltä 75 eteenpäin ja sen mukana meinaa mennä motivaatiokin.

Sain tuossa juuri äsken vedettyä viimeisenkin seasonal journeyn läpi levulla 80 niin nyt voikin odotella pätchiä ja katsoa jaksaako vetää vieläkään 100 levulle. Meni muuten tuo viimeinenkin seasonal journey yllättävän helposti siihen vaadittuun 6/8 ja vaikein siinä oli vetää tier 43 Nightmare Dungeon. Onneksi näistä tehtävistä pystyi aina parin skippaamaan sillä tietenkin Lilith ja 100 levulle vetäminen olisi vaikeampia/hitaampia.

Battle passin sain tasolle 90 noin 70 levusena ja silloin sen maksullinen version päätinkin ostaa. Eipä mitään kauhean ihmeellisiä juttuja siellä ollut, mutta ajattelin että ihan jees tukea rahallisesti peliä, jota on tullut näinkin paljon pelattua. 190 tuntia näyttäisi nyt yhteensä olevan pelikellossa (ainakin PS5:n mukaan, mutta se ei aina pidä ihan paikkaansa).
 
Tässä on nyt tullut pelailtua Firewall-sorcererilla ja ihan mukavasti kaatuu vastukset. Nyt osuikin hyvä tuuri ja löysin tuon Creeping Death Heartin joka ilmeisesti tekee tuosta buildista huomattavasti vielä vahvemman. Kysynkin nyt, että kannattaako se käyttää nyt heti johonkin tavaraan esim. kaulakoruun vai kannattaako sitä pantata johonkin mahdollisimman hyvään esineeseen. Ilmeisesti sitä ei voi siitä enää siirtää toiseen tavaraan...
 
Ei voi siirtää ei. Vähän riippuu millä worldtierillä ja levelillä oot että kannattaako laittaa kiinni. Ite nyt level 75 ja löisin kyllä heti amulettiin kiinni ku ei oo paljon parempia näkyny pitkään aikaan.
 
Ylös Bottom