Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Dragonfly
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Taas on se aika vuodesta, kun Suomessakin päästään nauttimaan uutuuspeleistä ja messuhumusta.

Aukioloajat
Perjantaina 4.11. klo 12–20
Lauantaina 5.11. klo 9–19
Sunnuntaina 6.11. klo 10–17

Pelilavan ohjelma
Digiexpo 2011 sanoi:
Perjantai 4.11.
14.00 Star Wars Show
15.00 Xbox 360
16.00 Star Wars Show
16.30 Pelaaja-lehti esittää
17.00 Uncharted 3
18.00 Xbox 360

Lauantai 5.11.
10.30 Xbox 360
11.00 Playstation Move uutuudet
12.00 Star Wars Show
12.30 Pelaaja-lehti esittää
13.00 Playstation Show
14.00 Xbox 360
14.30 Star Wars Show
15.00 Kingdom of Amalur: Reckoning
16.00 SingStar SuomiSuosikit kiertue -finaali
17.00 Warner Games esittää Lord of The Rings: War in the North
18.00 Xbox 360 & Halo: Combat Evolved Anniversary
18.30 Pelaaja-lehti esittää

Sunnuntai 6.11.
11.00 Ratchet & Clank all 4 One
12.00 Xbox 360
12.30 Pelaaja-lehti esittää
13.00 Playstation Move uutuudet
14.00 NHL 12 Skaba
15.00 Playstation Show
16.00 Xbox 360
16.30 Pelaaja-lehti esittää

Pelilavan isäntinä toimivat Pelaaja-lehden toimittajat
Miika Huttunen ja Eemeli Rekunen.

Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Pohjoismaiden suurimmat talviurheilumessut Skiexpo, lautailun suurtapahtuma BoardExpo sekä Lätkä&SäbäExpo - kävijät pääsevät yhdellä lipulla kaikkiin tapahtumiin!

Kotisivu

Microsoftilta varsin mukava kattaus jälleen kerran:
Xbox 360 Facebook sanoi:
Xbox 360 & Kinect -osasto: 5a32
Halo: Combat Evolved Anniversary -osasto yhteistyössä Pelit-lehden kanssa: 4b31

Ensimmäistä kertaa Suomessa pelattavana tulevat kotimaiset pelihitit:

- Kung Fu High Impact (Virtual Air Guitar Companyn kehittämä suomalainen Kinect-peli)
- Trials Evolution (RedLynxin kehittämä Trials HD:n jatko-osa)
- Ridge Racer Unbounded (Bugbearin kehittämä uusin Ridge Racer)
- Trine 2 (Frozenbyten kehittämä jatko-osa Trinelle)

Ensimmäistä kertaa pelattavana Halo: Combat Evolved Anniversary! Pelistä järjestetään myös Halon SM-turnaus - osallistu osoitteessa Halo - Kilpailut - Pelit.fi ja voit voittaa mahtavia palkintoja!

Pelattavana myös:

- Forza Motorsport 4
- Kinect Sports: Season Two
- Dance Central 2
- Your Shape Fitness Evolved 2012
- Rabbids: Alive & Kicking
- Just Dance 3
- Ja monta muuta!!

Sony panostaa niin ikään:
NRJ med Sony sanoi:
PlayStation Move ja NRJ räjäyttävät potin
DigiExpossa 4.11-6.11.2011

Tule ja koe kuumimmat PlayStation-peliuutuudet! Mukana paljon Move-liikeohjaimella pelattavia uutuuksia kuten syksyn kuumin tanssipeli DanceStar Party, olohuoneiden uusi personal trainer Move Fitness ja paljon muita. Löydä kadotetut maailmat vuoden kovimman toimintaseikkailun, Uncharted 3:n myötä. Koko perheen sankarit, Ratchet & Clank, ovat taas vaudissa uutuuspelissään Ratchet & Clank: All 4 One! Älä myöskään unohda Sinustako Suomen SingStar? -kilpailun finaalia lauantaina 5.11 klo 16. Finaalin juontavat NRJ:n Aamupojat Anssi ja Renne!

Osallistu kilpailuun, jossa palkintona on PlayStation Move -starttipaketti ja DanceStar Party -peli!

Lisäksi Pelaajan ständillä pääsee pelaamaan muiden PS3-uutuuspelien lomassa Uncharted 3: Drake's Deceptionia ja vieläpä 3D-televisiolla.

Nintendoa ei pelilavalla nähdä, mutta ei hätää Nipa-ohjelmaa riittää Café Andanten puolella The Legend of Zelda -pelisarjan 25-vuotisjuhlien merkeissä.
Nintendo Klubi @ Facebook sanoi:
Tervetuloa juhlistamaan kanssamme The Legend of Zelda -pelisarjan 25-vuotisjuhlia Café Andanteen, Helsingin Messukeskukseen 4.-6.11.2011.

Tule ja testaa Nintendon loppuvuoden kovin peliuutuus, The Legend of Zelda: Skyward Sword ensimmäistä kertaa Suomessa! Tutustu Nintendo 3DS:n arvostelumenestykseen, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D -peliin ja kisaa kaverin kanssa The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition -pelissä.

Hanki samalla hauska messumuisto kuvauttamalla itsesi yhdessä AR-kortista ulos pomppaavan Linkin vieressä. Ikuistamme nämä Zelda-messumuistot Nintendo 3DS:llä ja lisäämme kuvat Nintendo Klubin Facebook-sivulle muiden klubilaisten ihailtavaksi messujen jälkeen.

Sinulla on myös mahdollisuus voittaa mahtavia Zelda-aiheisia palkintoja osallistumalla Nintendo Klubi -sivuilla järjestettävään Zelda-kisaan! Arvomme kaikkien kisaan osallistuneiden Nintendo Klubilaisten kesken Zelda T-paitoja (5 kpl), The Legend of Zelda: Skyward Sword -pelejä (3 kpl) sekä The Legend of Zelda: Skyward Sword Limited Edition Pack -paketteja (2 kpl). Palkinnot postitetaan voittajille pelin julkaisupäivän (18.11.) jälkeen. Tarkkaile Nintendo Klubin Facebook-sivua saadaksesi lisätietoja kisan yksityiskohdista.

Ei muuta kuin perjantaina nokka kohti Messukeskusta ja sitten väsyneenä mutta lukuisia pelikokemuksia rikkaampana takaisin kotiin. :D
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Suattaapahan tuolla käydä, vaikka mitään suurta kliimaksia ei ole odotuksissa. Se saatiin jo eilen. No, kuitenkin iPhone 4S voisi tehdä sopivissa olosuhteissa ja periaatteista tinkien kaupat, jos oikein hyvän tarjouksen löisivät tiskiin. Toivottavasti Tuurin kyläkauppias on myös liikenteessä suurella osastollaan, sieltä voisi jokunen pelikin vielä taittua matkaan.

Fiilareita vuoden takaisista DigiExpoista:

[MEDIA]2868[/MEDIA]
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Itse olen paikalla lauantain ja ehkä sunnuntainkin. Konsolifin-paita päällä tietenkin :)
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Näillä näkymin tulee lauantaina tuolla käytyä ihmettelemässä meininkiä, kun tarkoitus on siihen suuntaan ajella jokatapauksessa. Saahan nähdä liekkö siellä mitään mielenkiintoista. Ei oikein mitään käsitystä siitä mitä tuolla on ja mikä on homman nimi mutta senpähän näkee sitten.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Lauantainapa ehken voisi mennä. Ainakin valokuvauksesta kiinnostuneille on tarjolla monenlaista luentoa. Mm. Lightroomin esittely, jonka ainakin itse olen onnistunut "välttämään" toistaiseksi vaikka kuvaus jollain tapaa kiinnostaakin.

Zoomaa! Kuvaklinikan ohjelma
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Kunnioitan itse messuja läsnäolollani lauantaina ollessani voittamassa Halo: Anniversary -turnausta. Sanotaan moi jos tavataan, halatakin voi.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Suattaapi olla, että minut voi bongata ensi viikonloppuna Expoilta Halo-henkiseltä ständiltä. :3 Saa tulla vetämään turpaan.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Suattaapi olla, että minut voi bongata ensi viikonloppuna Expoilta Halo-henkiseltä ständiltä. :3 Saa tulla vetämään turpaan.
Saako lyödä vain kerran per henkilö? Jos saa enemmän niin temmon mielelläni vähän enemmänkin kerta kun saa olla nyt hakkaamassa eikä hakattuna.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Saako lyödä vain kerran per henkilö? Jos saa enemmän niin temmon mielelläni vähän enemmänkin kerta kun saa olla nyt hakkaamassa eikä hakattuna.

Se on maksimissaan tunti turpaan per henkilö.

Itse en taida päästä tänä vuonna paikalle, vaikka messut kovasti kiinnostaisivatkin. Täytyy suunnata K-Team päiville Tampereelle. Vanhoina hyvinä aikoinahan nuo järjestettiin messukeskuksessa, joten siinä olisi silloin pystynyt lyömään kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lieneekö se taannoinen kahakka messukeskuksessa vaikuttanut tapahtumapaikkaan.
 
Minut mahdollisesti löytää erään pelilehden ständiltä keikkumasta avustajana. Ei saa tulla vetämään turpaan.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Ei tullut mistään lippuja joten ei näillä rahoilla tulla käymään. Harmi sillä nyt taisi olla ihan mielenkiintoisia pelejä pelattavana.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Olen mahdollisesti kaikkina päivinä siellä, ainakin perjantai ja lauantai Pelaajalehden ständillä avustajana. Sunnuntaina sitten fiiliksen mukaan =) En ota turpaa vastaan, mutta sen sijaan moikkaa saa ja myös halatakkin. xD
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Paikalla ainakin perjantaina mutta ehkä myös lauantaina. Halata saa. Turpaankin voi vetää mutta väistän, sillä olenhan ninja.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

No niin, messut nähty ainakin pikapuoliin läpijuostuna. Ei mitään kovin ihmeellistä, kun kaikki on suurinpiirtein jossain muodossa jo ennakolta nähty.

Pleikkarilla esiteltiin uutta käsikonsolia Playstation Vitaa. Siinä pyörinyt Uncharted oli graaffisesti vaikuttavan näköistä. Kuitenkin se suurin huomio kiinnittyi pelimekaanisiin tekijöihin. Pulmatehtävät ovat heti mielenkiintoisempia kosketusnäytön kautta. Kartan palasia sieltä täältä käännellään ja väännellään sinne tänne, ennenkuin löytyy se oikea paikka teipata. Kiikarikiväärillä tähtääminen hoidetaan gyroskoopilla, eli käsikonsolia joutuu fyysisesti liikuttamaan paikasta toiseen. Nyt voidaan jo melkein sallia pelit isolta veljeltä, jos niihin on todella saatu sitä aitoa lisäarvoa tähän tapaan.

Muuten osastolta löytyi kuntoilupelien seuraava nimi: Move Fitness. Vielä tällä näytöllä ei kuitenkaan ehtinyt vakuuttamaan, tähän täytyy perehtyä sykemittarin kanssa juurta jaksain. Moven pallo-ohjain oli löytänyt tiensä pistooliksi ja kivääriksi, peleinä ainakin tuorein SOCOM. Pientä patukkapeliä oli muutenkin tarjolla. Ajopeleistä piti huolta viime vuotiseen tapaan Gran Turismo 5, muutamalla ajopenkillä alan harrastajille tiedoksi. Laulumiehet ja -naiset pääsevät kokeilemaan tuoreinta SingStar SuomiSuosikkia, sieltä Kari Tapion "Myrskyn jälkeen" lienee se kovin hitti. Samaan biletykseen menee Move-kapuloilla höystetty DanceStar Party useammalla pelipaikalla, siitä vaan robotanssia Party Rock Anthemin tahdissa. Perheille Ratchet & Clank: All 4 One lienee pukinkonttiin menevää sorttia, peliä neljään pekkaan sohvalta tai linjojen yli. Kenties se merkittävin peli oli äskettäin ilmestynyt Uncharted 3, jota ei kuitenkaan uskaltanut pitkään katsoa juonipaljastusten pelossa. Jaettavaa krääsää ei ollut nameja lukuunottamatta.

Microsoft oli samaan tapaan liikenteessä isohkolla osastollaan ja siellä Maranellon punainen Ferrari silmänruokana. Huomio kiinnittyi laajaan Kinect-pelien valikoimaan, joista Dance Central 2 lienee näkyvin. Kotimainen Kung-Fu High Impact keräsi myös huomiota näyttävillä lentopotkuillaan. Aivan mahtavan upea Trine 2 keräsi katseita värikylläisellä ja sadunomaisella graaffisella ilmeellään, itse tekijöitä taisi olla paikalla peliä esittelemässä. Kokeilin tätä uutta U:n muotoista langatonta rattia yhdessä Forza Motorsportin kanssa ja yllättävän hyvältä tuntui. Rikkoo ennakkoluuloja kyllä komiasti ja sopii hyväksi oikotieksi niille, jotka eivät aina jaksa sitä silityslautaa raijata ratilla ja polkimille. Ensimmäisestä Halosta tehty remake Halo Anniversary pelattavana ja mikä parasta, myös cooppina jolla se monelle näyttäytyykin nostalgian muisteloissa. Tästä myös 3D-versio testattavana. Jostain syystä tämä tosipelaajien helmi oli erotettu muualle itse pääosastolta. Ei jaettavaa messukrääsää.

EA:lla luonnollisesti urheilupelit ja Battlefield 3 näkyvästi esillä. Myös seuraava Mass Effect 3 oli messuvieraiden pelattavana. Autourheilun ystäville Need for Speed: The Run ajettavana. PC:lle joku tuleva Simsi keräsi uteliaita kokeilijoita. Täältä löytyi myös messukrääsää: EA Sportsin lätkäpaita kokoa XXL, selässä numero 10 ja "It's in the game" ja rinnassa EA:n tuttu logo.

Kaikenkaikkiaan melko ohkaisella sisällöllä ollaan liikkeellä, jos pelkät pelit on mielessä. Digiexpon muu sisältö hieman paikkaa tätä, mutta varsinainen kate messulipulle tulee ehkä vasta kun käy läpi hallin muut messutapahtumat, kuten SkiExpon.

Valokuvia: Nisupullan albumi: DigiExpo 2011

Näytä liitetiedosto 7936
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Perhana kun pe & la on ympätty täyteen muuta aktiviteettia... :( No sunnuntaina saattaisin tuolla piipahtaa, kun se on ihan kävelymatkan päässä.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Harmillisesti en jaksanut aamulla ylös sängystä vääntäytyä ja ammattilaisaamulle suuntautua. Olin juttua tuosta Vitan läsnäolosta kuullut ja se vähän houkutteli. Kello 9-12 on kuitenkin vähän huono, kun tietää että viikonloppuna saa senkin edestä kuitenkin olla aikaisin liikkeellä. Ilmeisesti tuo vita kuitenkin pistetään piiloon, kun tavallinen kansa messuille tallustaa.

Trialsia kiinnostaisi päästä testailemaan, joten toivottavasti siitä ehtii tyypit ottamaan. Kaikki muu on varmaan tavalla tai toisella jo aikaisemmin koettu. Mass Effectistä on mitä ilmeisemmin paikalla tuo tuttu taisteludemo.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Ilmeisesti tuo vita kuitenkin pistetään piiloon, kun tavallinen kansa messuille tallustaa.
Juu, kyseessä on pohjoismaissa ja Baltiassa kiertävä ainokainen proto-laite, jota rahvaan kouriin ei kauheasti anneta.
Varsinaiset Vita-demokoneet ovat ilmeisesti tulossa vasta joulukuun aikana.
Eli Vitaa ei vielä pääse räpeltämään DigiExpossa. :(
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Tänään kävin pikaisesti pistäytymässä ja kiertelemmäs Messukeskuksessa, kävin siis pikaisesti melkein kaikilla expoilla. Digiexpo tietysti sai eniten aikaa, vielä sieltäkin jäi käymättä tuo ns. hifi puoli kokonaan. Messuilta löytyi mukava kasa pelejä, joitakin jo pääsin testaamaan. Halo Anniversary oli se jota eniten odotin, huomenna pakko päästä uudestaan hiukan vielä testailemaan. Forza 4:sta pääsin kokeilemaan Fanatec-ratilla, joka osoittautui yllättävän vaikeaksi näin padilla pelaamisen jälkeen. Forza osastolta sai myös latauskoodin, jolla saa yhden lisäauton itse peliin, kyseessä siis BMW 1 M Coupé.
Huomenna uudestaan, tulen vaikka kannustamaan Joohanhia voittoon, kun en itse halo-kilpaan mahtunut.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

Oliko mitään hyviä tarjouksia PS3:sen (tai xbox:n) konsolin tiimoilta? Pitäis likalle ostaa moinen ja vois käydä hakeen jos ois hyvään hintaan tyrkyllä.
 
Vastaus: Digiexpo 2011 (4.-6.11.2011)

^Vaikken pleikkaa omistakaan niin ainakin xbox + kinect komboa voin suositella! Sopii ikään katsomatta ja kevyttä liikuntaakin saa ikäänkuin huomaamatta.
 
Ylös Bottom