Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DiRT 3

Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Tosiaan pikkuveli tänään tän pelin osti, mutta mä en oo koskaa autopeleistä oo ollu kiinnostunu, mut tää oli sellanen joka nappas :)
Ohjattavuus, graffat ja kaikki on hienoa!
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Osaisko joku neuvoa, kun tuli pieni ongelmatilanne vastaan: tänään kun yritin pelata DiRT 3:sta, niin ruudulle tuli teksti, jossa sanottiin että save file is corrupted. Yleensähän näin käy kun lopettaa pelin tai sammuttaa pleikan tallennuksen ollessa käynnissä. No, menin tarkistamaan XMB:stä filet, ja ihan normaaleilta ne siellä näyttivät. Yritin pari kertaa uudestaan tuloksetta, sammutin pleikan, yritin jälleen, mutta edelleen sama juttu. Siirsin sitten filet muistitikulle, poistin ne pleikalta ja siirsin muistitikulta takaisin plegeen. Ei auttanut. Yritin vielä pyörittää fileja muistitikulta mutta eipä sekään auttanut. Ihmettelen vain asiaa, kun huolehdin kyllä aina siitä että en lopeta peliä tallennuksen aikana.:confused: Onko jollekin muulle käynyt samaa/osaisiko joku auttaa?
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Onko jollekin muulle käynyt samaa/osaisiko joku auttaa?
Korruptoituneelle pelitallennuksille ei juuri koskaan pysty tekemään mitään. Jos tallennustiedosto XMB:n puolella kuitenkin näyttää normaalilta, voi pientä toivoa olla olemassa. Sekin toivo lepää kuitenkin sen varassa, peliin tulee päivitys, joka korjaa ongelman. Kannattaa olla yhteydessä Codemastersin tekniseen tukeen ja tarvittaessa lähettää heille tallennuksesi tutkittavaksi.
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

No nyt tämä homma vasta sekavaksi menikin! Nyt laitoin tallennukset tikulle ja koneelle talteen ja poistin ne plegestä ja yritin aloittaa uutta uraa DiRTissä. Yllätyksekseni sama virheviesti tulee ruudulle, vaikka pleikassani ei ole yhtään ainutta DiRT 3-savea! Kyllä tässä pitää tosiaan ottaa yhteyttä tukeen, sillä ei tämä nyt ihan normaalilta vaikuta. Testasin myös toisella tunnuksella, eikä se toiminut sielläkään. Tällä hetkellä ei siis ole mitään mahdollisuutta pelata kyseistä peliä pleikallani.:confused:

EDIT: Nyt kaikki rupesi yhtäkkiä toimimaan täysin normaalisti, en kyllä ymmärrä yhtään mitään tästä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Onko autojen setupeissa jotakin isoja kikka kolmosia tai autoissa isoja luokkakohtaisia eroja? En kuvittele olevani mikään sorateiden virtuoosi, mutta yleensä olen kyllä pystynyt pelaamaan ajopelit läpi vaikeimmalla tasolla. Nyt kun olen ajanut level 6:lla noita kisoja, niin jotkut kisat pukkaavat hikeä ihan tosissaan päälle. Menin sitten muutamassa tämmöisessä katsomaan kyseisten rata&autokombojen leaderboardeja ja huomasin olevani ~7s perässä maailmanennätystä! :eek: Lähinnä tämä ihmetytti sillä, että mm. Dirt2:ssa erot nopeimpiin aikoihin oli huomattavasti pienempiä, oli jopa hallussa jossakin vaiheessa muutama WR:kin ennen kuin rupesi ilmestymään niitä ~10:n sekunnin huijattuja aikoja. Eli onko oikojat/huijarit löytäneet jo tämänkin pariin vai olenko ihan metsässä setupin suhteen? Vai muuten vaan ikä ruvennut painamaan ja vauhti hidastumaan :)
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Pakko vetää offtopicia nyt hiukan ja sanoa et toivottavasti tuo viimeisin, että muutkin vois pärjätä sulle. :)


Mutta kyllä siel hiukan helpommillakin tasoilla on vastaavat erot. Joissain kisoissa voin vetää itsekin vaikeimmalla ja toisissa joutuu tiputtamaan reippaastikin, et pärjäisi.
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Yhdessä Monacon rallicrossissa ajan perään ilmestyi WR merkki? Onko se vaan pelin originaali leaderboardin kärkiaika vai vertaako se kaikkiin aikoihin? PS3 kyllä on netissä koko ajan. :confused: Itse en ajanut, vaan kaveri jonka ajotyyli on "kaasu pohjassa koko ajan".
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Täälläkin ihmetelty noita mahdollisia autojen/säätöjen välisiä eroja. Oma mutu-fiilis sanoo että eri autojen välillä voi pieniä eroja olla ja säädöilläkin saa lisää vauhtia, mutta ei niistä usean sekunnin eroja tule. Voisikohan niillä 'driving assisteilla' olla merkitystä kun minulla yleensä online-kisoissa samalla autolla ja pätkällä point-to-point -kisoissa tulee sekuntikaupalla enemmän kuokkaan kuin hardcore-kisoissa? Point-to-pointissa kun saa niitä racing line, 'stability control' ja 'corner braking' apuja päälle mutta ei voi säätää autoa. Hardcoressa ei saa apuja mutta sen sijaan voi säätää..

Voisihan sitä time trialissa testata noita assisteja, mutta jotenkin ei vaan kiinnostaisi. ABSia olen pitänyt päällä, muuten liiat avut olen laittanut pois.

EDIT: Testailinpa kuitenkin noita ajoapuja. Mutanen ja S2000 punto. Ne corner brakingit, autosteerit ja throttle managementit vain hidastaa menoa, mutta stability controllista saattaa olla hyötyä. Silti ilman sitäkin sain pienellä harjoittelulla ja autoa säätämällä ajettua nopeamman ajan. Yhä kuitenkin neljä sekuntia jäljessä wr-ajasta, mutta se kuulostaa jo ihan normaalilta omiin ajotaitoihin nähden. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Nyt muutama viikko ajettu tätä peliä ja en voi pahemmin suositella kenellekkään. Ajomallinnus on aivan hirveä ratillakin (DFGT). Vaikka en ole oikeaa ralliautoa koskaan ajanut niin voin sanoa, että tässä ajettavuus on aivan kamala, Dirt 2 on tähän mennessä paras näistä uusista "Colineista". Oikeasti paras rallipeli vieläkin on Colin McRae Rally 2.

Surkeinta tässä on nämä tolkuttomat lataustauot ja äärimmäisen lyhyet rallit.
 
Ajomallinnushan on lähes identtinen dirt 2:n kanssa. Kolmoseen siirryttäessä oli ihan kotonaan juuri ohjauksen vuoksi.
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Väsäsinpä tässä päivänä muutamana tällaisen videon...:) Vähän trailblazeria, rallycrossia ja outbreakia onlinessa.

[video=youtube;_uWlZvTxE6E]http://www.youtube.com/watch?v=_uWlZvTxE6E[/video]
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Onkos muilla ollut ongelmia mikin toiminnassa tän pelin kanssa. Itsellä on toi sonyn virallinen mikki siinä muiden puhe rätisee ja mun puhe pätkii.:confused: Muissa peleissä se toimii moitteettomasti.
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Täytyypä vaan ihmetellä. Peli on toiminut hyvin pari viikkoa ja G25 on toiminut myös pelin kanssa. Nyt sitten kun oli pieni tauko pelailussa niin eipä ratti enään toimikkaan. Eli pelin kun laittaa päälle niin se kyllä pyöräyttää ratin laidasta laitaan mutta kun menee ajamaan niin ei voi ajaa kuin padilla.

En tiedä onko peliin tullut sitten joku päivitys vai mikä on mutta jotenkin ei oo ideaa pelata pelkällä padilla.

Muilla peleillä (esim. GT5) ratti kuitenkin toimii aivan kuin ennen.

Onko muilla ollut ongelmia?
minulla on ongelma eikä ala toimiin teki mitä tahansa!! onko tullut vinkkejä?
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Ihan vain tiedoksi, että jos tämä on hankkimatta niin pelistä on nyt julkaistu huokeampi "DiRT 3: Complete Edition". Sisältää seuraavat DLC:t ja muut extrat:

DiRT 3: Complete Edition Includes:
**X Games Asia Track Pack:
-Tear it up in Tokyo
-8 new routes on 2 new Rallycross tracks
**Monte Carlo Rally Pack:
-8 stunning Rally stages
-Race through the Alps
-Conquer the legendary Col De Turini pass
**Added Extras:
-Download new cars and liveries
-13 new cars
-Over 50 liveries

Product Features:
DiRT 3: Complete Edition includes the award-winning DiRT 3 expanded with over £20 of extra content included in the box. Race through the snow, rain and dirt and experience dramatic night races as DiRT 3 is extended with 12 new routes at two new locations plus 13 extra cars and liveries. Experience freestyle Gymkhana, Rally, Rallycross and more in solo, online and split-screen modes as you compete on a global tour from Finland to Monaco and Tokyo.

Powered by the award-winning EGO Engine for stunning weather, incredible damage and jaw-dropping graphics, DiRT 3 Complete Edition is the essential version of the ultimate off-road racer.
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Minulta on jäänyt kokonaan väliin tämä pelisarja. Tuossa sitten kaupassa huomasin että oli huokeaan hintaan tämä peli ja ostoskoriin päätyi (tuntuu hyllyssä olevan liikaa fps pelejä). Tuossa tuli hieman testattua. Ensimmäinen huomio meni siihen että peli on todella komean näköinen ja äänet on hyvät. Toinen huomio kiinnittyi siihen että ohjattavuus tosiaan vaihtelee esimerkiksi hiekalla ja lumella. Pelasin casualilla mutta tein huvikseni muutoksen että otin automaattisen jarrutuksen pois ja kokeilin pelata niin alkuun ei onnistunut mutta kyllä tuon alkoi oppia pikku hiljaa. Täytyy varmaan pelata uratila casualilla ja sen jälkeen opetella nuo radat ilman automattista jarrutusta. Hienoa oli myös nähdä se että koko kisan saattoi kaataa yksi ainut pieni ohjausvirhe.
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

Someone recently tried to use an application to sign in to your Google Account, *****@gmail.com. We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account. Please review the details of the sign-in attempt:Tuesday, November 13, 2012 5:15:31 PM GMTIP Address: 94.75.196.236 (leaseweb.net)Location: Alkmaar, The NetherlandTää tuli sen jälkeen kun yritin dirtissä pistä youtube käyttäjän, mutta salasana ei kelvannu. Normaalia?
 
Vastaus: DiRT 3 [PS3]

onko noi kokemus/taito pisteet max 30?ei nimittäin nouse enempää.netissä ku oon pelannu nii mun mielestä jollaki on ollu 40.
 
Ylös Bottom