Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dirt Rally 2.0 - Kisaraportit Yms.

FF Rallispecial Wales/ Escort MK2

1 ja 2EK Tuli ihan ok mutta kolmosen liukkaus yllätti ja kaato 2 kertaa katonkautta kerien ja kyljelleen tielle->nosto. Vesiesteen ylityksen jälkeen vielä pyörähdys rengasrikon ansiosta.


2H Argentiina

En muista koska viimeksi Argenttiinassa ajanut ja lähdin koska lyhyet EK:t

Pakko lähteä kivikon kiertoon Subarulla koska "ratto oikealla puolella". 1. ja 3.ok 2:lla jo pyörittiin ja 4:lla kimposi johonkin kivikasaan ja sinne jätin koska koin mieluisammaksi vaihtoehdoksi:D
 
Flying Finn pikakisa Wales

Fiat alle ja testaamaan löytyykö vauhtia. Aivan järkyttävä vehje ajaa. Opelin jälkeen todella hankala peli. Ek 1 ja 2 ilman virheitä. 3Ek:lla sitten kolme spinnausta. Nämä kisat on mukavan nopeita pyrähdyksiä.
 
4WD suomi-sarja
Flying finn
Kfin 2h

Joo huomaa et pitäny pienen tauon järkyttävä määrä pienii virheit ja vähä isompii virheit myös mut ei yhtää rengasrikkoo eikö hän tää täst taas lähe kuha vähä ajelee
 
Konsolifin Swe

Tuli ajettua pohjille Expert Dirtin Ruotsi ja se sujui ihan hyvin. Vain kertaalleen tuli käytyä katollaan.
Heti perään sitten Konsolifin Ruotsi ja oli hyvää kisaa Peten kanssa aina niille pätkille asti missä ajettiin lumisateessa. Edelleenkään ei silmät tykkää siitä...
Ek10 sitten lipsahti metsikköön, kun vedet valui silmistä. Suuntavaisto meni sekaisin ja lähdin väärään suuntaan. Ei mitään ilmoitusta tullut minullekaan siitä, kunnes tuli diskaus.
Käsittämättömän kovaa Pete on kyllä painanut menemään niillä lumisateisilla pätkillä! :eek:
Tuntui olevan tässä jopa kovempi taso kuin Expert Dirtin rallissa! Hyvä Suomi ja hyvä Konsolifin! :)
 
.
Erittäin mielenkiintoinen setti, mutta varjopuolena oikea hinkkaajien unelma:)

Laitoin piruuttani Wales H2 RWD kisan myös tälle illalle Flying Finnsiin.

Juu, annetaan nyt kaikille mahdollisuus. Saa hinkata ihan luvan kanssa, naista, miestä, taikka pahimman puutteessa tätä peliä :cool: Helpompi näin, jos sovitaan kieltoja, joku hinkuttaa kuitenkin.

Edit. Tässä vielä testi-kauden, päätöskisan tulokset:
 
Viimeksi muokattu:
4WD Suomi-sarja Uusi-Seelanti ja Ford Fiesta

*ithuiks män koko vapaussota. Illan kähmässä lähdin reitille kylmiltään väsynein silmin ja tulos oli arvattavissa. Heti ekalla pätkällä siellä jossain niistä nopeista & kapeista paikoista täräytin Fiestan tien reunamaan ja vauhdilla ulos. Moottori meni niin pahaan jamaan, ettei huollossakaan saaneet tehoja takaisin. Jaksoin liruutella vähän niinkuin nuotitusmielessä kuutospätkän loppuun ja nappasin sitten suosiolla valikosta Retire. Noo seuraavalla kerralla paremmin, tai sitä seuraavalla, no joskus kuitennii, pakkohan sen on mennä :)
 
SLR Rally Champ

Ihan kylmiltään B-ryhmäläisellä asvaltille. No perseelleenhän se meni. EK1 muutama pyörähdys, ja perä meinasi karata koko ajan. EK2 perä sitten karkasi pahemmin ja mentiin kylki edellä kiveen, rengasrikko ja jäähdytin rikki. Vähän matkaa yritin nilkuttaa ilman toista takakumia, mutta luovutin ja vaihdoin uuden renkaan tilalle. Eroa tuli kärkeen valovuosi. Sitten pari pätkää opettelin ajamaan autoa, ja homma alkoi luistaa paremmin juuri, kun VPG_SCREW keskeytti. Matka kärkiranskalaisen tavoittamiseksi vain loppui kesken. 26s jäi eroa.
 
4WD Suomi-Sarjan, testi-kauden lopputulokset! Sunnuntaina sitten tulille rallisprint, Up to 2000cc luokalla. Äsken sain valittua rallit ja ek:t sitä varten.
 
Viimeksi muokattu:
Group B 4WD HC USA

Kutosella asti ihan hyvää kisaa Kröönholmin kanssa, siellä pari pikku suistumista. Seiskalla perä osui penkaan siitä löi keulan samaan penkaan, syyläri ja oikea eturengas hajosi eikä ollut tietoa paljon pätkää jäljellä ja olihan sitä joten varmaan sama aika meni kuin jos olisin vaihtanut renkaan heti. Pätkivällä koneella ja ilman vararengasta loput pätkät varovasti maaliin.

On kyllä tuo USA kanssa omia suosikkeja näistä ralleista.
 
Viimeksi muokattu:
Taidan minäkin jättää tänään illalla Clubit väliin, kun postilaatikosta löytyi tänään WRC8.
Pikaisen testauksen jälkeen on ollut ihan positiivinen yllätys ja sitä varmaan testailen vielä hieman lisää ennen viikonlopun rientoja :)
 
Taidan minäkin jättää tänään illalla Clubit väliin, kun postilaatikosta löytyi tänään WRC8.
Pikaisen testauksen jälkeen on ollut ihan positiivinen yllätys ja sitä varmaan testailen vielä hieman lisää ennen viikonlopun rientoja :)
Laitappa sitten tarinaa miltä se wrc8 tuntuu.
 
Laitappa sitten tarinaa miltä se wrc8 tuntuu.

 
Huomasin tämän kisan vasta 10 olutta juotuani onneksi poliisi ei tule puhalluttamaan virtuaali kuskeja ja sain auton ehjänä maaliin vaikka käytiin kerran pellolla katollaan. :)
Sittenhän se ajo menee aina letkeemmin ilman jännittämistä!:D

Edit. Otetaanko nyt uusiksi? Nimimerkillä 8 viskiä jäillä ja ilman ravintolan mittoja!:p
 
No, nokitetaan saunailan päätteks ehkä 18 alle... ei voi selite kämmei mut ei voi kyl oikeen mitään muuntakaan..

PS: Olisin mestar mut kun en oo. B-ryhmän ralliautot on 2sek/km nopeempia kun nyky WRC.. mut kun ei oo
Mitä muuta ei oo?
Kertokaa vakaval naamal!

Mä en oo mut mitä pitäs olla hä?
 
Ylös Bottom