Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dirt Rally 2.0 - Kisaraportit Yms.

4WD Suomi-Sarja: Tänään ajetaan kolmas höntsy-ralli Skotlannissa. Ajoaikana klo.12-24 ja äänestyksen mukaisesti luokkana R5. Pituus: 12 EK (4 lyhyttä ja 8 pitkää), kahdella 45 min välihuollolla. Osa pätkistä märällä, mutta ei sadetta, eikä yötä. Tervetuloa kisomaan!
9507F1CA-084C-495A-A264-2BB3043669E1.jpeg91DBDBD1-2110-4C7F-BEA2-F03CB1842CAF.jpeg
 
Eilinen repäsy R5 Siestalla ei nyt ollu taas vakuuttavinta menoa,mutta maaliin jopa tuli päästyä. Kulkupeli tosin oli aika päreinä kun se maali tuli vastaan,tosin kuka käski käydä halaamassa jokaista tukkipinoa.. Ehkä pikkusen liian pitkät oli huoltovälit skotlannin maastoon. :D
Tuosta vielä ajosta nauhoitettu klippi ihmeteltäväksi.
 
Eilinen repäsy R5 Siestalla ei nyt ollu taas vakuuttavinta menoa,mutta maaliin jopa tuli päästyä. Kulkupeli tosin oli aika päreinä kun se maali tuli vastaan,tosin kuka käski käydä halaamassa jokaista tukkipinoa.. Ehkä pikkusen liian pitkät oli huoltovälit skotlannin maastoon. :D
Tuosta vielä ajosta nauhoitettu klippi ihmeteltäväksi.


Tottahan tuo, paljon tuli eilenkin keskeytyksiä. Pitäneen tänään laittaa enemmän huoltoja, ajetaan paljon toivotuilla takavetoisilla, H3. Ajoaikana Klo.12-24.

4WD Suomi-Sarja |Skotlanti |R5
Eiliseen höntsäily kisaan starttasi 65 kuskia ja maaliin asti selvisi ajamalla 15. Voiton nappasi REINFELDTZ

Tarkemmat tulokset täällä: https://dirtrally2.com/clubs/club/191499/results/championship/6/event/0

82BF2B3D-73EF-4026-9196-A7403B64382F.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
4WD Suomi-Sarja: Tänään ajetaan tupla höntsyt Skotlannissa.

Kaksi rallia, ensin B-ryhmä Rwd klo.12-18 ja heti perään B-ryhmä 4WD klo.18-24. Molemmissa ralleissa pituutta 7 EK (3 lyhyttä ja 4 pitkää). 45min huollot, 3 pätkän välein. Yksi pätkä liukkaalla, ei sadetta, eikä pimeää.Tervetuloa kisomaan!

Huom. Ensi viikolla aloitetaan uusi kausi.
AE09D27B-DF33-48AD-A208-141DAFE3CF4D.jpeg
 
Tuli ajettua nuo Suomi-sarjan B-ryhmä kisat. Pari pyörähdystä mahtui matkalle, ja nelivetoisten vikalla pätkällä tuli sitten kaksi rengasrikkoa
:mad:
Ensimmäisessä lähti yllättäen auto kallistumaan kesken mutkan ja vastaohjausliike saikin kallistumisen kuriin, mutta tiellä auto ei pysynyt vaan takarengas pamahti kantoon sillä seurauksella, että rengas hajosi suoraan vanteelle. Uutta alle ja jonkin matkaa myöhemmin lähti sitten urasta ja toinen takarengas kolahti tukkiin. Rengas rikki, eikä enempää vararenkaita ollut, joten körötellen maaliin ja kisa pilalle.

Niin joo, ehdin jo unohtaa, EK2 hajosi syyläri... Ei hirveästi ehtinyt vaikuttaa, suorilla jäätiin, kun en viitsinyt rajoittajalla huudattaa.

Tuli tallennettua molemmat ajot videolle ja latailen ne nähtäville.

Takavetokisan video:


Ja tuossa nelivetokisan video. Jotain tuli möhläistyä renderöintiasetusten kanssa, ja putosi 24fps, mutta en ainakaan nyt ala uudelleen tekemään.

 
Viimeksi muokattu:
Kylläpäs nyt on pelin servereillä ongelmia. Alkoi viikonloppuna ja oli vielä eilen illallakin. Itseltäni katkesi Flying Finn - B-ryhmän takavetoisten kisa tämän takia. Toivottavasti Codemastersilla saadaan vika korjattua, pandemian aikanakin. Muuten ajo kulki suhkot hyvin Lancian 037 Evo 2:lla. Skotlannin jälkeen Kreikan kivikkojakin osaa vältellä paremmin :D

Laitetaan perään eilisen tuloksia.
4WD Suomi-Sarja |Skotlanti |B-ryhmä 4WD
Eiliseen höntsäilyyn starttasi 67 kuskia ja maaliin asti ajamalla selvisi, 24. Voiton nappasi PETE.

Tarkemmat tulokset täällä: https://dirtrally2.com/clubs/club/191499/results/championship/10/event/0

Tänään ajetaan vielä höntsykisa N-ryhmällä
#4wdSuomiSarja #DirtRally2Suomi
A3202803-0B8E-402A-BB67-5C4F7C901A4E.jpeg
 
Tulipa nyt "selviydyttyä" tuon Skotlannin rallin läpi.

Ei se oikein sujunu. :/ 3 rengas - ja moottoririkkoa koko rallissa.

Aika perseestä tuo nuotitus paikoin Skoteissa kun silmät väittää koko ajan et se on selvä 6 suuntaan X ja nuotituksiin tulee yhtäkkiä 3

Ja silti onnistuin aina kun oli mahdollisuus osumaan kaikkeen mihin ei pitäisi. :D
 
Onkos nämä ralli liigat millä alustalla pelattavissa? loppuviikosta tulee itsekin hommattua PC:lle niin pääsee kurvailemaan :)
 
Ajoin flying finn espanjan osalkilpailun läpi. Eipä tuo järin vahvasti mennyt:rolleyes: Pitää ajella kunhan tulee tuo 4wd seuraavan kerran.
 
Onkos nämä ralli liigat millä alustalla pelattavissa? loppuviikosta tulee itsekin hommattua PC:lle niin pääsee kurvailemaan :)
Taitavat olla nykyään monialustaisia, eli ainakin tuolla Flying finn sarjassa painelee ihmiset PC ja PS4 alustoilla ainakin.
 
Ajoin flying finn espanjan osalkilpailun läpi. Eipä tuo järin vahvasti mennyt:rolleyes: Pitää ajella kunhan tulee tuo 4wd seuraavan kerran.

4WD Suomi-Sarjassa olen odotellut serveriongelmien paranemista. Uusi kausi pyörähtää käyntiin viimeistään viikon päästä. Ja joo, voi osallistua kaikilla alustoilla, kunhan löytyy tarvittava maa ja sopiva kalustoa, kuten suurimmassa osassa klubi-kisoja.
 
Herätelläämpä vähän tätäkin.

Tosiaan totaalisen kyllästymisen johdosta tuli pidettyä puolisen vuotta taukoa Dirtistä mutta ajattelin kokeilla peliä taas pitkästä aika Suomi-sarjan Uuden seelannin osakisaa Mitsulla.

Pysyi tiellä ja hauskalta tuntui joten kai se tästä taas lähtee kun harrastekiesitkin on jo laitettu talvilepoon.

Tänään tuuppasin Jyskälän läpi ja muuten OK suorittamista, mutta ek8 maalimutkassa raju kaato, toista minuttia pataan ja loppukisa todella klesalla autolla läpi kun aika ei riittänyt korjauksiin kun osittain.

Kyllä se tästä lähtee!

Täytynee laittaa Flying Finniin jotain takaveto kisoja pystyyn tässä piakkoin.
 
Flying Finn Usa - BMW

Terveiset täältäkin pitkästä aikaa! Varmaan se puolisen vuotta taukoa ja nyt Kröönholmin innoittamana kisa ajelua.

Pätkät unohtunut pahasti! Joitain paikkoja muisti ja nuottiin ei ole luottamista, niin pumppailua oli.
Tosin ilman korjauksia maaliin.
Virheitä tuli siellä täällä, mutta kun jätti Alenin kypärän pois päästä, niin maalikin löytyi.
 
Läpi ajeltiin juu, ja varsinkin hämärässä oli ajoittain fiilis kun olisi ekaa kertaa pätkää ajanu.

Eipä siinä, huollossa 20sek kopan parsinta eipä muuta damagea. Keskellä tietä tultiin kun ei selkeää muistikuvaa missä paikoissa voi leikata ronskimmin.
 
Flying Finn NZ taas nautiskeltu läpi.

Mitään jonopyörää ei taaskaan maltettu harrastaa vaan valittiin etenemistavaksi se hitaampi, eli maisemaa katsottiin sivulaseista niin jyrkässä kulmassa kuin mahdollista

Vielä reilu vuorokausi ajaa H2:lla jonka jälkeen sitten Walesiin B-ryhmän takavedoilla.

EDIT:. Ja Walesiin Bemarilla.

Kun ei mahdu spooriin niin ei mahdu. Ei vauhtia kun kaikki keskittyminen meni auton tiellä pitämiseen jouhean ajon ollessa mahdotonta joten pataan tulee ja rumasti.

Melkein tekisi mieli väittää, että mikä tahansa Ooppelikin on tuonne olosuhteisiin parempi vaihtoehto☹
 
Viimeksi muokattu:
Ajelin eilen walesin..ja " kröönholmin" kyntämiin uriin ei meinannu lancia sopia..
He he . Ei sitä päässy isommin haastamaan minun taidoilla. Va hauskaa oli!
Miten tuo champion lista on nollilla?
Vai onko se tarkotuksella pois päältä..
 
Ylös Bottom