Dirt Rally 2.0

ohjeah

Well-Known Member
Tuskinpa kannattaa kovin suuria toiveita elätellä (ps)vr-tuen suhteen. Ihan samat puheet oli tekijöiltä ennen Dirt 4:n julkaisuakin. Eikä alkuperäisen Dirt Rallyn jälkeen ole vr-tukea nähty missään muissakaanCodemastersin ajopeleissä edes pc:llä.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Mielestäni tuollaiset kommentit kertoo vain siitä, ettei VR tuki ollut iso menestys Dirt Rallyssä, joten miksi tuoda myöhemminkään mukaan.
 

Murdoc

Well-Known Member
Samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa. VR-tuki olisi hyvä lisä peliin kyllä mutta en missään nimessä jätä peliä ainakaan ostamatta sen takia. Kaikista tärkeintä on saada ajomalli kuntoon ja radat hauskoiksi mutta haastaviksi ajaa.

Mutta kyllähän se myös ihmetyttää miks ei jokaiseen autopeliin lähestulkoon voisi lisätä VR-tuen. Niihin se kumminkin olisi kuin nakutettu. Ilmeisesti se kuitenkin vaatisi niin paljon lisätyötä ja sitä ei nähdä sen arvoiseksi.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Mutta kyllähän se myös ihmetyttää miks ei jokaiseen autopeliin lähestulkoon voisi lisätä VR-tuen.

Eiköhän tähän suuntaan olla kuitenkin menossa. Kun tuohon ohjaamoon pääsee sisälle VR-lasien välittämänä, on sieltä vaikea kömpiä takaisin ruudun äärelle. Itselle tämä on deal breaker -tason kysymys.

 

Murdoc

Well-Known Member
Eiköhän tähän suuntaan olla kuitenkin menossa. Kun tuohon ohjaamoon pääsee sisälle VR-lasien välittämänä, on sieltä vaikea kömpiä takaisin ruudun äärelle. Itselle tämä on deal breaker -kysymys.


Itekki tuota testailin nopsaa, kun lasit sain mutta tämä oli niitä pahimpia pahanolon tuojia kaikista testaamistani peleistä. :/ En sitten katsonut oliko siellä jotain noita reunojen sumennuksia jne mahdollista asettaa päälle.
 

Cyrus1

Well-Known Member
Minusta VR-tukea tärkeämpää on saada hyvä ajokokemus ja paljon uudelleenpeluuarvoa. Mitä eroavaisempia autot ovat, sen parempi.
Minusta taas VR-tuki on lähes ensiarvoisen tärkeä. Hyvä ajokokemus on taattu, jos jatketaan ykkösen pohjalta. VR:n jälkeen ei vaan ole palaamista lätyltä ruudulta pelaamiseen yhtään realismiin pyrkivien ajopelien kohdalla.
 

käkikotka

Active Member
Hehe Colin McRae 2.0 nostalgiamuistelut..Oli sekin Colin McRae kyl hyvä peli

Oli mukana Kankkunen,Sainz,McRae,Burns..
 
Maallikkoa kiinnostaisi, että miksi VR-tuen lisääminen on niin työlään tuntuista, onko se lähinnä taistelua suorituskyvyn kanssa vai paljon muutakin?
 

Bugiranne90

Active Member
Minusta taas VR-tuki on lähes ensiarvoisen tärkeä. Hyvä ajokokemus on taattu, jos jatketaan ykkösen pohjalta. VR:n jälkeen ei vaan ole palaamista lätyltä ruudulta pelaamiseen yhtään realismiin pyrkivien ajopelien kohdalla.
Ymmärrän pointtisi, mutta kaikki eivät voi VR-laseja käyttää. Etenkin, jos lasit vovat aiheuttaa terveysongelmia.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Eihän niitä mikään pakko olekaan käyttää. Mutta sellaiselle joka on ajopelinsä tottunut pelaamaan laseilla, on tuen puuttuminen syy jättää peli kaupan hyllylle.
Niitä pelaajia on vain niin marginaalinen osuus, ettei taida olla taloudellisesti kannattavaa.
Jos Dirt Rallyn VR puoli olisi myynyt kunnolla, olisi varmasti Dirt 4 ja Dirt Rally 2.0 VR:n saanut.
 

veltsu73

Active Member
on codemastersilta ihme pelleillyä.
jos tästä jää vr tuki pois!
Dirt 4 ei tainnu pankkia räjäyttää muutenkaan myynnillään.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Toivon Codemastersin panostavan mahdollisimman suureen määrään erilaisia erikoiskokeita ja mahdollisimman suureen määrään erilaisia autoja VR-tuen sijaan. Jos toinen pitää valita, niin valtaosa ottaa varmasti mielenkiintoiset autot huippuajettavuudella ja paljon erilaisia erikoiskokeita VR-gimmickin sijaan. Toivottavasti panostus on noin päin ainakin helmikuulle asti ja saadaan mahdollisimman hyvä rallipeli. VR:n voi sitten lisätä joskus tulevaisuudessa, jos studiolla aikaa ja resursseja riittää.
 
Ylös Bottom