Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dirt Rally 2.0

Tuskinpa kannattaa kovin suuria toiveita elätellä (ps)vr-tuen suhteen. Ihan samat puheet oli tekijöiltä ennen Dirt 4:n julkaisuakin. Eikä alkuperäisen Dirt Rallyn jälkeen ole vr-tukea nähty missään muissakaanCodemastersin ajopeleissä edes pc:llä.
 
Mielestäni tuollaiset kommentit kertoo vain siitä, ettei VR tuki ollut iso menestys Dirt Rallyssä, joten miksi tuoda myöhemminkään mukaan.
 
Samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa. VR-tuki olisi hyvä lisä peliin kyllä mutta en missään nimessä jätä peliä ainakaan ostamatta sen takia. Kaikista tärkeintä on saada ajomalli kuntoon ja radat hauskoiksi mutta haastaviksi ajaa.

Mutta kyllähän se myös ihmetyttää miks ei jokaiseen autopeliin lähestulkoon voisi lisätä VR-tuen. Niihin se kumminkin olisi kuin nakutettu. Ilmeisesti se kuitenkin vaatisi niin paljon lisätyötä ja sitä ei nähdä sen arvoiseksi.
 
Mutta kyllähän se myös ihmetyttää miks ei jokaiseen autopeliin lähestulkoon voisi lisätä VR-tuen.

Eiköhän tähän suuntaan olla kuitenkin menossa. Kun tuohon ohjaamoon pääsee sisälle VR-lasien välittämänä, on sieltä vaikea kömpiä takaisin ruudun äärelle. Itselle tämä on deal breaker -tason kysymys.

 
Eiköhän tähän suuntaan olla kuitenkin menossa. Kun tuohon ohjaamoon pääsee sisälle VR-lasien välittämänä, on sieltä vaikea kömpiä takaisin ruudun äärelle. Itselle tämä on deal breaker -kysymys.



Itekki tuota testailin nopsaa, kun lasit sain mutta tämä oli niitä pahimpia pahanolon tuojia kaikista testaamistani peleistä. :/ En sitten katsonut oliko siellä jotain noita reunojen sumennuksia jne mahdollista asettaa päälle.
 
Minusta VR-tukea tärkeämpää on saada hyvä ajokokemus ja paljon uudelleenpeluuarvoa. Mitä eroavaisempia autot ovat, sen parempi.
Minusta taas VR-tuki on lähes ensiarvoisen tärkeä. Hyvä ajokokemus on taattu, jos jatketaan ykkösen pohjalta. VR:n jälkeen ei vaan ole palaamista lätyltä ruudulta pelaamiseen yhtään realismiin pyrkivien ajopelien kohdalla.
 
Hehe Colin McRae 2.0 nostalgiamuistelut..Oli sekin Colin McRae kyl hyvä peli

Oli mukana Kankkunen,Sainz,McRae,Burns..
 
Maallikkoa kiinnostaisi, että miksi VR-tuen lisääminen on niin työlään tuntuista, onko se lähinnä taistelua suorituskyvyn kanssa vai paljon muutakin?
 
Minusta taas VR-tuki on lähes ensiarvoisen tärkeä. Hyvä ajokokemus on taattu, jos jatketaan ykkösen pohjalta. VR:n jälkeen ei vaan ole palaamista lätyltä ruudulta pelaamiseen yhtään realismiin pyrkivien ajopelien kohdalla.
Ymmärrän pointtisi, mutta kaikki eivät voi VR-laseja käyttää. Etenkin, jos lasit vovat aiheuttaa terveysongelmia.
 
Eihän niitä mikään pakko olekaan käyttää. Mutta sellaiselle joka on ajopelinsä tottunut pelaamaan laseilla, on tuen puuttuminen syy jättää peli kaupan hyllylle.
Niitä pelaajia on vain niin marginaalinen osuus, ettei taida olla taloudellisesti kannattavaa.
Jos Dirt Rallyn VR puoli olisi myynyt kunnolla, olisi varmasti Dirt 4 ja Dirt Rally 2.0 VR:n saanut.
 
on codemastersilta ihme pelleillyä.
jos tästä jää vr tuki pois!
Dirt 4 ei tainnu pankkia räjäyttää muutenkaan myynnillään.
 
Toivon Codemastersin panostavan mahdollisimman suureen määrään erilaisia erikoiskokeita ja mahdollisimman suureen määrään erilaisia autoja VR-tuen sijaan. Jos toinen pitää valita, niin valtaosa ottaa varmasti mielenkiintoiset autot huippuajettavuudella ja paljon erilaisia erikoiskokeita VR-gimmickin sijaan. Toivottavasti panostus on noin päin ainakin helmikuulle asti ja saadaan mahdollisimman hyvä rallipeli. VR:n voi sitten lisätä joskus tulevaisuudessa, jos studiolla aikaa ja resursseja riittää.
 
Ylös Bottom