Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Divinity II - Dragon Knight Saga [X360]

Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Voisitko kertoa vähän enemmän tuosta lemmikin luonnista Esim: minkä laisia ruuminosia voi lemmikkiin laittaa.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Tietyssä vaiheessa peliä sankari siis saa käyttöönsä Necromancerin joka auttaa luomaan "lemmikin".

Tuo olento koostuu päästä, torsosta, käsiparista ja jalkaparista. Jokaisella noista osista on joku oma funktio, ja jokaisella osalla mitä löydät on vielä jotain muuttuvia statseja. Esim. jotkut käsiparit antavat olennolle taistelijan luokan, kun taas toiset voivat antaa maagin luokan, vai olikohan tuo torsopaloissa,en muista tarkkaan.

Necromancerilla voit sitten koota olentosi haluamistasi paloista. Ei se mikään hirveän syvällinen tai mullistava systeemi ole, mutta tuo sellaista omaa kivaa peliin. Voit sitten kutsua tuon monsterisi mukaan taisteluun kristallikallon avulla jonka saat samalla kun pääset Necromanceriin käsiksi. Samassa paikassa on ruumiskauppias jolta voit aina tsekata löytyykö jotain kuumia ruhonpaloja joita olis hyväostaa.

Sulla on myös kaksi vaihtoehtoa kun saat itse valita kahdesta Necrosta kumman otat, toinen antaa hirviölle bonuksen melee-aseita vastaan, ja toinen maagisia hyökkäyksiä vastaan.

Sama juttu muiden tornin henkilökuntaan kuuluvien kanssa, valitset kahdesta vaihtoehdoista, näillä on omat tehtävät ja bonukset annettavana. Esim toinen kouluttajista panostaa meleetaistelutaitoihin, toinen taas taikataitoihin, jompikumpi täytyy valita. Alussa siis taitojen tasokatto on 5, mutta kun saat kouluttajan ja teet tälle tehtäviä niin saat tasokaton nostettua 15:sta.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Kiitos Huttu erinomaisista vastauksista:D
 
Laitoinpa playsta tulemaan tämän nyt. Jonkin verran löytyi hyviä arvosteluja, mutta onkohan mikään tunnettu sivu arvostellut tätä? Jos peli on oikeasti noin hyvä kun muutamat löytämäni arvostelut väittävät, olis hienoa että saisi näkyvyyttä myös isommissa julkasuissa.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Divinity II: The Dragon Knight Saga for PC Reviews, Ratings, Credits, and More at Metacritic tuolta löytyy pc version arvostelu ja metacriticik on muutenkin paras paikka katsoa minkä vaan tuotteen arvostelu, pelit, elokuvat jne.

t.Kepagt

Joo tiedän tuon, ihmettelin lähinnä ääneen sitä että miksi mikään tunnetumpi saitti ei ole arvostellut tätä, eikö tekijä uskalla lähettää arvosteluversioita vai mistä kiikastaa?
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

olis hienoa että saisi näkyvyyttä myös isommissa julkasuissa.

No varmaankin johtuu siitä että tämä on uudelleenjulkaisu, ja harvoinpa ne alkavat uudestaan arvostelemaan pelejä nuo lafkat. Hyvähän olisi, että joku pikku juttu tulisi siitä miten on parantaneet tuotetta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Oikein mielenkiintoiselta näytti ja ilman tätä ketjua peli olisi varmasti lipunut huomaamatta ohi. Pari traileria tämän ketjun päälle ja ostospäätös oli tehty. Kiitokset.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Äh tuli hivenen petyttyä tuohon lisäosaan, mainostivat ettäsiinä olisi pelattavaa 50 tunniksi mutta se ei lähimaillaan pidä paikkaansa. Hyvä jos 15 tuntia löytyy juonta. Ei siinä oikeastaan ollut kuin muutama päätehtävä ja muutama sivutehtävä. Ja ollaan kokoajan yhden varsin pienen kaupungin/kylän sisällä, aika tylsä sinänsä.

Mutta muuten peli on ollut rautaa, toi lisäosa vaan laittoi vähän pettymään. Envielä siis peliä ole lisäriä mennyt läpi mutta peli ilmoitti että jos jatkan niin se on point of no return.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

No minkälaiset tuntemukset Huttu muodostaisi nyt, kun peliä on jo pelattu kunnolla? :)
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

No jopas iski, tämä on mennyt täysin ohi itseltä. Hutun kommenttien perusteella näyttää siltä, että tämä on ns. pakko-ostos. Laiskana miehenä pitää tietty kysyä, että löytyykö tätä Gamestopista tai marketeista, vai meneekö nettitilailun puolelle?
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Nyt alkuhuuman jälkeen täytyy sanoa että kyllä tämä on vieläkin ihan ok peli :) Vaikka tuo lisäosa oli ainakin omalta osalta karvas pettymys, niin peli kokonaisuudessaan on oikein mukavaa ajanvietettä, kiva toiminta/rope/seikkailu-peli ihan kivalla juonella varustettuna. Tosin itse pääpeli loppui niin töksähtäen mutta sitten lisäri hivenen pelasti kun kerta jatkui samalla hahmolla saumattomasti. Tosin pelin takakansi hivenen valehtelee, lisäristä ei irtoa millään 50 tuntia, vaan lähempi lukumäärä olisi 15 tunnin kieppeillä. Emopelistä sit taas löytyy tekemistä ja pelattavaa enemmän.

Nyt täytyy pitää pieni breikki ennenkuin aloittelee uudestaan toisenlaisella hahmolla, ekan rundin pelasin ihan puhtaalla maagilla ja varsinkin lisäosassa taistelut oli melko helppoja kun tulipallo teki ihan supervahinkoa laajalla alueella. Seuraavaks vois kokeilla vaikkapa soturin ja papin yhdistelmällä.

Lisäriä en tosin vielä ole ihan läpi mennyt kun se on pirun vaikea se loppukohta, lentää ohjain seinäänherkästi :D

Onhan tässä tietty ne omat pikku jutut mitkä välillä laittaa kyrsimään, esim nuo latausajat. Ei ne ole hirveän pahat mutta silti laittaa välillä ärsyttämään jos on paljon sellaisia tehtäviä että pitää mennä talosta taloon tai muuta sellaista. Käyttöliittymäkin on hivenen tönkkö välillä mutta siihen tottuu kyllä.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Elikkäs alottelin, hyvältähän tämä vaikuttaa eikä kontrollitkaan ole pahat. Kuolokin on korjannut jo muutaman kerran vaan sepä ei haittaa. Kouluttautuu vähäsen niin saa mätkiä ötöjä kunnolla turpanokkaan :D
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Peli löytyi sopivasti naapurissa olevasta kaupasta (tietokonekauppa.fi) ja hinta oli kohtuulliset n. 35 euroa. Tänään tuli aloiteltua "jos vaan testais nopeasti" ja tuossa menikin mukavasti 5 tuntia putkeen. Ei paha, ei ollenkaan! Ensivaikutelma on erinomainen, lisää kommentteja kun peliä on takana enemmän.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Noniin, oliskohan nyt reilu 15h takana ja nyt ollaan tilanteessa, jossa
Laiken (?) on piesty ja torni on otettu haltuun

Täytyy kyllä sanoa, että peli vie mukanaan täysillä ja on yksi niistä peleistä joiden parissa vierähtää yhdessä sessiossa usempi tunti ihan tuosta vain. Jotenkin tässä on hämmentynyt olo kun tuntuu siltä, että pelitunteja on takana n. parin normiräiskinnän verran ja takaraivossa kolkuttaa tieto siitä, että peli on oikeasti vasta aluillaan.

Pelimekaniikassa on muutama hieman häiritsevä tekijä ja varsinkin tähtäimellä arkkujen / tynnyreiden osoittelu vaati totuttelua. Toinen asia joka pistää välillä silmään on viistoilla tasoilla (esim. mäet) kävely / hyppiminen joka ei aina onnistu niin kuin pitäisi.

Visuaalisesti peli on "ihan ok", engine pyörii nätisti ja silmäkarkkiakin löytyy. Välivideot on jätetty jotenkin ihmeellisesti puolitiehen ja niiden laatu vaihtelee käsittämättömän paljon. Välillä mennään "Youtuben 240p" videoiden laadulla, välillä videot näyttävät HD tasoisilta. Sinänsä tällä ei ole pelin kannalta merkitystä, mutta tuo laadun vaihtelu pistää ikävällä tavalla silmään joka videon yhteydessä.

Jos kuvaus pelistä pitäisi tiivistää yhteen tai kahteen lauseeseen, niin sanotaan vaikka niin, että peli on kuin Fable 2:n ja Dragon Age Originsin äpärälapsi. Jos jompi kumpi edellä mainituista toimii, niin voin suositella myös Divinity II DKS:ää varauksetta.
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Nyt löytyy myös demo ko. pelistä mikäli jotakin kiinnostaa :)

t.kepagt
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Kylläpäs on nyt itselläkin herännyt mielenkiinto tätä peliä kohtaan kun lueskellut viestejänne ja tulihan tuo demokin testattua ja melko mukavalta sekin vaikutti eli potentiaalia löytyy jos tän hankkis nyt niin kerkeis pelaamaan tän ennen kuin Dragon Age 2 ilmestyy ;)
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Itellä on nyt tätä semmonen seitsemisen tunteroa takana ja ei tämä missään nimessä pettymys ole ollut, vaikka alku olikin hiukan tahmea. Liikkuminen ja mättäminen on ollut sujuvaa, tosin olisin myös toivonut jonkinlaista automaatiota tuohon laatikoiden näpräämiseen. Hyvin tuo silti on sujuskellut kun hiukan harjoittelee, kivasti lihat pujahtaa säkkiin. Ranger/melee tyyppiä ohjastetaan. Huonoin piirre lie juuri latausajat ja liioitellut animaatiot persoonilla, ei mitään vakavaa haukuttavaa kylli löydy. ;)
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Aaah, pitää vielä avautua yhdestä äärimmäisen raivostuttavasta asiasta: AUTOSAVE

Why, oh why autosaven pitää toimia niin, että välillä tallennetaan minuutin välein kun sattuu esim. menemään jonkun avoimen questin johdosta alueelle x ja välillä peli ei tallentele mitään muutamaan tuntiin. Tähän kun laitetaan päälle äkkikuolemat, niin johan alkaa v-käyrä nousemaan :mad:

Välillä vaan unohtuu pelin aikana tuo manuaalinen tallentaminen ja mikäs sen hauskempaa kuin kuolla yllättäen ja todeta että edellinen save oli 1-2h takana.

Vaikka käyrä nouseekin ajoittain, niin onhan tämä vaan helevetin hauska peli!
 
Vastaus: Divinity II - Dragon Knight Saga [360]

Itellä kävi niin, että en ollut tallentanut ja tuli sähkökatkos. Omaa tyhmyyttähän tuo toki. Pitäisi AINA tallentaa ja joka välissä. Vähintään puolen tunnin välein. :)
 
Ylös Bottom