Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Doom: Eternal

P

Poistettu jäsen 3274

Guest
doom-eternal-cover-image.jpg


Julkaisupäivä: 20.03.2020
Alustat: PS4, Xbox One, PC, Switch
Kehittäjä: id Software
Julkaisija: Bethesda Softworks

Veteraanikehittäjä id Software palaa pelimaailman pitkään jatkuneimman ja rakastetuimman räiskintäsarjan, DOOMin, uusimman osan kanssa.

Koe nopeuden ja voiman armoton yhdistelmä, kun halkaiset tiesi läpi usean ulottuvuuden jahdatessasi helvetin ilkeimpiä demoneita. Olet hampaisiin asti aseistettu tuhovoimaisilla tuliaseilla ja ikävillä lähitaisteluaseilla, joten murskaa helvetin epäsikiöt tutkiessasi valtavia ja toisiinsa yhdistettyjä kenttiä.

idTech 7 -pelimoottorilla pyörivä ja kirskuvan ääniraidan tahdittama DOOM Eternal pistää sinut jälleen kerran pysäyttämättömän DOOM Slayerin saappaisiin, kun räjäytät uudet ja klassiset demonit kappaleiksi ja matkaat ennennäkemättömiin maailmoihin.

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Hyvältä näyttää. Ilmeisesti Snapmap on jätetty pois, mutta yksinpeliin on tulossa DLC. Toiset pelaajat voivat tulla demoneina peliisi jos niin haluat, a'la Darkl Souls.
 
Mekaanisesti tuo haulikon koukku näyttää mahtavalta, mutta toisaalta vähän hassulta kun lyöt sen mätänevään äijään kiinni ja vedät itsesi sen luokse.
 
Tästäkin pelistä tulee aivan varmasti oikein eeppinen teos, Doomin paluu oli 2016 vuonna oikein onnistunut, joten tällekkin kyllä odotukset kovat.
 
Viimeisimpänä DOOM VFR oli vahva näyttö siitä miten hyvin DOOM toimii yhä vuosikymmenten jälkeen. Peruskonseptilla vaikka VR:ssä asti. Tämä menee hankintaan ilman muuta. Täytyy vielä katsoa alustan kanssa onko se PC vai PS4.
 
Viimeisimpänä DOOM VFR oli vahva näyttö siitä miten hyvin DOOM toimii yhä vuosikymmenten jälkeen. Peruskonseptilla vaikka VR:ssä asti. Tämä menee hankintaan ilman muuta. Täytyy vielä katsoa alustan kanssa onko se PC vai PS4.
Minulla se on PC koska tämähän on FPS peli kuten DOOM aina on ollut.
 
Täällä puolestaan ratkaisee ruudunpäivitys. Mikäli Prolla ollaan lähempänä 60 fps, riittää se hyvin.
Itse olen tuon 2016 DOOMin aloitanut neljä kertaa perus pleikkarilla uudelleen ja en ole onnistunut sitä läpäisemään.

PC puolella hiiri kädessä saattaa mennä ekalla yrittämällä.
 
Doom näytti aivan uskomattoman hyvältä, niin paljon lisätty gameplay elementtejä ja aseita ja vihollisia. Mutta toivon todella että pelissä on mukana normaali multiplayer, tuo 1 doom slayer vs 2 demonia ei vakuuttanut ollenkaan.



 
Viimeksi muokattu:
Samaa toivon itsekin että perinteisempi moninpeli löytyisi myös, kuulun siihen vähemmistöön joka oikeasti piti edellisen monipelistä. Selvinnee viimeistään QuakeConissa.
 
Tuo on kyllä perseestä. Itsekin tykkäsin edellisen moninpelistä ja sen rehellinen sinkohippa oli raikas tuulahdus kaikkien military shootereiden jälkeen.
 
Täällä taas tuo uusi muoto kiinnostaa paljon enemmän kuin se perinteinen/vanha. Yksinpelin takia pelin kuitenkin ostan mutta jos jotain moninpeliä on pakko olla mukana niin mieluummin tuo uusi viritys kuin se aiempi.
 
Ylös Bottom