Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Duke Nukem Forever

Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

Onko tuossa playstation networkissa jokin vialla kun peli ei anna ladata patchia vaan heittää hetken kuluttua virheilmoituksen 80710723?
Siellä jengi lataa BF3:n 1+ gigan päivitystä niin sanotusti aika urakalla, joten päivityspalvelimet itkevät tuskasta. Yritä myöhemmin uudestaan.
 
Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

Äskein sain vihdoin ladattua patchin peliin. Pelasin sen saman kentän mikä oli demossakin tosin silloin ei ollut patchia. Ihan hyvältä peli vaikuttaa tosin en ole vielä kovin pitkällä koska mielumin asennan patchin. Ainakin ilman patchia löytyin runsaasti grafiikka bugeja.
 
Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

No niin Queen Bitch kohta selvitetty ja tällä hetkellä olen sitä mieltä että peli on hyvä. Oli muuten hieman haastava boss fight. Pelissä on kaikkea monipuolisesti ja mielikuvitusta on käytetty runsaasti. Pelin heikoin lenkki on se että peli on liian scriptattu mutta muuten suurimmaksi osaksi eri osa-alueet toimivat. Hyvin on gearbox saanut yhdistettyä pelin kokonaisuudeksi. Ainoa mikä oikeastaan on että tämä olisi voitu julkaista ja huomattamasti aiemmin sillä pelissä ei kuitenkaan mitään niin erikoista ole mikä vaatisi todella pitkän ajan.

Onkos kukaan ostanut tuota DLC:tä? Onko hyvä?

Sellainen nippelitieto joka löytyin tuosta pienestä taidekirjasta: Peli on käynyt läpi 5 eri pelimoottoria.
 
Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

No niin Queen Bitch kohta selvitetty ja tällä hetkellä olen sitä mieltä että peli on hyvä. Oli muuten hieman haastava boss fight.

Kandee laittaa spoilereita näihin ihan varmuuden vuoksi. Pahin boss oli minusta
The Octaking (kenttä: Generator Room)
, siinä sai ihan tosissaan keskittyä ja löytää tietty tyyli. Ei sinänsä paha kun se tyyli löytyy.
 
Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

Tänään tuli läpäistyä peli ja ihan hyvä mielestäni oli. Nuo viimeiset pomot eivät olleet niin vaikeita. Peli tosin päättyi kuin seinään.
Kokonaisuudessaan peli oli hyvä ja minusta plussaa tulee ehdottomasti antaa pelissä olleista puzzleista. Pelimiljööstä suosikikseni nousi tuo pato, en tiedä miksi mutta siinä vaan oli jotkakin. Ainut osuus pelissä jota inhosin oli se luolasto.
Pitänee nyt yrittää läpäistä peli vielä kahdella muulla vaikeusasteella ja saada platina trophy. Sitten voisi hankkia tuon DLC:n.
Olisi mukava jos gearbox box julkaisisi lisää materiaalia joka ei päätynyt itse peliin.

Tuli myös tuijoteltua ektravalikosta löytyneitä trailereita ja ne oli aika kivoja niistä huomaa kuinka paljon peli on ehtinyt muuttua kehityksen aikana. Peliä pelatessa tuli huomatuksi monta kohtaa jotka olivat osittain vahemmissa trailereissa tai oli ottanut vaikutelmaa.
 
Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

Kyllähän tää ihan 12 € väärti oli, kovaa mättöä heti alkumusiikeista lähtien ja iski ainakin meikäläiseen hyvin (en pidä mistään BF3:sta yms.).

Aikoinaan tahkottiin PC:llä alkuperäistä tasohyppely-Dukea ja 3D:tä... Eihän tää pelinä ole mitään vrt. mitä Duke 3D oli aikoinaan. Kyllähän Forever on kuitenkin aika hyvä ja ennenkaikkea haastava konsoliräiskinnäksi jos kuolemien määrää alkais laskea. Normaali vaikeustaso tarjosi kyllä haastetta ihan hyvin, kun kuolojen määrä ei ole sormilla + varpailla laskettavissa (okei, padon leechiin, queen biatchiin, ja octobrain-bossiin kuolin varmaan 15 kertaa / bossi).

Mutta... Miten ihmeessä latausajat voi olla noin pitkät ja joka kerta lataus kun kuolee? Ihan ku Commodore 64 -aikoihin oltais palattu :rolleyes:
 
Vastaus: Duke Nukem Forever [PS3]

Tuo lisä-osa oli hyvä mielestäni. Tosin sama juttu kun päätarinassa eli loppupuolisko oli parasta antia. Tuohan taisi puuttua itse pääpelistä, nimittäin joskus luin netistä tuon foreverin tarinan (muistaakseeni tuli julki kun tiedoitettiin että duken kehitys loppuu) muuten se oli samanlainen mutta tuo viimeinen kenttä puuttui. Sitten tuossa lopussa olleessa boss fightissa tarvitsin hieman walkthroughn apua koska en tajunnut sitä että mitä piti tehdä ja loppujen lopuksi paljastui että luin väärin. Kaiken kaikkiaan hyvä lisä-osa ja oli se 5,45€ arvoinen. Tällä hetkellä maksaa 7,95 €, ostin silloin kevät alennuksesta tuon.
 
Ylös Bottom