Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DVD ajurien versiot

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Rakuuna
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Rakuuna

New Member
Elikkäs, ostin koneeni n. vuosi sitten ja mukana oli DVD ajurit 1.30E jos oikein muistan. Myöhemmin ostin DVD kaukosäätimen (Sonyn oma musta) ja mukana oli levy josta muistikortille kopioitiin n. 2 megan tiedosto, siksi että kaikki toiminnot kaukosäätimestä toimivat. Ajurit olivat 2.10E.

Nyt serkkuni sai PS2:n joululahjaksi ja tsekkasin että mukana tuli jo ajurit 2.13E. Mitä merkitystä näillä itse asiassa on? Voiko ne X-Portin kautta päivittää jostakin netistä? Tai ostaa CD:nä/DVD:nä? Minkä "numeroiset" DVD ajurit ovat sinun PS2:ssa?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Kaikesta pääteleen kaverillasi on vain pykälää päivitetymmät ajurit, itse virittelin PS2:seni pas****i joulun aikana, taidampa myydä varaosiksi ja ostaa uuden..
Ajurit on mulla samat kuin sulla kun ostin sen kaukon.
 
Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa että 2.13E kannattaa hankkia.... Vaikka olisi siis "jopa" 2.10E tällä hetkellä käytössä.
 
Mitenköhän tuo ajuripäivitys onnistuisi ilman kaukoa.. Riittääkö että hommaa jostain ajuri-CD:n ja ajelee päivitykset sisään?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan dapht
Mitenköhän tuo ajuripäivitys onnistuisi ilman kaukoa.. Riittääkö että hommaa jostain ajuri-CD:n ja ajelee päivitykset sisään?

Tarvitsee varmaankin ottaa yhteyttä maahantuojaan. Tai liikkeeseen, josta kone on ostettu. Mielestäni heidän pitää tehdä päivitys ilmaiseksi.
 
Hmm ...

Ehkä liikkeessä käyn sitten kysymässä, en ainakaan uuttaa säädintä osta siks että sais ajurit. :)

Kerroppas sä kellä on 2.13E että mitä uutta ja hyödyllistä on 2.10E verrattuna?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Rakuuna
Niin tuota ...

Kukaanko ei tiedä mitä eroa on 2.10E:llä ja 2.13E:llä?

Kun selailin ton PS2 media playerin ohjeita (jotka todella kätevästi on espanjaks (ja siitä on 8v kun luin espanjaa)) niin satuin saapumaan jonnekin forumiin josta löysin tietoa että tuo versio tukisi mm. jotain "dvd pan scan" -juttuja yms. Tietystikään en muista yhtään mistä löysin sen, mutta ainakin on saletti että datelin regionx ei toimi versiolla 2.13E ;)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan paul_a
tuo versio tukisi mm. jotain "dvd pan scan" -juttuja yms. Tietystikään en muista yhtään mistä löysin sen, mutta ainakin on saletti että datelin regionx ei toimi versiolla 2.13E ;)

Itselläni ei ole regionX:ää, että se siitä. Mutta mikäs juttu tuo on? Joku tulevaisuuden leffoissa tarvittava ominaisuus? Vai jotain turhaa lisäkrääsää?

Mutta edelleen kiinnostaa voiko ajureita päivittää muulla tavalla kuin muistikortille tallentamalla ne? Jos ei niin mistä sitten saisi edes tuon 2.13E? Tai voiko ostoliikkeessä ne "ajaa sinne sisään" uudet ajurit?
 
Soitto egmontille ja muistikortti postiin yhdistelmä pitäisi toimia. Jos jotain kitinää kuuluu niin kannattaa muistaa omat oikeutensa kuluttajana.
 
niin voisiko joku tosiaan kertoa mitä eroa on 2.10E ja 2.13E ajureissa? mullakin on itellä toi 2.10E joka tuli säätimen mukana.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan SolidT
niin voisiko joku tosiaan kertoa mitä eroa on 2.10E ja 2.13E ajureissa? mullakin on itellä toi 2.10E joka tuli säätimen mukana.

Huomasin et voi käyttää rgb-scarttia ja kuva ei viherrä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Evil
Huomasin et voi käyttää rgb-scarttia ja kuva ei viherrä.

Elä nyt ??? onko 100% varmistettu asia???? eli 2.13 versiolla näkyy RGB kikkailematta???
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jogi
Elä nyt ??? onko 100% varmistettu asia???? eli 2.13 versiolla näkyy RGB kikkailematta???

No ainaskii mulla. Kone on V7. Ihan piruuttani kokeilin ja vähän ihmettelin itekin. Ois tietyski kiva kuulla miten muilla?
 
Mä yritän muistaa kokeilla tuota RGB:tä, nyt kone on S-videolla kiinni. Mutta ainakin yksi DVD lähti toimimaan 2.13E:llä, mikä ei toiminut 2.10:lla.
 
Evil, tämäpä mielenkiintoista, kysyin asiaa tosta oman kylän kodinkoneliikkeestä josta muistaakseni elokuussa -01 koneeni ostin ja se on mallia v4.

Mailini:

Onko teillä tietoa saako PS2 konsoliin "ajettua sisään" uudet dvd-ajurit teillä tai kopioitua ne muistikortille? Uusimmat ovat käsittääkseni 2.13E. Minulla on muistikortilla Sonyn dvd-kaukosäätimen mukana tulleet ajurit 2.10E, mutta nämä uudet poistaisivat dvd-aluerajoitukset ja rgb vihreyden.

Eli käykö jompi kumpi teillä, vai onko maahantuojaan otettava yhteys? Maahantuojaa suosittelivat monet yhdellä keskustelufoorumilla, mutta ajattelin että 2.5 km ostoliikkeeseen on kuitenkin helpompi tapa...

ja vastaus:

Meillä olevat ajurit ovat edelleen 2.10e versioita ja maahantuojalta löytyy 2.13e versiota,mutta ne eivät TODELLAKAAN poista
aluekoodausta!!!Vaan parantavat kauko-ohjaimen käyttö mukavuutta ja parantavat PS2 konsolin virheenkorjausta,eli on muutamia
leffoja,joita PS2 ei näytä.Mm Pieni merenneito 2 yms...Maahantuoja pystyy ajamaan 2.13e version muistikorttiisi
Yhteystiedot:09-4764460 Nordisk Film Oy Runeberginkatu 60 B 00260 HELSINKI

Ps:Suomessa on yksi epävirallinen maahantuoja, joka pystyy aluekoodaamaan PS2:n ilman mod-piirejä,mutta siitä meillä ei luonnollisesti ole tarkempaa tietoja,muuta kun mahdollinen takuu raukeaa...RegionX tai jotain sinne päin taisi olla nimi...

Eli kertokaas ihmeessä muutkin että jos dvd-ajurinne ovat 2.13E niin näkyykö RGB kuva ilman viherrystä ja jos näkyy/ei näy niin mikä on konsolinne versio. Ehkäpä tämä liikkeen myyjä "ei ymmärtänyt" rgb-viherrystä koska puhui vain että ei poista aluerajoituksia .... silloinhan tämä vastaisi jo modia. :)

Eli siis kommentit tulisivat tarpeeseen ... !
 
Sen nyt luulisi olevan selvää, ettei ajurit poista tuota vihreyttä. Jos sen saisi pois muistikortille laitettavalla koodilla, niin johan sen joku fiksu pikkulapsi olisi tehnyt. Ja modeja ei tuon takia tarvitsisi asentaa.

Oletteko nyt aivan varmoja, ettei telkkanne muuta kuvaa takaisin kaapelista välittämättä ? Näin itselläni ainakin tapahtuu.
 
Ylös Bottom