Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

E3 2012 (5.6.-7.6.)

Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Pelaaja Sonyn E3-pressitilaisuudessa:

[video=youtube;w40qykfsrQI]http://www.youtube.com/watch?v=w40qykfsrQI[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Yksi asia näissä messuissa ainakin omaan silmääni paistoi kovasti. Monet pelit joita konsoleille kovasti esiteltiin ja demottiin, olivat PC:llä pyöriviä versioita. Varsinkin kovemman luokan pelit joissa grafiikka oli huippuluokkaa. Ymmärtäähän sen toisaalta tässä vaiheessa konsolisukupolvea, kun ollaan jo monta vuotta samalla raudalla väännetty viimeisiä pisaroita irti koneesta. Suurella ruudulla kaikki se suttuisuus tai grafiikan hyvyys tulee paremmin esiin. Tuleehan monesta pelistä kyllä PC-versio myös markkinoille.

Itselleni suurin pettymys oli Nintendo WiiU. Ei mitään uutta tai muullistavaa, mitä ei boxilla tai pleikalla saisi hankittua. Vain vanhoja pelejä esiteltiin joita sitten yritetään myydä täyteen hintaan. Tietenkin se padi on kiva ja sitä tuetaan peleissä, mutta ei se minua ainakaan saa maksamaan pelistä uudestaan 60 euroa. Muutenkin odotin jotain mahtavaa "third party" yksinoikeutta. Mikä olisi saanut ehkä itseni ostamaan koko konsolin, mutta nyt jäi vähän pettynyt fiilis.
 
Vastaus: E3 2012 (5.6.-7.6.)

Onko kelläkään "varmaa" tietoa Rayman Legendsistä? Jos se on Wii U yksinoikeus, niin sitten kyllä pääsee pitkä itku. Rayman Origins käännettiin jokaisella alustalle, tuntuisi kummalliselta jos jatko-osa olisi vain yhdelle konsolille. Eikai Ubisoft yleensä tee yksinoikeuspelejä?

Nyt tuli sellaista tietoa, että Rayman Legends ei ole pakosti Wii U yksinoikeus. Miettivät vielä muita versioita.
Ubisoft 'Not Really Saying' That Rayman Legends is Wii U Exclusive - Nintendo Life
 
Ylös Bottom