Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

33/36

Viimeinen viikko käyntiin pitkällä harjoituksella. Tavoite aika oli 51 min ja taas sen 5 min nopeammin sain treenin tehtyä. Hienoa kyllä huomata kuinka hyvin lihakset ja kroppa on tuttunut tiettyihin liikkeisiin. esim alkuun oli todella tuskan takana tehdä 30 hyppyjä polviasennosta toiseen, nyt menee tuo 40 kerran sarja todella kevyesti. Omalla kohdalla painon pudotusta on tapahtanut 4 kg 8-viikon aikana.

Samaten mukavaa huomata miten juokseminen paikallaan on nykyään paljon helpompaa ja ilmavampaa kuin alussa ja myös tätä kautta tehokkaampaa.

Harjoitus numeroina: Kesto 46 min, syke 132/185 ja kaloria 444
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

34/36

Viimeisen viikon toinen harjoitus kohdistui sydämmeen, niin kuin yli puolet koko 9-viikon harjoitteista. Ohjelman mukaan liikuin 6,4 km, treenin aikana juostiin tai pyöräiltiin yhteensä 9 minuuttia. Ottaa näistä "mittareista" nyt sitten selvää.

Harjoitus numeroina: Kesto 41 min, syke 129/180 ja kaloria 359.

Enää kaksi harjoitusta jäljellä
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

35/36

Jälleen kerran harjoituksen kohteena oli sydän. Mikä nyt on tietysti hyvä asia. Taas sai hyppiä itsensä aivan loppuun. Palauttavia harjoitteita ei juurikaan ole näkynyt viimeisellä viikolla. Tunnistus on toiminut tällä viikolla melkein moitteetta.

Harjoitus numeroina: Kesto 44 min, syke 131/188 ja kaloria 395.

Tänään tämä sitten loppuun
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

36/36

Nyt se on sitten loppu. 36 harjoitetta takana n. 11000 poltettua kaloria, litroittain hikeä valutettu +765GS napsahti tässä samalla tilille.

Kyllä se mielestäni aika hyvin motivaatiota kysyy, kun tälläisen ohjelman vetää läpi missaamatta yhtään harjoitetta. Hyvin tyytyväinen olen itseeni. Sitten asiaan.

Medium tasolla tosiaan pelasin ja mielestäni ohjelma toimii hyvin sellaiselle ihmiselle kenelle kuntoilu/urheilu on jokseenkin tuttua. Tämä ei tosiaan ole mikään bilepeli, kuten MB totesi artikkelissään, että peli sopii tosikuntoilijalle pitää kyllä paikkansa.

Plussaa
- Monipuoliset ja vaativat ohjelmat
- Sopii vaativallekin kuntoilijalle
- Opastaa ja neuvoo pelaajaa hyvin, liikkeet,hengityksen, etc...
- Voi luoda omat ohjelmat ja musiikit
- Tilastot ovat hyvät, mutta voisivat olla vieläkin paremmat

Miinusta
- Tilantarve
- Kinect tunnistus, joka myös osoittain poistettiin päivityksellä

Tämän kaiken kirjoittelun tarkoitus oli saada edes yksi innostumaan kuntoiluun tämän pelin kanssa, toivottavasti onnistuin!

Peli on todellakin ostamisen arvoinen.
Yhteensä 9-viikon aikana suoritin 62 treeniä aikaa meni 27h ja 14112 kaloria
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

Well done! Itse vasta alkutaipaleella 9 viikon proggiksessa (6/36). Vedin alkuun sen 3 viikon Cardio kick startin, mutta kyllä tämä 9-viikkoinen tuntuu paremmin.
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

Moi, Hankin tän pelin tuossa pari viikkoa sitten ja kerran ehdein reenata. Nyt koitin taas tota sykemittaria, mutta ei toimi enää. Painaa siitä päältä, mutta mitään ei tapahdu. sisällä palaa se vihreä valo kyllä mikä tulee kättä vasten. Onko muilla ollut tälläistä ja onko muita korjaus ehdotuksia kuin uuteen vaihtaminen.
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

Eilen tuli taas lyötyä kiekko sisään koneeseen kesäloman loppumisen kunniaksi. Alkakoon taas uusi elämä.
18.3.2011 edellisen kerran pelannut, peli ei edes päivittänyt itseään, jota hieman ihmettelin. Myöskään mitään lisäsisältöä ei ole peliin tullut.

Heti alkuun taas pyydettiin päivittämään paino. Keväällä paino oli 93kg ja nyt 99kg. Täytyy heti pitää tiukka palaveri oman henk.koht kunto valmentajan kanssa, että mikä meni pieleen kesäharjoittelussa. :D

Aloitan taas 9-viikkoisen treenin nyt tällä kertaa kovimmalla tasolla. Jotain pikku raporttia voin heittää tässä syksyn aikana mediumin ja hardin eroista.
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

Tuli tämä peli hommattua ja nyt on käynnissä tuo 3 viikon cardio kick start ohjelma. Tämän jälkeen aion käynnistää tuon 9 viikon ohjelman.

Kannattaisiko aloittaa hardilla vai mediumilla toi 9 viikon ohjelma? Mitä eroa noissa tasoissa sitten on? Tuleeko enemmän toistoja vai miten se menee?

Suburbanbody tehnyt muuten hienon seurannan noista omista tuloksistaan, plussat siitä ;).
 
Vastaus: EA Sports Active 2.0 [X360, Kinect]

Thanks..

Kun tuon 3-viikkoisen vedät pohjiksi, niin suosittelen tuon Hardin tason valintaa 9-viikon ohjelmaan. Cardio treenin aikana lihakset tottuu ohjeman treeneihin.
 
Ylös Bottom