Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball - Uuden konsolisukupolven ensiteos

Onko muilla Xbox One S:n kanssa, että peli on erittäin epäsulava ja jopa tökkivä? Peli tuntuisi hyvältä, mutta pelattavuus on täysin kelvoton.
 
Ei ole peli täysin sulava edes PS5:lla, joten ei ihme jos vanhemmalla raudalla toimii heikosti.
 
Eilen kävin aamusta pelaileen ja peli oli huomattavasti sulavempi kuin viimeksi peliä ole pelannut, mutta sitten iski 3 päivän maintenacet päälle. Varmaan tulee peliin MM kisa juttuja. Silti melkosen pitkä maintenance.


In order to carry out the eFootball™ 2023 in-game asset and other data carryover process, we will be performing a large-scale maintenance (v2.2.0 update) during the following period.

・ Large-Scale Maintenance Period
14/11/2022 02:00 (UTC) - 17/11/2022 (Service will resume sequentially by area)

*Maintenance period may be extended further if necessary.

・ Purpose of Large-Scale Maintenance
To undergo the in-game asset and other data carryover process.

Check below for more information:
eFootball™ official website > [Game Overview] > [eFootball™ 2023 v2.2.0 Carryover Details]

・ Available Modes During Large-Scale Maintenance
[eFootball™ World] > [Authentic] > [Match] > [Trial Match] is available during maintenance.

As compensation for the extended maintenance, we will be sending 300 eFootball™ Coins to all users that have created an account by 14/11/2022 01:59 (UTC).
*Be sure to claim items from your Inbox before they expire.

・ Notes
Please note that User Matches will become unavailable 20 minutes before the large-scale maintenance begins.
When the large-scale maintenance begins, all ongoing User Matches will be null and void.
Thank you for your understanding and cooperation.

eFootball™ Official Website
 
Ihan hyvä tämä season 2 uptade. On seasonpassia, erillaisia eventtejä niin singleplayer kuin pvp. Ilmaisversio seasonpassista on jopa niin hyvä että en näe tarvetta maksulliselle toki Bale jää saamatta. Tosin seasonpassin hinta ei ole paha. Sai vie ilmaiseksi 300 pelin rahaakin kun tossa loggas tänään sisään ja pelas pari peliä ja myös muuta tuli ilmaiseksi. Teema season 2 on tietenkin jalkopallon MM joka on ihan tossa ovella.

 
Viimeksi muokattu:
Tässä vielä pari videota tästä season 2. Peli rupeaa olemaan ihan hyvässä kuosissa, toki vielä puuttuu se yksi iso juttu eli master league, mikä pitäis tulla ensi vuoden puolella.



 
Eipä nyt ole tullut pelattua muuta peliä tässä viime aikoina kuin tätä. Toki MM futis tuo tähän oman lisän että futis peli maistuu. Mutta pelihän rupee muistuttaa vanhoja Pessejä eli melkosen koukuttavaa on ja kun pelissä vie pystyy kehittään pelaajia "FUTissa" joka tuo mukavan lisän peliin. Pikkusen nyt laittanut rahaakin peliin olihan tuo Ranskan maajoukkue pakko-ostos hintaa 15 euroa eli ei paha ja näki myös mitä osti, paketissa tuli vie pelaajien kehitys itemeitä. Tämä on hyvä vs Fifa kun näet mitä ostat. Toki pelissä on myös näitä arvalla ostojakin mutta niissäkin pääsee katsoon mitä voi saada, niiden hinta on 1 euro per yritys, mutta saa ainakin esim. "viikonpelaaja" paketista hyvän pelaajan, vaikka ei nyt osuis just siihen pelaajaan mitä toivois. Alla video tästä Ranskan paketista. Onhan tuo sit esim. Brasiliaa, Argentiinaa jne

 
Tänään alkoi pyöriin uusi battlepassi ja toki myös uudet eventit niin single kuin multiplayer puoleen joista saa myöskin hyviä palkintoja. Tietenkin myös paljon uusia pelaajia hankitavaksi, player of the weekit, epic playereitä, nominating contracteja etc.




Alla oleva video on mobiili versiosta, mutta konsoleille löytyy toki samat pelaajat
 
Viimeksi muokattu:
Otin tossa käyttöön pelityylin longball counter formationilla 4-2-3-1. Noi 3 pelaajaa mun systeemissä on kaikki AMF jossa käytän kolmikkoa Neymar, Messi ja Di Maria eli laitureita en käytä ja tämä on tuottanut hyvin voittoja. Meinaan 16 rajan tuntumasta laukomisesta saa nyt ihan hyvin maaleja aikaan. Toki jos menee esim. 2-0 häviölle niin sit teen muutoksia pelin aikana. Tässä pelissä kun formationin ja pelaajien vaihto voi kääntää vielä pelin voitoksi. Longball counteriin on hyvä olla valmentaja jolla on arvo kyseiseen pelityyliin 80 tai yli. Joukkeen arvo pelityylissä on hyvä olla 96 tai yli niin saa pelaajat bonuksia arvoihin. Jos tykkää keskityksillä pelata niin Out wide on tähän loistava.
Kannattaa laittaa pelinhaku sitten settingistä asetukseen ei mitään rajotuksia niin löytää pelit heti jopa aamusta ihan 4 tolpan yhteydellä .
 
Missä helvetissä ne offline-pelimuotojen infot viipyy? Mä oon aikalailla pelannu nämä myclubdreamteamfutit läpi, ei kiinnosta enää.
 
Missä helvetissä ne offline-pelimuotojen infot viipyy? Mä oon aikalailla pelannu nämä myclubdreamteamfutit läpi, ei kiinnosta enää.
Joo ihmettelen kyllä missä infot viipyy, kun peli rupeis olemaan pikkuhiljaa ainakin tekoälyn osalta ihan hyvässä kunnossa. Peli on kuitenkin liveservice eli päivityksiä tulee ja menee. Myöskin peli on aivan eri kunnossa verrattuna siihen pökäleeseen mitä se oli silloin julkaisun aikoihin. Toki hiljaa hyvä tulee, mutta kyllähän peli ainakin graafisesti rupeaa olemaan pikkusen eilistä päivää. Tiedä sitten mikä tulee olemaan esim. lisenssien ja muiden tilanne kun EA:kin vaihtaa Fifa pelisarjan nimeä. Myöskin muita jalkapallo pelejä ollaan tekemässä että mielenkiintosia aikoja elellään jalispelien puolella. Jalkapallossa nämä lisenssit on varmaan melkoinen viidakko ja että on varmaan melkosen kallista ollut jopa EA;lle pitää kiinni kaikista mahdollisista lisensseistä. Alla nyt jonkinlaista roadmappia. Niin ja pelihän nyt ei todellakaan ole vieläkään täydellinen eli esim. pelattavuudessa on edelleen aikamoista "lagia" ja väliin ei edes tunnista mitä nappia ohjaimesta olet painanut jne. Tuntuu että Konamilla ei jotenkin ymmärretä rahan päälle ja peliä tekee joku 2 devaajaa. Ihmettelen tätä kun ovat kuitenkin tehneet jalkapallopelejä pitkään. Toki onlinepuoli nyt ei ole koskaan ollut japanilaisten ykkös osaamista peleissä. Enkä oikein ymmärrä miksi mobiilia yritetään naittaa PC/konsolien kanssa samaan pelaaja pooliin. Crossplaytä ja muuta, pitäisivät sen mobiilin ihan omanaan. Toki tässäkin tuo raha ratkaisee eli mobiilista se suurin tienesti taitaa pelistä tulla.

Arvio: 3,9/5 · ‎10 671 660 ääntä · ‎Ilmainen · ‎Android . Google Playn käyttäjä arviotkin näyttäsi siltä että tuo raha tulee varmaan pääosin mobiilista.

 
Viimeksi muokattu:
Torstai eli oli maintenace päivä. Päivitys 2.3 tuli peliin ja toki uudet player of the weekit yms. Alla juttua näistä.



 
Tänään saatiin ilmainen worldcup erikoisversio Messi eli kantsii mennä loggaan peliin. Toki tuokin pitää sitten treenata että saa arvot kohdilleen.
Aika hyvin konami on tuonut näitä ilmaisia pelaajia tarjolle.

Vaihdoin pelityylin posessioniin, kun rupes quickcountteri vähän maistuun puulle kun se on sitä pystysyöttö spammiä. Posessionilla saa luotua niin erillailla tilanteita ja upeita maaleja. Joskin menee hetki kun rupee tottuu rauhalliseen syöttelyyn kun ei ne pelaajat juoksekaan enää suoraan maalia kohti. Kentällinenkin myös vaihtu sellasiin pelajiin joilla on posessioniin hyvät skillit. LeftBack ja RightBackien paikalla olen pitänyt CenterBackejä quickcountterissa mut nyt uuden pelityylin takia vaihtu alexander-arnoldiin ja nuno menedesiin. Ehkä mendesin paikalla voi koittaa theo hernandesiakin kun sain sen player of weekinä. Mutta joo peli maistuu edelleen hyvälle ja 2.3 päivityskin paransi pelattavuutta taas asteen parempaan.

Tässä muuten hyvää niksipirkkaa täysin uusille pelaajille

 
Kaverin puolesta kyselen kun jatkuvasti haluais pelata pessiä ja olen jo aikoja sitten poistanut tuon vuoden 2021 pelin ja siinä tuli pelattua pelkästään tätä kaveria vastaan 1vs1 matseja. Pelattiin niin että ensiksi arvottiin liiga mitä pelataan ja sitten arvasta osuneen liigan sisältä arvalla joukkueet ja hyviä matseja saatiin 2021 pessissä aikaseksi joten se kysymys kuuluukin että onko tähän uusimpaan pessiin (joo nimi on eFootball mut silti ikuisesti PES) koska(an) tulossa noita liigoja (mielellään vaikka enemmänkin) mitkä tossa vuoden 2021 pelissä oli? Nyt on toi joukkueiden määrä niin naurettavan vähäinen että ei ole itellä eikä kyllä kaverillakaan kiinnostusta vielä löytynyt lähteä tätä edes kokeilemaan vaikka peli itsessään onkin ilmeisesti mennyt vuoden 2021 pelistä paremmaksi. Ja tietenkin täytyy saada oikeat joukkueet pelattavaksi koska kyllähän sen Manchester Cityn kuuluu olla Manchester City eikä mikään Manchester FC... Kiitän jos joku tähän osaisi antaa jotain vastausta jonka voin sitten passata kaverille ja olishan se itellekkin mukavaa tietää että onko jotain mitä odottaa vai voiko koko pelin unohtaa...
 
Tän vuoden aikana pitäisi tulla kaikki joukkueet sekä myös kunnon yksinpeli muodot ja editointi mahdollisuudet.

Saa sitten nähdä mikä on toteutuksen taso ja paljonko maksaa. Alunperin ne piti tulla jo viime vuoden aikana, mutta pelin laatu huomioiden ei ihme, että on viivästynyt.

Jännä myös se, että PC-versiosta saatu kaivettua esille kaikki joukkueet jo viime vuoden alun ison päivityksen jälkeen ja editointi-tilakin oli jossain vilahtanut. Joten pelistä ne ovat löytyneet pitkään, ei vain ole julkaistu pelaajien käyttöön.

Itse gameplayssä on pieniä valon pilkahduksia vapauden tunnun osalta ja tekoälyn toiminnasta. Potentiaalia edelleen on ja osalle peli tarjoaa jo nyt viihdettä. Itselle ei. Noin muuten pelillä vielä pitkä matka edes PES 2021 tasolle. Toivottavasti kuitenkin vuoden 2023 päivitykset ovat hyviä ja kattavia, kehitystä tosin saisi tapahtua nykyistä enemmän ja nopeammin.
 
  • Like
Reactions: CLX
Editointi-tila oli huijausta. Sanaakaan ei ole Konami kertonut mistään muusta kuin DreamTeam rahastuksestaan ja jonkun sanan co-opista joskus. En pidättele mitään odotuksia minkään suhteen tällä hetkellä, että hetkeen tulisi mitään peliin.
 
Editointi-tila oli huijausta. Sanaakaan ei ole Konami kertonut mistään muusta kuin DreamTeam rahastuksestaan ja jonkun sanan co-opista joskus. En pidättele mitään odotuksia minkään suhteen tällä hetkellä, että hetkeen tulisi mitään peliin.
Onhan se huijausta, kun se on pelissä, mutta toistaiseksi vain devaajien käytössä.

Roadmapissa ja sen jälkeenkin on mainittu muutaman kerran, että kaikki joukkueet sekä yksinpelin muodot on tulossa.

Joten siinä mielessä sun viesti on väärässä, mutta ymmärrän pointin. Itse samaa mieltä, että katsotaan nyt mitä tulee ja koska tulee. Konami on tuhonnut oman luottamuksensa itse ja epäonnistunut vain jatkuvasti lisää (toki peli onneksi on sentään hitaasti hieman kehittynyt).
 
Editointi-tila oli huijausta. Sanaakaan ei ole Konami kertonut mistään muusta kuin DreamTeam rahastuksestaan ja jonkun sanan co-opista joskus. En pidättele mitään odotuksia minkään suhteen tällä hetkellä, että hetkeen tulisi mitään peliin.
Kyllähän nuo on luvattu tälle vuodelle. Toivotaan nyt että tulisi ennen kesää edes jotain kunnon offline moodia. Toki pelin päivitykset ovat olleet melkoisen hitaasti edennyt eli esim. crossplaytäkään ei ole saatu vieläkään, jonka luulis nyt olevan prioriteeteissä ihan ykkösenä, kun peli on tällä hetkellä niin sidoksissa moninpeliin ja siitä tuo raha kuitenkin tulee, niin nyt kuin tulevaisuudessa. Roadmapissa tämäkin on ollut pitkään, mutta luulen että peli tuottaa varsinkin mobiili puolella jo nyt hyvin. Tosin Ihmettelen että ei edes pelkkää eri liigojen kausi moodia ole offlineen vieläkään tullut missä olis sit edes maalipörssit ja muut. Nythän tuo on löytynyt eventeistä jo pitkään joskin ilman mitään maalipörssejä ja joukkeen valintoja eli sillä omalla dreamteamilla joutuu pelaan näitä teköälyä vastaan. Oikeastaan kaikki nämä saataisiin aika nopeastikin tehtyä kun aihio pelistä löytyy jo nyt. Peliin on rahallisestikin satsattu, koska esim. valioliiga peleissä eFootball mainoksia pyörii jatkuvasti kentän laidoilla olevissa vaihtuvissa mainoksissa. Tässä taitaa olla käynyt vähän niin että mobiilipuolella peli tuottaa hyvin ja nämä offlinemoodit ei varmaan ole mobiili alustasta johtuen niin iso juttu kuin konsoleilla tai PC. Pelin tekoäly myöskin riittäisi jo offlinemoodeihin vaikka nyt ei vieläkään ole todellakaan mikään täydellinen, mutta kun peli on liveservice niin tätäkin päivityksillä saataisiin pelaajien palautteen mukaan paremmaksi. Peliä nyt kuitenkin päivitellään vähänväliä niin voisivat tuoda vaikka vähän beta vaiheessa olevia kunnon offlinemoodeja saataville ja toki sen editmoden.

Tässä nyt pikku arvostelua pelin tämän hetkisestä tilasta 2.3.2.

 
Onhan se huijausta, kun se on pelissä, mutta toistaiseksi vain devaajien käytössä.
Ei vaan se kuvakaappaus somessa edit-tilasta oli huijausta. Mistään devaajien versiosta en tiedä ja jossain siellä varmasti onkin. Sieltä mitään ole tulossa vähään aikaan ja uskon Konamin lupauksiin tasan en sekuntiakaan, ennen kuin näen jotain kongreettista tiedoitusta sieltä suunnalta ihan videon/kuvakaappauksien kera.
 
Viimeksi muokattu:
Otetaan nyt vähän osaa..vittu et tän pelin kans menee hermo!!
Piti kirjoittaa pitempikin rapsu mut meni hermo..jotain tässä pelissä on pohjalla mistä tykkään kun oon pelaillu nyt enemmän mut parempiakin pessejä oon edellisillä laitteilla pelannut!

Se mikä vituttaa ja saa melkein heittään ohjaimen seinään niin:

- pelaajien jäätyminen kun vähän taklataan ja menettää pallon
- syötät metrin syötön niin kaveri ei saa sitä kii..menee ohi tai jalkojen välistä:eek:
- AI kyllä taklaa, nojaa jne.. mut ei korttia, teeppä ite pieni nojaus niin kortti..voi viddu!
- omien pelaajien tekoäly..syötän kaverille ja yritän syöttää takasin läpisyötön niin pysähtyy kun seinään!
- sitten kun fifasta tullut niin saat syötön niin vasemmalla tatilla ei pysty tekeen mitään liikettä /harhautusta ilman jotain vitun nappi komboa..
- sitten vaikeimmilla tasoilla peli menee syöttö-nappi runkkaukseksi et sais jotain aikaan kun vastustaja koko ajan iholla.. (tai sit oon vaan paska!)
- vähäinen tarjonta offlineen
- Onlinea vähän kokeillu.. ei pärjää kun yber-joukkueita vastassa ja sen myötä vitun apinoita spedeilemässä!
- ja vielä se et syötän mielestäni oikeeseen suuntaan mut mut syöttö lähtee ihan päin vittua..tatit ei mielstäni driftaa.

Varmaan jotain jäi mut tässä nyt jotain vitutuksen aiheita!! Fifassa on paljon hyvää mut tää olis se mikä on koukuttanut enemmän nyt!! Bottoms Up..:mad:;)
 
Ylös Bottom