eFootball - Uuden konsolisukupolven ensiteos

storkki

Well-Known Member
Ihan hyvältähän tuo dream team vaikuttaa ensitestien perusteella. Monta asiaa paranneltu myclubiin verrattuna, esim:
+ Managerit ei ole lukittu tiettyyn formaatioon
+ Voi ostaa gp:llä kenet vain
+ Pelaajia voi kehittää ihan täysin miten ite haluaa

Itse sain jonkinlaisena welcome bonuksena suoraan aloituksessa 2x legendaa (Beckham ja Puyol) ja jotain reippaat 600k gp:tä. Niillä pääs jo hyvin alkuun tiimin rakentelussa.

Vasta tosin muutamia pelejä takana, mutta positiivinen yllätys tämä dream team. Luulin, että koko pelisarja on kuollut ja kuopattu joksikin mobiilipeliksi.
 

storkki

Well-Known Member
Onko MyClubissa mitään yksipeli-sisältöä?
Aika vähän mut on tos ainakin yks tommonen offline eventti tällä hetkellä. Kai noita tulee sit ajanmittaan lisää ja vaihtelee samaan tyyliin mitä ennenki myclubissa.

Online puoli tuntu kyl paremmalle mitä aikaisemmin pessissä ollu yhteyksien puolesta. Voi olla kyl et johtuu myös siitä et ilmainen peli ni pelaajia enemmän ni löytää nopeammin täyden palkin yhteyksien pelejä.
 

lake79

Well-Known Member
On tuossa huonojakin puolia. Pakkoja voi ostaa vain ja ainoastaan oikealla rahalla käytännössä ja tuosta puuttuu kaikki se jännitys, mitä FUT tuottaa ja MyClub tuotti aiemmin. GP putosi jo viime vuonna lähes arvottomaksi, nyt sitten putoaa täysin nolliin aivan liian aikaisin, ellei Match Day-pelimuotoa tule kohtuu pian peliin. Aivan liikaa tuo myös on MyClubin kopio, eikä tuossa ole oikein mitään tekemistä vielä joka oikeasti kiinnostaisi.

Liian aikaisin julkaistiin.
 

Ac3way

Well-Known Member
Gameplay on aika vapaata verrattuna PES2021 (full manual), tekoäly monessa asiassa mennyt eteenpäin. Vaikka taktiikoissa ei niin isoa vapauta itse muokata niin niiden ero sekä toimivuus on kuitenkin hyvällä tasolla.

Gameplayssa on saatu kaivettua sitä aikaisemmin nähtyä potentiaalia esiin ja monella aspektilla on jo hyvällä tasolla. Toki viilattavaa sekä kehitettävääkin löytyy. Aikalailla kuitenkin heittämällä parempaa futista nurmella kuin FIFA ja on jopa PES 2021:sta edellä.

Muuten kokonaisuutena edelleen peli vielä pahasti kesken, mutta varsinkin Dream Teamin online-pelaajille ihan hyvä free-to-play peli.

Kesällä pitäisi tulla Season 2 ja jospa syksyllä uusien futiskausien alussa olisi eFootball kehittynyt lisää ja kunnon yksinpeli myös tarjolla maksua vastaan. Toiveissa sitten, että ensi vuoden aikana peli kehittyy visuaalisesti ja jossain vaiheessa peli vielä kääntyisi Unreal Engine 5:lle.
 

käkikotka

Well-Known Member
Regen-pelaajilla sais jo pikkuhiljaa olla fiktiiviset nimet eikä mikään uus Ronaldo tai Messi..

Eli lupauksilla (youth team)..
 

ohjeah

Well-Known Member
Vähän jännästi muotoiltu, mutta eikö tuossa nyt lähinnä sanota että lisää joukkueita tulossa maksullisena sisältönä. Jostain kai se rahakin on revittävä, kun eikö tuo edelleen kuitenkin ole free-to-play.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Well-Known Member
Vähän jännästi muotoiltu, mutta eikö tuossa nyt lähinnä sanota että lisää joukkueita tulossa maksullisena sisältönä. Jostain kai se rahakin on revittävä, kun eikö tuo edelleen kuitenkin ole free-to-play.
Konami on maailman surkein kääntäjä englanniksi ja ollut noin aina. Ilmeisesti lisäjoukkueet/mitkä ovatkaan tulevat osana Premium Season Passia, mutta tästä en ole varma. Mikäli perus viikottaisesta pelin päivittämisestä pistävät jengin maksamaan, niin sitten uidaan jo todella syvällä.
 
Ylös Bottom