Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball - Uuden konsolisukupolven ensiteos

Ihan hyvältähän tuo dream team vaikuttaa ensitestien perusteella. Monta asiaa paranneltu myclubiin verrattuna, esim:
+ Managerit ei ole lukittu tiettyyn formaatioon
+ Voi ostaa gp:llä kenet vain
+ Pelaajia voi kehittää ihan täysin miten ite haluaa

Itse sain jonkinlaisena welcome bonuksena suoraan aloituksessa 2x legendaa (Beckham ja Puyol) ja jotain reippaat 600k gp:tä. Niillä pääs jo hyvin alkuun tiimin rakentelussa.

Vasta tosin muutamia pelejä takana, mutta positiivinen yllätys tämä dream team. Luulin, että koko pelisarja on kuollut ja kuopattu joksikin mobiilipeliksi.
 
Onko MyClubissa mitään yksipeli-sisältöä?
Aika vähän mut on tos ainakin yks tommonen offline eventti tällä hetkellä. Kai noita tulee sit ajanmittaan lisää ja vaihtelee samaan tyyliin mitä ennenki myclubissa.

Online puoli tuntu kyl paremmalle mitä aikaisemmin pessissä ollu yhteyksien puolesta. Voi olla kyl et johtuu myös siitä et ilmainen peli ni pelaajia enemmän ni löytää nopeammin täyden palkin yhteyksien pelejä.
 
On tuossa huonojakin puolia. Pakkoja voi ostaa vain ja ainoastaan oikealla rahalla käytännössä ja tuosta puuttuu kaikki se jännitys, mitä FUT tuottaa ja MyClub tuotti aiemmin. GP putosi jo viime vuonna lähes arvottomaksi, nyt sitten putoaa täysin nolliin aivan liian aikaisin, ellei Match Day-pelimuotoa tule kohtuu pian peliin. Aivan liikaa tuo myös on MyClubin kopio, eikä tuossa ole oikein mitään tekemistä vielä joka oikeasti kiinnostaisi.

Liian aikaisin julkaistiin.
 
Gameplay on aika vapaata verrattuna PES2021 (full manual), tekoäly monessa asiassa mennyt eteenpäin. Vaikka taktiikoissa ei niin isoa vapauta itse muokata niin niiden ero sekä toimivuus on kuitenkin hyvällä tasolla.

Gameplayssa on saatu kaivettua sitä aikaisemmin nähtyä potentiaalia esiin ja monella aspektilla on jo hyvällä tasolla. Toki viilattavaa sekä kehitettävääkin löytyy. Aikalailla kuitenkin heittämällä parempaa futista nurmella kuin FIFA ja on jopa PES 2021:sta edellä.

Muuten kokonaisuutena edelleen peli vielä pahasti kesken, mutta varsinkin Dream Teamin online-pelaajille ihan hyvä free-to-play peli.

Kesällä pitäisi tulla Season 2 ja jospa syksyllä uusien futiskausien alussa olisi eFootball kehittynyt lisää ja kunnon yksinpeli myös tarjolla maksua vastaan. Toiveissa sitten, että ensi vuoden aikana peli kehittyy visuaalisesti ja jossain vaiheessa peli vielä kääntyisi Unreal Engine 5:lle.
 
Regen-pelaajilla sais jo pikkuhiljaa olla fiktiiviset nimet eikä mikään uus Ronaldo tai Messi..

Eli lupauksilla (youth team)..
 
Vähän jännästi muotoiltu, mutta eikö tuossa nyt lähinnä sanota että lisää joukkueita tulossa maksullisena sisältönä. Jostain kai se rahakin on revittävä, kun eikö tuo edelleen kuitenkin ole free-to-play.
 
Viimeksi muokattu:
Vähän jännästi muotoiltu, mutta eikö tuossa nyt lähinnä sanota että lisää joukkueita tulossa maksullisena sisältönä. Jostain kai se rahakin on revittävä, kun eikö tuo edelleen kuitenkin ole free-to-play.
Konami on maailman surkein kääntäjä englanniksi ja ollut noin aina. Ilmeisesti lisäjoukkueet/mitkä ovatkaan tulevat osana Premium Season Passia, mutta tästä en ole varma. Mikäli perus viikottaisesta pelin päivittämisestä pistävät jengin maksamaan, niin sitten uidaan jo todella syvällä.
 
eFootball 2023 versio 2.0 taisi tämän version julkaisu olla tossa 25.8. Konami ei pahemmin pelistä kyllä mölyä pidä ei mitään markkinointia ja muuta. Ittellä nyt tämä latauksessa et näkee mitä on syönyt.

Tässä nyt joku rewikka pelistä
 
Kyllähän tämä dreamteam on ihan jees pelattavaa, pienellä 5 euron sijotuksella sai jo kivasti hyviä pelaajia. Ja niitä dreamteamin alotus pelaajiekin arvoja saa nostettua kun peliä pelailee. Pelissä on jopa puolustuskin eli pallo lähtee aika nopeesti jalasta jos yrittää jotain solo kikkailua niinkuin Fifassa. Possessionia ei kannata sitten ottaa taktiikaksi, koska hyökkääjät seisoo ku tossu paskassa, oli mulla meinaan ekana taktiikkana ja hommasin siihen taktiikaan vie valmentajan pelaamalla kerätyllä GP pojoilla eli hukkaan meni nekin. Vaihdoin quick countteriin niin jopas pelaajat rupes hakeen paikkaa ja nimenomaa juokseen maalia kohti. Hyvä vaihtoehto Fifalle ja kun pelikään ei maksa mitään niin testiin vaan jos sattuu futispeli hammasta kolottelee. Askel oikeaan suuntaan otettu tässä eFootball 2023 versio 2.0
 
5 euroo tosiaan käytin peliin ja ostin sen maksimi 3 Player of the week pelaajaa tosiaan näissä on rajotus maskimi 3 pelaajaa, jokainen osto kierros maksaa 100 coinia. 5 eurolla saa 520 coinia. Kun pelaajat on vie kaikki huipputasoa niin ei arvalla tule ainakaan yhtään huonoa pelaajaa, vaan peli arpoo 11 hyvästä sitten sen yhden, että peli ei ole ainakaan mikään törkeä rahastus peli. Alla olevassa videossa tämän viikon pelaajat. Itse sain Luka Modricin, W Sahan ja Kvaratskhelian




Tässä vie neuvoja miten saa ilmaseksi 5 tähden pelaajia

 
Viimeksi muokattu:
Toi Kvaratskhelia muuten nousee tällä kaudella tähdeksi, melkoiset esitykset toistaiseksi alku kaudella Napolissa.

Itse tehnyt kaikki kesän futissiirrot PES2021:ssa, joten sillä mennään toistaiseksi ja on ollut ihan hauskaa pelata. Olisikohan se Master League sitten ensi keväänä tulossa eFootballin. Ja onhan PES2021 vielä kokonaisuutena parempi, vaikka eFootballissa jotkut asiat ovat hieman parempia gameplayn puolella.

Täytyy jossain vaiheessa kokeilla tätä uutta 2023 päivitystä, että kuinka paljon ovat niitä huonoja asioita saaneet parannettua. Hidas on kyllä Konamin kehitystahti.
 
Pystyytkö tätä vieläkään pelaamaan onlinessa kaverin kanssa vastakkain oikeilla joukkueilla eikä joillain dreamteam -jengeillä?
 
Pitäsköhä tota Master Leagueta jo uudistaa jotenkin?

Ollu aika samanlainen vuosia..no tietysti jotain uudistuksii ollu!
 
Steamin eFootball 2023 foorumia kävin silmäileen, arvelinkin että äänekästä kitinää tulee kun solokikkailulla ei tässä versiossa pärjää. Tässä tulee käymään niin että peliä tullaan varmaankin päivittää takaisin sinne kikkailun suuntaa, koska nämä äänekkäimmät pelaajat yleensä saa tahtonsa läpi pelimaailmassa. Varmaankin kausi 2 ollaan takaisin kikkailemassa toivottavasti joku balanssi hommassa pysyy aika näyttää. Devaajilla on näissä liveservice peleissä aina sama dilemma eli kun toiselle kumartaa niin toiselle pyllistää. Itse olen tykännyt paljon tästä 2023 versiosta toki siellä täällä on vie parannettavaa. Myöskin toki puuttuu master league, mutta tekoäly rupee oleen ihan hyvässä iskussa tätä varten.

Mutta tässä nyt kuitenkin posiitiiviisia fiboja pelistä liittyen tekoälyyn.

 
Uudet player of week pelaajat saapu ja myöskin Inter Milanin legendaari pelaajia. Ittelle osui arpa viikon pelaajista Haalandin eli ihan hyvin meni se.


 
Tämä tuntuu pitkästä aikaa edes jotenkin jalkapallo peliltä.
Fifalle en syty kun siinä ei saa minkäänlaista jalkapallon tuntua muuten kuin graafisesti.
 
Ylös Bottom