Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ei niin tunnetut elokuvat

Nämä varmaan on jo mainittu ja ovat kaikki aika tunnettujakin mutta varmistetaan:

Hana-bi (Kitano)
Ikiru (Kurosawa)
Postman Blues (Tanaka)
Le Cercle Rouge (Melville)
Salo o le 120 giornati di Sodoma (Pasolini)
Il Conformista (Bertolucci)
8 1/2 (Fellini)
2001: A Space Odyssey (Kubrick)
A Clockwork Orange (Kubrick)
Eraserhead (Lynch)

Lisää varmaankin tulossa myöhemmin.
 
NuijA ninaj aka beverly hils ninja!!!!1!!!! tosi kovaa ninja äksönii eikä vinosilmii ees näy kauheest ******

Hehe. Oikeasti kannattaa käydä Makuunista vuokraamassa Mike Mooren uusin, Bowling for Columbine.
 
Goodbye, Lenin! oli yllättävän hyvä ja hauska sekä draamakin toimi, suosittelen vaikka onkin saksalainen leffa! ;)
 
En nyt enää muista mainitsiko joku jo tämän, mutta eilen illalla tulin katsoneeksi Requiem for a Dream-nimisen elokuvan, joka tunnetaan suomeksi nimellä Unelmien Sielunmessu.

Leffalle voi ihan huoletta antaa täydet viisi tähteä, sen verran hieno siitä on tehty. Elokuvahan kertoo äidistä joka on erilaisten dieettien ja television orja, sekä hänen pojastaan joka on koukussa heroiiniin.

Juonesta sen enempää paljastamatta, suosittelen elokuvaa kaikille. Ehkä parhaimpia elokuvia mitä olen koskaan nähnyt, vaikka se saikin voimaan pahoin. Mosaiikkipalaset yhdistyvät ja piinaava musiikki ja tunnelma huipentuvat järkyttävään ja niin ahdistavaan loppuun, että ihan heti ei uni tullutkaan silmään.

Viisi tähteä. Unelmien Sielunmessu. Tosin varautukaa siihen, että kestää hetken ennen kuin voi juoda kahvia yms johon on koukussa.

Requiem for a Dream on IMDB:n listalla 46. sijalla: http://us.imdb.com/title/tt0180093/

[EDIT]
Juu, kyllähän tämä jo pari kertaa mainittiinkin, mutta oli silti pakko kehua. En käynyt katsomassa elokuvateattereissa vaan katsoin eilen illalla DVD:ltä. Ahdistavin ehkä koskaan näkemäni elokuva...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
takeshi kitanon elokuvat ovat järjestään hyviä. john watersin pink flamingos on koirankakansyöntikohtauksineen ja laulavine peräaukkoineen huonon maun pää-äänenkannattaja. paskoista scifi-elokuvista kannattaa mainita nemesis. wicker man on hyvää brittikamaa ja charles bronsonin mechanic ja death wish kylmää 1970-luvun väkivaltataidetta. kyllähän maailma on elokuvia väärällään. hyviä ja huonoja.
 
Ylös Bottom