Elokuvasuosittelut ja muu leffakeskustelu

Miika_-

Well-Known Member
Jahas, tämmöistä tuppaa:

Kovat on kyllä odotukset mutta samalla myös varovaiset, Capcom on saanut laitettua Resident Evil sarjansa semmoseen nosteeseen Remakejen ja seiskan jälkeen että voi olla mopon käsistä lähtö myös hyvin lähellä.
 

PeWi

Active Member
Seuraava osa saagasta, tällä kertaa kaikki on täällä. Minkähänlaiset roolit Sam Neilillä ja Jeff Goldblumilla on. Edellisessä elokuvassa Jeffin hehkuttamisesta tuli aika kusetettu olo.

Se edellinen Jurassic World oli yhdentekevin elokuva jonka katsoin viime vuonna, mutta ilmeisesti tuotti sen verran rahaa että jatkoa pukkaa :rolleyes:
 

Jaakkimo

Turboahdettu uutishirvi
Ylläpitäjä
Se edellinen Jurassic World oli yhdentekevin elokuva jonka katsoin viime vuonna, mutta ilmeisesti tuotti sen verran rahaa että jatkoa pukkaa :rolleyes:
Joo edellinen osa oli kyllä aivan järjettömän huono elokuva. Sitä edeltävä sen sijaan oikein mainiota viihdettä. Jokin näissä silti aina kiehtoo ja tämäkin menee varmasti katselulistalle kunhan joskus saavat ulos.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kohta on 4K elokuvien ystäville hienot ajat, Back to the Future trilogia julkaistaan 19.10 joka on ennakkovarattu ajat sitten. Paljon bonuksia, sekä uusia että vanhaa.
Mutta nyt löysin jotain vielä parempaa jota on odotettu vuosia ja vuosia, Lord Of The Rings 4K trilogia (sekä alkuperäinen että extended samassa paketissa) joulukuun alussa.

9 Discin setti joten voisi olettaa jonkinverran bonukisa joka elokuvalle.Nyt on sellainen fanipoika hype päällä molempia paketteja kohtaan että todella toivon että ovat saaneet tehtyä kunnon parannukset kuvaan ja ääneen.

Myös hobitti trilogia tulee joulukuun alussa mutta se ei mielestäni ole alkuperäisen trilogian tasoinen joten odotan sille hinnan alennusta, varsinkin kun se on kalliimpi kuin alkuperäinen trilogia, 150€.

Tulee myös LOTR trilogy gift set, jota en löytänyt suomalaisista kaupoista jos joku haluaa metsästää sitä. Sormuksen kopio tulee mukana.

1602228216765.png
 
Viimeksi muokattu:

PeWi

Active Member
Vuoden 1968 Chicagon mellakoihin ja eritoten näitä seuranneeseen oikeudenkäyntiin pureutuva The Trial of the Chicago 7 on saapunut Netflixiin. Spielbergiä oli jossain vaiheessa kaavailtu elokuvan puikkoihin eikä ihme, lopulta elokuvan ohjasi käsikirjoittaja Aaron Sorkin, jolla on on ollut näppinsä pelissä mm. A Few Good Men, Moneyball, the Social Network ja Steve Jobs -elokuvissa. Taattua perusturvallista laatua siis tarjolla ja elokuva pitää näpeissään kestonsa ajan, jos nyt ei nousekaan oikeussalidraamana aiemmin mainitun A Few Good Menin tasolle.
Elokuvan piti alunperin tulla leffateattereihin, mutta sattuneesta syystä Paramount myi valmiin leffan Netflixille.

Kyseessä on elokuva jota Sorkin on kaavaillut jo vuodesta 2007, mutta on mielenkiintoista nähdä tullaanko tämäkin nykypäivänä jotenkin politisoimaan ja ottamaan kulttuurisodan välineeksi. Leffan voi helposti katsoa ihan ilman mitään kytköstä nykypäivään, mutta onhan tällaisen poliisiväkivallan, kuria vaativan hallinnon ja Amerikan jakautumisen kanssa painivan elokuvan julkaiseminen juuri nyt mielenkiintoinen ajoitus, jos ei muuta. "Ich werfe keine Bomben, ich mache Filme" (minä en heittele pommeja, minä teen elokuvia) totesi aikoinaan Rainer Werner Fassbinder. Tästä ollaan vielä todella, todella kaukana, mutta ehkä tämä julkaisuajankohta aiheuttaa sen, että tämä on edes jonkinlainen papatti Sorkinin uralla, halusi tämä tai ei :D

 
Ylös Bottom