Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

EsaMakija ja Griever jättävät ylläpidon(päivitetty 1.8.03 klo 14.31)

Esa Mäkijärvi

KonsoliFIN Alumni
KonsoliFIN kärsii jälleen muutamasta valitettavasta menetyksestä, kun Nintendo-osaston enemmän ja vähemmän aktiiviset naamat Esa Mäkijärvi ja Griever jättävät ylläpidon. Guardian Viper jatkaa edelleen ruorissa ja jonkinlaisia lisävahvistuksia on odotettavissa muiden sivustojen piiristä.

Esa ja Griever haluavatkin kiittää kaikkia tukijoita ja miksei kritisoijiakin vuosien varrella. Pitkäaikainen projekti on nyt päätöksessään ja on aika siirtyä muihin tehtäviin. Miehet löytää jouluun asti konsolifinin IRC-kanavilta, joten mahdolliset kysymykset voi hoitaa kyseisen keskusteluvälineen kautta.

Cubefin.com ja gbafin.com lähtevät näiden muutosten myötä toistaiseksi jäähylle. Jatkosta ilmoitetaan myöhemmin. Jos olet kiinnostunut auttamaan sivustoja selviämään näiden vaikeiden aikojen yli, tutustu tähän artikkeliin: http://www.cubefin.com/uutiset/uutiset.php?id=1042

Päivitys: Tiedoista poiketen, Cubefin ja gbafin eivät jää kokonaan päivittämättä. Sivuja päivitetään edelleen Guardian Viperin ja kaban voimalla. Lisää tekijöitä kuitenkin haetaan.
 
Pyhh... Yrittävät kalastella kun saintbertille ja feldonille kuin myötätuntoisia oltiin. No ei. Jää valtava aukko keskusteluun kun teitä kahta ei nävy täällä enää. Valitettavasti:)
 
Opiskelu ilmeisesti vie aikaa näiltä hommilta - onhan se valitettavaa. Mutta miksi ihmeessä jätätte IRC-kanavat joulun jälkeen?
 
Re: EsaMakija ja Griever jättävät ylläpidon

Esalle jo toivotonkin hyvät jatkot, sitä samaa myös Grieverille! Toivottavasti ruoho on vihreämpää siellä aidan toisella puolella ja sitä rataa, hauskaa ja opettavaista on ollut tämä työskentely yhdessä saittien parissa !

Kaikkea hyvää molemmille.

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Esa Mäkijärvi
Cubefin.com ja gbafin.com lähtevät näiden muutosten myötä toistaiseksi jäähylle. Jatkosta ilmoitetaan myöhemmin.

Enkö mä saa tehdä edes yhtä uutista? :D
 
Hyvät jatkot teille molemmille, erinomaisia arvosteluita ainakin kumpainenkin kirjoittanut.

Mitenköhän sattu näin samaan aikaan tämä poislähtijöiden suma, vai onko tälläistä aina kun koulut jatkuvat? Itsekkin lähden tänään ensimmäiseen omaan asuntoon (!), joten ei ihan heti tulla tapaamaan minuakaan täällä.

Kiitokset kaikille.
 
Jaa-a, mitenköhän NintendoFin nyt selviää. No, mutta aika aikaa kutakin. Kiitokset tähänastisesta.

Tarkoittaako tämä nyt myös sitä ettei konsolien sota osa III koskaan näe päivänvaloa?:)
 
Ihan kuin loppu olisi käsillä kun porukka kaikkoaa. :( Kivaa porukkaa on lähdossä pois.

Ei kait porukka lähde sen takia pois, etteivät he ole tyytyväisiä tuleviin uudistuksiin?
 
Allekirjoittaneella koulujen sijaan kaiken ajan vie työ. Grieverillä lienee täysin samat kuviot. IRC-kanavat jätämme joulun jälkeen armeijan takia.

- Esa
 
Mitä vittua?

No ei tää sivusto mikään itse täydellisyys ollukkaan, niin silti paska juttu. :(

Hajotkaa sinne inttiin.

Nimm.merkki "TJ -200+":D
 
Ylös Bottom