Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

F1 2020

Itsellä my teamissa meni ekan kauden jälkeen pakka aivan sekaisin kun Kimi lopetti, Seb meni Alfalle, Ricciardo Ferrarille, Max Rellulle, Sainz Redbullille, Kvjat Mäkille, Perez Alphataurille, Giovinazzi RP:lle ja mitähän vielä. Kolmannelle kaudelle sitten tuli vaan pari siirtoa kun Vettel lopetti ja nappasin Oconin itselleni ja näitä paikkasivat jollain junnuilla.

Turva-auton vaihtelevuus vähän ärsyttää. Ekalla kaudella tuli varmaan 8 kisassa mikä oli ihan sopiva tahti, tokalla kaudella sitten vissiin kolmesti ja niistäkin yhden aiheutin ite kolkkaamalla Bottaksen pihalle, joka muuten voittanut nyt molemmat mestaruudet. Sadetta taas piisaa vähän liikaa, melkein joka vklp jossain seissiossa.

Onks kuskien persoonallisuuksia mitään erilaista?

Esim.joku Hamilton EI halua Vetteliä tai jotain Ricciardoa talliinsa..
 
Onks kuskien persoonallisuuksia mitään erilaista?

Esim.joku Hamilton EI halua Vetteliä tai jotain Ricciardoa talliinsa..

Tuohon en osaa ainakaan vielä lähinnä yhdet sopimusneuvottelut tehneenä sanoa. Voi olla, kun mitään älyttömiä Hamilton-Max tallipareja ei ole vielä tullut. Se itse sopimusneuvottelutilanne ihan hauska, kun pitää nopeasti reagoida ja päättää tarjoaako lisää jne. Parit ekat hävisin kun en tuota täysin heti tajunnut. Ja kuskeilla palkan lisäksi muitakin vaatimuksia, esim tietyn tasoiset jotkut fasiliteetit tms. Kuskien persoonallisuudessa radalla ainakin omien huomioiden mukaan on eroa, joku Max tuntuu yrittävän esim välillä ohi ihan raivopäänä hulluissa paikoissa toisin kun vaikka Bottas.
 
Ennenhän lisenssit esti pelissä kuskien tallisiirrot..

Käsittääkseni tässä Codemastersin F1:ssä on aika huippu pelattavuus,todella sujuva..
 
Uusi kausi alkaa jälleen torstaina, ilmoittautuminen on käynnissä.
 
Mitkä on yleisimmät aika-ajojen tulokset pelissä?

Hamilton ykkönen,sitten Vettel?Bottas?Verstappen??

No vähän riippuu. Nyt kun MyTeamissa joku viides vai kuudes kausi menossa niin meikäläisen kanssa paalusta eniten taistelee Renaultia ajava Magnussen ja Ferraria ajava Nyck De Vries.
 
Ylös Bottom