Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Fantastic Four (2005)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Jouko Luhtala
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Jouko Luhtala

New Member
Nimi: Fantastic Four
Ohjaus: Tim Story
Pääosissa: Jessica Alba, Mike "Shield" Chiklis, Chris Evans ja Ioan Gruffudd, Julian McMahon
Odotukset: 2 / 5

Etusivu:

Sarjakuviin perustuvien elokuvien invaasiota näyttää tällä hetkellä olevan mahdotonta pysäyttää. Buumin aloitti toden teolla X-Men osoittautumalla ennakoitua suuremmaksi hitiksi ja sen jälkeen kaikki kykenevät studiot ovat tuoneet oman, isolla budjetilla varustetun yrityksensä teattereihin.

Fantastic Four saapuu teattereihin Suomessa 15. heinäkuuta, USA:n ensi-ilta on pari viikkoa aikaisemmin. Kosmiset säteet muokkaavat neljästä avaruuslennolla olleesta ihmisestä supersankareita. Ja mihin tarvittaisiin supersankareita, jos ei olisi supervihollisia? Marvelin sarjakuvista monille tuttu Dr. Doom saa kunnian toimia tämän kertaisena vastustajana. Varsin tuntematon näyttelijäkaarti sisältää mm. nimet Michael Chiklis, Ioan Gruffudd, Chris Evans ja tunnetuimpana Jessica Alban.

Elokuvasta on trailerin lisäksi tarjolla muutama kuva päähenkilöistä.

Parit promokuvat + traileri

Sarjakuvafilmatisointi Fantastic Fourista on julkaistu uutta materiaalia. Alunperin nyt nähtävä pätkä oli vain harvojen ilo Showfestissa, mutta nyt tuo esittelyvideo on tullut myös virallisille kotisivuille.

Pätkän katsominen ei kuitenkaan ole yhden klikkauksen päässä, vaan se on piilotettu sivuille. Mene virallisille sivuille, valitse sopivalta tuntuva kielivaihtoehto ja katso tai skippaa intro. Tämän tehtyäsi näpyttele F4:sta, ja kas, sivut ilmoittavan Doomin arkistojen avautuvan. Hieman kärsivällisyyttä ja video on katsomisvalmis.



Kotisivut
 
Vastaus: Fantastic Four (2005)

Etusivulta seuraavaa:
Fantastic Four -hahmojen videoesittelyt + juliste

20th Century Foxin Fantastic Four - Ihmeneloset -sarjakuvafilmatisoinnista on ilmestynyt keskeisiä hahmoja luotaavat videoesittelyt, joiden lisäksi Marvelin fantastisesta sarjakuvapoppoosta on taiteiltu uusi kansainvälinen promojuliste. Kaikki mediaherkut nähtävissä alla. Fantastic Four saa Suomen ensi-iltansa 29. päivä heinäkuuta.
Ihan näpsät introesittelyt supah-ybah -sankareista. Itse leffan osalta on hiukan odottava maku suussa, mutta katsotaan minkälaisen Marvel-keitoksen ohjaaja Tim Story on vispaillut.

PS. Hahmoesittelyjen videolinkit löytyvät etusivulta.
 
Vastaus: Fantastic Four (2005)

No eipä ainakaan traileri liikoja lupaillut. Kehnoja puujalkavitsejä + megamaalisia erikoistehosteita. Noh kieltämättä tälläisiä megakatastreeffeja ja vitsinpoikasiahan ihmeneloset olivat jo sarjakuvissakin. Tietenkään en nyt mene tuomitsemaan pelkän trailerin perusteella, mutta sen suurempia mielenkiintoja ei ole leffa herättänyt. Ehkä dvd:n vuokraaminen tulisi kysymykseen jossain välissä.
 
Vastaus: Fantastic Four (2005)

Jarmo Hänninen sanoi:
Toivottavasti eivät vaan ole menneet sössimään übereinta Marvel-pahista ever.... ;)

Kuulostaa sarkasmilta. :) Ainakin trailerin perusteella onpi Doomi sössitty. :I Itselleni Tuho on se überein kuiteskin. :)
 
Ylös Bottom