Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Far Cry 2 [multi]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Foeman
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Sen verran alko houkuttelemaan, että sorruin ja pistin ennakkotilauksen menemään Konsolinetttiin :D
Onhan jotain pelattavaa tässä Guitar Heroa odotellessa :D
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Voi perkule ku sormet jo syyhyää päästä pelaamaan. Tulee pitkät 4 päivää odotuksen tuskaa.:(
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Perhana teidän video linkitysten kanssa. Pitihän se tämäkin pistää tilaukseen kun kahteli noita videoita. Ihan liika kyllä nyt 2 seuraavan kuukauden aikaan hyviä pelejä tulossa...

Onko muuten yksinpelissä minkäänlaista Skillien/aseiden muokkausta?
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Metacriticin keskiarvo on loistava! Tuoltapa voi sitten aina katsella että mitä valtakunnalliset pelimediat ovat olleet mieltä tuotoksesta. Varmasti lähiaikoina tulee lisää arvosteluja.

Menee hankintaan. Tosin ei ihan heti tämän pelitulvan takia. :rolleyes:
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Nyt sitten pistin tämänkin varaukseen ja sitten torstaina koulun jälkeen käyn tämän poimimassa. Loppu päivän ohjelmaa lienee turha arvata ;).
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Ainahan AI on loppupeleissä heikompi esitys kuin millä markkinoijat kehuvat aina pelejään. FC2 uusi AI myyntivaltti on muka skriptaamattomat viholliset. Sehän sitten nähdään. :)

Aivan totta. Farcry 2:ssa näytti vain olevan muutamissa kohdissa tuo älykkyys kokonaan hukassa. Esim. ammut vihollisen autoa, auto pysähtyy, vihollinen tulee ulos autosta ja jää selin seisomaan pelaajaan päin. :confused:
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Voipi olla että peliä pääsee kokeilemaan oikein, oikein, oikein hyvällä tuurilla jo huomenna, Discshop oli tänä aamuna toimittanut tähän talouteen pelin 360-version ;) Mutta on Discshop tätä ennenkin tehnyt, pelit ovat kyllä aina tulleet juuri julkaisupäiväksi mutta toivossa on aina hyvä elää!
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Voipi olla että peliä pääsee kokeilemaan oikein, oikein, oikein hyvällä tuurilla jo huomenna, Discshop oli tänä aamuna toimittanut tähän talouteen pelin 360-version ;)

Siis, selvennäppä hiukan. Discshop on siis tänään lähettänyt vai toimittanut?
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Itse odotan peliä todella paljon. Kysyisin sitä, että pystyykö siinä kartta editorissa tekemään "omia" tehtäviä eli sijoittamaan vihollisia sinne. On sellainen muistikuva, että ei pysty, mutta kysympähän vain.
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Peliin ei pysty laittamaan botteja, eikä sillä pysty tekemään yksinpeliin kenttiä. Editori on täysin moninpeliä varten, siellä tosin saa määritellä kaiken, spawneista aina pickupeihin.
 
Vastaus: Far Cry 2 [X360 Hype]

Tietääkö kukaan onko tässä minkäänlaista system link mahdollisuutta? xbox.comissa lukee vaan vihreellä pohjalla et Multiplayer Versus :confused:
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Niin, millainen se partysysteemi tässä moninpelissä olikaan? Toivottavasti siihen on panostettu, vaikka tämä nyt ei varsinaisesti moninpelivetoinen olekaan.
 
Vastaus: Far Cry 2 [PS3 Hype]

Kerropas sitten onko PS3 (varmaankin sen omistat kun tänne kirjoitit) -versiossa asennusta ja jos on, niin kuinka iso?

3,5Gb

Moninpeli voi olla aivan hyvä tässä. hahmoluokkia oli useampi. Omatekemiä kenttiä voi pelata verkossa. Uutta Codia odotellessa aivan hyvä välipala.
 
Ylös Bottom