Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Far Cry 3

Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Ootteko muuten saaneet hain nahkaa? Pari haita olen ampunut rannalta, mutta en ole nahkoja saanut otettua.

Juu helposti, sun pitää sukeltaa perään, se hai nimittäin vajoaa hitaasti pohjaan. Paskamaisin juttu oli yks Path of the Hunter jossa piti tappaa hurja man eating shark jousiaseella, ajattelin että noniin kunnon Jaws meininkiä, siellä varmaan odottaa jättimäinen valkohai. No mitä.. perushai erivärisellä skinillä, siinä sitten yritän tappaa sitä jouskarilla ja meinas lentää ohjain seinään kun niin turhauttavaa oli, normi hai vielä kuoli kahdella nuolella mutta tohon uppos joku viisi tai kuusi nuolta :D

Ja se tehtävä jossa alko se Skrillexin biisi soimaan ni se oli iha jees, kuuntelen muutenki sitä niin alko oikein hymyilyttää kun se sopi tilanteeseen, mutta kun se pelto bugitti eikä suostunut syttymään tuleen niin voitte arvata kun 20min yritin ja sama renkutus soi looppina siinä taustalla niin ei ollut hymyä hirveästi jäljellä enää kun se viimein tuleen sytty :D

Saareen kaipais myös vähän vaihtelua maaston suhteen, kummastelen kyllä niitä hehkutuksia pelistä että uijui ku on makeeta menoa ja niin paljon tutkittavaa.. ööh mitä tutkittavaa? Samaa puskaa, puuta ja heinää jokapuolella eikä tuolta löydy kuin jotain geneerisiä copy/paste raunioita joita voi tutkia, eli kaikki ne kaksi tai kolme huonetta jota niissä on :D En ole päässyt edes vielä eteläsaarelle kun olen jo totaalisen puutunut tähän pökäleeseen. Tätä peliä ei voi kyllä missään nimessä verrata esim Skyrimiin.

Peli ei myöskään hirveästi palkitse jos etsii niitä reliikkejä sun muita löytötavaroita, eli se ns. porkkana puuttuu. Joistakin voi saada jonkun achievementin tai signature aseen, mutta noi on harvassa. Esim Wanted -tehtävissä ei saa mitään muuta kuin rahaa jolla ei tee mitään. Luulin myös että niistä Lost expedition vai mitä ne nyt oli, että niistäkin olisi saanut jonkun vaikka aseen palkinnoksi niin mitä vielä, noi oli täysin irralliset tehtävät, niissä ei ollut mitään juonta saatikka tolkkua. Yksi oli sellainen että menet bunkkeriin ja yhtäkkiä paikka räjähtää ja tulee teksti OMG juokse ulos koko kompleksin läpi! Ja toisessa kerättiin jotain tutkimuskansioita, myöskin ilman mitään selitystä että miksi, ja oli muuten sekin paikka copy/paste bunkkeri tuosta aiemmasta bunkkerista :D

Ne ns. päätehtävät on ollut ihan hyviä, sellasia perustehtäviä, viihdyttäviä, joskin joissakin on jäätäviä logiikkaaukkoja, laitan spoileriin varmuuden vuoksi muutaman: Eli esim.
ne joissa pitää hakea niitä kompassin osia, osassa ovi aukeaa vain sillä kompassilla ja muutenkin ne on ikuisuuksia piilossa pysyneitä temppeleitä, niihin ei kukaan ole päässyt tuhansiin vuosiin, niin eikö siellä ole Vaasin piraatteja odottamassa sua.. facepalm. Ja samaten näissä tempeleissä, taistelet tiesi läpi lukuisten sotilaiden, otat aarteen jolloinka paikka sortuu ja sun pitää juosta... yleensä sellaset kokonaiset 50m uloskäynnille josta olis suoraan päässyt sen aarteen luo, ja tyyppi joka lähetti sut hakemaan sitä aarretta venaa sua siellä.. voi ristus. Jos se tiesi missä takaovi oli joka vei suoraan aarteelle niin miksei se vaan ite hakenu sitä tai sanonu sankarille että hei meet tosta muutaman kymmenen metrin niin se tuhansia vuosia kateissa ollut taikaesine josta siis kukaan ei tiennyt mitään, on tuolla, kato sä melkeen voit nähä sen kimmellyksen!

Mutta noissa sivutehtävissä on kyllä lusmuiltu pahasti, ihan kuin niissä olisi ollut eri tiimi tai sitten ne on lisätty viime hetkellä peliin mukaan täytteeks, niiden tuotantotaso nimittäin on ihan eri luokkaa noiden päätehtävien kanssa. Noiden sivutehtävien tekemisestä ei muuten myöskään hyödy mitään, ne ei rekisteröidy mihinkään ja niistä saa rahaa palkinnoksi, ja rahalla et tee mitään. Esimerkiks hahmonkehitys vaatii että päätehtävät on tietyllä saralla.

Sori kun tullee tällästä negatiivis-sävytteistä tekstiä pelistä, mutta pakko laittaa kontrastina tällästäkin palautetta pelistä. Täällä tuntuu olevan melko paksut hypelasit ihmisillä silmien edessä :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Huttu aika hyvin tiivisti asian tuosta kompanssi asiasta.. itsekin mietin sitä ja sitten sitä äijää. Toisaalta jos miettii että peliähän pitää pelata, toki aina on epäloogisia jos tahtoo tekijät että pelaaja pelaakin jotain vaiko olisko vielä silleen tehnyt että ei ole peliä kun se 15min niin isä ja äitee tulee hakee suihkarilla ja privaatti armeijan kanssa pojat pois "paratiisi" saarelta :D

Mutta itse olen nytten pelanut juonen lävitse ja kaikki tukikohdat koluttu, co-oppi odottaa viikon loppua kaverin ja kaljan äärellä ;)

Mutta mitä itse pelistä sanoisi.... Ensinnäkin pelin pääroisto on loistavasti näytelty ja tehty, nousi ihan kylmätväreet kun se oli ruudulla..
Toisaalta taas pelin hyvikset olivat mitään sanomattomia ja eivätkä herätteneet yhtään sellaista fiilistä että pitäisi pelastaa ne!
Siksi alussa ja keskivaiheilla valtasin tukikohtia, radiomastoja aktivoin ja metsästin eläimiä että sai isommat ase yms varastot. Siksi ehkä peli muuttui liian "helpoksi" siinä mielessä kun sait noi aseet ilmaiseksi. Mutta vaikka sanoin että peli oli helppo niin en tarkoita etteikö olisi vi**u per**leitä päässyt kun rynkystä tai jostain loppui panokset, sitten oli niitä ainoastaan sneak tehtäviä ettei saanut etes turvautuu aseisiin ollenkaan vaan tuli suoraan failed, niissä joutu parissa kohdin käydä youtubesta kattoo apua.

Itselleni jäi loppujen lopuksi hyvät fiilikset pelistä mutta tarina osuus oli mielestäni "lyhyekkö" loppuen lopuksi jos tarkistelee paljon aikaa sille annoin kokonaisuudessaan, nytten peli kello näyttää about 30h ja voisin sanoa että tarinalla uhrasin noista aikaa korkeintaan 1/3 osa ja kuten aikasemmassa viestissä sanottiin noi sivutehtävät tuntuvat vain pelkistä täytteestä ja eikä noista "ennakkavaraajan" eduiksi saamista kahdesta missonista paljoa iloa ollut kun äijä oli kahta vaille skill taulokko täynnä kun aktivoin sen vasta kun olin pelanut tarina moden päälle.

Näin suosittelenkin niille ketkä eivät ole mitään mastereita fps peleissä niin suorittamaan alussa jo noita tukikohta ja metsästämään erillaisia eläimiä että saat päivitettyä määrät hyvissä ajoin, koska vaikka olin päivittänyt varusteet maximiin tuntu että lopussa alkoi panokset loppumaan kesken tehtävän, toisin meikän osumatarkkuus oli jotain 12% tuntumassa :eek:
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Ilmeisesti maailma ei olekaan niin avoin mitä on kuviteltu, olen nimittäin availlut niitä radiomastoja ja vapauttanut outposteja, ja ajattelin että okei pohjoinen saari tehty vois siirty tonne etäläiseen tekemään samaa hommaa. Hyppään veneeseen ja ajattelen että mitä turhaa uida haiden joukossa, äkkiä veneellä yli niin pääsee taas samoilemaan, mutta mitä... keskellä ulappaa: "You are leaving the area, turn back!" ja tulee 5 sekunnin kello siihen jonka jälkeen ruutu tummuu ja siirryn kohti rantaa automaattisesti.

Eli täs on sama homma kuin FC2:ssa, maailma jaettu kahtia ja toinen puolisko aukeaa vasta kun tarina on tietyllä mallilla. Kokeilen vielä mennä yli tuosta kapeimmasta kohdasta mutta luulen että sama viesti tulee. Mahtaakohan sitten enää päästä takaisin pohjois-saarelle kun tarina etenee. Luulin että tämä olisi ollut täysin avoin, näkyyhän ne kaikki etelä-saaren kohteet kartallakin.

Noi sivutehtävät on kyllä niin surkeita etten ole missään pelissä pitkään aikaan sellaisia nähnyt, en ymmärrä miten tämä peli on repinyt 90+ pisteitä tuollaisten räpellysten kanssa?

En tiie ootko jo päässyt toiselle saarelle, mutta malttia. Heti kun olet etelä saarelle päässyt ja sieltä yhen pienen sinne kuuluvan tehtävän tehnyt voit matkustaa ympäri saaria ees taas niin paljon kun huvittaa ilman mitään latauksia ym, kyllä tämä ihan avoin maailma on.

Sekä tuskin toi 90+ pistettä perustuu pelkästää noihin sivutehtäviin. En väitä ite että peli olisi täydellinen, muutamia asioita itsekin toivoisin olevan paremmin tehty, kuten esim vuorokausien vaihtelu saisi olla hieman erilainen, mitä nyt asiaa tutkinut niin aurinko laskee ja nousee ja on aina samanlainen, välillä esim aurinko vois nousta pilvien takaa sekä aurinko saisi joskus näkyä kunnolla eikä vaa että se on iso kirkas valo, välillä vois olla pientä sadetta, välillä sit sais tulla kunnon myrsky ja ukkosta jne. Onhan tässä myrskypilvet joo, mutta kestää aivan liian vähän ja muutenki sadepilvet vaan yhtäkkiä ilmestyy taivaalle ja myös katoavat samantien. Hyvän näköstä tietenki kaikki mitä nyt on mutta enemmän saisi olla vaihtelua, esim Far Cry 2 pelissä vuorokausi vaihtelu, aurinko, pilvet ym oli mielestäni paremmin tehty.

Pelissä kuten sanoin, nautin kuitenkin sielä olemisesta ja paikkojen tutkimisesta sekä päätehtävät ovat ainaki tähään mennessä antaneet hyvää viihdettä.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Itselläni on niin vahvana vertailukohtana Just Cause 2 monipuolinen Panau, ettei tämä Far Cry 3:n saaristo kyllä säväyttänyt erikoisesti (2010 ilmestyneessä JC2:ssa oli muuten paremmat grafiikatkin, näin siis PS3). Paras esimerkki maailman geneerisestä kiinnostamattamuudesta on se, että aloin käyttää melko säännöllisesti fast travelia varmaan jo toisen tunnin aikana. Pahiten tuon tutkimisen riemun tuhoaa tuo asesysteemi. Kun ei ole mitään selkeää tavoitetta miksi kerätä tavaraa ja rahalla ei ole järkevää käyttöä, niin kaikesta lootista tulee lähes hyödytöntä. Onneksi on takedownissa päivitettynä auto-loot, muuten ei jaksaisi paljoa kumarrella.

Ainoa mitä olen järjestelmällisesti keräillyt on muistikortit, niitäkin tuntuu nyt yksi olevan vielä hukassa vaikka mielestäni jokaisen paikan olen kohnannut. Jälleen vertaan Just Cause 2:een. Vaikka siinä oli moni asia hyvin pelimäinen, oli keräilyn motivaattorit toteutettu hienosti. Chaos pisteillä (vähän kuin EXP) sai auki eri aseita ja ajoneuvoja, joita sitten sai päivitettyä maastosta kerättävillä ase- ja ajoneuvopäivityslaatikoilla. Ja jollen väärin muista niin jokainen tilattu ase maksoi vielä erikseen.

Mutta onneksi Far Cryn pihvi eli pääjuoni on toteutettu loistavasti ja vaihtelevasti. Välillä on rauhallisempaa settiä ja välillä alkaa sekoilusta jo omatkin epäilykset kasvaa "hulluudesta" kun ylitulkitsee tilanteita. Hahmot ovat huikeita, pahan kätyrit ehkä vähän liiankin stereotyyppisen mustalla pensselillä maalattu. Hyvissä taasen ollut mukavan sekavaa väriskaalaa, jäänyt osan motivaatiot hieman arvailujen varaankin.

Hiippailu on huikeaa, ja jos muut sivubisnekset olisi toteutettu edes puolella sillä antaumuksella mitä valtaustehtävät, niin niitäkin jaksaisi tehdä. Pari sivutehtävää tein, toinen oli tyyliin "multa on pari juttua hukassa, voitko hakea?". Lopputulos oli se, että kolme artikkelia oli kävelymatkan päässä, itseasiassa jopa näkyi tehtävänantopaikasta. Ja jannut halusivat viritellä jotain bisnestä vielä asian ympärille.

Vielä loppuun Hutulle:
Tulkitsin tuon tehtäväputken jonkinlaisena kummarruksena tai pyllistyksenä Unchartedien ja seikkailugenren suuntaan yleisestikin. Se oli niin naamaahierovan ilmiselvä kaikkine kimaltevine maagisine kompasseineen. Perinteisissä seikkailukonventioissahan on aina hemmetin pitkä esileikki, kliimaksi lyhyt rykäisy ja loppuratkaisusta puuttuu usein logiikka. Unchartedeissa oli myös hirveästi sitä vikaa, että joku paikka oli ollut vuosisatoja koskematon, Nathan keksii paikan jotain muumioitunutta reliikkiä hiplaamalla, mutta "yllättäen" pahin vihollinen on jo siellä armeijansa kera. Perustan tahallisuus näkemystäni myös siihen, että Jasonkin pelissä ihmetteli miten herra Rintatatska löysi aina luolaston maaliin. Eihän tuollaista dialogia olisi tehty, ellei sitä olisi tehty ihan tarkoituksellisesti noin.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Niin saattaapi olla että siinä vaan haluttiin matkia unchartedia ehkä niin hyvässä kuin pahassa, mulle se oli vaan sellanen parituntinen että mietin miksi se edes oli pelissä kun se oli oikeasti omaan mieleen varsin pölösti tehty :D

Tein muuten varsin oudon havainnon auringon, kuun ja tähtien liikkeistä pelissä. Yöllä tähtien ja kuun kanssa sen huomaa parhaiten, saanen selittää. Jos pysähdytte seisomaan ja katsotte taivaalle, niin tähdet ja kuu pysyvät paikoillaan. Mutta jos liikutte niin tähdet ja kuu lähtevät myös liikkeelle :D Seistessä siis aika tuntuu pysähtyvän, tekisi mieli kokeilla onko ikuisesti yö/päivä jos pysyy paikoillaan.

Ensin luulin että ei, ei ne voi noin nopeasti liikkua taivaalla, johtuu varmaan siitä illuusiosta kun itsekin liikun. Mutta sitte testasin, seisoin laakealla aukiolla ensin paikallani, kuu pysyy paikallaan. Sitten liikun kohtuu hitaasti, kuu ampaisee vauhtiin taivaan yli.. okei. Pysähdyn, kaikki pysähtyy taivaalla, liikutan tattia sen verran että hahmo hädintuskin liikkuu, kuu ampaisee vauhtiin :D Kokeilkaapa, mikäköhä logiikka tämän "ominaisuuden" takana on? Luulen vahvasti että pelissä on vaikka ikuinen yö jos et liiku mihinkään hehe :D

Noista sivutehtävistä hölmöin on ollu varmaan sellainen jossa joku jannu pyysi hakemaan lääkekasveja ulkoa. Okei, ajattelin että varmaan jotain myyttisiä kasveja jostain kadonneesta luolasta yms.. nope. Eka erä kasveja löytyi herran talon edestä, toka erä löytyi kymmnen metrin päästä ja kolmas erä löytyi noin sadan metrin päästä talosta. Vau :D Tai piti mennä yhessä tehtävässä 50m talosta yhen mäen päälle, ampua yhden kaverin jalkojen juureen ja palata takaisin. Muutenkin ne on ollut lähes kaikki sellaisia että hae kolme esinettä tehtävän antajan lähistöltä niin homma on hoidossa.

Yks tehtävä oli kans outo, eräs nainen pyysi käydä varmistamassa kun lentokone kuulemma putosi lähelle, mutta ketään ei usko häntä. Lähden etsimään hylkyä ja paikalla eräs mies kertoo että kone putosi kymmenen vuotta sitten ja kylässä ei asu vanhaa naista.. tehtävän varmaan piti olla jännä ja huu kummituksinen mutta tuli vähä sellanen pölö olo :D Varsinkin kun olin jo ennalta löytäny sen hylyn hah.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Kyllähän sitä rahaa tarvitsee tässäkin pelissä, miten saat muuten ammuksia, luotiliiviä, aseisiin lisävarusteita ja tavaroiden löytämiseen tarkoitettuja karttoja ym. vai voiko nekin tehdä itse? Myönnän, että on tyhmää kun ekan 5h aikana saa melkein kaikki aseet ilmaseksi, siis ei aseita todellakaan kannata ostaa rahoilla + rahaa menee myös pokerin pelaamiseen. :) ps. ei ole omasta mielestä paremmat graffat JC2, justiinsa sitä pari päivää sitte pelasin.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Sanotaanpa nyt muutama sana, kun peliä on tullut yli kuusi, mutta alle kymmenen, tuntia pelattua. Selvästi paremmaltahan tämä maistuu kuin edeltänyt osa. Suuria valitusaiheita ei nyt tule mieleen, ja omiinkin silmiini tämä kyllä näyttää paremmalta kuin Just Cause 2. Muutenkin pelin ulkoasu on hyvin onnistunut. Pääjuonitehtävät ovat olleet kelvollisia, ja pelkkä vihollisleirien valtaaminenkin on vielä ihan hauskaa. Varsinaisia sivutehtäviä olen tehnyt vasta yhden. Kuten jo useasti on todettu, aseiden jakaminen ilmaiseksi on outo ratkaisu. Hyvin riittäisivät rahat niiden ostamiseenkin.

Moninpeliä olen testannut yhden pelin verran, eikä se erityisesti herättänyt mielenkiintoa. Toki tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, mitä pelaajat saavat aikaan karttaeditorilla.

Huttu, ainakin tuo viimeinen sivutehtävän juonikuvauksesi kaipaa spoiler-tageja.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Kysymys : Mistä ihmeestä löytyy nuo The Lost Expedition yksinpelin lisätehtävät? Pelin mukana tulleen koodin latasin, mutta olisi niitä ihan kiva päästä pelaamaan.

Joku fiksumpi kertoi, että kartassa ne olisi merkitty ruskeilla palloilla tms. mutta ei löydy vaikka kuinka tiirailisi. Mihin ne on piilotettu? Apuva!..

Muuten FC3 vaikuttaa varsin mainiolta peliltä, varsinkin omien mappien tekeminen on aika koomista ja jännää hommaa.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Eipä ole. Ruåtsiksi tietysti löytyy. Sitähän kaikki osaa tosi sujuvasti.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Kysymys : Mistä ihmeestä löytyy nuo The Lost Expedition yksinpelin lisätehtävät? Pelin mukana tulleen koodin latasin, mutta olisi niitä ihan kiva päästä pelaamaan.

Joku fiksumpi kertoi, että kartassa ne olisi merkitty ruskeilla palloilla tms. mutta ei löydy vaikka kuinka tiirailisi. Mihin ne on piilotettu? Apuva!..

Itse latasin noi tehtävät jo valmiiksi ennen kuin aloitin peliä, niin kyllä ne näky heti kartalla kun pelin aloitti. Ja pelissä tuli vielä ilmoituskin siihen yläkulmaan, että uusia The Lost Expedition -tehtäviä avattu.
Toinen oli jossain siellä ylhäällä karttaa ja toinen taisi olla jossain keskikohdissa (voin muistaa väärinkin). Mutta kyllä ne tosiaan erottaa muista tehtävistä, kun ne on sellasia isoja ruskeita palloja.
Lataa ja asenna se vaikka uusiksi jos se auttais?
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Kysymys : Mistä ihmeestä löytyy nuo The Lost Expedition yksinpelin lisätehtävät? Pelin mukana tulleen koodin latasin, mutta olisi niitä ihan kiva päästä pelaamaan.

Pelin alussa ladataan se onlinekoodi ja Lost Expedition koodi pitää ladata erikseen. Oletko varma että molemmat koodit on aktivoitu? Oletko myös varma että koodin aktivoimisen jälkeen olet myös aloittanut paketin lataamisen ja vielä asentanut sen? Näin siis ainakin PS3:lla.

Itse pelistä sen verran, että edelleen maistuu. Pelattavaa tälläiselle keräilijätyypille riitää pitkäksi aikaa. Juoni ei ole edennyt paria tehtävää pidemmälle ja olenkin vain hoidellut outposteja ja radiotorneja. Ja tietty siinä sivussa keräillyt kaiken mahdollisen :eek:

Jenkeissähän tämä peli julkaistaa tänään, joten uskon että monipeliinkin saadaan enemmän porukkaa. Jos ovat edes samoilla servereillä. Jostain kumman syystä monipeli kolisee minulle. Graafisesti ei päästä codin, mohin tai bäfän tasolle, mutta monipeliä on mukava pelata. Lagia ei ole; sehän tuntuu vaivaavan monipelejä liian usein. Eilen illalla pelit toimivat kuin unelma, ainoastaan mikkiä käyttävien äänet edelleen rätisevät. Onneksi ne saa pikana pois käytöstä. Kaiken kaikkian, jos monipelit yhtään kiinnostavat, kannattaa antaa tälle mahdollisuus :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Jenkeissähän tämä peli julkaistaa tänään, joten uskon että monipeliinkin saadaan enemmän porukkaa. Jos ovat edes samoilla servereillä. Jostain kumman syystä monipeli kolisee minulle. Graafisesti ei päästä codin, mohin tai bäfän tasolle, mutta monipeliä on mukava pelata. Lagia ei ole; sehän tuntuu vaivaavan monipelejä liian usein. Eilen illalla pelit toimivat kuin unelma, ainoastaan mikkiä käyttävien äänet edelleen rätisevät. Onneksi ne saa pikana pois käytöstä. Kaiken kaikkian, jos monipelit yhtään kiinnostavat, kannattaa antaa tälle mahdollisuus :)

Kyllä itsekin aloin hieman lämmetä tuolle moninpelille, mutta tuskin sinne hirveästi tulee mentyä yksin pelailemaan ilman seuraa. Mikit ei oikein toimi ja se syö kyllä peli-iloa itsellä. Hieman outoa, että itse osun paremmin kaukana oleviin pelaajiin, kun sitten taas häviän aina lähitaistelut.. En ymmärrä. Grafiikat vaatii totuttelua, mutta muutenkin moninpeli näyttää "halvalta", vaikea selittää. Ei kyllä mielestäni kannata moninpelin takia tätä ostaa, jos ei ole kavereita seurana.

Yksinpeli on edelleen täyttä rautaa.
 
Re: Far Cry 3 [PS3/X360]

Uujea, stiimissähän tuo latautuu paraikaa. Ei vaan malta odotella iltaan kunnes pääsee töistä pois. About time että pääsee tähänkin käsiksi ;)

Edittiä: eipäs pääsekää vielä tänään ku yks akuutti työssäoppimis juttu pitää illalla väsäillä töitten jälkeen ja huomenna sopivasti aamuvuoro. Kerseestähän tämä on, mutta to-pe vapaita että joskos sitten viimeistään.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Netissä liikkuu huhuja, että pelimaailman vesistöistä löytyisi jostain Valkohai (Great White Shark)! :eek: Osaako kukaan sanoa, että onko vain huhupuhetta? Itse olen törmännyt vain Bullsharkeihin ja siihen Maneater Sharkiin, mutta mitään valkohaita en ole kyllä nähnyt...
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

No ei sitä ainakaan tarvitse mihinkään varusteen päivitykseen^

Nytten on menossa toinen pelikerta ja nytten nössöillään kunnolla!
Nytten pitäisi mennä sen tohtorin luokse mutta kohta tämä pohjois-saari koluttu läpi mutta enään pitäisi yksi tiikeri löytää niin saisi Heavy ammuspaketin
Neljää asetta jo saapi pitää, ekalla peli kerralla en tuota päivitellyt niin oli tuskauttavaa kantaa silloin kahta asetta :p

Paljon mielekkäämältä tuntunut tämä toinen pelikerta kun kaikki on jo tuttua ja ehkä tällä kertaa valitsen sen "hyvän" lopun huonon sijasta.

Tuli tässä mieleen kun kirjoittelin niin onkohan tämä jonkin sortin bugi vai mikä, kun niitä loot chesteijä hakee niin välistä ei ole löytänyt siitä kohdin mitenkään... Ja tsekkasin että ei ole alatasoa tai varsinkaan ylätasoa, muilla ollut samoja huomioita?

Edit: per*'kele.. En löytänyt tiikeriä metsästäjän vaistolla kun se loppu ja aloin lataa asetta niin eiköhän semmoinen hyökkää puskasta kimppuun ja dööd. Ei päässyt yllättää sitä vaan se yllätti meikän ..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

No ei sitä ainakaan tarvitse mihinkään varusteen päivitykseen^

Nytten on menossa toinen pelikerta ja nytten nössöillään kunnolla!
Nytten pitäisi mennä sen tohtorin luokse mutta kohta tämä pohjois-saari koluttu läpi mutta enään pitäisi yksi tiikeri löytää niin saisi Heavy ammuspaketin
Neljää asetta jo saapi pitää, ekalla peli kerralla en tuota päivitellyt niin oli tuskauttavaa kantaa silloin kahta asetta :p

Paljon mielekkäämältä tuntunut tämä toinen pelikerta kun kaikki on jo tuttua ja ehkä tällä kertaa valitsen sen "hyvän" lopun huonon sijasta.

Tuli tässä mieleen kun kirjoittelin niin onkohan tämä jonkin sortin bugi vai mikä, kun niitä loot chesteijä hakee niin välistä ei ole löytänyt siitä kohdin mitenkään... Ja tsekkasin että ei ole alatasoa tai varsinkaan ylätasoa, muilla ollut samoja huomioita?

Edit: per*'kele.. En löytänyt tiikeriä metsästäjän vaistolla kun se loppu ja aloin lataa asetta niin eiköhän semmoinen hyökkää puskasta kimppuun ja dööd. Ei päässyt yllättää sitä vaan se yllätti meikän ..



Koita katsoa kartasta "sinistä" kohtaa siitä läheltä. Siitä pääsee yleensä sukeltamaan tai menemään luolaan.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

...Tuli tässä mieleen kun kirjoittelin niin onkohan tämä jonkin sortin bugi vai mikä, kun niitä loot chesteijä hakee niin välistä ei ole löytänyt siitä kohdin mitenkään... Ja tsekkasin että ei ole alatasoa tai varsinkaan ylätasoa, muilla ollut samoja huomioita?...
Ovat maan alla. Lähistöltä löytyy luola/ kaivanto tai vastaava josta pääsee noutamaan.
Kartalla olevat mustat "töhryt" kertovat lähistöllä olevien luolien suut.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Kiitoksia pojille neuvoista! Ihme vaikka ekallakin pelikerralla kyllä yritin ympäristöä "tutkia" niin en löytänyt mitään, toisin en tiennyt että karttaan on noi suut merkattu.

En tiedä muista mutta itse olen tämän "taas nössö taktiikan" itselleni ottanut kun valtaan noita outposteija, elikkä itse etsin itselleni jonkun vuoren pään, josta sitten kameralla vihut "spottaan vaiko miten sanoisi" hudille.

Siitä sitten sniputan kaikeassa rauhassa ja toki jossain välissä porukat tajuu missä mä olen mutta mua ihmetyttää vain tämä että kun normi sniperillä just ja just yllän vihuja ampuu niin nää vetää ak-47:ssa varmaan yli puolet osumista minuun, jos katsoisin itseäni sieltä ampua jotain vuoren päälle, jäisi osumatta varsinkin perus rynkyllä. Vaiko olenko niin paska pelaaja vaiko onko noi botit ohjelmoitu vain osumaan niin helvetin tarkasti.

Edit: Osumaan siis pitkän matkan päästä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360]

Miten voi olla useampi ase kuin 2 mukana? Mulla on kolme aseslottia avattu mutta silti pystyy vain kolmiolla kahden aseen välillä vaihtamaan, vaikka mukana pitäisi olla 3 pyssyä. Ps3-versio
 
Ylös Bottom