Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Far Cry 4

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Orou
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Far Cry 4

Ei ole tarkoitus moittia ketään, mutta kannattaa lukea ne Storen tuotekuvaukset. Monesti ne lukemalla säästyy ihmetyksiltä tai harmistuksilta.

Luin mä siihen free trial kohtaan asti ja luulin sen olevan sen tunnin koko version testaus niinku välil on. :)
 
Vastaus: Far Cry 4

Ei ole tarkoitus moittia ketään, mutta kannattaa lukea ne Storen tuotekuvaukset. Monesti ne lukemalla säästyy ihmetyksiltä tai harmistuksilta.

Juu luen aina kun on kyse maksullisesta sisällöstä. Kuka nyt ilmaisen tuotekuvausta lukisi ;)
 
Vastaus: Far Cry 4

Pakko kyllä kehua tuota co-oppia! Äsken kaverin kanssa pelattiin, ja siinähän on tekemistä vaikka kuinka! Olin itse sellaisessa käsityksessä, että pelkästään Outposteja voisi co-oppina vallata, mutta tuossahan on kaikki mitä yksinpelissäkin, lukuunottamatta itse kampanjan juonitehtäviä. Tällä kertaa vedettiin ilman headsettejä, mutta tulee vielä uusia ulottuvuuksia, kun pystyy suunnitella pelatessa, miten isku toteutetaan. Yksi saattue väijytettiin sillalle, C4:sta pikkasen kehiin ja sitten tulta kummaltakin puolelta. Outpost valloitettiin ja sen jälkeen siirryttiin Linnakkeen kimppuun, mitä ei onnistuttu valtaamaan... :rolleyes: Sen jälkeen päätettiin pelikerta vielä Salamurhatehtävään. :)
 
Vastaus: Far Cry 4

Onkos kellään muulla ollut ongelmia co-opin kanssa? Etenkin tuon Keys of Kyratin avulla? Eilen koiteltiin kaverin kanssa (jolle koodin lähetin), ensin aamusta ja uudestaan illemmalla, saada peliä pystyyn mutta heittää ilmoituksen kaverille tyyliin "cannot connect to session" tai jotain. PS4 versio kyseessä ja olen pelannut peliä jo niin pitkälle, että olen tavannut Hurkin ja saanut ilmoituksen, että co-op on nyt mahdollinen. Random tyyppien kanssa co-op kyllä tuntuu onnistuvan.
 
Vastaus: Far Cry 4

Samaa ongelmaa ihmettelin tuossa edellisellä sivulla, tosin kokeilimme myöhemmin uudestaan niin että molemmilla oli oma peli. Mahtaako ongelma sitten olla pelkästään ps4:lla eikä esim kaikilla konsoleilla kun tuntui löytyvän tosi vähän tietoa netistä.
 
Vastaus: Far Cry 4

Onko porukka päässy pelaa tätä kaverinkaa. kokoajan ilmottaa että ei pääse sessioon. pitääkö olla jossaa tietyssä paikassa ennenkun pyytää kaveria liittymään?
ehkä serverit ei vielä oo kunnossa.
 
Vastaus: Far Cry 4

Pistin tämäkin hankintaan, ilmeisesti tarjolla vain yksi versio storessa, se missä lukee että kokeiluversio mutta myös maksullinen valittavana 69e hintaan. Sen ainakin ostin, toivottavasti meni oikein. Illalla testaamaan kun on latautunut, kolmos osasta ainakin tykkäsin kovasti ja eikä tämä tuskin huonompi ole. Pelejä vain tällä hetkellä aivan liikaa kesken itsellä, Unitykin aika alussa :confused:.
 
Vastaus: Far Cry 4

nikob: Se kokeiluversio vaatii Keys To Kyrat -koodin joltain, jolla on pelin täysversio, ja silloinkin sitä voi pelata vain kaksi tuntia ja sekin pelkästään co-opina. Ei ole olemassa vielä mitään perinteistä yksinpelidemoa.
 
Vastaus: Far Cry 4

Ööö, tuota en tarkoittanut. Tarkoitin lähinnä sitä että ostin Far Cry 4:sen 69e, mutta kone tällä hetkellä lataa kokeiluversiota niin siinä ainakin lukee, että kai mulle silti nyt on tulossa koko versio? Storesta ei löydy kuin yksi linkki Far Cry 4:seen.
 
Vastaus: Far Cry 4

Ööö, tuota en tarkoittanut. Tarkoitin lähinnä sitä että ostin Far Cry 4:sen 69e, mutta kone tällä hetkellä lataa kokeiluversiota niin siinä ainakin lukee, että kai mulle silti nyt on tulossa koko versio? Storesta ei löydy kuin yksi linkki Far Cry 4:seen.

Ei sil ole väliä vaikka tulis kokeiluversio. Sieltä kokeiluversiosta kun voi suoraan kokoversionkin ostaa.
 
Vastaus: Far Cry 4

Juu ok. Rahat ainakin lähti niin eiköhän sieltä kokoversio ole tulossa :).
 
Vastaus: Far Cry 4

Eikö voi kun yhden kerran kaveri pelata co-oppia kun on saanut avaimen? Kaverilla umpeutui aika ja piti antaa toinen avain niin valittaa ettei voi antaa kun on saanut jo avaimen.
 
Vastaus: Far Cry 4

Onks tää joku vitsi? 69€? Totta v..tussa sieltä tohon hintaan tulee kokoversio, haloo?

Haloo haloo. Missä siinä viestissä johon vastasin, sanottiin et rahat lähti tililtä? Samalla sivulla mis on 69e hinta, ladataan myös kokeiluversio.

Eli ei..ei ole vitsi jos viitsii lukea mitä kysytään, mihin vastataan ja tietää vielä minkä näköinen kyseisen pelin sivut on storessa..
 
Vastaus: Far Cry 4

Jonkin verran tullut nyt pelattua ja helkkari että on koukuttava, kolmos osaa muistuttaa paljon, mutta tämä niinkuin paranneltu kolmonen ja jos tykkäsi edellisestä osasta niin varmana tästäkin. Alue on upea ja grafiikka nättiä ja peli pyörii hienosti, ainakin verrattuna AC Unityyn. Aktiviteetit myös on kiinnostavia ja hauskoja, vihollisleirien valtaus on kyllä edelleen mukavaa ja hauskaa. Ensimmäinen luku pelattu ja jotain sivutehtäviä ja todella lupaava peli, onnistunut kyllä alun perusteella vakuuttamaan paremmin kuin AC Unity. Uusi minikopteri on todella hauska lennellä ja tuolla on kiva tutkia paikkoja, eteneminen on myös tarvittaessa nopeata tuolla, todella mukava ja hauska lisä peliin. Hirveästi ei nyt viellä huonoa sanottavaa löydy tästä, grafiikka olisi varmasti huikea ollut tässä jos olisi keskitytty nextgen alustoihin vain, mutta nytkin ihan nättiä tasoa tämä on.
 
Vastaus: Far Cry 4

Eilen tuli pelattua joku 4-5h ja kyllä tämä on loistopeli. Enemmän tullut vielä metsästettyä tarvittavia nahkoja ja outposteja vapautettua. Parit semmoiset isot linnakkeet myös, mitkä ei kovin vaikeita ollut kunhan saa hälytyksen pois päältä ennen kuin alkaa räiskimään. Kaikenkaikkiaan vaikuttaa paremmalta mitä ubisoftin toinen peli eli AC unity tarjosi, lataustauot lyhyet ja eikä mitään bugeja ole tullut vastaan.
 
Vastaus: Far Cry 4

on alkanut ainakin videoiden perusteella kiinnostamaan kyseinen peli, viittisiköhän joku/jotkut vastailla kysymyksiini?

eli mitä pelissä on tarkoitus tehdä, kerätä vain nahkoja? minkälainen on sitten onlinepelimuoto vai mikä co-oppi onkaa? ja mikä siinä on yleine tarkoitus saada aikaan?
 
Vastaus: Far Cry 4

Eli sen suurempia spoilaamatta osut keskelle sisällissotaa. FC3 tyyliin nahkoja keräämällä saat paranneltua esim. lompakon kokoa, asepaikkojen määrää, räjähde pussin kokoa yms. Pelattavaa ja tehtävää riittää tuhottomasti ja toiminta on FC3sta tuttua ja mielestäni jopa entistä parempaa joka osa-alueella. Pelin ehdottomiin huippukohtiin mielestäni kuuluu jousipyssyllä outpostien metsästys :D Itselläni on peli tunteja takana n. 6-7h ja koukussa ollaan pahasti, sen suurempaa aikaan saamisen tarkoitusta en osaa kertoa muuta kun että hauskaa riittää silmänkantamattomiin! Onlinea tuli myös tänään kokeiltua, tosin vain yhtä pelimuotoa, perus idea on 5 vs 5 PvP. Pelimuotoja on muistaakseni 4 erilaista, pelaamassani pelimuodossa tarkoitus oli pitää lippua hallussaan jotta mittari saavuttaisi 100%. Kyseisessä muodossa oli 2 erää joka vaihtuu 5 min välein. On ihmiset ja ilmeisesti shangri-la sotilaat (tai jotain vastaavaa) idea oli hauska ja toimiva, sillä missä ihmisillä oli aseet sinkoineen ja haulikoineen, on shangri-la sotureilla aseinaan vain jousipyssyt, joku voisi äkkiä vetää johtopäätöksen että eihän niillä oo mitään jakoa aseita vastaan! Kuitenkin kyseiset soturit muuttuvat kyykkyyn mennessään näkymättömiksi, saavat kasveja keräämällä erikoiskykyjä (punainen-supernopeus, vihreä-energiaboosti, keltainen-haamumuoto jolla pystyt tutkimaan karttaa "irtautuneena ruumiistasi") sekä jousipyssyt tappavat 1 osumasta. Mielestäni kyseinen muoto oli hauska, lkirjoitan lisäinfoa vieöä kun saan puhelimen lataukseen xD
 
Ylös Bottom