Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

KDB tehty ja pakat auki kun ei malta säästää. Pakoista 89 hummels, 86 alderweireld, 85 immobile & otamendi ja if sio. Eli ihan mukava 4/5 ;)
 
Futbinist smyygailin, pääsee helpolla. Poolin van dijkia joutu snaippailee :eek:
Ok.

Tuli mieleen että noihan on pakko vedellä melkein nyt. Torstaina jos tulee Prime Pele, hinnat heittää voltin ylöspäin. Täytyy aamulla painaa menemään loput rosterit, meni mitä meni.
 
Kerrankin EA:lta fiksu päätös vähän yllättää markkinoita ja sijoittajia. Eiks toi de Bruyne oo saamassa sen valjun vuoden pelaajapalkinnonki?
 
Ei ton De Bruynen tekemisessä ole mitään järkeä. Massit pois ja nauraen pankkiin. Pelaajat menee jotkut jo nelinkertaisin hinnoin ostohintaan nähden .
 
Siis joo en päässy WL :D
3 kertaa semeihin, kerran finaali. Kerran painoin vahingossa keskinappia ja yhesti quittasin eka peliin kun sain normitaklauksesta suoran punaisen.
Äsken pari yritystä eka rundilla pataan. Tiimi vaan sekosi. Metrin syötöt menee ohi ja jos tulee jalkaa kohti ni eivät ota haltuun. Puolustajat seisoo eikä merkkaa ketään. Todella outoa. Veska ei tainnu montaa torjuntaa ottaa. Jos maalia kohti meni niin pallo maaliin. Toivottavasti torstaina ehtii vielä yrittää....
 
Tein premistä 14 ja belgian kokonaan. 2x84 ja 2x83 eli ei kovin kaksinen ollu eilinen päivä. Loput premit voinkin sitten tehdä rauhassa.
 
Swap-ruuhkatukka Markkujen pääpalkkio, maksaa vissiin maltaita taas Markut. Ainakin näin sain kuvaa Twitteristä.
 
Mä oon pelaillu muutaman kuukauden fifaa ps nelosella, melko koukuttava peli varsinkin kun on noi sbc:t ja myynnit ja ostot. Keskitason pelaaja kyselee mten alas noi hinnat putoaa TOTS hypen myötä, osaako joku arvioida? Palautuuko hinnat enää takaisin TOTS:n jälkeen? Eilen tuli MM:n myötä melkein 100k voittoa myynneillä ja pakoista paras oli joku 83, eli hirveetä kuraa. Melko kivaa kuitenkin noita pakkoja on availla ja ratkoa sbc tehtäviä.
Ja sit vielä, kannattaako noita pakkoja säästellä vai onks se ihan zägästä kiinni mitä sieltä tulee? Jokunen pakka olisi mut himottais avata....
 
Juu ei paljoo tartte :D Valverde vois tietty saada jonkun paskahousu-kortin joka "boostaa" joka pelaajalle -10 arvoihin. Huhhuh kaikkien aikojen sulaminen.

Ja horkkakirpulle jonku HYSM - have you seen me kortin. Ei ollu eka eikä vika iso peli jossa katoaa aivan täysin kuvasta :D
 
Ylös Bottom