FIFA 19

Tulkaas nyt ihmiset kertomaan oikea mielipiteenne Fifa19-pelistä. Siis ne jotka sitä oikeasti ovat pelanneet. Mikä hyvää, mikä pahaa?

Itselleni tämä on huonoin Fifa konsoleiden historiassa ja toiseksi huonoin Fifa koko Fifan historian aikana. Vain Fifa World Cup 98 on huonompi.

- Gameplay on aivan järkyttävää, voisin listailla huonoja puolia vaikka koko illan. Hyviä ei löydy käytännössä mitään.
- Offlinen modet ovat edelleen täysin sama asia mitä jo vuosikaudet. Yritin kahteen eri otteeseen pelata Manager Careeria, molemmilla kerroilla riitti alle tunti kyllästymiseen.
- FUT:n Weeklyjen ja SBC:iden ulkopuolella, tuossa pelissä ei ole yhtään mitään tekemistä itselleni.
- Fifan joukkuepeliä en ole kokeillut tänä vuonna, koska PES:n CO-OP pyyhkii lattiaa pelimuotona pelaamisen hauskuudessa, kun mietitään jalkapalloa edes vähän alusta. Tähän lasken kaiken pelaamisen MyClubista aina offlineen molemmissa peleissä.
- EA on niin totaalisen rahan ahne, että se näkyy jo aivan liikaa pelissä. Tähän on pakko tulla muutos.
- EA vetänyt mokien määrässä ennätykset uusiksi tänä vuonna FUT:ssa. Listan voi lukea FUT-ketjun puolelta.

Fifa 20 on pakko olla täysin uusi peli Offlinen osalta, pakko. Muuten väitän että EA ampuu itseään polveen. En sano etten osta peliä, mutta sanon että pyrin siihen jos peli ei muutu millään tavalla. EA Access kertoo tuon sitten syyskuussa.
Ite pelaan lähes pelkästään FUTtia, ni paha men sanoo kokonaisuudesta, mutta:
Journeytä tuli pelattua noin suunnilleen CoDin yksinpelikampanjan verran, ihan kiva oli.
FUT meni täs versios iteltä vähä pilalle ku päkkäsin Rollen liian aikasin, nyt kesällä taas vähän maistunut kyllä...
Paskin Fifa ikinä, eli et sit pelannu montaakaan tuntia? Ei SBC:t viihdyttänyt?
Paska gameplay?
Riittääkö 1000 matsia FUTtia likikään? Mulla on nyt 490 pelattuna, ja matseista tullut kolikkoa noin neljäsosa sun tienesteistä? Toki voi johtua siitä etten osaa
 
Ihanan hyökkäävästi kirjoitettu, fanipoikaa kiukuttaa? Kyllä. paska gameplay ja edelleen koko konsolihistorian surkeinta ihan helposti. 10 divarissa Rivalsissa, WL:iä pelattuna yhteensä 3 tai 4, joista jokainen melkein loppuun. En tiedä miten Fifa laskee pelitienestit, mutta tappioitahan mulla on helvetisti, kun viikkotehtävissä onlinessa quittasin aina vastustajan tehdessä maalin/2 ja aloitin pelaamaan uudestaan ja tuon takia olin ja pysyin 10. divarissa. Squad Battleistahan tuo suurin määrä tuli, kun beginnerillä vetelin menemään noin joka viikko pelin mulla ollessa pelejä kerätäkseni pakkoja ja päälle sitten ne vaikeamman tason pelit, jotka weeklyt vaati. Ei tarvinnu kun tehdä muutamat maalit ja loput pelistä seisoa paikallaan pallon kanssa, samalla kun teki kotona muuta. Tuo toki meni yli, ei sillä.

Mut sori Sherlock Salapoliisi, SBC:t nimenomaan viihdytti pääosassa.
 
Viimeksi muokattu:
Varmaan joku 1000 peliä tullut tätä fifaa pelattua, joista varmaa 90 % on wl/rivalspelejä. Rivalsis 3-4 divaria pelannut, ja wl taso itellä gold 2. Aika paljon myös kuluttanut aikaa manager modessa. Nyt ei ole juhannuksen jälkee enää peliä pelattu, vaan odotellaan jo seuraavaa painosta.

Alaspäin mentiin kyl pelin suhteen. Itteeni ärsytti toi rahastuksen lisääntyminen keksimällä keksittyjä promoja lisäämällä. Ja täs fifas päästin varmaa eniten lisäajalla maaleja mitä muissa fifoissa yhteensä. Iso + että wl enää 30 peliä, ja sinne pääsee helposti, ettei tarvi enää mitään turnausta voittaa.

Summa summarum, antaisin ehkä tälle fifalle pisteellisesti 60/100. Pieni toivomus olisi saada online divarimatsit takaisin, sitä olisi alussa kiva pelata keskinkertaisella joukkueella.

Syksyn grindaamista odotellessa...
 
EA accessin myötä on FUT-modea tullu pelattua. Kannattaako tässä edes odotella muunlaisia vastustajia kuin chemistry 100 ja rating yli 90? Ei ihan hirveänä innosta jatkaa pelaamista, kun niiltä tulee turpaan joka ottelussa.
 
@Verdat Nyt on elokuu ja FUT on tullut aikalailla tiensä päähän tämän pelin osalta. 90+ ovr pelaajia saa pilkkahinnalla, joten tottakai kaikki pelimuotoa vielä pelaavat niitä myös hommaa. Lisäksi nyt on jo kuudes viikko putkeen menossa, kun best of packs on pakoissa. Joka toisessa pakassa parhaimmillaan joku 87+ pelaaja
 
@Verdat Nyt on elokuu ja FUT on tullut aikalailla tiensä päähän tämän pelin osalta. 90+ ovr pelaajia saa pilkkahinnalla, joten tottakai kaikki pelimuotoa vielä pelaavat niitä myös hommaa. Lisäksi nyt on jo kuudes viikko putkeen menossa, kun best of packs on pakoissa. Joka toisessa pakassa parhaimmillaan joku 87+ pelaaja

Aa, aivan no pitääpä ottaa se vähä ilo irti mitä tuosta saa :)
 
Voiko be a pro -tilan tekoälyn päättämään peliformationiin vaikuttaa? Turhauttaa pelata norwichissa ST:n paikalla ja 15 ottelun jälkeen Pukki ei ole pelannut peliäkään. Vaikka Pukilla on suurin kokonaisuus joukkueessa.
Jos vain saisi kahden kärjen taktiikan. Muuta en toivo...
 
Liekkö tämä enää ajankohtainen ketju mutta kirjoitanpa kuitenkin. Pelataan kaverin kanssa pelkästään offlinessa samalta ruudulta turnauksia. Turnaukset vaihtelee 16-64 joukkueen ja 3-5 tähden joukkueiden välillä. Vaihtelua joukkueissa on siis paljon, eikä aina joukkueesta löydy parhaita maalintekijöitä tai kikkakoneita tai usain boltteja. Ollaan pelattu näitä turnauksia varmaan fifa 15 lähtien ja alkuaikoina ottelujen voitot menivät suht tasan, mutta 16:ssa paloi käpy ja kun hävisin 64 joukkueen turnauksen otteluvoitoissa 42-21 niin pistin palasiksi kyseisen levyn eikä siihen enää sen jälkene koskettu. Seuraava ja samalla myös nykyinen versio jota on pelattu on tämä 19. Siinäkin tahti on suurinpiirtein sama, että voitan suurinpiirtein joka kahdeksannen otteluparin.

Ongelma mulla on, että oma peli on mennyt jollain tavalla lukkoon, en keksi keinoa voittaa kaverin pelityyliä. Se pelaa aina poikkeuksetta 4-3-3 (4) muodolla. Ite olen pelannut tätä vastaan samalla muodolla tai 4-2-2-2 tai 4-4-2(2) ja satunnaisesti kokeillu jotain muitakin muotoja yleensä neljän alakerralla ja kahdella hyökkääjällä. Oli muoto mikä tahansa, tuntuu että kaveri saa aina puhkottua pystysyötöillä mun puolustuksen rikki ja laituri kirmaa maalintekoon tai keskittämään. Tai vaihtoehtoisesti kärki pääsee keskuspuolustuksen läpi veskan kanssa nokikkain. Kaveri ei ole mikään kikkailija, joten hän pelaa aika yksinkertaista peliä, mutta on silti melko tehokas siinä. 16 aikaan kun low driven shotin sai vedettyä painamalla kaks kertaa vetonappulaa, oli pallo useinmiten maalissa kun se pääsi yksin läpi. Ärsyttävin piirre kuitenkin sen pelaamisessa on jatkuva rikkominen. Aina kun saan pallon ja käännyn hyökkäykseen on takakarvaaja repimässä paidasta tai vetämässä jaloille. Toki näistä tulee rikkeitä, mutta ei ne keskikentältä yleensä mihinkään johda. Toinen ongelma on 1on1 tilanteet puolustajaa vastaan. En vain pääse juuri koskaan siitä ohi. Tähän tosin pitäis vaan keksiä joku simppeli harhautus, minkä osaa kuka vain. Ja kun viimein pääsen vetopaikalle, siellä on aina joku blokkaamassa vedot pois. Kulmapotkuissakaan ei ole mitään varmaa kikkaa joka onnistuisi aina ja tässäkin hankalaa on se että kaveri näkee mihin sen keskityksen laittaa. Gameplayn osalta tuntuu että on muitakin asioita mitkä pelaamisessa ärsyttää, mutta ne voi johtua myös aina kyseessä olevien pelaajien taitotasosta samassa määrin kuin pelin päätettyä, että et muuten osaa syöttää tuolle pelaajalle kelle haluat. Puhumattakaan lisäminuuttien aikana tapahtuvista momentumeista...

Aika pitkä vuodatus ja monta asiaa mihin pitäis puuttua, mutta lähinnä kaipaisin vinkkejä millä saisin countteroitua tuon formationin. En kuitenkaan haluais ihan park the bussia vetää kun pitäis itekin pystyä tekemään maaleja.
 
Ylös Bottom