Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 19

Syöttödilemma korjaantui vähän slidereitä kopeloimalla. Olin näköjään nostanu syöttöjen nopeuden kuuteenkymppiin, palauttamalla oletukseen myös tarkkuus parantui syötöissä. Shot errorin pudotin molemmilta 49 lukemaan niin lakkas tolpat kilisemästä alvariinsa.
 
https://forums.operationsports.com/...ders/939697-fifa-19-os-community-sliders.html

Noi sliderit ja olen sieltä muuttanut esim first touchia huonommaksi ja muutenkin ihan hieman hienosäätänyt joitain juttuja.

Manuaalit meni 18:ssa sinne minne halusin ja nyt tuntui kuin olisi osittain määrätty minne pallo menee.
Tosin mulla just PES:ssä on sama tuntuma, ettei ne ole oikeasti manuaalit ja nyt on tässä sama fiilis.

Pelaan 7min puoliajalla. 5 on liian vähän ja 10 liikaa. Olen vaihdellut 6-9 välillä ja päätynyt seiskaan.

Tolppavetoihin ratkaisu on varmaan slidereista niiden laukausten säätö paremmiksi.
 
Miten tässä FIFA:ssa muuten prässätään pallo pois? En oikeen osaa..Pro Evossa paljon helpompaa??
RB/ R1 pohjassa saat joukkuekaverin paineistaan vastustajaa, A/ X nappaa pallon pois tai B / O taklaa vähän kovempaa. Puolustaessa kannattaa opetella liikkumaan Jockeyllä( peittämällä ), LT / L2 pohjassa. Helpoin on antaa pakkien tehdä työnsä ja antaa takapainetta keskikenttää ohjaamalla
 
On kyllä hatunnoston arvoista panostamista selostushommiin, tai oikeastaan koko careermode- puoleen. League onessakin taitaa olla valta osa oikeita stadikoita, ja selostajat tuntee suurimman osan pelaajista! Siis Englannin "kakkosdivari", ja panostus tuota luokkaa, erittäin positiivisesti yllättynyt olen. Joku kehtasi vielä narista Fifan careerin surkeudesta.. miksi korjata jotain, mikä ei ole rikki? Vaikka itse pelaaminen häviääkin Pessille 6-0, on kaikki muu krääsä niin kovalla tasolla, että voisi Konami ottaa mallia monessa asiassa.
 
Se on kyl pakko myöntääku kattelin tos muutama vuos FIFA:n Career-muotoa ni pakko sille oli antaa kiitosta..

Mut sitten muuten pettymys valtasi mieleen ja palasin Pessin pariin..
 
EA on varmasti sen verran rahakas pulju, että voisi ostaa Konamilta Pessin ja sen kehittäjät. Fifalution soccer pessin pelattavuudella, ja kaikki muu fifaa, voisi olla aika täydellinen futis-simu.
 
Onhan se nyt aika pahasti rikki. Uusi ominaisuus, että nuoret pelaajat saa heti ekalla kaudella lainalle.
Todellisuudessa se ei onnistu. Joukkue ehdottaa lainaa, hyväksyn, joukkue lopettaa keskustelut. 7 pelaajan kohdalla sama rumba. Noin 20 tarjousta per pelaaja tullut, kaikki epäonnistuneet kun tarjonnut joukkue keskeytti neuvottelut.
 
EA on varmasti sen verran rahakas pulju, että voisi ostaa Konamilta Pessin ja sen kehittäjät. Fifalution soccer pessin pelattavuudella, ja kaikki muu fifaa, voisi olla aika täydellinen futis-simu.
Joo tai Fifasta tulisi entistä tylsempi, kun ei ole mitään kilpailua. Kuten NHL-pelisarjalle kävi.
 
Enpä oikein tiedä tuosta selostuksesta. Hyvä ystäväni oli "heräteostoksena" ostanut FIFAn ensimmäistä kertaa sitten 14 tai 15 version ja olin sitä eilen testailemassa ja katselemassa. Presentaatio noin muuten oli kyllä ihan nättiä, kun oli viralliset UCL-jutut näytillä siinä, kun kaveri asensi peliä ja siinä valmistumista odotellessa peli tarjosi sen Juventus-PSG matsin pelattavaksi, mutta ei se kommentaattori nyt niin kummalliselta kuulostanut. Olihan se vähän monipuolisemman kuuloinen kuin PESsin puolella, mutta ei omaan korvaan ainakaan mitään kummempia syvällisempiä tarinoita kuulunut, vaan aikalailla perushuttua. Presentaatiostakin mietin ja puhuttiin siinä, että näyttää kivalta, mutta tosi harva niitä varmaan jaksaa ennen joka matsia katsoa jonkun 5-10 nähdyn kerran jälkeen.

Hauskinta tuossa oli se, että kaveri tosiaan ei ole pelannut yhtäkään ottelua mitään futispeliä sitten FIFA 14:n tai 15:n, eikä muistanut edes kontrolleja kunnolla, vaan joutui menemään niiden ohjatun pelaajan yläpuolella olleiden ohjeiden mukaan, ja voitti silti Juventuksella PSG:n 2-0 siinä ekassa matsissaan käytännössä ilman mitään ongelmia. Tekoäly taisi saada 2-3 jonkunnäköistä laukausta aikaan koko matsissa ja kaveri pystymetsästä pyssytteli toistakymmentä kunnon kutia. Kaveri vielä ennen matsia sanoi, että "jaaha, ai että joudun Juvella pelaan Pariisin tähtisikermää vastaan...taitaa tulla rumaa jälkee...mistäs napista tää nyt tekikään mitäkin..." ja tosiaan voitti helposti. Naureskeltiin matsin jälkeen, että olipas yllättävän helppoa, vaikkei tosiaan ollut vuosiin pelannut matsiakaan mitään futispeliä. Yllätyin todella, kuinka helpolta pelaaminen kaverilla näytti, vaikka tosiaan noin pitkä tauko takana.

Onhan FIFAssa tosiaan puolensa. Oikean maailman TV-presentaatio oli kivaa katseltavaa kieltämättä ainakin pari ekaa kertaa ja valikot oli mukavan näköiset ja tuntuiset. Hirveesti kauheesti kaikenlaista pelimuotoa ja näin, mutta kuinka pitkälle se sitten jaksaa kantaa. Omilta FIFA-ajoilta(versiot 99-15) muistelen vaan, että 20-30 matsin jälkeen tuntui aina, että "kaikki on nähty", eikä ainakaan tekoälyn kanssa pelaaminen tarjonnut sen jälkeen mitään yllättävää, eikä sen jälkeen maalien tekeminenkään tuntunut oikein miltään. Epäilen, ettei EA:n tuote ole tuosta perusongelmastaan mihinkään päässyt vieläkään. Yksi juttu, mikä pisti ihan parin matsin perusteella jo silmään, oli pääpelin epärealistinen voimakkuus. Jokainen pelaaja tuntui ainakin ensitestien perusteella puskevan melkoisia pommeja jopa rankkarialueen rajoilta kulmista ihan riippumatta siitä, millaisessa asennossa hahmo oli, tai oliko ympärillä vastustajia häiritsemässä vai ei. Ei tuntunut oikein noudattavan tosielämän ja lajin lainalaisuuksia se toiminta.

Päällimmäinen fiilis siinä testaillessa oli ja jäi, että näyttää kivalta ja on ihan okei pelattava futispeli, mutta ei kiinnosta itselle ostaa, kun on jo toinen futispeli, jossa on ainakin omiin sormiin realistisempi pelattavuus ja hyvä tiimikin jo kasassa, joka tuntuisi hiljalleen vahvistuvan koko ajan.
 
Kuinka EA suhtautuu ja hoitaa kritiikin, joka FIFA-pelisarjaa koskee? Se selviää seuraavasta videosta.

 
Lopeta nyt @Fabre#4 jo tuo jatkuva trollaus ja headhunttaus. Kumpikaan peli ei ole täydellinen, itseasiassa molemmat kaukana siitä eri osa-alueiltaan.

Kurtilla on hemmetisti pointtia, mutta tapa jolla hoisi kritiikin on vähän hakeva. Eipä EA kauheasti tue myöskään Nephenteziä ja Nick28t:tä, kun kritisoivat täysin aiheesta peliä. Mutta Kurtin toteutus oli enemmän itkuporuraivarit, kuin asiallinen kritiikki, jota toki tuo oli sitäkin.
 
Se timed shot on ihan paras.
Ja se täysin myöhästynyt on sama kuin normi tapa ilman timed shottia. Jos taas painat ajoissa menee pieleen. Eli painat ihan viimetipassa, jolloin tulee joko normi laukaus tai täydellinen ajoitus. Pelkkää plussaa tuosta järjestelmästä.

Tuon asian sisäistettyäni ja paljon treenanneena nyt alkaa vedot lähtemään aika mojovasti pelissä. Kyllähän tuo antaa jotain extratyydytystä, varsinkin jos lähtee jostain ~25 metristä karmea pommi yläkulmaan. Dualshock antaa potkun lähtiessä vielä kivat pienet sävärit. Ehdottomasti hyvä lisäys peliin, kunhan oppii käyttämään tekniikkaa.
 
Onko career mode parempi, kuin 18, vai onko vaa copy pastettu tähän? Fifa18 ärsytti se, kun pelaaja vanheni, niin staminat, nopeudet, sun muut droppaa huomattavasti . Juu, ymmärrän että oikeastikin kyseiset ominaisuudet heikentyvät iän myötä, mutta että joku ronaldo on 35vuotiaana hitaampi, kuin minun 80 vuotias mummoni, ei käy järkeen.
 
Onko career mode parempi, kuin 18, vai onko vaa copy pastettu tähän? Fifa18 ärsytti se, kun pelaaja vanheni, niin staminat, nopeudet, sun muut droppaa huomattavasti . Juu, ymmärrän että oikeastikin kyseiset ominaisuudet heikentyvät iän myötä, mutta että joku ronaldo on 35vuotiaana hitaampi, kuin minun 80 vuotias mummoni, ei käy järkeen.

Ei ole missään parempi kuin 18 oli ja on. Uusien päivitysten mukana career peli huononee aina ja jatkuvasti. Ikä vaikuttaa erilailla eri pelaajiin, Ronaldo ei heikene kuten esim Bale. Kaikki kai kiinni kuka pelintekijästä pitää kestäkin. Ja myyhän Ronaldon olo paremmin kuin Bale tai muut tosi hyvät.
Ja joka ei usko paskaa mitä EA suoltaa, niin tietää ettei tällä pelillä ole mitään tekemistä todellisen futiksen kanssa!
 
Jalkapallo on siitä jännä peli, että kaikkea jännää voi tapahtua, kun pallo on pyöreä!

 
Ylös Bottom